Nagyon súlyos betegséget diagnosztizáltak Orbán Viktornál

A mai nap nem túl vidám a miniszterelnöknek, mivel olyan hírt kapott, amit nagyon nehéz lesz megemésztenie – írja az Ellenszél.

“A cezaromániát mint összetett, bonyolult személyiség-struktúrát, mint pszichológiai képződményt fogjuk vizsgálni Orbán Viktor esetében:
A cezaromániás személyiségre vonatkozóan az alábbi különös ismertetőjegyeket jelölhetjük meg:

1, gátlástalan hatalomvágy. Általában véve a hatalom megszerzése két okból történhet. Az egyik ok az, amikor a politikusok a politikai programjukat kívánják megvalósítani, amihez maga a hatalom csupán eszközként szolgál. Ilyen esetekben azonban a hatalomtól való megválás minden zökkenő nélkül megtörténhet, tehát nincs személyiségzavar akkor, amikor a hatalomtól, vagy a vágyott hatalomtól el kell búcsúzni.


A másik eset az, ha a hatalmat annak velejárói miatt kívánják megszerezni, és a politikai program megvalósítása csak másodlagos szerepet játszik. Ebben az esetben a hatalom megszerzésében a fő motívum a hatalom, mint cél elérése. Hiszen ebben a helyzetben lehetséges azokat a járulékos előnyöket bezsebelni, amivel maga a hatalom birtoklása jár. Ilyen járulékos előny lehet a megfelelő informáltság, vagy bizonyos pénzügyi források elérése. De ide sorolhatók például a szabadságjogok is, amiért tudjuk nagyon jól, sok forradalmi megmozdulás történt nemzetünk történetében. Orbán esetében egyértelműen kimutatható az, hogy a hatalom, mint cél jelentkezett.

Orbán esetében azonban az elvesztett hatalom súlyos személyiségzavarhoz vezetett 2002-ben. Ebben az időben néhány hétig semmit sem lehetett róla hallani, és a pesti pletyka arról szólt, hogy a sógorokhoz kellett mennie némi idegrendszeri karbantartásra. Ez joggal feltételezhető, hiszen a vereségük idején láthatóan összetört volt, de a jelzett időszak után lelkileg megújulva láthattuk viszont. Mindez azért fontos momentum számunkra, mert ez is alátámasztja azt, hogy a hatalom számára különleges jelentőséggel bír. Ugyanis, ha nem lenne az, akkor súlyos pszichés zavarokat sem okozott volna számára.

2, fejlett küldetéstudat. Ez az ismertetőjegy az előző ismertetőjegyből következik, hiszen valamivel meg kell majd magyarázni azt, hogy miért van szükség a hatalom megszerzésére. Azért, mert nekik olyan történelmi küldetésük van, hogy kivívjanak többlet szabadságjogokat, és Magyarországon egy demokratikusabb rendszert hozzanak létre
Orbán esetében elég későn derülhetett ki az, hogy miről is van szó. Tudjuk, hogy 8 éven keresztül ellenzékben volt a rendszerváltozás után, és csak 1998-ban jutott olyan helyzetbe, hogy a „megnövekedett szabadságjogaival” éljen. Ez akkor történhetett meg, amikor a székházukat eladták, és az így szerzett pénzt a fantasztikus agyú Simicska megfialtatta a saját zsebükre. De ehhez hasonlókra még tömegével lehetne példákat hozni, ami bizonyítja azt, hogy a hatalom Orbán számára valóban cél volt, és a fejlett küldetéstudat pedig ezt támasztotta alá, magyarázta meg.

3, féktelen agresszivitás, ami az előző kettőből egyenesen következik. Hiszen a hatalomvágy kielégítése érdekében, illetve a küldetéstudatuknak megfelelően nagyon akarni kell magát a hatalmat annak érdekében, hogy kellő súlyt adjanak a követelésüknek. A hatalom korábbi birtokosainak nyilvánvalóan az a céljuk, hogy megtartsák a hatalmukat, ezért minden lehetséges eszközzel fellépnek az új trónkövetelőkkel szemben. Ez a két ellentétes cél aztán nyílt konfliktushoz szokott vezetni, amelyeknek azonban a történelem során rendkívül sok változata alakult ki.


Orbánék színre lépésekor már nem volt jellemző a véres leszámolás, ezért a békés átmenet útját lehetett választani. De az agresszivitás abban azért megmutatkozott, hogy a tüntetések, a nagygyűlések során legalábbis virtuálisan a korábbi rendszer híveinek a likvidálását helyezték kilátásba. Erre bizonyíték Németh Zsoltnak az a kijelentése, hogy a földbe kell döngölni a korábbi hatalom képviselőit. Ez az agresszív jelleg azonban mind a mai napig megtalálható némelyik Fideszes képviselő retorikájában. Közülük első helyen említendő Kövér László, aki az akasztós kijelentéseivel szerzett „elévülhetetlen érdemeket”.

A Fidesz agresszivitása mind a mai napig kimutatható a retorikájukban, ami nyilvánvalóan azt a célt szolgálja, hogy megkülönböztessék magukat az MSZP-től, mint a korábbi hatalom utódpártjától. Ez a módszer azonban az elmúlt 20 év alatt oda vezetett, hogy az ország úgymond kettészakadt. Vagyis a cezarománia káros hatása nyilvánvalóan jelentkezett.

Hatalom expanziója. Ez a sajátosság is levezethető az előző három sajátosságból. Ugyanis akiben a hatalomvágy különösen erősen jelentkezik, annak nincs olyan nagy hatalom, amit ne szeretne birtokolni. A minél nagyobb hatalom megszerzésének vágya már-már olyan lelki kényszerré válhat, hogy az már a személyiség nyilvánvaló torzulásához vezethet. Ez többek között abban is megnyilvánulhat, hogy céltudatosan rombol. Orbán esetében ilyenre már a gyermekkorban is láttunk példát a mákos bejgli ügy kapcsán. De később is volt sok ilyen eset, amikor a hatalom iránti vágy miatt inkább rombolt.

A Fidesz történetéből ismerjük, hogy elnököt csak viszonylag későn választottak a párt élére. Ekkor két személy jöhetett számításba: Fodor és Orbán. Az előbbi a gentelemen’s agreement nevében lemondott az elnöki posztról Orbán javára. Ez volt Fodor második nagyon súlyos hibája! Orbán ugyanis később nem támogatta Fodort abban, hogy a „szőke herceg” legyen a választmány elnöke. Tudjuk, hogy ezt követően sok régi Fideszes hagyta el a pártot, ami nyilván veszteséget jelentett számukra. Itt azonban az a lényeges, hogy Orbán vállalta azt a kockázatot, hogy a párton belül szakadás lesz, csakhogy a párt vezérévé válhasson. Tehát a hatalomvágy fölébe kerekedett a józan észnek, a rombolás nyilvánvaló.”

orban.jpg
 
Kedves Ildi. Ne legyenek illúzióid, nem lesznek soha az elharácsolt pénzek visszavéve, mert az ellenzék is sáros ilyen téren és a kéz kezet mos elvet vallják a kormánypárttal. Aki meg még nem tudott eddig lopni az alig várja, hogy hatalomra kerüljön és megtömje a zsebét. Véleményem szerint már az nagy eredmény, ha a hatalmon lévők a harácsolás mellett, olyan intézkedéseket is hoznak amik kedveznek az állampolgároknak és előreviszik az országot.
Kedves Kamu István, én nem mondanám kereken ki azt, hogy mindkettő ugyanolyan, pedig hidd el, tojok az összes pártra, de: az ellenzék össszesen nem lopott annyit, amennyit mészárosnak, meg simicskának odatoltak-és ez még csak két ember a sok ezerből! Nem ők alakították át a választási törvényeket a mussolini-féle győzteskompenzációs rendszerre, amivel úgy lehetnek egyeduralkodók, hogy sosem volt kétharmaduk! Nem verték szét a demokráciát, nem félemlítették meg az embereket, ha azok véleményt mertek nyilvánítani, nem csalták ki mocsok módon a nyugdíj megtakarításokat, nem szedték el a valóban betegek, rokkantak jövedelmét, vagy annak a nagy részét. Program helyett nem hergeléssel, gyűlöletkeltéssel, vegzálással, karaktergyilkolással, burkolt-nyílt fenyegetéssel próbáltak kormányozni. Nem törölték el a TB-t, nem vették el a nyugdíj és az eü ellátás kötelező jellegét, mint a nagyszerű fidesz. Hála az égnek, már ezek sem járnak alanyi jogon egy élet munkáját követően. adják, amíg úgy tartja kedvük! Igaz, hogy benne voltak a devizás buliban, de nem ők nyírtak ki 4 millió magyart a mocskos, kettős forintosítással, a bankárok kedvéért és hajszolták teljes kilátástalanságba nagyjából 1,5 millió családot. Miközben karácsonykor pár szánkóért rázattak öklöt( a folyamatos hergelés kötelező!), 10-20 rendőrrel vágatják ki az otthonaikból az embereket- csecsemőstől, öregestől, betegestől..... Lehet, hogy a másik sem volt a helyzet magaslatán, de soha az életben ilyen embertelen, elvetemült, erkölcstelen, hányadék csoporttal még nem találkoztam! Uszítás, uszítás hátán! A rokkantak mind szimulánsok, a devizások meg urizálni akartak, de ellenség itt az ENSZ (a kb. 200 tagállamával), az EU (kb. 29), Gyurcsány, Soros, a tanárok, a civilek, a migránsok, Amerika, az egész erllenzék, a szocik a libsik.......... kihagytam valakit??? Egyszerűen elképesztő, az meg főleg, hogy van, aki beveszi, hogy ilyen létezik! Vajon hogy lehet az, hogy minden fideszes, 2010. óta minden kérdésben, minden nap, minden héten stb..mindig egyformán szavaz. Na igen, a fenyegetéssel és megfélemlítéssel operáló diktatúrák-diktátorok jellemzője.... Egyszóbval van különbség, méghozzá nagyon nagy. Ha csak egy-két fokkal emberségesebbek és nem keltenek ekkora félelmet, már megéri. Bárki!
 
Utoljára módosítva:
Ne aggódj jövőre választás és ott kiderül minden.
Statáriális törvénykezési jog- április végéig ki fog tartani, majd csak figyelj! Minden pénz, hatalom, jogi és média puccs, valamint ekkora gátlástalanság, elvetemültség mellett?? Hosszú évek óta folyik a totális agymosás. A technika ördöge is a kezükben van. Én már nem bízom. Sajnos.
 
A probléma ott kezdődik amikor valaki vitatkozik olyan dolgokon, amit nem tud megcáfolni. Csak azt nyomja, amit ezerszer hallott, de nem nézett utána csak spontán elhiszi mert azt hallja a kormánymédiában hogy amit az ellenzék mond, állít az hazugság, az hülyeség. Mindez az egész gyűlölködés nem kezdődött volna és nem folytatódna, ha olyan emberek vezetnék az országot, akik minden magyar adófizető, és Magyarországon élő állampolgárt egyformán képviselnék. Addig míg a fékeket, és ellensúlyokat egy oldalra állítják soha nem lesz demokrácia, és egyensúly. Addig amíg a legfőbb ügyész nem a bűncselekmények felgöngyölítést végzi, hanem azok eltusolását, még akkor is amikor teljesen nyilvánvaló bizonyítható bűncselekmények vannak addig nem lesz nyugalom az országban. Amíg a parlamenti ülésszakokon olyan emberek nyomkodják a gombokat, és ülnek a képviselők székében akik ellen évek óta húzzák, jegelik a nyomozásokat addig nincs demokrácia. És még egy dolog Orbán családtagjai közül mindenki milliárdos, csak ő a szegény ember. Aki rezzenéstelen arccal azt meri mondani a parlamentben, hogy sose voltam gazdag most sem vagyok, és nem is leszek az az ember Oscar díjat kapna ezért a teljesítményéért ha ezt egy filmben mondaná ezt.
A marha magyar elhiszi, hogy az ENSZ hazudik, csak mert egy elvont, nagy valaminek kommunikálják, mert így lehet ellene hergelni. Annyi esze nincs, hogy elgondolkodjon: cirka 200 tagállamról beszélünk! Ugyanígy az EU-nál. Hatalmas a sötétség a fejekben, de még nagyobb az érzelmi intelligenciában.
 
Utoljára módosítva:
Statáriális törvénykezési jog- április végéig ki fog tartani, majd csak figyelj! Minden pénz, hatalom, jogi és média puccs, valamint ekkora gátlástalanság, elvetemültség mellett?? Hosszú évek óta folyik a totális agymosás. A technika ördöge is a kezükben van. Én már nem bízom. Sajnos.
Sajnos ez az egyik taktikájuk hogy azt sugallják hogy értelmetlen elmenni mert úgy is a fidesz győz.
Én elmegyek és szavazok! Kérlek TE is tedd ezt!
 
Meglátásom szerint a gyermekkori bántalmazás következményeként súlyos személyiség -és érzelemzavar alakult ki nála. Nem buta, hanem erősen szociopata. Valahol megrekedt az érzelmi fejlődésben is, hisz úgy viselkedik, mint az ovodások. Mindent neki. Te a barátom vagy, neked adok belőle, te meg nem vagy a barátom, neked nem adok és még meg is ütlek, meg is rugdoslak, ha az enyémet akarod.... Neki a választás nem pártok megmérettetése. Neki ez élet-halál harc, ahol az ellenséget meg kell semmisíteni. Na ki nyilatkozta még ezt????
 
Ne aggódj jövőre választás és ott kiderül minden.
Csak reménykedni tudok, az is benne van a pakliban, hogy o.v. kijelent(he)ti, hogy támad a vírus, s nem lesz akkor választás, mert veszélyes a magyar népre. S, mint "gondos" atyuska, aggódik az egészségünkért. No meg az online szavazás? Bízom, abba nem mászhatnak bele, hangsúlyozom, bízom és remélek. A másik, ami viszont igazság, hogy még mindig de sokan vannak, akik fidesz atyuskának látják, képzelik o.v.-t. "Atyuska" - :rohog:- s közben észre sem akarják venni, hogy még a párna cihát is kicibálja alóluk. No meg ez az örökös uszítás? o.v. és kiszolgálói mindig megtalálják a cél "személyeket", "réteget", akiket bármi okból és ok nélkül de gyűlölni "szükséges". Soroljam? Nem teszem. Tudjuk, látjuk, csak a plakátokat nézzük, no meg a konzultációs levelékét olvassuk el figyelmesen. o.v. pontosan megtanulta a leckét, miszerint "osszd meg és uralkodj". No ő ehhez tartja magát. Megosztja a népet, egymás ellen hangolja az embereket, s akkor nincs összefogás. Egyfelé menet... Jól, csak a zavarosban lehet halászni... Ő ehhez híven tartja magát, no persze, még mindig sokan rá esküsznek. Agymosottak, szánni való emberek, mert nem látnak az orrukig sem.
 
Csak reménykedni tudok, az is benne van a pakliban, hogy o.v. kijelent(he)ti, hogy támad a vírus, s nem lesz akkor választás, mert veszélyes a magyar népre. S, mint "gondos" atyuska, aggódik az egészségünkért. No meg az online szavazás? Bízom, abba nem mászhatnak bele, hangsúlyozom, bízom és remélek. A másik, ami viszont igazság, hogy még mindig de sokan vannak, akik fidesz atyuskának látják, képzelik o.v.-t. "Atyuska" - :rohog:- s közben észre sem akarják venni, hogy még a párna cihát is kicibálja alóluk. No meg ez az örökös uszítás? o.v. és kiszolgálói mindig megtalálják a cél "személyeket", "réteget", akiket bármi okból és ok nélkül de gyűlölni "szükséges". Soroljam? Nem teszem. Tudjuk, látjuk, csak a plakátokat nézzük, no meg a konzultációs levelékét olvassuk el figyelmesen. o.v. pontosan megtanulta a leckét, miszerint "osszd meg és uralkodj". No ő ehhez tartja magát. Megosztja a népet, egymás ellen hangolja az embereket, s akkor nincs összefogás. Egyfelé menet... Jól, csak a zavarosban lehet halászni... Ő ehhez híven tartja magát, no persze, még mindig sokan rá esküsznek. Agymosottak, szánni való emberek, mert nem látnak az orrukig sem.
Na ha uszitást akarsz látni,akkor itt van, egyesek által oly pozitivnak tekintett Németországból:

1629269564267.png


Magyarul:
Oltatlanok a gázba /ugy mint gázkamra/
 
Utoljára módosítva:
Még hogy beteg....
a miniszterelnök elmondta, hogy soha nem készült erre a pozícióra, mert ő profi futballista akart lenni, de nem volt elég tehetséges hozzá. Kiemelte, ahhoz, hogy valaki miniszterelnök lehessen, több út is vezet. Ahhoz, hogy valaki megszerezhesse a pozíciót, szükség van ugyanis vezetői készségekre, és különböző útvonalak vezetnek a célhoz. Ilyen például a gazdasági, a jogi, vagy a teológiai, vagy a katonai pálya.

A lényeg az, hogy vezetni kell, ami karakterkérdés. Persze vannak skillek, képességek, de alapvetően mégiscsak az, hogy megtanultad-e, hogy sok ember közös akaratát összefogd egy közös akarattá.
 
Még hogy beteg....
a miniszterelnök elmondta, hogy soha nem készült erre a pozícióra, mert ő profi futballista akart lenni, de nem volt elég tehetséges hozzá. Kiemelte, ahhoz, hogy valaki miniszterelnök lehessen, több út is vezet. Ahhoz, hogy valaki megszerezhesse a pozíciót, szükség van ugyanis vezetői készségekre, és különböző útvonalak vezetnek a célhoz. Ilyen például a gazdasági, a jogi, vagy a teológiai, vagy a katonai pálya.
Istenem, micsoda álszent!
 
Istenem, micsoda álszent!
A miniszterelnök jelenleg 50-56 ezer forintos egyszeri kifizetést lát valószínűnek, de az az összeg akár ennél jóval magasabb is lehet
Száguld a gazdaság, ezért lesz lehetőség nyugdíjprémiumot fizetni, amelynek összege a gazdasági növekedés mértékétől függ – mondta el a miniszterelnök a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában
 
A kis cigánygyerek,aki mert nagyot álmodni..... :D
( érdekesnek találom azt is ami a reklámok tartalmi vonalán végigment pár éve rengeteg olyan reklám volt ami úgy mutatta be a magyar embert hogy ravasz ügyeskedő, számító.....most fordult a kocka olyanok jönnek hogy a legokosabbak legrátermettebbek. )
 
A reklámok csak a lakosság hülyítésére szolgálnak.....pl a mosogatószerből egy csepp is csodákra képes....,minden a fogyasztói társadalomról,a márkajelzésekről szól.A lénye,hogy a pénz minél hamarabb a " nagyok" zsebébe kerüljön!
 
A reklámok csak a lakosság hülyítésére szolgálnak.....pl a mosogatószerből egy csepp is csodákra képes....,minden a fogyasztói társadalomról,a márkajelzésekről szól.A lénye,hogy a pénz minél hamarabb a " nagyok" zsebébe kerüljön!
csak itt olyat veszek észre hogy az állam nyomást is gyakorol a reklám cégekre hogy pozitív színben tüntessék fel a magyarokat.
 
csak itt olyat veszek észre hogy az állam nyomást is gyakorol a reklám cégekre hogy pozitív színben tüntessék fel a magyarokat.
A reklámok kb 80 %-a gyógyszer.Nem véletlenül,mert az eltunyult maximum csak kocsmába járó magyar nagy része beteg.Ehhez hozzájön az,hogy aki a TV-t nézi annak a nagy része idős,ilyen olyan betegségekkel élő ember,aki a képernyőn látott csoda reklámokból az ilyen olyan kenőcsöktől tablettától csodát remél,főleg 1 doboz beszedése után!
 
A kis cigánygyerek,aki mert nagyot álmodni..... :D
Mint az egyetlen lopott kismalacnál
Álmodik:
felneveljük lesz belőle koca.
A koca szaporulata 14
120 kilósan eladjuk
veszünk új ruhát, házat
Egyet süldő korában megsütünk
Így eszem két pofára, csak úgy csorog a zsírja...
Apja jól nyakon-vágja:
Te hülye lecsepegtetnéd az új ruhád
 
Lehet hogy beteg de, a humorát nem vesztette el...
NYÍLT LEVÉL ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÚR RÉSZÉRE
Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Itt Galla Miklós. A közelmúltban nagyon súlyos sérelem ért. Az MTVA kuratóriuma februárban
nekem ítélte a Karinthy-gyűrűt, öt hónapig hitegettek, hogy megkapom, majd júniusban elfogadható indoklás nélkül visszavonták.
Kérem, intézkedjen, hogy a negyven év munkájával kiérdemelt Karinthy-gyűrűmet megkapjam, visszatérhessek a Rádiókabaréba és a Petőfi Rádió tűzze műsorára a világszínvonalú dalfelvételeimet. Köszönöm.
Válasz!...............
......................................................
Orbán Viktor.: Sajnos nem én vagyok a gyűrűk ura. De az angol humort bírom. Hajrá!
 
Most felszólalt orbán szlovéniában egy stratégiai fórumon ahol azt mondta hogy pl: a magyarok tapasztalatai a muszlim megszállókkal kapcsolatban relevánsabbak mint más országoké.
(majd megkérdezem az öregebbeket hogy mit is emlékszenek ebből....)
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,606
Tagok
615,326
Legújabb tagunk
redbaron77
Oldal tetejére