Hírek Kövekkel dobálták meg a kanadai miniszterelnököt

Justin Trudeau, Kanada miniszterelnöke a legutóbbi kampányeseménye során szenvedett el egy kisebb támadást.

A miniszterelnököt ugyanis egy főzdénél tartott rendezvénye során kavicsokkal dobálták meg, de nem sérült meg, mivel csak a vállát találták el – írja a BBC. Egy újságíró szerint másik két embert is eltaláltak a kavicsokkal, de ők sem sérültek meg.

Trudeau elmondása szerint történt már vele ehhez hasonló eset még 2016-ban, amikor egy nő tökmaggal kezdte el dobálni. Az elmúlt idők során azonban többször is bajba került a miniszterelnök, nem egyszer zavarták meg kampányeseményeit.

Trudeau ugyanis nagyon keményen a kanadai oltásellenesek bögyébe került, főként azóta, hogy felvetette annak ötletét, hogy a közalkalmazottaknak kötelezővé tennék a koronavírus elleni vakcina felvételét.


Ennek hatására pedig több alkalommal is megzavarták rendezvényeit, bő egy hete például le is kellett mondania egy kampányrendezvényt, mert egy feldühödött csoport megzavarta azt és már nem volt biztonságos a helyzet.

Trudeau egyébként augusztus közepén előrehozott választásokat hirdetett annak reményében, hogy pártjával, a mérsékelt baloldali Liberális Párttal többséget tudjanak szerezni. A választást szeptember 20-án tartják majd és a kötelező vakcinák kérdése az egyik legfontosabb ügye lesz a kampánynak.

trudoue.jpg
 
Ha nem adott volna szabad akaratot az Isten az embernek, akkor mindenki a menyországba jutna. :)

Diktatúrák elítélik a szabad nyugati világot és azzal érvelnek, "nálunk ilyen nem történhetne meg".
Igen nyugaton van sok bűncselekmény de ha segíteni kell, ha meg kell védeni az értékeket akkor is az élen vannak.

Nekem jó véleményem van Justin Trudeau-ról és remélem akár ki is fogja vezetni a következő kormányt Trudeau értékei nem szenvednek csorbát.
 
Utoljára módosítva:
Remelem nem olik meg. Elore hozott valasztasok lesznek, remeljuk minden marad a regibe.
Sok primitiv ember laposfold hivok, mindenfele osszeeskuves elmelet gyartok, nincsenek sokan csak nagyon hangosak. A tudosok kutatok nem jarnak a facere eredmenyeiket se ott osztjak meg.
Az biztos hogy Trudeau az aki a legtobbet adta a jarvany idejen az embereknek akik dolgoztak , es a vallalkozasoknak, penzt es hitelt. Hosszu honapokon keresztul 8-10 honapig havi $2000 amit telefonon felhivott az aki elvesztette a munkajat es 2-3 nap mar ott volt a penz visszamenloleg is a kerelmezonek.
En magam nem estem bele ezekbe a kategoriakba, az biztos meg nem volt ilyen kormany aki adott is vissza az embereknek mint a jelenlegi liberalis kormany, igaz ok akik foglalkoznak egyaltalan az egyszeru munkas , alkalmazotti emberekkel. Konzervativok /jobb oldal/ csak a gazdagoknak kedvez. Trump vagy Orban minimumot se adta.
A Covid miatt mindenki szenvedett es ovatos, hordjak a maszkot es oltakoznak.
Kelemetlen a sok regulacio,de az emberek erdekebe meg kell lepni a kormanynak ,hogy ne szabaduljon el a jarvany megjobban. Be se engednek maszk nelkul sehova, mert azonal radszolnak mert senki nem akarja elkapni a Covidot.
Korhazba oregotthonba , stb helyekre bemenni se tudsz 5-6 oldalas papirt kell kitoltteni , ha nem csinalod meg akkor "a viszontlatasra."
Itthon marad az ember mert ilyen nagy rendezvenyekre most el nem mer menni,mert fel, felti az eletet.
Sok embernek nem csak a szorakozas a fesztivalok stb kimozdulni vegre , ertheto ez is, es erdeke minden szolgaltatonak , hogy mielobb visszaterjen a regi kerekvagasba minden.
A jo kormanynak az emberekkel kell foglalkozni es nekik biztositani ,hogy minnel kevesebb ember menjen a jarvany miatt tonkre.
Kavics dobalas nagyon primitiv dolog, es majdnem biztos vagyok benne, azok csinaljak akik felvettek jogtalanul a penzt es vissza kell fizetniuk.
 
Kedves Melitta!Én olyanokra gondoltam,akik nehezen szakítanak a bevett hagyományokkal....
Nekem is vannak,voltak arab kollégáim,mivel ők komolyan beilleszkedni akarnak a befogadó országba,volt aki még ebédszünetben is dolgozott!
 
AZ emberiség gigászi erőfeszitések és áldozatok árán igyekszik 'jobbá' tenni a világát, de mindig jön valami ... aki az egészre azt mondja kamu és képtelenség. MInt amikor azt mondták a vonatok csak csigatempóban haladhatnak az alagutakban, mert különben kiszippantja a szél a levegőt a kocsikból, a fényevők és modern kuruzslók. Egyre nem vicesebb a világ. Még bő 10 éve kulturantropológián nevettünk azon, hogy egyes szekták szerint Noé bárkáján dinók utaztak. Ma meg már ...
 
AZ emberiség gigászi erőfeszitések és áldozatok árán igyekszik 'jobbá' tenni a világát, de mindig jön valami ... aki az egészre azt mondja kamu és képtelenség. MInt amikor azt mondták a vonatok csak csigatempóban haladhatnak az alagutakban, mert különben kiszippantja a szél a levegőt a kocsikból, a fényevők és modern kuruzslók. Egyre nem vicesebb a világ. Még bő 10 éve kulturantropológián nevettünk azon, hogy egyes szekták szerint Noé bárkáján dinók utaztak. Ma meg már ...
Egy kép ami bemutatja a félelmet az elektromos áramtól.....persze hogy nem veszélytelen de, nem kell mindig túlzásokba esni.
1631254820060.png
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,686
Tagok
615,329
Legújabb tagunk
Amberer
Oldal tetejére