Hírek Az LMP nem vette át a Gyurcsány-ellenes propagandát, nem támogatja ebben Márki-Zay Pétert

Ungár Péterrel és Kanász-Nagy Mátéval, az LMP vezető politikusaival, amelyben meglepően korrekt és higgadt módon beszéltek Gyurcsány Ferencről, akit Márki-Zay Péter arra kért meg, hogy ne kampányoljon. Ungár Péter azt mondta, “a magyar nép úgy döntött, hogy a DK a legnagyobb ellenzéki párt, és annak a tudatában döntöttek így, hogy tudták, hogy ki Gyurcsány Ferenc, és ő vezeti a pártot. Tudjuk, hogy ez a 10 millió politológus országa, de hagyjuk a vulgárpolitológuskodást. Gyurcsány Ferencre szükség van. Személyileg is.”


Már az is furcsa, hogy Magyarországon meglepetést okoz, hogy valaki így beszél, s nem áll be az Orbán által folytatott Gyurcsány-ellenes gyűlöletpropagandába, és ki mer állni a közellenséggé tett DK-elnök mellett, holott ez lenne nemcsak a normális, hanem uszítás esetén a minimálisan elvárható magatartás. Orbán propagandagépezete egy hazugságra épülő narratívával, szinte lincselést követelő hangnemben uszított a 2006-os zavargások évfordulóján Gyurcsány ellen, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje pedig ezzel az uszítással azonosult, így szerezte meg az elsőséget.


Az Amerikai Népszava Gyurcsány Ferenc és a DK legnagyobb kritikusa volt, amikor a párt legitimálta az Orbán-rendszert és a törvénytelen alaptörvényt azzal, hogy bement Orbán álparlamentjébe. Azt nem lehet mondani, hogy lapunk Gyurcsány Ferenc és a DK fenntartás nélküli híve, támogatója vagy kritikátlan kiszolgálója lenne. Az ellenzéki sajtó legélesebb hangú kritikáit mi fogalmaztuk meg vele és a DK-val szemben, amikor érzésünk szerint Gyurcsány Ferenc és pártja engedményeket tett az elvszerűség rovására. De egy ember aljas, fasiszta üldözését a legmélyebben elítéljük.


Márki-Zay Péter nem tud semmi olyat tenni, amivel megbocsátható lenne az, hogy a leváltandó fasiszta diktátor gyűlöletpropagandáját átvette, saját karrierje, előválasztási győzelme érdekében azt felhasználta. A bűnbakképzés náci technikájával és a goebbels-i propaganda stílusával előállított Gyurcsány-ellenes gyűlöletkampányt nem utasította el, hanem behozta a demokratikus ellenzékbe, legitimmé tette a demokratikus oldalon, miközben kereszténységről és szeretetről papolt. Márki-Zay ezzel örökre kiírta magát a demokraták közül, nevezze magát akárminek, ő fasiszta gazember.


Megbocsáthatatlan, hogy az orbáni gyűlölködést a vele szemben álló humanista demokratikus oldal részévé tette, az ellenzéki oldalt megosztotta és szembefordította önmagával. Az orbáni szellem a két világháború közötti antiszemita, fasiszta rendszer szellemisége. Ennek nincs helye demokraták között. Márki-Zay pedig megfertőzte ezzel a demokratikus oldalt, igazat adott az orbáni uszítás, a gyűlölet politikájának, s azt a demokratikus oldal legitim részévé tette. Ez elfogadhatatlan. Ki kellett volna zárni az előválasztásból, és az ellenzéki összefogás pártjainak tiltakozniuk kellett volna.


Megengedhetetlen demokraták között, hogy valaki úgy állítsa be magát, hogy csak ő lehet képes egyedül legyőzni a politikai ellenfelet, és aki őt nem támogatja, az hazaáruló. Márki-Zay ezt mondta, és ezt gondolta, mert aki nem ezt gondolja, az nem mondja ezt. Ez egy hazugság, mert Orbánt akkor fogják leváltani, ha az ország elsöprő többsége, szavazók milliói lázadnak fel ellene, s akkor egy háromlábú szamár is lehet a kijelölt ellenfele, akkor is elsöprik. Amíg ilyen többség és népakarat nincs, mert be tudja csapni az embereket, addig Jézus Krisztus is lehetne a jelölt, az sem győzne.


Nincs bocsánat, függetlenül attól, hogy kiről van szó. Ilyen aljasságnak jogállamot hirdető demokraták között nincs helye. Márki-Zay ezzel Orbán mellé állt. Mindezt csak azért, hogy elhitesse azt a hazugságot, hogy Orbánt csak ő tudja leváltani, és megszerezze az ellenzék miniszterelnök-jelölti posztját. Ez a hataloméhség és gátlástalanság mindent elmond róla. Márki-Zay nem demokrata. A demokratikus ellenzék legnagyobb pártjának elnökéről kijelentette, hogy vele nem lehet nyerni, miközben neki annyi támogatója sincs a DK nélkül, hogy hódmezővásárhelyi polgármester legyen.


Ezért üdítő ez a higgadt, értelmes, tárgyilagos hangnem, a józan ész hangja, amelyet az LMP két politikusa megütött. Ez egybecseng Donáth Anna, a Momentum elnökének hangvételével is, ami azt mutatja, hogy Márki-Zay-nak nincs helye ebben az ellenzékben. Idegen test, valójában Orbán Fideszéhez tartozik, és leginkább Orbán Fideszét szeretné megszerezni. Magát kereszténynek nevezi, ezért tudnia kell, mit jelent, hogy a juhok ismerik a pásztor hangját. Ez nem a jó pásztor hangja. Demokratikus szabad sajtóként mi a juhokat képviseljük, és tiltakozunk ellene. Ez a farkas hangja.


Ez elfogadhatatlan, Márki-Zay összes többi szövegével együtt. Egy gátlástalan fasiszta karrieristának tartjuk, attól a pillanattól kezdve, hogy egy demokratikus párt elnökének felesége ellen Orbán gyűlöletkampányát bevetette, s ezzel az ellenzék miniszterelnök-jelölti pozícióját elragadta saját magának. Mindent elmond róla, hogy győzelme után bejelentette, hogy leváltotta az ellenzéket. A szív bőségéből szól a száj, mondja a Biblia, ezzel bizonyságát adta, hogy mit akar: ő magát helyezte az ellenzék helyébe, megpuccsolta az ellenzéket. Ez történt.


Egy farkas becsapta a juhokat, akik farkast választottak a nyáj vezetésére. Amerikában élt, tudhatja, hogy ha valaki “bullyzik” másokat, még az iskolából is eltanácsolják. Ő pedig ezt tette. Fasiszta módszer a bűnbakképzés, ellenségkép kinevezése, és az ellene irányuló gyűlölet felkorbácsolása. Márki-Zay a gyurcsányozással ezt tette, s azóta is ezt folytatja. Ő egy senki, és kirekeszti az ellenzék legnagyobb pártjának elnökét a választási kampányból és a közéletből. Honnan veszi a jogot? Mindezt egy fasiszta diktátor gyűlöletpropagandájának átvételével. Egy volt miniszterelnököt.


Egy olyan ember teszi ezt, aki akkora hülyeségeket beszél, hogy a fal adja a másikat, aki szerint az elmúlt 30 év legjobb kormánya az első Orbán-kormány volt. Annak az ellenzéknek, amelynek ő lett a miniszterelnök-jelöltje, az első Orbán-kormány is az ellenfele volt, az első Orbán-kormánytól is irtózott, amely már akkor is fasiszta volt és korrupt. Ha neki az tetszett, akkor mondjon le az ellenzék vezetéséről, mert nem ezen az oldalon van a helye. Induljon el a Fideszben az elnöki posztért, ha arra a pártra vágyik. Vagy mérettesse meg magát előbb az új pártjával.


Majd ha az ellenzéki összefogás szavazói nélkül Márki-Zay Péterre és a Fideszből kiszuperált elvbarátaira (akik senkinek nem kellettek, még Orbánnak sem), többen szavaznak, mint Gyurcsányra, akkor járassa a száját, hogy Gyurcsány akadálya Orbán leváltásának. Megköszönheti, hogy Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára ilyen nagyvonalúan és türelmesen, az ország érdekeit szem előtt tartva viszonyul az aljasságához, mert ha ők azt mondják, hogy akkor kiveszik a DK-t Márki-Zay mögül, és győzze le a templomba járó zseni Orbánt nélkülük, mehetne vissza házalni Ohió-ba.


Mindenkinek joga van a közéletben szerepelni, amitől senki nem tilthatja el. Amit Márki-Zay követel, azt még Orbán sem engedte meg magának. Ha Orbán Viktor, aki megdöntötte az alkotmányos rendet, önkényesen eltörölte a jogállami alkotmányt, bevezetett egy fasiszta rendszert, aki egy felcsúti gázszerelő stróman nevén százmilliárdokat lopott el a köz vagyonából, akinek a családja egy tipikus maffiacsalád, lehet a magyar közélet legitim része, akivel szemben választáson veszik fel a küzdelmet, akkor Gyurcsány Ferenc is lehet, mert ő töredékét sem követte el annak, amit Orbán.


Aljas, nevetséges és primitív hazugság az is, hogy az elmúlt harminc év Orbán és Gyurcsány párharca lett volna, ahogy most sem az. A DK az ellenzék egyik pártja. Aki ezt állítja, az a riválisától akar megszabadulni, mert a DK a politikai karrierjének útjában áll. Annak a DK szavazói kellenek a pártjuk nélkül. El akar tüntetni mindenkit az útjából, mert ő akar lenni az új diktátor. Se nem jobb, se nem bal, hanem csak Márki-Zay. Aki meg akarja haladni a jobboldal és a baloldal ellentétét, az diktatúrát akar, az a centrális erőteret hirdeti.


Gyurcsány Ferenc követett el hibákat, miközben a pártja ellene dolgozott, és fel is dobta Orbánnak. Másik oldalról egy nagyképű koalíciós partner támadta, ahol csak tudta. Orbán puccskísérletet is végrehajtott ellene, és tíz éve semmit nem tesz, mint őt kriminalizálja, mert az egyetlen nagy formátumú politikusnak tartotta magával szemben, aki legyőzte. Majd a történészek mérleget vonnak a teljesítményéről. Nem angyal és nem ördög, de semmiképpen nem az, amit Orbán mond róla. Az is elfogadhatatlan, amikor azt mondják, hogy tudomásul kell venni a lejáratását. Nem kell.


Ha tetszik, ha nem, Gyurcsány ma már egy történelmi személyiség. Márki-Zay sem felkészültségben, sem tapasztalatban, sem teljesítményben, nyomába sem léphet. Akkora baromságokat, amiket ő beszél, Gyurcsány biztos nem mondana. De Gyurcsány Ferenc hátralépett. Dobrev Klára pedig talán még nála is felkészültebb, európai színvonalú politikus, államigazgatási tapasztalattal, Márki-Zay a táskáját nem hordhatná. Azzal együtt nyerte simán az első fordulót, hogy Gyurcsány Ferenc a férje. Márki-Zay pedig Orbán gyűlöletpropagandájával győzte le, mert ő visszafogott maradt.


Egy alázatos ember inkább tanácsokat kérne, kikérné a véleményüket. Márki-Zay a kereszténységével kampányol, de egy keresztény ember alázatos. Márki-Zay ezzel szemben trappol, hőzöng és csörtet, mint aki mindenkinél jobban tud mindent, akihez képest mindenki csak egy hülye. Miközben az ellenzék pártjainak minden megszólaló politikusához képest egy súlytalan, dilettáns senki. A legfeltűnőbb a szellemiség és a hangvétel közötti különbség. Az LMP-sek interjúját is jó elolvasni, az embernek az a véleménye, hogy ezek intelligens, kedves emberek.


Márki-Zay-ról ez nem jut eszünkbe. Róla az jut eszünkbe, hogy egy beképzelt akarnok, egy öntelt hólyag. Zengő érc és pengő cimbalom.


Mitől keresztény Márki-Zay, ha valakit üldöznek, nem áll az üldözött mellé? Az általa lenézett, megvetett, humanista, liberális demokraták, mint az LMP politikusai nem olyanok, mint ő. A gyűlölet hiányzik belőlük, ami a jó “keresztény” Márki-Zay-ban megvan. Az ellenzék kultúrájához az tartozik, hogy ha valakit aljas módon támadnak, akkor mellé állnak, megvédik attól, nem pedig átveszik és felhasználják a maguk hasznára. Ehhez kereszténynek sem kell lenni. De az ilyen keresztényekből éppen elég volt. Senkit nem érdekel, hogy keresztény, üsse meg a normális emberi szintet.


Érdeklődéssel várjuk, hogy a közös kampánycsapat mikor kezdi meg a működését, ha egyáltalán megkezdi, a mindenkinél okosabb Márki-Zay mennyire veti alá magát egy ilyen kampánystábnak. Megjósoljuk: semennyire.


Amerikai Nepszava

ungar-lmp.jpg
 
Az elvtelent megvehetik alamizsnával vagy LMBTQ
szöveggel.Ami a műellenséget kreálja
A alábbi cikket egy óvodapedagógus írta:

Orbán Viktor ma reggel azt nyilatkozta a Kossuth Rádióban, hogy az óvodások itthon csakis azért nem kérnek nemátalakító műtétet karácsonyra, mert azt Magyarországon törvény tiltja.
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy Miniszterelnök Úr még a jó életbe nem volt 2 percnél többet óvodában, következtetem ki ezt például abból, hogy fogalma nincs a pedagógusok emberfeletti munkájáról. Mert ha lenne, nem alázná meg őket ilyen szégyenletesen alacsony „fizetéssel.”
Én viszont óvodapedagógus létemre néhányszor tartózkodtam már ebben a közegben, szóval engedje már meg Miniszterelnök Úr, hogy adjak Önnek egy gyorstalpalót, hogy is néz ez ki a való életben.
Az Ön elképzelése, és az elképesztően bosszantó, mélysötét szintekig lemenő propaganda kommunikációja alapján ugyebár reggel 7-től este 5-ig bőrtangás, félmeztelen, szivárványos zászlókat lóbáló tömegek szokták ostromolni valamennyi magyarországi óvoda ajtaját, melyet vasból, külön ezen alkalmakra megformált kolosszális méretű szájgolyókkal próbálnak betörni. Teszik mindezt csakis azért, hogy a Süni, Méhecske, Nyuszi és Mackó csoport mindegyik tagjának az óvoda 5 órás bezárásáig át tudják adni a nemváltoztató műtéteket vállaló, számukra bevált orvosuk névjegykártyáját.
Tudom Miniszterelnök Úr, hogy Ön minden egyes nap abban a szellemben hajtja álomra a fejét, hogy országszerte minden óvodát megmentett. Most már nem csak az óvodásokat kizsigerelő Brüsszeltől, a kisgyerekeket evő migránsoktól, hanem az agresszív, zabolázatlan LMBTQ aktivistáktól is. Julcsika ugyanis Ön szerint azért tér ma is haza vérbeli Julcsikaként, mert Ön Magyarország miniszterelnöke.
Ki kell ábrándítsam Miniszterelnök Úr, és remélem, nem zaklatom ezzel fel teljesen az amúgy nem kevés kivetnivalót hagyó lelki világát, de az óvodákban az egyetlen egy dolog, ami minden nap folyik, az 20-25 gyermek okossá, becsületessé, kedvessé és csupaszívvé nevelése azért, hogy ne az olyan elnyomó, gyűlölködő, egysíkú gondolkodású, szemrebbenés nélkül emberek millióit kisemmiző személyek számát tarkítsák felnőttként, melybe Ön és a sleppje is beletartozik.
Tudja, hogy mi miatt nem gondolkodnak el az óvodás gyermekek egyetlen egy percig sem a nemátalakító műtéten?
Mert tudják, hogy ők úgy jók, ahogyan vannak.
Mert a gyerekek nem ítélkeznek, nem kegyetlenek, nem szívtelenek, és nem kirekesztőek. A gyerekek szíve a helyén van, és egy másodpercig sem feltételezik azt sem másról sem saját magukról, hogy ők ne úgy lennének tökéletesek, ahogy vannak, legyenek bármilyenek. Mert nekik nem számít a nemi identitás, a bőrszín, vagy bármi más.
Szerintük mindenki tökéletes és egyenlő, és ezért a mosolyukra mindenki érdemes a világon.
Látogasson el egy ilyen intézménybe,
töltsön el ott egy napot, és tanuljon ezektől az alig pár éves kicsi emberektől. Bőven lenne mit, Miniszterelnök Úr.
Most erre mit mondjak? A drága megmentőnk elfelejt egy fontos dolgot, hogy az óvónők nem hülyék... és még egyet, hogy mindegyiknek van rokona, ismerőse... pl én is az vagyok... mármint egy diplomázott óvodapedagógus rokona...nem tudom, hány óvónő van kishazánkban, de ha ha mindegyik csak másik háromnak mondja el, hogy amit orbán regél, az egy bődületes baromság, már tetemes számú lakosság van tisztában az igazsággal...
 
Kérlek olvasd el amit írtam.
NEM azt írtam hogy én kapok....oda van írva.
A választókra írtam hogy ők majd valószínű az alapján döntenek.
Ja, igen fontos a pénz.
Elvekből nem lehet jóllakni.
Persze megváltoztathatom a mondat alanyát, hiszen nem feltétlenül neked szól, s semmiképpen nem csak neked.

Ugyanakkor mindig oda lyukadunk ki, hogy lophatnak, becsaphatnak, hazudhatnak, nincs gond: fizessen meg, s befogom a szám.

Felelőtlennek tartom azokat, akik csak a saját életüket látják, akik nem érzik, hogy ez a köpcös kisgömböc hogyan nyeli le az országot, s kihasználva a 133 bólogató jánost a Parlamentben, hogyan épít saját külön bejáratú országot, saját jogrenddel.

Az én unokáim élete nem fog azon múlni, hogy éppen Orbán mit gondol a világról!!!
Ha számára tetszetős csoportba sorolhatók, akkor "ad" majd nekik ezt-azt. Ha nem, bukta, menjen külföldre, ha nem tetszik.

Tényleg nem értitek/nem értik, hogy ez a függőségi viszony, amit gazdaságban, politikában kiépített/kiépít, az árt a gyerekeinknek, s az ő gyerekeinek?
Tényleg ennyire szűklátókörű a magyar lakosság, hogy csak ez a nyüves pénz a lényeg?
1640016675172.png
 
Ha nem várod akkor miért is nekem írod e sorokat?
Kit vesznek meg kilóra?
A gyerekeseket???
A nyugdíjasokat?
A 25 év alattiakat?
Ez elég sértő számukra.
Ha nem vársz semmit a pártoktól akkor legalább nem kell rész venned a választáson.
Nyugodtan utazgathatsz... ˝h˝ nélkül...

Hát már bocs, de pont te hoztad fel az említett csoportokat """"Akik családosok és visszakapják az adójukat azok 1-2 millió forinttal lesznek gazdagabbak!! Fiataloknak nem kell adót fizetniük!! Nyugdíjt is emelik."""" Ezt tőled idéztem... aztán azon sajnálkozol, hogy végre téged is megvehetnének.... akkor ki is sértette meg őket? És mégegyszer leírom, hátha nem volt érthető: azt várom el a pártoktól, hogy ne lopjanak... mert azzal már több marad a közösben, mindenkinek, nem kell még külön osztogatniuk ... és ne legyen a miniszterelnök olyan köpedelem, hogy bárhová megyek a világon, szégyenkeznem kelljen miatta. Remélem így már érthető...
 
Tényleg ennyire szűklátókörű a magyar lakosság, hogy csak ez a nyüves pénz a lényeg?
Nos....nézz körül mindenhonnan az folyik hogy ha elakrsz érni valamit akkor legyen sok-sok pénzed.
Aki csóró azt lenézik.
Legyen drága kocsid, jó lakásod. Ne legyünk álszentek ki nem szeretné a családját elégedettnek, boldognak látni.
Biztos vannak akik szeretnek hideg lakásban üldögélni...ja nem.
 
azt várom el a pártoktól, hogy ne lopjanak... mert azzal már több marad a közösben, mindenkinek, nem kell még külön osztogatniuk ... és ne legyen a miniszterelnök olyan köpedelem, hogy bárhová megyek a világon, szégyenkeznem kelljen miatta. Remélem így már érthető...
Sajna ez nem egyértelmű mert sokan ezt nem lopásnak tekintik hanem kapcsolatok építésének.
Az hogy milyen a miniszterelnök van akinek tetszik van akinek nem.
Egyelőre a tetszik áll jobban....
Jön a választás ....majd meglátjuk.
 
aztán azon sajnálkozol, hogy végre téged is megvehetnének....
Akkor nem érted......azért szavaznak az emberek egy pártra mert tetszik nekik az intézkedésük.
Az hogy én még nem találkoztam olyan párttal ami számomra is pozitívumot tudna nyújtana az az én bajom, hisz nme vagyok 25 éves nem szülök már és nem vagyok nyugdíjas...
Az hogy ezt TE megvesznek kilóra cimkével látod el nos az lehet de, TENEKED is van szimpatikus pártod akkor akár én is írhatnám hogy azok meg téged vesznek meg...
 
Nos....nézz körül mindenhonnan az folyik hogy ha elakrsz érni valamit akkor legyen sok-sok pénzed.
Aki csóró azt lenézik.
Legyen drága kocsid, jó lakásod. Ne legyünk álszentek ki nem szeretné a családját elégedettnek, boldognak látni.
Biztos vannak akik szeretnek hideg lakásban üldögélni...ja nem.
Vagyis annyit érsz, amennyid van?

Ebbe azért ne menjünk bele, mert éppen Orbánék alakították úgy az országot, hogy nem kaphat egyenlő esélyt mindenki.
(A választási rendszer sem ad egyenlő esélyt a különböző indulóknak!!!)

S ez az a rendszer, ami kedvez a csókosoknak, az uram-bátyám országnak, a feudális hierarchiának.
Tehát a leendő Szent-Györgyi Albert tehetsége múlhat majd megint azon, talál-e támogatót.
A leendő Karikó Katalin főnöke, a munkatársain uralkodni tudó főnöke, kezében lehet olyan eszköz (kirúglak, ha ellentmondasz! - nevezzük létszám-leépítésnek), ami miatt az a Karikó is elmegy majd ebből az országból.
Csak gratulálhatok!

Ennél még a vaddisznók is demokratikusabb közösségben élnek, pedig milyen büszkék vagyunk arra, hogy különbek vagyunk, mint az állatok.
 
Sajna ez nem egyértelmű mert sokan ezt nem lopásnak tekintik hanem kapcsolatok építésének.
Az hogy milyen a miniszterelnök van akinek tetszik van akinek nem.
Egyelőre a tetszik áll jobban....
Jön a választás ....majd meglátjuk.
Elég érdekesen definiálod a kapcsolatépítést :oops: én egy jó kapcsolatot kizárólag az egyenlőség jegyében tudok elképzelni, amit orbán művel, azt viszont inkább alá-fölé rendeltségnek nevezném...
 
Akkor nem érted......azért szavaznak az emberek egy pártra mert tetszik nekik az intézkedésük.
Az hogy én még nem találkoztam olyan párttal ami számomra is pozitívumot tudna nyújtana az az én bajom, hisz nme vagyok 25 éves nem szülök már és nem vagyok nyugdíjas...
Az hogy ezt TE megvesznek kilóra cimkével látod el nos az lehet de, TENEKED is van szimpatikus pártod akkor akár én is írhatnám hogy azok meg téged vesznek meg...
Azért szavaznak, mert tetszik az intékedésük... de nálad ez az intézkedés kimerül abban, hogy 4 évente lökjenek oda pár tízezer forintot, a többi nem számít? Hogy a befizetett eü hozzájárulásért színvonalas orvosi ellátást kapj? Hogy a gyerekeidet ne olyan baromságokra tanítsák, ami naponta kiveri a biztosítékot? Hogy az ilyen demeter szilárdok, akik a magyar írók 80 százalèkát kukáznák, azok még seprűt se kaphassanak, nemhogy a PIM vezetői székét? Na engem ezekkel lehetne megvenni, nem párezer forinttal... ez egy alsótagozatos irodalom könyvben szerepel.... erre tanítják a gyerekeket...
 

Csatolások

  • FB_IMG_1640020593808.jpg
    FB_IMG_1640020593808.jpg
    61.5 KB · Olvasás: 46
Utoljára módosítva:
Ne legyünk álszentek
Nem? ja de igen.
Lefizettek morzsával mint másokat krumplival
A szavazatod eladó az enyém nem
Én csak elvek mentén döntök
És ilyen elv: a tisztességtelen a hazugot a tolvajt, a kétkulacsost az álszentet (kormány)
Megvetem
És a megalkuvót is
Az elv az nem ideológia, hanem morál (de nevezheted tisztességnek is).
10 parancsolat nélkül is
És nekem ne mondd szakadjak le erről az elvről
 
Az hogy ezt TE megvesznek kilóra cimkével látod el
Igen a választások előtti osztogatás siumán kilóra megvétel
Főleg mert a tavasszal nem csinálták meg
Ha jól emlékszem az egészségügyben dolgozóké lett el sumákolva
Bezzeg most a katonák fegyveres erők kapnak fegyverpénzt stb
De tavasszal még a túlórát se fizették ki
A pedagógusoknak többször ígértek de úgy ment el a kormányzás hogy nem kaptak
Most megint be van lengetve mert választás jön
Ez a kilóra megvétel
Ha ezzel hagyják befogni a szájukat mint az összesre mondom
Vajh miért erősítik a Katonákét?
Nem bíznak a rendőrökben.
A katonákat akarják lekötelezni
De nem bíznak a katonákban sem A TEK vigyáz a katonákra
Ez a időnkénti osztogatás nem pótolja az hogy eddig nem kaptak
Az országot teljes kormányzás ideje alatt kell irányítani
Nem választás előtt csak
Hol az elmartad túlóra pénz hol a sok leszerelt rendőr
Hol a sok eltűnt orvos és ápoló?
Akciózás nem pótolja
A kilóra megvétel esetleg egy két elvtelennél bejön
A megbecsülés a munkájukért elmaradt.
A morzsa nem pótolja a 2022 választásra készülve
 
Még valami: a pénz vásárlóértéke.

Orbán többet ad - szajkózzák.
Azt már elfelejtik elmondani, hogy a növekvő átlagkeresetekért mennyivel kevesebb árut tudsz vásárolni.

Azt nem nagyon reklámozzák, hogy emiatt egyre nagyobb, egyre szélesebb az átlagtól leszakadók köre.

Tehát, miközben Bözsi néni is látja, mennyi a tojás, a liszt, a tej, a kenyér ára, közben áldja a vezír szentségesen szent lábának nyomáját is, mert "visszadja a 13. havi nyugdíjat.
Amit a "baloldal" elvett a Fidesz szerint.

2009-es cikk:
1640023371024.png

S amit a Fidesz hosszú évekig nem is pedzegetett.
Most annyira megijedt az összefogástól, hogy rögtön hitelt vett fel, hogy "visszaadja".

Ha nagyon akarom, ezt már az ellenzéknek köszönhetik a nyugdíjasok, ahogyan az egységes 80.000 forintot is, mert a Fidesz nyugdíjarányosan akarta kifizetni.
LMP parlamenti javaslat volt, hogy egységesen fizessék.

Magam is olvastam Orbán szövegét, hogy a nyugdíjprémium az ő javaslatuk volt még 2001-ben, de elvesztették a választást, s a szocik nem adtak.
Most ezzel hülyíti a népet.

Ezzel szemben:
1640025610671.png

Tehát:
1640025722168.png



Bözsi néni nem rosszindulatú, nem.
Csak mérhetetlenül szűklátókörű (esetleg tájékozatlan).
S Orbánék röhögve kihasználják ezt.
 
Az otthoni "kapcsolatepites" egyenlo a korupcioval. Kivel is kell kapcsolatot epiteni?-hogy valaki karriert epitsen? Orbannal vagy annak retye-rutyajaval, slepjevel.

A partok egy ideologia menten alakulnak ki. Hasonlo gondolkodasu emberekbol.
Az emberek kozott sok van de partok kozott is akik nem megvehetok se krumpliert se zsiros allasert, se csuszopenzert.
A fidesznyikok is sorban fognak lebukni vagy kenytelenek nemet mondani a viszont szivesegert amit a part elvar tole. A korupcio elobb utobb lebuktatja a simlis embereket.
Az is igaz vannak szerencsesek akik ugyan lebuknak de nem a korupcioval hanem olyan ugyben amivel nem lehet mit kezdeni. PL nem buncselekmeny ereszen lemaszni legfeljebb nem illik adamkosztumbe tenni de ha prud torvenyek is vannak max szabalysertes.
HA a kabitoszert is a nyakaba tudjak verni foleg ha arulta akkor az mar buncselekmeny.
Borkaival a szexpartin se helet mit csinalni , azert nem itelhetik el hogy puceran lyukas zokniva elvezi a szexpartit, hacsak itt is nem a kabitoszer visszi a foszerepet.
A Volner ugy azert az mas ott lehet hogy lesz birosagi ugy. Orban hiaba akarja a keresztapat jatszani neki nem megy ez.
 
Hm...
Arra szavaztok akikre akartok. Ideológiai vitákba mentek bele.
Nem? ja de igen.
Lefizettek morzsával mint másokat krumplival
A szavazatod eladó az enyém nem
Én csak elvek mentén döntök
És ilyen elv: a tisztességtelen a hazugot a tolvajt, a kétkulacsost az álszentet (kormány)
Megvetem
És a megalkuvót is
Az elv az nem ideológia, hanem morál (de nevezheted tisztességnek is).
10 parancsolat nélkül is
És nekem ne mondd szakadjak le erről az elvről
(kit fizettek le???)
Azért szavaznak, mert tetszik az intékedésük... de nálad ez az intézkedés kimerül abban, hogy 4 évente lökjenek oda pár tízezer forintot, a többi nem számít? Hogy a befizetett eü hozzájárulásért színvonalas orvosi ellátást kapj? Hogy a gyerekeidet ne olyan baromságokra tanítsák, ami naponta kiveri a biztosítékot? Hogy az ilyen demeter szilárdok, akik a magyar írók 80 százalèkát kukáznák, azok még seprűt se kaphassanak, nemhogy a PIM vezetői székét? Na engem ezekkel lehetne megvenni, nem párezer forinttal... ez egy alsótagozatos irodalom könyvben szerepel.... erre tanítják a gyerekeket...
(nálam???? hányszor írjam már le hogy nem kapok semmiféle támogatást , szinte látom hogy milyen boldog vagy hogy na most megmondtam neki,.....nálam kimerül abban az intézkedés?, Miiii??? honnan veszel ilyeneket? az kell mondanom olyan vagy mint a kormány ismételgeted a hamis jelszavakat és állandóan harcolsz.)
Elég érdekesen definiálod a kapcsolatépítést :oops: én egy jó kapcsolatot kizárólag az egyenlőség jegyében tudok elképzelni, amit orbán művel, azt viszont inkább alá-fölé rendeltségnek nevezném...
(na ismét valótlant állítasz ilyet nem mondtam...sok mindent nem tudsz te elképzelni....egyenlőség az sosem létezett....)
Vagyis annyit érsz, amennyid van?

Ebbe azért ne menjünk bele, mert éppen Orbánék alakították úgy az országot, hogy nem kaphat egyenlő esélyt mindenki.
(A választási rendszer sem ad egyenlő esélyt a különböző indulóknak!!!)

S ez az a rendszer, ami kedvez a csókosoknak, az uram-bátyám országnak, a feudális hierarchiának.
Tehát a leendő Szent-Györgyi Albert tehetsége múlhat majd megint azon, talál-e támogatót.
A leendő Karikó Katalin főnöke, a munkatársain uralkodni tudó főnöke, kezében lehet olyan eszköz (kirúglak, ha ellentmondasz! - nevezzük létszám-leépítésnek), ami miatt az a Karikó is elmegy majd ebből az országból.
Csak gratulálhatok!

Ennél még a vaddisznók is demokratikusabb közösségben élnek, pedig milyen büszkék vagyunk arra, hogy különbek vagyunk, mint az állatok.
(el ne hidd hogy orbánék ráerőszakoltak valamit erre a társadalomra ők kihasználták hogy ilyen polgárok vannak, ismét azt látom hogy álom világban élnek egyesek, a választási rendszert azt meg lehet köszönni az mszp nevű pártnak, az ő szerencsétlenkedései kellettek ahhoz hogy ide jussunk)
 
(nálam???? hányszor írjam már le hogy nem kapok semmiféle támogatást , szinte látom hogy milyen boldog vagy hogy na most megmondtam neki,.....nálam kimerül abban az intézkedés?, Miiii??? honnan veszel ilyeneket? az kell mondanom olyan vagy mint a kormány ismételgeted a hamis jelszavakat és állandóan harcolsz.)
Igen nálad.... mert oldalakon át azon ajvékolsz, hogy azért maradjon inkább a mostani, mert azoknál legalább van esélye, hogy valamikor te is kapsz valamit.... nem én harcolok egy kis alamizsnáért..... ;)
(na ismét valótlant állítasz ilyet nem mondtam...sok mindent nem tudsz te elképzelni....egyenlőség az sosem létezett....)
De igen.... létezett.... 2010 előtt.... ne gondold, hogy 2 éves nyeretlen vagyok, éltem én az előző rendszerben is, még abban is ezerszer több lehetőség volt, mint a mostaniban.... sajnálom, hogy így leragadtál az ígérgetések, meg osztogatások talaján :(
 
(el ne hidd hogy orbánék ráerőszakoltak valamit erre a társadalomra ők kihasználták hogy ilyen polgárok vannak, ismét azt látom hogy álom világban élnek egyesek, a választási rendszert azt meg lehet köszönni az mszp nevű pártnak, az ő szerencsétlenkedései kellettek ahhoz hogy ide jussunk)
Az ő szerencsétlenkedéseik? Nnnna ne viccelj.... elég volt egy-két lefizethető áruló, meg egy végtelenül sunyi, alattomos, a hatalomért mindenre képes orbán, aki a háttérből irányította a lefizethető árulókat, meg a csőcseléket, elég volt egyszer kétharmad, a többi már ment, mint a karikacsapás...
 
Igen nálad.... mert oldalakon át azon ajvékolsz, hogy azért maradjon inkább a mostani, mert azoknál legalább van esélye, hogy valamikor te is kapsz valamit.... nem én harcolok egy kis alamizsnáért..... ;)

De igen.... létezett.... 2010 előtt.... ne gondold, hogy 2 éves nyeretlen vagyok, éltem én az előző rendszerben is, még abban is ezerszer több lehetőség volt, mint a mostaniban.... sajnálom, hogy így leragadtál az ígérgetések, meg osztogatások talaján :(
Maradjon a mostani?? Kapok valamit?
Kérlek próbáld már értelmezni az írást.
Alamizsna.....úr isten miket olvasol össze-vissza.
Szerintem ott mentél félre az értelmezésben hogy azt írtam hogy az én korosztályomnak NEM ígérnek semmit. Így nem is kapok.
Pedig csak arról írtam hogy a választási igéretek során maradnak ki korosztályok....
Abban persze igazad van ha NEKEM is ígérnének olyasmit ami nekem vonzó akkor oda is szavaznék!!! Mert ki az aki nem fogad el olyat ami neki jó??? MERT ERRŐL SZÓLNAK A PÁRT PROGRAMOK!!!!
(az ajvékolás szó azt ugye tudod hogy látens antiszemita kifejezés?)
Több lehetőség volt?? Mire?
Melyik rendszerben volt?,
2010 előtt ?
Nem írom már ismét le hogy most a családosok mennyivel többet kapnak. (most meg egyes hitelek kamatait fagyasztotta be a kormány)
Persze ha neked ezek nem tetszenek ám legyen.
Nem kötelező felhasználni a támogatásokat. Ha nem kell a visszatéritendő adód (1-.1,5 millió forint akkor ne igényeljed..) Ezekből hogy szűrted le hogy melyik pártra szavazok?
Itt a mai magyarországon ezek a lehetőségek!
Vagy élsz vele vagy nem.
De, nehogy már az legyen a hibás aki kihasználja vagy felhasználja a lehetőségeket!
 
Az ő szerencsétlenkedéseik? Nnnna ne viccelj.... elég volt egy-két lefizethető áruló, meg egy végtelenül sunyi, alattomos, a hatalomért mindenre képes orbán, aki a háttérből irányította a lefizethető árulókat, meg a csőcseléket, elég volt egyszer kétharmad, a többi már ment, mint a karikacsapás...
Persze így működik...talán a mesékben.
Ami ott történt inkább a belső marakodásnak volt köszönhető! Végül hoppon maradtak.
Most meg megy a sírás .
 
Maradjon a mostani?? Kapok valamit?
Kérlek próbáld már értelmezni az írást.
Alamizsna.....úr isten miket olvasol össze-vissza.
Szerintem ott mentél félre az értelmezésben hogy azt írtam hogy az én korosztályomnak NEM ígérnek semmit. Így nem is kapok.
Pedig csak arról írtam hogy a választási igéretek során maradnak ki korosztályok....
Abban persze igazad van ha NEKEM is ígérnének olyasmit ami nekem vonzó akkor oda is szavaznék!!! Mert ki az aki nem fogad el olyat ami neki jó??? MERT ERRŐL SZÓLNAK A PÁRT PROGRAMOK!!!!
(az ajvékolás szó azt ugye tudod hogy látens antiszemita kifejezés?)
Több lehetőség volt?? Mire?
Melyik rendszerben volt?,
2010 előtt ?
Nem írom már ismét le hogy most a családosok mennyivel többet kapnak. (most meg egyes hitelek kamatait fagyasztotta be a kormány)
Persze ha neked ezek nem tetszenek ám legyen.
Nem kötelező felhasználni a támogatásokat. Ha nem kell a visszatéritendő adód (1-.1,5 millió forint akkor ne igényeljed..) Ezekből hogy szűrted le hogy melyik pártra szavazok?
Itt a mai magyarországon ezek a lehetőségek!
Vagy élsz vele vagy nem.
De, nehogy már az legyen a hibás aki kihasználja vagy felhasználja a lehetőségeket!
Nem az a gond, ha valaki örül annak, ha visszakap pénzt, vagy bármely juttatást, hanem az, ha cserébe ezért szemethuny a lopás, csalás, hatalommal való visszaélés fölött.

Ha csak azért szavaz a fideszes társaságra, mert csurran-cseppen ...

Ha nem így gondoltad, lehet, de így volt értelmezhető, amit írtál.
Félreérthető volt?
 
Nem az a gond, ha valaki örül annak, ha visszakap pénzt, vagy bármely juttatást, hanem az, ha cserébe ezért szemethuny a lopás, csalás, hatalommal való visszaélés fölött.

Ha csak azért szavaz a fideszes társaságra, mert csurran-cseppen ...

Ha nem így gondoltad, lehet, de így volt értelmezhető, amit írtál.
Félreérthető volt?
Éedekes a kérdésed..
mert akik kapnak valamit a kormánytól azok nem tudom mi fölött húnynak szemet.
Írod lopás csalás.....ez nem a választók feladata hogy erről döntsönek mármint mi is a lopás , csalás a bíróságnak kellene ítéletet hozni.
vagyis nem tudom hogy szemet húnynak-e vagy sem....
Ezt majd a jövő évi választáson fog kiderülni.
(ha olyat írok hogy mit hall az ember a buszon, vásárba , piacon azonnal írják hogy az nem releváns....persze hogy nem de, elárul valamit az emberekről.....mart nagyon sokan nem hallanak SEMMI negatívumot a kormány munkájáról!! míg az ellenzék legkisebb bakiját vagy mozdulatát azonnal negatív színben tünteti fel a közmédia...ezt ismétlik vissza az emberek is)
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,713
Tagok
615,330
Legújabb tagunk
AYN123
Oldal tetejére