Hírek Amerika szerint Orbán nem békepárti, ha Putyin felelősségéről egy szava nincs

Az amerikai Egyesült Államok visszautasította Orbán valótlan állításait arról, miszerint Amerika “háborúpárti”, Orbán pedig “békepárti” lenne. Az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége útján kifogásolta, hogy Orbán “az Egyesült Államokat, Magyarország szövetségesét, az országot fenyegető három tényező egyikeként jellemezte”. A nagykövetség közleménye szerint azonban nem létezik sem “béketábor”, sem „háborús tábor”. Csak Oroszország létezik, és vele együtt azok, akik nem ismerik el Oroszország felelősségét a háború folytatásában.


Ez azt jelenti, hogy Amerika szerint Orbán nem a béke, hanem Putyin és a népirtó, tömeggyilkos Oroszország híve. Ezt jelenti a “béketábor” kifejezés, amely “táborban” egyébként Orbán egyedül van Európában és a világ civilizált demokratikus országai között. Rajta kívül ebben a “táborban” senki nincs. Az amerikai nagykövetség világossá tette azt is, hogy kik azok, akiket Orbán hamisan “háborúpárti” tábornak nevez: “akik támogatják Ukrajna erejét és jogát ahhoz, hogy megvédje szuverenitását, függetlenségét és területi önállóságát”. Orbán pedig nem tartozik ezek közé.


Az amerikai közlemény szerint nem a “békepártiság” és a “háborúpártiság” különbözteti meg Magyarországot és Amerikát (továbbá az Európai Uniót és a demokratikus, szabad Nyugatot), hanem az Oroszországhoz való viszony, s a megtámadott áldozat, Ukrajna önvédelmi jogának elismerése és támogatása. Eszerint Orbán nem “békepárti”, hanem oroszpárti, aki elveti egy oroszok által megtámadott ország szuverenitáshoz, függetlenséghez és területi önállósághoz való jogát. A béke számára a megtámadott fél lefegyverzését, és a tömeggyilkos agresszor győzelmét jelenti.


Az Egyesült Államok kormánya a közlemény szerint tisztában van annak tényével és jelentőségével, hogy Orbán Viktor hazudik, uszít az Egyesült Államok, az EU ellen. A Nyugat ellenségének oldalán áll, saját szövetségeseit nevezi a Magyarországot fenyegető veszélynek. Nyilván olvasták – Orbán évértékelő beszéde elé időzítve – a kormány szócsövének számító Magyar Nemzet cikkeit arról, hogy az Európai Unió a “gonosz birodalma”, a NATO pedig nem védi, hanem veszélyezteti és fenyegeti Magyarországot és Európát. Ezek a szövegek majdnem hadüzenettel érnek fel.


Az Egyesült Államok rövid, visszafogott, de világos állásfoglalása végén közli a lényeget, ami lenullázza Orbán hazugságait: “Orbán Viktor évértékelő beszédében több amerikai tisztviselőt is megnevezett. Elmulasztotta azonban megemlíteni annak a személynek a nevét, aki egyedüliként vethet véget ennek az értelmetlen háborúnak. Ez pedig nem más, mint Vlagyimir Putyin.” (Jegyezzük meg: Orbán kocsmai hangnemben szólt az Egyesült Államok tisztviselőiről, mondhatnánk: “több tiszteletet Amerikának, több tiszteletet az amerikai népnek.”)


Orbán a független országot megtámadó, gyerekeket gyilkoló és elrabló, nőket erőszakoló és civileket tömegsírokba lövöldöző háborús bűnös Putyin támogatója, a megtámadott országot segítő Nyugat ellensége. Ez világos beszéd, és ezek a tények. Ezt a tényt próbálja Orbán leplezni álnok módon a “békepárti” és “háborúpárti” retorikával, magát “békepártinak” nevezve, miközben ő az, aki a háborút megindító, a háborút a “végső győzelemig” folytató Putyin mellett áll. A “háborúpártiságnak” azt nevezi, amikor a megtámadott fél nem adja meg magát Putyinnak.


Feloldhatatlan ellentmondás feszül Orbán nyilatkozatai és magatartása, valamint Magyarország NATO-tagsága és EU-tagsága között. Orbán úgy áll a NATO és az EU ellenségének, Putyinnak az oldalán, hogy országa a NATO és az EU tagja. Ezt az ellentmondást igyekszik leplezni a “békepárti” és “háborúpárti” felosztással, mintha a háborúhoz való taktikai elgondolásban lenne különbség, ami nem igaz (nem elhanyagolható részlet, hogy a hazugságban ő a jó, aki békét akar, a NATO, az EU és Amerika pedig a gonosz, aki háborúpárti).

Fundamentális ellentétről van szó. Orbán nem tartja magát a nyugati világ (ahogy ő mondja: “blokk”) részének, nem azonosul a nyugati demokratikus világ értékeivel, hanem elutasítja azokat. Az ország szövetségeseit nem barátnak, hanem ellenségnek nevezi, akik ellen harcolnia kell. Az állami propaganda a szövetségeseket a “gonosz birodalmának” nevezi, miközben a szövetségesek esküdt és gyilkos ellenségét védelmezi, a felelőssége alól felmenti, az ő értékrendjével azonosul. Neki szurkol és mellette kampányol.


Ebből az következik, hogy Orbán Viktor nem a szövetségesei, hanem azok ellenségének oldalán áll. Ő maga is ellenségeinek nevezi a szövetségeseit. Logikailag ez azt jelenti, hogy Orbán azoknak az ellensége, akiknek papíron ma még a szövetségese. Ezért Orbán az Egyesült Államok, a NATO, az Európai Unió és a nyugati szabad világ ellensége és árulója. A kérdés az, hogy ezzel mikor fogja az Egyesült Államok és az Európai Unió nyíltan szembesíteni Orbánt, felszólítva arra, hogy válasszon: Oroszország vagy a Nyugat.


Miközben Orbán már választott: Oroszországot. Ebben az esetben fel kell szólítani, hogy távozzon a NATO-ból és az Európai Unióból. A magyar népre ne számítsanak, hogy majd elkergeti Orbánt, mert nem fogja, amíg Magyarország formálisan a Nyugathoz tartozik és élvezik annak előnyeit. Ha Orbánt választás elé állítják, és távoznia kell, a magyar nép akkor fogja fel, hogy mi történik, és a nép nagy része nem akar az oroszokhoz tartozni.


Orbánnak nincs helye a NATO-ban és Európában. Orbán nem tartozik a Nyugathoz. Ezt ő maga is mondja. Orbánt fel kell szólítani a távozásra, és ugyanolyan szankciókat kell kivetni ellene, mint Putyin Oroszoországa ellen, hiszen összetartoznak. Amerikának és az EU-nak tiszta vizet kell önteni a pohárba. Egy ellenséget és árulót nem tűrhet meg a soraiban, akinek ráadásul az a célja, hogy az orosz típusú illiberális fasiszta rendszert exportálja Európába és Amerikába, s ezen dolgozik. Ennek rövid időn belül véget kell vetni.


Amerikai Népszava

1677922355337.png
 
Az atom arzenalt atadta Ukrajna az oroszoknak ,ezert irasban garantalta a hatarokat
Az szovjet birodalam megbukott tonkre ment, Innentol minden orszag szabadda valt es ugy dontott ahogy a nepe akarta. 30 ev utan teruletszerzo haborut inditani ,minden demokratikus orszag eliteli.

A gyilkolasra kenyszeritett embereket nem lehet mesteri tervnek nevezni. Nincs mas lehetoseguk ha vissza akarnanak fordulni maris az orosz hadsereg katonai lovik le. Ezt en meszarlasnak hivom nem mesteri tervnek. A BORTONOKBEN NEM CSAK SOROZAT GYILKOSOK VANNAK HANEM AZ ELLENZEK JO RESZE A BORTONLAKOKNAK.
70-80% ott is marad halottkent a fronton a beszamolok szerint.
1. gondolom nem fegyverrel hajtották ki a börtönből a rabokat, főleg nem a politikaiakat, mert azok biztos megadták volna magukat. Pár átállásról volt is videó.
2. Ott a gond, hogy a világ országainak jelentős része nem demokratikus. Kb. 45 ország ítéli el az oroszokat, a több mint 200-ból. Amig olyan országok, mint Kína, India nem állnak bele a szankciókba, addig nincs komoly gondban Oroszország.

Egy kis videó, hogyan fogadták Lavrovot és hogyan a német külügyminisztert Indiában:

 
1. gondolom nem fegyverrel hajtották ki a börtönből a rabokat, főleg nem a politikaiakat, mert azok biztos megadták volna magukat. Pár átállásról volt is videó.
2. Ott a gond, hogy a világ országainak jelentős része nem demokratikus. Kb. 45 ország ítéli el az oroszokat, a több mint 200-ból. Amig olyan országok, mint Kína, India nem állnak bele a szankciókba, addig nincs komoly gondban Oroszország.

Egy kis videó, hogyan fogadták Lavrovot és hogyan a német külügyminisztert Indiában:

Termeszetesen akik sitten vannak azoknak egyresze valodi criminal bunozo. Aki nem volt katona azt azert hamar meg lehet gyozni alairja hogy megy harcolni az oroszokkal.Ami nem volt a pakliba hogy szinte semmi katonai kepzes nelkul elso vonba hajtottak oket, aminek az eredmenye ez a hatalmas halalozas sebesules.
A szabadsag a legnagyobb kincs ezert mindenki kaphato szinte mindenre foleg ha be van zarva es igy adodik lehetoseg.
 
". Egy ellenséget és árulót nem tűrhet meg a soraiban, akinek ráadásul az a célja, hogy az orosz típusú illiberális fasiszta rendszert exportálja Európába és Amerikába, s ezen dolgozik. Ennek rövid időn belül véget kell vetni."

Godwin valamikor még a '90-es években alkotta meg azt a torvényt amit rola neveztek el.
Pedig akkor még gyerekcipoben járt sokminden!
De a vilag ugy tunik nem valtozik.

Hogy is szol a torvény:
"Godwin törvénye kimondja, hogy „egy internetes vita terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a nácikkal vagy Hitlerrel von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez”.

Magyaran: ha az ervek elfogynak, sok embernél jön a minősités.
Aztan persze buszken kihuzza magát, hogy "jol megmondtam"

Csak, hogy mindenki képben legyen:

A "Godwin törvénye" egy internetes jargon, amelyet Mike Godwin ügyvéd és szakkönyv szerző talált ki 1990-ben.

Mint szinte minden "User-net-törvény", Godwin törvénye sem egy természettudományos törvényszerűség.
Mike Godwin célja az volt, hogy ironikusan gúnyolja a helytelen összehasonlításokat.
 
A fegyvergyártók, akik jó pénzt kapnak azért, hogy a régi készleteket eladják Ukrajnának nem béke pártiak, mert nincs egy rossz szavuk sem Putyinra, inkább szeretik.

Nézzük csak a világ 5 legnagyobb fegyver kereskedő államát

USA
Kina
India
Nagy Britannia
Oroszország

Az USA annyi pénzt ad ki fegyverekre évente mint a világ összes országának a 30%-a és ehhez a GDP-je 3%-át adja ki.

A NATO jelenleg egy 30 tagállamból álló államszövetség.
Az amerikai kontinensen az USA és Kanada mellett számos európai ország található.
Az összes tagállam területe összesen 24,59 millió km² és körülbelül 949,01 millió ember.
Vessük ezt össze a 144 millió lakosú és Spanyolország GDP-jével rendelkező Oroszországgal.

Ezt csak azért mondom, hogy a "dicsőséges vörös hadsereg" nem az aki a második világháborúban harcolt
a náci Németország ellen, a szövetségesei száma is apró.

A NATO konvencionálisan egy héten belül haza tudná zavarni Putyin embereit a Wagner zsoldosokat és a határ másik oldalára, inkl. Krim.

Saccolom, hogy nem a konvencionális hanem a nukleáris fegyverek fejlesztése és karbantartása a leg költségesebb.

Orbán napjai megvannak számlálva a NATO-ban, mert a magyar kormányvezetés az Oroszok oldalán áll, egy bizonytalansági faktor. Gondoljunk csak bele hány Ukrán harcos és polgár életébe került már eddig Orbán áskálódása.

1678116176753.png

Forrás.
 
Ez igy baromi jo duma, meg igazi szenvelgés...ohhhhh jajjjj szegeny ártatlanok...de mi a megoldas?
Se Te sem mas nem irja le!!!!!!

El kell pusztitani az oroszokat?

Vagy mi legyen?
Hiaba szolsz Putyinnak xarik rá!
Akkor boruljunk ossze sirva, hogy o jaaaaaaa Putyin egy gyilkos!

Attol nem lesz beke!
Attol meg ott fugg a fejunk felett az atomhaboru veszelye!!!!!


Miert nem foglalkozunk a realitasokkal, majd raerunk utana moralizalni, de eélobb maradjunk életben!
Vagy majd azt irjak a vilag fejfajara, hogy az a szemet Putyin volt?
Herosztratoszra is hiaba mondtak ki, hogy el kell felejteni a nevét, maig ismerjuk!
Csak ugy lett ahogy o akarta, a templom meg leégett!

Látszik, hogy felületesen olvasol, te akarod mindig megmondani mit gondol akar az ellenzék.

Nyilván nem kell "pusztítani" az oroszokat, de senki sem fogja önként letolni a gatyáját hogy megerőszakoljanak bennünket. Menjenek szépen haza. Ezt már az elején megírta az édesanyáknak az Ukrán elnök.

Gondolkodj ember,
- ha hazamennének Putyin zsoldosai akkor az Ukránoknak nem kéne visszalöniük.
- Putyin kénytelen atombombával fenyegetni mert konvencionálisan alul fognak maradni.
- Egy atomháborút viszont nem lehet megnyerni, de Putyin sajnos nem beszámítható
- ö már túl van az orosz várható élettartamon, neki ugy látszik mindegy, hogy ö is rámegy vagy nem.
- Negyven évet éltünk a bomba árnyékában és most jön egy ilyen autokrata suizid akit senki nem tud megállítani?
 
Nézzük csak a világ 5 legnagyobb fegyver kereskedő államát

USA
Kina
India
Nagy Britannia
Oroszország

Az USA annyi pénzt ad ki fegyverekre évente mint a világ összes országának a 30%-a és ehhez a GDP-je 3%-át adja ki.

A NATO jelenleg egy 30 tagállamból álló államszövetség.
Az amerikai kontinensen az USA és Kanada mellett számos európai ország található.
Az összes tagállam területe összesen 24,59 millió km² és körülbelül 949,01 millió ember.
Vessük ezt össze a 144 millió lakosú és Spanyolország GDP-jével rendelkező Oroszországgal.

Ezt csak azért mondom, hogy a "dicsőséges vörös hadsereg" nem az aki a második világháborúban harcolt
a náci Németország ellen, a szövetségesei száma is apró.

A NATO konvencionálisan egy héten belül haza tudná zavarni Putyin embereit a Wagner zsoldosokat és a határ másik oldalára, inkl. Krim.

Saccolom, hogy nem a konvencionális hanem a nukleáris fegyverek fejlesztése és karbantartása a leg költségesebb.

Orbán napjai megvannak számlálva a NATO-ban, mert a magyar kormányvezetés az Oroszok oldalán áll, egy bizonytalansági faktor. Gondoljunk csak bele hány Ukrán harcos és polgár életébe került már eddig Orbán áskálódása.

Csatolás megtekintése 1916385
Forrás.
Német Szilárd 2019-ben:

"...azt is elárulja Németh, hogy az év közepétől már dübörögni fog a magyar fegyvergyártás, a cseh Ceska Zbrojovka gyárral kötött szerződés értelmében, és a magyar kormány exportálni is fog fegyvereket."
 
Gyászolunk....ugyan ki?
A kocsmaba a sor harmadanal elkezdi a pasi csovalni a fejet, hogy ehhh szegenyek....

A béke nem magátol van!
Azert tenni kell!
Van akik probalnak!
Még itt europaban is!
a mult honap 25-én 50.000-es tuntetés volt berlinben a bekeert!
A tevedesek elkerulese vegett nem Orban szervezte, meg csak nem is konzervativ képviselo, hanem egy szocialista képvisdelo Sarah Wagnknecht és egy szinten b aloladi nőjogi aktivista Alice Schwarzer.

Azt a peticiot amit a cahnge.org -on tettek kozze mar tobb mint 700.000 europai, foleg nemet irta alá!
"Arra szólítunk fel, hogy térjünk vissza a politikai vita tényszerű megközelítéséhez, és vegyük figyelembe azt a tényt, hogy a lakosság fele több diplomáciát követel, és nem szállítanak tankokat."
A békére valo torekvés itt kezdodik, nem ott hogy siratjuk a halottakat!
Azt majd akkor ha a problémát megoldottuk!

"Őrzők, vigyázzatok a strázsán,
Az Élet él és élni akar,
Nem azért adott annyi szépet,
Hogy átvádoljanak most rajta
Véres s ostoba feneségek..."
Igen Németországban tüntetek az emberek mert nem akarnak háborút és ez egy jó dolog.

Csak, hogy a tüntetőknek két csoportja volt
- az egyik ugy szeretné elérni a háború végét, hogy az Ukránok adják meg magukat a "kilátástalanság" miatt
- a másik a megszálló orosz csapatok azonnali kivonását követeleik.

Nem akarok diszkriminálni senkit, csak nagyon fáj, hogy a rengeteg ember aggodalmával extremista csapatok visszaélnek.
Berlinben pl. ott volt az egész szélsö-jobboldal, a Reichsbürger-ektöl kezdve neonácik, AfD és a szélsöséges balolldal.
Érdekes, hogy pont azok az igazi nácik is akik ellen állítólag Putyin Ukrajnában küzd.

Látod Eddy pont ök azok akik nem tudják (vagy akarják) megmondani, hogyan vessünk véget a háborunak.

 
K
milyen érdekes hogy a nagyvilágban a nagyhatalmak mindig Magyarországra fókuszálnak mint fertő!Gondolkozzunk Béláim :rohog:
 
K
ez a kis nincs 10 milliomos lakosságú ország már annyi mindent kibírt,valahogy mindig a nem a sikeres 2 diplomás kutatók szokták gyalázni
 
Orbán nem orosz párti, Ők Putyint agresszornak nevezik, amiért megtámadta Ukrajnát.
Elég sokáig tartott amig ez kijött Orbán torkán,
- de megvigasztallak egy katonai szövetségben nem lehet páva tánccal előre jutni mint az EU-ban
- Mindenki számára világos, hogy az Orbán agent feladata az EU és a NATO-gyengítése
- Magyarország tagságát rövid időn belül fel fogják függeszteni

Valoszinü nem figyeltél kellően oda, a 10. szankciós pakétban az áll, hogy
- azokat is megbüntetik akik megszegik a szankciókat
- vagy orosz propagandát terjesztenek

Az ukránok kiprovokálták ezt a háborút, hiszen Zelenszkij az orosz - ukrán határon felsorakoztatta 2022. február elején a Pentagon katonákat támadó fegyverekkel. Ezután ment oda Putyin gyakorlatozni, majd támadta meg Ukrajnát.

Ezt a mesét honnan seeded?
- Putyin minden évben tartott téli katonai gyakorlatot a Krim és Dombass közelében
- Ukrajna erre föl kért segítséget a NATO-tól és közvetlen tárgyalásokat kezdett az orosz elnökkel.
- 2021 december 21.-én Putyin minden ország elnökének küldött egy levelet.
- A levél megtalálható az interneten
- Ebben a levélben követeli Putyi, hogy állítsak vissza az 1987 előtti NATO tagságokat
- Röviden felszólította Magyarországot is, hogy lépjen ki a NATO-ból
- Az Orbán rendszer ezen dolgozik ...

Állítólag a legjobb ukrán földek 30 %-a az amerikaiaké. Az USA rengeteg pénzzel és fegyverrel támogatja Ukrajnát. Ahogy az unió is.

Ne gyere nekem azzal, hogy "állítólag", hanem nézz utána!!

Kié a termőföld Ukrajnában? Az ukrán alkotmányban ez áll: A mezőgazdasági föld az ukrán népé.
A tulajdoni szerkezet a gyakorlatban a következő: a termőföld mintegy 25% az államé vagy az önkormányzatoké.

A mezőgazdasági terület Ukrajnában 33 millió hektár, idén 2,7 millió hektárral kevesebbet telepítettek.

Összehasonlítás Magyarországon a mezőgazdasági terület nagysága 5 millió 81 ezer hektár, az ország területének majdnem 55 %-a
Az oroszok elleni szankciók nem működnek,mert ez többet árt Európának, mint az oroszoknak, akik eladták így is a gázt Kínának és Indiának.
- Az olaj és a gáz úgyis Putyin kezében van, tehát eddig nem is volt rá szankció, megvártuk míg elzárta.
- A gáz kitermelés nem olyan egyszerű mint az olaj,
- Putyin rá van szorulva a nyugati technologiára, tehát befolyásunk van az eladott gázmenyiségre
- A 10. szankciós pakét arra is ki lett terjesztve amit orosz olajból gázból produkálnak Putyin uj vásárlói
- A hidegháború idején volt kemény embargo,
- ha akarod elmesélem milyen volt az élet ez időben a Szovjetunióban

Magyarországon a többség békét szeretne, mert ez senkinek nem jó és túl közel van hozzánk! A másik ok, amiért a béke mellett vagyunk az, hogy a Kárpátalján magyarok élnek és halnak meg ebben a háborúban!!!!

Nagyon aljas rágalmazás, hogy "csak a fidesz" van a béke mellet, az egész EU, NATO, Ellenzék háborúra éhes.

Azzal meg ne dicsekedj, hogy az emberiesség nálad faji hozzátartozás kérdése.
Az emberi jogok mindenkit egyformán megilletnek, itt nem tesz különbbséget senki.



Orbán egy fasiszta és mennél jobban magyarázkodik annál jobban kibújik a szög a zsákból.
 
Orbán nem orosz párti, Ők Putyint agresszornak nevezik, amiért megtámadta Ukrajnát.
Az ukránok kiprovokálták ezt a háborút, hiszen Zelenszkij az orosz - ukrán határon felsorakoztatta 2022. február elején a Pentagon katonákat támadó fegyverekkel. Ezután ment oda Putyin gyakorlatozni, majd támadta meg Ukrajnát. Állítólag a legjobb ukrán földek 30 %-a az amerikaiaké. Az USA rengeteg pénzzel és fegyverrel támogatja Ukrajnát. Ahogy az unió is. Az oroszok elleni szankciók nem működnek,mert ez többet árt Európának, mint az oroszoknak, akik eladták így is a gázt Kínának és Indiának.
Magyarországon a többség békét szeretne, mert ez senkinek nem jó és túl közel van hozzánk! A másik ok, amiért a béke mellett vagyunk az, hogy a Kárpátalján magyarok élnek és halnak meg ebben a háborúban!!!!
Nagyjából igazakat írtál
De még a háború előttől nézzük Orbán orosz párti-e?
Nem pártiságként mondanám hanem érdek követőség miatt vált orosz kapcsolatok rabjává oda dörgölődzött
Ebben sokat rontott Magyarországon
De dörgölődik Ő Kínához és Azerbajdzsánhoz is
Meg Törökországhoz
És ez mind gazdasági kapcsolat
Éppen csak mindezzel távolodott is az EU-tól
És jött a háború, nem gondolt arra ez az ezer szállal Oroszországhoz kötöttség mivel jár
Elítélni igen nyíltan és keményen nem meri agresszornak se merte nevezni sokáig.
Próbál az EU és Oroszország ellentéte között el lapítani
És már nem tudja mit tegyen
Csak a Béke legyen üres szavakat mondja
El lavírozta magát évekkel ezelőtt
 
A volt pacifisták tényleg csak vegletekben birnak gondolkodni!
Tenyleg csak két végkifejletev lehet a dolgoknak?
Ukrajna elpusztul, vagy oroszorszag elpusztul?

A kompromisszum szerintem egesz masrol szol!
De ez egy olyan beketáborba gondolkodonak nem lehet megmagyarazni, aki eddig az atomfegyverek ellen tuntetett, most meg az oroszok teljes megadasat koveteli akar haboru aran is!

Az hogy mi jop Zselenszkijnek egy dolog!
A kerdes mi jo az ukran nepnek!!!!!

Ha a vilag nagy tobbsege bekere torekszik nem a régi kommunista kérdés a lényeg: ki kit gyoz le!
Hanem egy olyan megallapodas, ahol senki nem erzi vesztesnek magat.
Mert gyoztes itt tuti nem lesz!!!!
 
De egyebkent meg a szomszed Mari neni!
Az igen!
Eddig a konyhabol nem joptt ki, most meg ugy tudja mi az a HIMARS meg az Abrams, meg most tanulta a siklobombat is....szoval nem semmi!
Miert mindig Ernoe jut rola az eszembe azt nem tudom :p
 
milyen érdekes hogy a nagyvilágban a nagyhatalmak mindig Magyarországra fókuszálnak mint fertő!Gondolkozzunk Béláim :rohog:
ez a kis nincs 10 milliomos lakosságú ország már annyi mindent kibírt,valahogy mindig a nem a sikeres 2 diplomás kutatók szokták gyalázni

Magyarországnak még ma is jobb hire van mint amit megérdemel.
A világ látja, hogy az egyik diktatúrából a másikba botorkál ez a nép.

Az elmúlt 14 esztendőben a kormány hirneve egyre az absolut nulla fokra süllyedt.
Orbánt a nyugati médiákban csak diktátorokkal, korrupcióval és az embertelenség példaképeként emlegetik.
Valójában nem beszél rollá senki, nem akarja bemocskolni a száját.

Karajcsont barátom ne dicsekedj idegen tollakkal, a világhírre szert tett magyarok többsége migráns vagy nem közösködik az Orbáni diktatúrával.

Te ugyan olyan matematikai analfabéta vagy mint a magyar miniszterelnök, aki nem tudja felfogni, hogy a fidesz választók fele nem lehet az ország lakoságának a 97%-a.

Az "egy före eső Nobel díjasok számáról" szeretnék szólni
- Nobel-díjat 1901 óta osztogatnak a világban, alig van közöttünk aki egy nobeldijas kortársa lenne
- Vedd figyelembe, hogy a 124 év alatt több mint 10 millió magyar élte le az életét,
- a Nobel díjasaink többsége kénytelen volt elhagyni a szülöhazáját mentenie kellett az életét

Nezem ma reggel a Német televíziót
- egy szakácsnő mutat be egy különlegességet, akcentus nélküli németséggel beszél, bevándorlók gyereke
- aztán időröl idöre, mint Thomas Mann, becsempész olasz szinonimákat, és az emberek értik
- Imádok a szabad világban élni, ahol nem a származás, hanem a tisztesség, az egyén, a közös célok amik összetartanak
- Magyarországon államilag elrendelt idegen gyűlölet és az ország mint a hal a fejétöl büzlik
 
A volt pacifisták tényleg csak vegletekben birnak gondolkodni!
Tenyleg csak két végkifejletev lehet a dolgoknak?
Ukrajna elpusztul, vagy oroszorszag elpusztul?

A kompromisszum szerintem egesz masrol szol!
De ez egy olyan beketáborba gondolkodonak nem lehet megmagyarazni, aki eddig az atomfegyverek ellen tuntetett, most meg az oroszok teljes megadasat koveteli akar haboru aran is!

Az hogy mi jop Zselenszkijnek egy dolog!
A kerdes mi jo az ukran nepnek!!!!!


Ha a vilag nagy tobbsege bekere torekszik nem a régi kommunista kérdés a lényeg: ki kit gyoz le!
Hanem egy olyan megallapodas, ahol senki nem erzi vesztesnek magat.
Mert gyoztes itt tuti nem lesz!!!!
Nem válaszolok az írásodra mert nonszensz.
Ki is emelem az állitásaidat amik pusztán a te agytekervényeidben születik meg. Senki nem mondott rajtad kivül ilyet.
 
Nem válaszolok az írásodra mert nonszensz.
Ki is emelem az állitásaidat amik pusztán a te agytekervényeidben születik meg. Senki nem mondott rajtad kivül ilyet.
Lehetséges végkifejleteket agyremnek minositeni blődség!
Vedd figyelembe Ginsberg teorémájat
  1. Nem nyerhetsz.
  2. Nem érhetsz el döntetlent.
  3. Még a játékból sem szállhatsz ki.
és ehhez hozzájon az én általad agyremnek tartott véleményem:
minmdezek ellenére megoldast kell talalni, mert emberek tiz vagy szazezreinek a halála nem lehet altrernativa!
 
Lehetséges végkifejleteket agyremnek minositeni blődség!
Vedd figyelembe Ginsberg teorémájat
  1. Nem nyerhetsz.
  2. Nem érhetsz el döntetlent.
  3. Még a játékból sem szállhatsz ki.
és ehhez hozzájon az én általad agyremnek tartott véleményem:
minmdezek ellenére megoldast kell talalni, mert emberek tiz vagy szazezreinek a halála nem lehet altrernativa!
Putyinnal nem lesz béke. Putyin Ukrajnát akarja nem békét.
 
Putyinnal nem lesz béke. Putyin Ukrajnát akarja nem békét.
Akkor kérdezek valamit!

Ha Kina fokozza a nyomast Taiwanon és amerikanak már kétfelé kell figyelnie, akkor mi lesz ukrajnaval?

A vilag sosem annyira egyszeru mint ahogy azt mi szeretnenk!
Nekem az a megoldas is tetszene, hogy Putyin elmegy a francba és ujrajna teljesen szabad lesz.
Viszent erre semmi eselyt nem adok!

Olyan kompromisszumos megoldast kell hozniuk a nagyhatalmaknak, ahol senki nem lép ki a konfliktusbol arcvesztessel!

Kina nem veletlenul csinalja amit csinal!
Sok evig rá se bagozott arra a szigetre, most meg egyre keményebben fenyegeti!
Jaaaaaa kina is gonosz nem?

Marhaság.
A nagypolitikai jatszmak nem a josagrol és gonoszságrol szolnak !
Mindennek oka van!(aztan azzal letudni, hogy hűáááá persze, m er gonosz az egy akkora marhasag hogy nem is foglalkozom vele!)
 
Ha valaki kivancsi arra, hogy a sajto hogy hulyit bennunket itt a nyugati oldalon, az keressen rá a neten arra, hogy bahmut és strategia

Decemberben meg azt irtak hogy az ukranok azert erositik, mert strategiailag legfonrosabb hely arra fele.
Tegnap mar azt olvastam - meglepo de a nyugati sajtoban is - hogy egy jelentéktelen, strategiai szempontbol nem számito varos.

Ha akarom vemhes, ha akarom nem vemhes....
(ja Putyin kiosztatta a csodafegyvert - valaszul az amerikai himars szállitásokra - és a gyalogsagi ásonak - az angol hirszerzes azt allitja az oroszok ezzel harcolnak - nem tudnak ellenállni az ukranok.

Anno sajnaltam, hogy megszunt a Ludas Matyi ujsag, de mar rajottem, hogy a magat komolynak tarto sajto valojaban vicclap

M?agyar lapot idezek asszem a HVG az:
Az invázió leghosszabb ostroma érhet véget, ha az ukrán védelmi erők valóban feladják a stratégiai szempontból nem túl jelentős várost, melyet a legnagyobb áldozatok árán is el akar foglalni az orosz haderő

Hónapok óta tart az ukrán és az orosz erők állóháborúja a stratégiai fontosságú kelet-ukrajnai város, Bahmut térségében és a vidék már lassan úgy néz ki, mint az első világháborús Verdun környéke, ahol a németek és a franciák vívtak lövészárok háborút. A bahmuti harcok jelentős mértékben hozzájárultak ahhoz, hogy mindkét fél tízezrekben méri a halálos áldozatok és súlyos sebesültek számát.
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt

Statisztikák

Témák
38,129
Üzenet
4,802,122
Tagok
615,740
Legújabb tagunk
fámabalzsam
Oldal tetejére