Kínos élmények

sincomi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kínos!

Kínos! - Van stratégiád?:D
Persze vannak fontos dolgok!
Ha Acsán lakol és szeretnél a Budapestre menni, akkor ha csak két líter benzined van a tankodban nemjuthatsz messzebbre mint talán Aszódig. Fontos tehát hogy legyen legalább 10 liter benzin a tankodban hogy Budapestre érhess.
- Ezt nevezzük fontosnak. Nevezhetjük alapvetôen fontosnak is ebben az esetben.
Tudjuk azt is hogy alapvetôen fontos a taplálkozás, ruházkodás, fedél a fejünk felett, biztonság, pihenés stb ugye érted. Ezek tehát a fontos vagy alapvetôen fontos dolgok.
De minek nevezzük a hosszú TV-elötti ülést, cigizést, a fotball és utána kocsmázást, semmittevést stb? Ezek nem más mint rosz stratégia. Avagy a legroszabb esetben a stratégia hiánya az életben. És ekkor csodálkozunk azon hogy nincsen semmiben sikerünk!
netkobzos
 

sincomi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kinos!

'' Egézségügy! Egy uj "aranybánya." ''

Sajnos egyáltalán nem új aranybánya, régen is az volt. Nem véletlen, hogy sokan nem szeretik a változtatásokat, a szorosabb felügyeletet, a precíz elszámoltatásokat...aki helyzetben van mindig lefölözi a lét addig amíg laza a gyeplő , nem véletlenül van az orvosi társadalomban a hihetetlen hierarchia és az sem véletlen, hogy a közbeszerzések nem kerültek be a tippmixbe, mert annyira egyértelműek a nyerők.......
(Elnézést, hogy ide írtam be csak úgy megjegyeztem hosszú évek tapasztalata alapján, nem fogom tovább bonyolítani itt az ügyet.)
Nekem ez régóta tartó kínos esetem az egészségüggyel..... :(

Szia bogaras!

Jók a meglátásaid. Minden szervezet tulajdonsága hogy nemakar megváltozni (kìnos!), ez nemcsak az egézségügyre vonatkozik hanem minden szervezetre. Ekkor jön a kényszerhelyzet. Ha nem elöbb akkor utóbb muszáj.
Nyugaton is ez a probléma de itt Svédben már megjártuk az út azon részét amelyet M-on csak próbálnak.
Vannak statisztikák amelyek nemjutnak a napvilágra - és igy tovább ahogy van nemlehet. Tehát a változásokra rákényszerünk (kínos!) bármit is gondol a hierarchia.

netkobzos
 

sincomi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kínos! - Nézôpont kérdésse

"Nem kimondottan rossz stratégiának nevezném a fenti negatív tevékenységeket.
Sajnos egy részük szenvedély betegség (hogy, ki hogyan jutott odáig, az megint egy más kérdés)
Másik részük is az emberek tudatos elhülyítésének részei.
Gondolok itt a tv-re footballra, amiket alapvetően jó céllal alkottak meg, de kíválóan használhatók a tömegek feszültségének levezetésére, az alapvetően fontos dolgok hiányának elkendőzésére.
Egyszerűen a lebutításra, hogy ne láthassanak az emberek tisztán, könnyebben kordában lehet tartani az egyszerű népet."


Szia q!
grin.gif


Persze lehet többféleképpen közelíteni a problémához. A te megközelítéseid is igazak. Némelyeket különösen a hatalom emberit érdekli pl az "oszd meg és uralkodjál" elve alapján. Vagy a régi római szokás szerint "kenyeret és cirkuszt a népnek" hogy elégedettek legyenek stb.

Kínos de kicsiben is ez történik, amikor pl megvesszük a gyermek jóindulatát azzal hogy megkapja a kívánt fagyit stb amivel zaklat bennünket.

Az elégdetlenséget a hatalomnak kezelni kell valamiképpen. Ide tartoznak a népbutítás eszközei, a feszsültségek levezetése amikre te is céloztál. Ez a hatalom stratégiájához tartozik.

Ellenben az egyszerü állampolgárnak is szügsége van stratégiára. Pl a kiképzés választása és véghezvitele, családalapítás, gyermeknevelés stb. Aki ezeket csak véletlenszerüen kezeli - tehát nincs stratégiája - annak csak véletlenül fog sikerülni.

netkobzos
 

Chranian

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy reggel 103-as busszal úgy uszkve századmagammal cammogok fel a lágymányosi hídra, az autóbuszöbölben azonban egy taxi álldogált, és nem akarta beengedni a buszt. Buszsofőr nyomja a dudát, utasok idegesen pislogtak, végül kinyitotta az ajtót. Taxis barátunk közben anyázva kiszállt az autójából, majd fel a buszra, hogy most aztán jól megmondja... A buszsofőr látva ezt becsukta a vezetőfülke ajtaját, majd miután a taxis nagy hévvel felszállt a buszra, becsukta a busz ajtajait is és elindult. A taxisofőr húsz méter után már könyörgött neki (a taxi közben ott állt nyitott ajtóval a megállóban), hogy nyissa ki az ajtót, de a sofőr meg sem állt a következő megállóig (budai alsó rakpart)...
 

sincomi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kínos! - A stratégia hiánya - 2:mrgreen:
Most prózában írok mert ezt a javaslatot kaptam az egyil oldalon. Azt is mondták hogy ezt nemcsak a fiatalokat jellemzi hanem... még a felnôttek is élhetnek fontos stratégia nélkül.
Nos, az ember egy stratégia nélkül olyan mint egy fa gyökér nélkül. A szél könnyen viszi ide oda. Bármilyen vállalat kicsiny vagy nagy, intézmény, párt vagy más egyébb szervezet nemtudna létezni stratégia nélkül. - De az ember igen? Nagyon furcsa lenne. Sokakanak van ha más nem elképzelésük a jövöröl, álmaik stb - de hol a stratégia.
Ha valkinek nincsen stratégiája az olyan ember a távlatra nézve is könnyen befolyásolható. Beleshet dolgokba amit tulajdonképpen nem akar és sokat kell majd küzködnie azért hogy kijavítsa azt amit rosszul tett.
Akinek van stratégiája azt idejekorán észreveszi a tévedését mert a startégiaja figyelmezteti a lehetséges következményekre is.
De ha nincs stratégia akkor minden lesz ahogy lesz. A véletlenre bizza/a sorsra az életét. Ezt pedig nem érdemes.
netkobzos
 

sincomi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kínos!

Kínos! - 5 perc mulva eladó!!!?
Kínos! Ezt olvastam tenap és ma már nemlehet. Az egész oldalt elárasztották a beküldött
alkotások.
Egy saját könyvet adhatsz ki 5 perc alatt mondja az ismertetô reklám. Az alkotók letöltik az
anyagot és az oldal elôállítja a könyvet 5 perc alatt. És az aki olvasni akarja majd füzeti meg a könyvet
Az oldal alkotói azt mondják hogy rettenetesen sokan vannak akik szivesen kiadnák a könyvüket, versiket stb de
ez csaknem lehetettlen egy normalis kiadók útján. Ezt most megoldották.
- Nálunk megvan a lehetôség és a szerzôk dolga az oldalt ingyen kihasználni saját célukra.
Kínos de mégis kínos! Néhány nap mulva olyan sok lett az anyag hogy az oldal nembírta. Nézd meg hogy müködik-e már:www.vulkan.se?
netkobzos
 

sincomi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kínos!

Egy reggel 103-as busszal úgy uszkve századmagammal cammogok fel a lágymányosi hídra, az autóbuszöbölben azonban egy taxi álldogált, és nem akarta beengedni a buszt. Buszsofőr nyomja a dudát, utasok idegesen pislogtak, végül kinyitotta az ajtót. Taxis barátunk közben anyázva kiszállt az autójából, majd fel a buszra, hogy most aztán jól megmondja... A buszsofőr látva ezt becsukta a vezetőfülke ajtaját, majd miután a taxis nagy hévvel felszállt a buszra, becsukta a busz ajtajait is és elindult. A taxisofőr húsz méter után már könyörgött neki (a taxi közben ott állt nyitott ajtóval a megállóban), hogy nyissa ki az ajtót, de a sofőr meg sem állt a következő megállóig (budai alsó rakpart)...

Szia Chranian!:555:

Ez igazaán kínos volt. Nekem most errô ez jut az eszembe.

Kínos! - Tömegkínos!

Ezelött olvashattunk itt egy tömegkínos esetrôl “a taxis könyörgése a buszon” tartalommal amely az utazókat kínosta. Erröl jut eszem hogy velem is történt egy tömegesen kínos eset alikor egyszer az Érdrôl utaztam buszon Budapestre.

A busz hátsó részen ültem es sokan voltak a buszon ezért nemfigyeltem nagyon oda hogy mifajta szóváltások voltak ott elôl a vezetö és egy asszony között. Akkoriban még nem voltak egy bódéba szorulva a vezetôk mint most ezért mehetet a vita. Lassan odafigyelve a busszjegyrôl volt szó. A nônek nemvolt busszjegye es fellett szólítva hogy fizessen. Persze pénze sem volt. A dolog lassan kiélezôdött mialatt emelkedett a szóvaáltás hangulata. Mindeni oda figyelt es ekor már en is. A chaffis most fenyegetni kezdte az asszonyt hogy leteszi a busszról. De hogyan csak ha leviszi mondta az asszony. De majd megálok amig magának nemtetszik leszállni!
No ez már sok es engem is érint. Sürgös dolgom van tennet kellene valamit.
Erre el^rementem a vezetôhöz es mondtam Hogg netegye, mert nekem sûrgôs dolgom van.
Ezennel megfizettem az asszony buszjegyárát is amit a chaffis elfogadott.
Én meg elmentem a helyemre és leültem.
Nagy csend vett körül. Kínos volt nekem!
Ùgy érztem hogy én voltam a tettes, pedig csak segíteni akartam.

netkobzos
 

Papamaci

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tudom, ki, hogyan van vele....
Vannak rendszeres dolgok az életemben.
Még akkor is, ha a felületes szemlélő rendszertelennek is látja, ahogyan élek.
Bevett szokások...
....
....
...
05. 15. Ébredés
05. 16. Pisilés
05. 17. Rágyujtás...előre lefőzött kávé melegítése.
05. 20. Ismét rágyujtás, immáron a kávé mellett.
05. 24. Ismét rágyujtás, valamint a cukor nélküli első kávé okozta hascsikarás leküzdése a mellékhelységben.
...
Ezután indul a nap....többnyire persze, de mindig ezzel kezdek, ha tehetem.
Márpedig nem mindig tehetem, mert időnként elmegyek horgászni, és az átvirrasztott éjszaka után, a csónakban, a nádas közepén, nincs kávé.
Ültem hát a csónakban, és 05. 20. környékén, szinte automatikusan csikordult meg a hasam, a nem elfogyasztott kávé ellenére is.
Nem voltam mélyen a nádban, ám annyira azért mégis, hogy problémát jelentsen kievezni időre:)
Talán voltatok már úgy, hogy csónakázás közben kellett pisilni.
Nos, ez fiúk esetében nem túl problémás dolog, ám a lányoknak gondjaik lehetnek ezzel a kínos helyzettel.
Maximum annyi az előnyük velem szemben, hogy valaki más is ül a csónakban, aki ha másra nem is jó, de súlyként igen hasznos lehet.
Nos tehát, forgolódtam a csónakban, hogyan is helyezkedjek, dolgom elvégzéséhez.
Csónakom nem volt kikötve, hiszen a nádas zegzugos ösvényén eveztem be, így nem vihetett el a viz sodrása a Ráckevei dunaág nádasszigetén.
Mivel le kellett guggolnom, így csak az a megoldás maradt, hogy a csónak orrába helyezkedtem, oly módon, hogy nemesebb felem a víz fölé lógott...
Legalábbis eleinte, hiszen teljes súlyom, (kb. 100 kg) a csónak orrára nehezedett, amely határozott mozdulattal kezdett közelíteni a vízfelszine felé.
Szerencsére, egy idő után nem süllyedt tovább, így megúsztam a reggeli frissítőt:)
Sajnos, időközben feltámadt a szél, mely belekapott kigombolt ingenbe, és felfújta, mint egy kis vitorlát...
Mivel már elkezdtem végezni dolgomat, így vajmi keveset törődtem azzal, hogy csónakom a fura helyzet ellenére is, elindul a nádösvényen kifelé..... a nyilt víz felé.
Érdekes volt, ahogyan lassan, de biztosan követte a zegzugos nádösvény kanyarulatait......
Talán már csak néhány méter volt hátra a nádasból, mire sikerült megtörölköznöm, és felrántani a nadrágomat.
A mai napig, csak remélem, és bizony néha bele is pirulok, hogy a nádsziget mellett lekarózott csónakok horgászai, a kapással voltak elfoglalva és nem pedig nemes hátsófelem csodálatában:)
Mindezek ellenére, elkap a röhögés, amint lelki szemeimmel látom magamat, a nyilt víz felöl, ahogy éppen lavírozok a csónak orrában, letolt gatyában, a körben kapásra várakozó horgászok között:):)
 

sincomi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kínos!

Kínos! - Drága a benzin!!!:confused:

Kínos!! - De errôl nembeszélünk és nem tüntetünk.
Mit mond a statisztika? Ha a vizet palackozva veszed akkor 1000-3000 többe kerülhet a víz mint az ami a csapból jövô iható vízért fizetsz.
Palackozva az egy liter víz már több pénzbe kerül mint az egy liter benzin. Hasonlítsd össze.
Melyik a drágább nálatok? Az egy liter viz vagy az egy liter benzin?
Kínos!!!
Fastcompany.com

netkobzos
 

sincomi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kínos!

Örök téma a szükség, mely tudjuk törvényt bont.Pelyhes kiskacsákkal hallottam a történetet.Bokorból totyogtak elő színezett háttal, leleplezve
"használójukat"és egyben nevetségessé téve őt.

Ehhez csak a közönséget képzelem el!:cool:

netkobzos
 

sincomi

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tudom, ki, hogyan van vele....
Vannak rendszeres dolgok az életemben.
Még akkor is, ha a felületes szemlélő rendszertelennek is látja, ahogyan élek.
Bevett szokások...
....
....
...
05. 15. Ébredés
05. 16. Pisilés
05. 17. Rágyujtás...előre lefőzött kávé melegítése.
05. 20. Ismét rágyujtás, immáron a kávé mellett.
05. 24. Ismét rágyujtás, valamint a cukor nélküli első kávé okozta hascsikarás leküzdése a mellékhelységben.
...
Ezután indul a nap....többnyire persze, de mindig ezzel kezdek, ha tehetem.
Márpedig nem mindig tehetem, mert időnként elmegyek horgászni, és az átvirrasztott éjszaka után, a csónakban, a nádas közepén, nincs kávé.
Ültem hát a csónakban, és 05. 20. környékén, szinte automatikusan csikordult meg a hasam, a nem elfogyasztott kávé ellenére is.
Nem voltam mélyen a nádban, ám annyira azért mégis, hogy problémát jelentsen kievezni időre:)
Talán voltatok már úgy, hogy csónakázás közben kellett pisilni.
Nos, ez fiúk esetében nem túl problémás dolog, ám a lányoknak gondjaik lehetnek ezzel a kínos helyzettel.
Maximum annyi az előnyük velem szemben, hogy valaki más is ül a csónakban, aki ha másra nem is jó, de súlyként igen hasznos lehet.
Nos tehát, forgolódtam a csónakban, hogyan is helyezkedjek, dolgom elvégzéséhez.
Csónakom nem volt kikötve, hiszen a nádas zegzugos ösvényén eveztem be, így nem vihetett el a viz sodrása a Ráckevei dunaág nádasszigetén.
Mivel le kellett guggolnom, így csak az a megoldás maradt, hogy a csónak orrába helyezkedtem, oly módon, hogy nemesebb felem a víz fölé lógott...
Legalábbis eleinte, hiszen teljes súlyom, (kb. 100 kg) a csónak orrára nehezedett, amely határozott mozdulattal kezdett közelíteni a vízfelszine felé.
Szerencsére, egy idő után nem süllyedt tovább, így megúsztam a reggeli frissítőt:)
Sajnos, időközben feltámadt a szél, mely belekapott kigombolt ingenbe, és felfújta, mint egy kis vitorlát...
Mivel már elkezdtem végezni dolgomat, így vajmi keveset törődtem azzal, hogy csónakom a fura helyzet ellenére is, elindul a nádösvényen kifelé..... a nyilt víz felé.
Érdekes volt, ahogyan lassan, de biztosan követte a zegzugos nádösvény kanyarulatait......
Talán már csak néhány méter volt hátra a nádasból, mire sikerült megtörölköznöm, és felrántani a nadrágomat.
A mai napig, csak remélem, és bizony néha bele is pirulok, hogy a nádsziget mellett lekarózott csónakok horgászai, a kapással voltak elfoglalva és nem pedig nemes hátsófelem csodálatában:)
Mindezek ellenére, elkap a röhögés, amint lelki szemeimmel látom magamat, a nyilt víz felöl, ahogy éppen lavírozok a csónak orrában, letolt gatyában, a körben kapásra várakozó horgászok között:):)

Azt hiszem, akinek van fantáziája...? Kínos! ès mulatságos ha megtörtént volna!:D

netkobzos
 

lilamari

Állandó Tag
Állandó Tag
Nemrég a férjemmel elhatároztuk, hogy fogyókúrába kezdünk. Beszereztem két hétre való diétás receptet, és minden nap megfőztem az előírt fogást. Szigorúan tartottuk magunkat az utasításokhoz, az adagokat kettéosztottam, és nem ettünk semmi mást. Annyira kellemes diéta volt, hogy még csak nem is éreztünk éhséget soha.
Már egy hónapja diétáztunk, de egy dekát sem fogytunk. Elővettem hát újra a receptgyűjteményt és átolvastam, hátha valami elkerülte a figyelmemet az elején. Olvasom az első receptet, a végén ez állt: "Hat személyre tálaljuk."

< - 2007. november 27>
 

lilamari

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy kollégám nagybátyja hazafelé tartott éjszaka a forgalmas városi bekötőúton. Csak az nem stimmelt, hogy erősen be volt rúgva, annyira, hogy talán még ránéznie se lett volna szabad az autóra, nemhogy vezetnie. A belső sávban poroszkált halál lassan, hogy ne tűnhessen fel senkinek. Ez a túlzott lassúság (és az időnkénti kilengések) lett a veszte. Hamarosan leintették a rendőrök. Elég volt egyetlen pillantás vérben forgó, bamba szemeire, egyetlen szippantás a leheletéből, és elő kellett venniük a szondát. Felszólították, hogy hagyja ott a kocsit, és tartson velük a kapitányságra. Már épp vitték volna el, amikor két autó összeütközött a szemközti sávban. Szigorúan ráparancsoltak a részeg nagybácsira, maradjon ott, ahol van, és áttűztek helyszínelni. Emberünk viszont rájött, hogy ez az utolsó esélye, gyorsan elhatározta, hogy lelép. Mikor meggyőződött róla, hogy a rendőrök éppen nem láthatják, kereket oldott. Egyenesen a garázsba vitte az autót, és beszaladt rémült feleségéhez. - Ha jönnek a zsaruk, mondd, hogy influenzám van, és egész nap itthon voltam. Közelébe se mentem a kocsinak - hadarta. - Ja, meg hogy odabenn alszom az ágyikómban - fejezte be, és egy whiskeys üveget felkapva a szobájába indult. Félóra múlva megjelent a rendőrség. A feleség kinyitotta az ajtót és még mielőtt a rendőrök megszólalhattak volna, előadta, hogy a férje egész nap ágyban volt, mert beteg, most is alszik, mit akarnak. - Ez esetben, asszonyom - szólalt meg végül a rendőr -, gondolom nincs kifogása ellene, ha benézünk a garázsba - és már nyújtotta is kezét a kulcsért. Az asszony zavartan odaadta, és ő is velük tartott. Amint beléptek, elállt a lélegzete. A rendőrök viszont azt látták, amire számítottak. Ott állt a gyönyörű rendőrautó, villogott a kék fény a tetején.
 

lilamari

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap este elhatároztam, hogy szigorúbb leszek az esti lefekvésnél. Közöltem a négyéves kislányommal, hogy ha megfürdött, fogat mosott, és elolvastam egy mesét, akkor végre aludnia kell. Miután befejeztem a mesét, odabújt hozzám, átölelt és azt mondta:
- Anyu, az oviban hallottam, hogy vannak olyan gyerekek, akiknek nincs apukájuk, se anyukájuk.
- Igen? - kérdeztem, remélve, hogy majd azt mondja, milyen jó, hogy neki vannak szülei.
Ezután így folytatta:
- Anyu, nem lennél az ő anyukájuk?
 

lilamari

Állandó Tag
Állandó Tag
Vendégségbe készültünk a férjemmel, és kislányunk érdeklődve nézte, ahogy apja felveszi a szmokingját:
- Apa, ezt a ruhát nem kellene felvenned! - szólalt meg.
- Miért nem, kicsim? - kérdezte a férjem.
- Tudod, másnap reggel mindig fáj tőle a fejed!
 

sincomi

Állandó Tag
Állandó Tag
Többszörösen kínos!

Kínos! - A nadrággal lent - úgy találták meztelenül.

"Bocsássatok meg!" könyörgi egy nagy élelmiszerüzletház szószólója mert átcsomagolták a husféléket és uj cimkéket raktak rájuk. Nagyon jövedelmezö volt a m&ucirc;velet. De rajtukkapot a média. Titokban fényképezték a dolgot - nemlehetett tagadni.

1. Kínos! Mert elöször tagadták.
2. Kínos! Mert megtiltották hogy beszéljenek errôl a médiával.
3. Kínos! Mert az intelligens üzletvezetö mindenröl tudott.
4. Kinos! Mert mit várhatunk el a nincstelenektôl amikor a legazdagabbak így szereznek maguknak bevételt.
5. Kinos! Mert csak akkor ismerték el a dolgot amikor a filmen láthatták a folyamatot.
6. Nem kínos mert mostantól fogva nemlesz helyben átpakolás.
7. Nem kínos hogy végre mégis elismerték a dolgot és a törvény elött felenek majd a törvénysértésért. Ez nem kínos de a gyávaságuk mégis benne van.
8. Nem kínos ha mi is elismerjük ha rosszat tettünk - különösen ha tettenérnek. Ma még ez sem biztos.
9. Különösen nem kínos ha nem gyáváskodunk.
10. És különösen nem kínos ha nem másra fogjuk a dolgot.

netkobzos
 

sincomi

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez jó volt!

Nemrég a férjemmel elhatároztuk, hogy fogyókúrába kezdünk. Beszereztem két hétre való diétás receptet, és minden nap megfőztem az előírt fogást. Szigorúan tartottuk magunkat az utasításokhoz, az adagokat kettéosztottam, és nem ettünk semmi mást. Annyira kellemes diéta volt, hogy még csak nem is éreztünk éhséget soha.
Már egy hónapja diétáztunk, de egy dekát sem fogytunk. Elővettem hát újra a receptgyűjteményt és átolvastam, hátha valami elkerülte a figyelmemet az elején. Olvasom az első receptet, a végén ez állt: "Hat személyre tálaljuk."

< - 2007. november 27>

Ez azért is olyan jó mert az életbôl származik. - Hát akkor jutott eszem be hogy...

netkobzos
 

sincomi

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát ez mindent felülmúl!

Egy kollégám nagybátyja hazafelé tartott éjszaka a forgalmas városi bekötőúton. Csak az nem stimmelt, hogy erősen be volt rúgva, annyira, hogy talán még ránéznie se lett volna szabad az autóra, nemhogy vezetnie. A belső sávban poroszkált halál lassan, hogy ne tűnhessen fel senkinek. Ez a túlzott lassúság (és az időnkénti kilengések) lett a veszte. Hamarosan leintették a rendőrök. Elég volt egyetlen pillantás vérben forgó, bamba szemeire, egyetlen szippantás a leheletéből, és elő kellett venniük a szondát. Felszólították, hogy hagyja ott a kocsit, és tartson velük a kapitányságra. Már épp vitték volna el, amikor két autó összeütközött a szemközti sávban. Szigorúan ráparancsoltak a részeg nagybácsira, maradjon ott, ahol van, és áttűztek helyszínelni. Emberünk viszont rájött, hogy ez az utolsó esélye, gyorsan elhatározta, hogy lelép. Mikor meggyőződött róla, hogy a rendőrök éppen nem láthatják, kereket oldott. Egyenesen a garázsba vitte az autót, és beszaladt rémült feleségéhez. - Ha jönnek a zsaruk, mondd, hogy influenzám van, és egész nap itthon voltam. Közelébe se mentem a kocsinak - hadarta. - Ja, meg hogy odabenn alszom az ágyikómban - fejezte be, és egy whiskeys üveget felkapva a szobájába indult. Félóra múlva megjelent a rendőrség. A feleség kinyitotta az ajtót és még mielőtt a rendőrök megszólalhattak volna, előadta, hogy a férje egész nap ágyban volt, mert beteg, most is alszik, mit akarnak. - Ez esetben, asszonyom - szólalt meg végül a rendőr -, gondolom nincs kifogása ellene, ha benézünk a garázsba - és már nyújtotta is kezét a kulcsért. Az asszony zavartan odaadta, és ő is velük tartott. Amint beléptek, elállt a lélegzete. A rendőrök viszont azt látták, amire számítottak. Ott állt a gyönyörű rendőrautó, villogott a kék fény a tetején.

Ez a história többre is érdemes. Teljesen váratlan fordulat. Köszi hogy feltetted.

netkobzos
 

sincomi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kínos!

Kínos! - Tear down - trend.:cool:

Most olvasok róla ugynis vannak akik nagy élvezettel és érdeklôdéssel azzal foglalkoznak - az a mániájuk - hogy
szétszedjenek valamit. (A magyar trend inkább leszedni valamit ami fémes). Még a drága tecknikai eszközöket is megveszik és kíváncsiságuk miatt és szétszedik pl az Iphone-t is. Söt azzal sokkolják a sorban álló vevôket - akiket éppen az Iphopne
megvétele érdekli - hogy szemük láttára nagy hévvel egy látszólagosan nagy kalapáccsal szétverik. Ez a mai sokkolási trendbe is beleillik.

Ekkor jutott eszembe hogy ez nem ujdonság. Már a kiskoromban is azzal sokkoltam a szüleimet hogy mindent
szétszedtem - persze összerakni nemtudtam

Ez a "tear dowvn-trend" tehát nemis olyan modern, de persze értem én hogy izgalmas dolog belenézni a dolgok mélyébe.

Csoda hogy élek még, emiatt az érdeklôdésem miatt, mert a háború alkalmával találtam egy kézigranátot amit sikerült szétszednem annélkül hogy felrobbantot volna. Az ólban tartottam titokban a m&ucirc;tétet. A disznót megették az orosz katonák. - Nemakartam én roszatt de hajtott a kíváncsiság hogy mi is lehet abban a dobozban.

Kínos! A puszta kíváncsiság gyilkolhat!

netkobzos
 

sincomi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kínos!

Kínos! - Kinek van igaza?
A Müvészetek palotáját építették. Két munkást szólított meg az ujságíró.
Az egyik:
- És te mit csinálsz itt?
- &Egrave;n? &Egrave;n csak rakom a téglát téglára és ez nagyon unalmas. Méghozzá semmis pénzért, bezzeg az urak...! Mint egy rabszolga
dolgozom itt...
A másik:
- Hát te, te mit csinálsz?
- Én vagyok a világ legboldogabb embere. Ezekbôl a jelentéktelen téglákból csodát csinálok. Tudja mi lesz ezekbôl?...
.................................................
Kinek van igaza? Persze mindkettônek. De éppen ez a kínos!
Az igazság néha olyan amilyennek látjuk. Lehet választani. Választhatod látni a nyomort, az igazságtalanságokat, a hibákat stb, mialatt a másik látja az élet nagyszer&ucirc;ségét.
Kínos ha te csak a nyomort látod!
netkobzos
 
Oldal tetejére