Reality show

dialuna

Állandó Tag
Állandó Tag
Originally posted by lyvian@May 27 2004, 09:19 AM
Én teljesen "leszoktam" a TV nézésről... ;) sőt mitöbb, a családom tagjai is nagyon megválogatják mit néznek meg... ;)
Szerencsére nálam meg van 44 adó, úgyhogy nem muszáj ezt a szennyet nézni!
 
A

anonim

Vendég
Originally posted by incognito+May 27 2004, 10:23 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (incognito @ May 27 2004, 10:23 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-lyvian@May 27 2004, 10:19 AM
Én teljesen "leszoktam" a TV nézésről... ;)
Nekem evek ota Tv-m sincs... [/b][/quote]
Nekem van boven ( Tv ) az egyik valamiert ejjel nappal a playboy musoran megy .
a masik ketto nem tudom min egy a surroundhoz van beallitva meg ez a screen amit most is nezek....
meno meno
 

afca

Kitiltott (BANned)
Magyarországon még divat TV-ben szerepeltetni úgymond felkarolni mindenféle jöttmentet.Most is ilyenekkel van tele a TV.A sok tanulatlan tuskó és mind médiasztárnak tartja magát.Ide fejlődtünk.Sajnos.
 

FarekP

Állandó Tag
Állandó Tag
Látod hogy mégis van rá igény,az emberek ezt szeretik. Hogy lehetett pl Győzikéből akkora sztár?
 

FarekP

Állandó Tag
Állandó Tag
Tudod a családért mindent, édesapámnak megigértem egy számot, amit nagyon régóta keres, uh most a szükség törvényt bont. De tetszik ez a fórum, úgyhogy azt hiszem visszajáró tag leszek:)
 

afca

Kitiltott (BANned)
Nem rosszból irtam.Légy üdvözölve.Ez egy nagyon szuper fóru,topic.Sok kelllemes napot kivánok.:)
 

afca

Kitiltott (BANned)
Ma reggel az m1-en láttam Dundikát énekelni.Uram atyám.Már mindenki énekelhet Magyarországon.Förtelem.Tegnap még meztelemül fotózzák ma énekel holnap mi lessz?,,Énekel,,?.........Hát ide süllyedünk?Ezt igényeljük?Miért engedi ezt a köz TV?
 

bogaras

Állandó Tag
Állandó Tag
Feláll a szőr a hátamon mikor egyik nap pucérkodó ku..ák egy szer csak kitalálják, hogy ők most énekelnek, színészkednek, műsort vezetenek, mert baromira okosok és tehetségesek . Sok idétlen f.sz meg lelkesen ajnározza őket és tele van velük a tv, újság meg a t.köm.
( Na ennyit nem anyáztam az elmúlt hónapban összesen :) )
 

Spanky

Állandó Tag
Állandó Tag
Feláll a szőr a hátamon mikor egyik nap pucérkodó ku..ák egy szer csak kitalálják, hogy ők most énekelnek, színészkednek, műsort vezetenek, mert baromira okosok és tehetségesek . Sok idétlen f.sz meg lelkesen ajnározza őket és tele van velük a tv, újság meg a t.köm.
( Na ennyit nem anyáztam az elmúlt hónapban összesen :) )

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
 

motiv

Állandó Tag
Állandó Tag
Az a baj, hogy amíg van ezkre az igénytelen műsorokra igény, addig folyamatosan készítenek újabbat és újabbat. Olvastam már olyanokat is, hogy a csatorna igazgatója is elismerte, hogy színvonalon aluli a műsor, de mivel erre van igény, folyamatosan nyomják a TV-ben. Ez hozza a pénzt.
 

krisztina.w

Állandó Tag
Állandó Tag
Az a baj, hogy amíg van ezekre az igénytelen műsorokra igény, addig folyamatosan készítenek újabbat és újabbat. Olvastam már olyanokat is, hogy a csatorna igazgatója is elismerte, hogy színvonalon aluli a műsor, de mivel erre van igény, folyamatosan nyomják a TV-ben. Ez hozza a pénzt.

Ez bizony nagyon szomorú, de sanszos, hogy így van.
Dundika és társai engem is kellőképp ki tudnak akasztani. Legutóbb a tengerparti esküvőjével nem békültem ki. Nem tudom, ki hogy van vele, de engem marhára nem érdekel, hogy ő hol esküszik és mit csinál nászútja alatt. Na meg az "éneklés"...te jószagú!!! Csak mellékesen írom le, hogy a lányomnak csodálatos hangja van, az énekkarban örökké szólóztatták, jártak sokfelé de abba hagyta, mert nem mer kiállni közönség elé. Ez a csupa tehetség kis Dundikánk meg minden szégyenérzet nélkül "megmutatja" hogy mit (nem)tud.
Én egyre inkább bojkottálom ezeket a kereskedelmi adókat, mert nagyon unom már a "sztárokat" nézni.
Sztárok természetesen: Dundika, Győzike, Mónika, Kiszeltüncike, és a többi senki, akik még a csapból is folynak, ha kell, ha nem.
De ha kis hazánkba jön egy igazi sztár, jelen esetben Michael Bolton, aki mindenhol a világon nagyon elismert és népszerű, de sajnos nálunk nem annyira felkapott, mint mondjuk a Rolling Stones, és kevesen tudják róla, hogy évtizedek óta pályán van, nagyszerű énekes, alapítványai nagy cél érdekében jönnek létre. Szóval őróla semmilyen hír nem szólt, amikor itt járt nálunk. És ezt nem tudom megérteni. Se a megérkezése, se egy rövid riport, semmi.
Na, mint látjátok, ez a téma engem kissé indulatokra gerjeszt, de bízom benne, hogy eljön még az idő, mikor egy magazin műsorban nem csak a huszadrendű meztelen tyúkokat "kell" néznünk, hanem tartalmas összeállítást láthatunk. És abban is bízom, hogy az csak rossz információ, hogy a mostani állapotra van szüksége a népnek.
Bocsi, ha sok voltam.
kiss
 

mmit

Állandó Tag
Állandó Tag
Sajnos, én is azt látom körülöttem, hogy ez a sok "reality show" dagad, mint a kelttészta. :))
Először is nem igaz, hogy "reality" - mert köztudott tény, hogy kamerák jelenlétében nem igazán úgy viselkedünk mi, emberek, mint máskor. Aztán engem sem szokott érdekelni , nem az tölti ki az életemet, hogy kinek mije van, ki-kivel vagy kivel nem, vagy hogy mit eszik vacsorára stb. stb... DE, sajnos, sokan szivesen irigykednek/szörnyülködnek/lelkesednek egy ilyen műsor láttán. A baj nem is ez, hiszen sokfélék vagyunk. A baj sztem ott van, amikor egyes kereskedelmi csatornák az ilyenfajta igényeket SZOLGAI módon teljesítik. Volt egy régebbi rendszerben általános szó, úgy hívták: műsorpolitika...
Hát itt aztán kellene alkalmazni!
 
Oldal tetejére