SWINGERS?

MonicaBelucci

Állandó Tag
Állandó Tag
Valaki mondja már meg, hogy mi izgató van abban, hogy lehet látni, hogy a férj/feleség mással dug??

Eddig még nem jöttem rá.
 

Joco1114

Állandó Tag
Állandó Tag
Lin Yutang írta a Bölcs Mosoly c. könyvében (bocs, ha nem pontosan idézem): "Életünk célja, hogy betömjük a testünkön levő lyukakat!"
Lehet tiltakozni, de ha nem ámítjuk magunkat, igazat kell neki adni. Ugyancsak ő mondja, hogy a szexualitáshoz kapcsolódik a legtöbb eltévelyedés, perverzió, s most (XX. századra érti) az evés lesz hasonló helyzetben. Hoppá, megint a lyukak. :)
Ja és nem feltétlenül kell cserélni egy ilyen helyen, mindenki csak azt csinálja, amihez kedve van. Enni is jobb, ha többen vagyunk. ;-)
 

Joco1114

Állandó Tag
Állandó Tag
Monica Belluccinak lehet, hogy először néznie kellett volna, nem 16 évesen belevágni a pornóiparba. (Ja bocs, 18!) ;-) Tanulni, tanulni, tanulni. Akinek egészséges önértékelése van, az csak pozitív dolgokat tanulhat a nézésből is!
 

Adan

Állandó Tag
Állandó Tag
Alapvetően tényleg nincs semmi baj ezzel a dologgal, van akinek erre van szüksége ahhoz, hogy a stresszes napokat bírja.

De egyetértve az előttem szólóval, gondolom sokan nem szeretnénk újjabb felvonulást az Andrássy úton. :)
 

srif

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem nincs semmi kifogásom a swinger klubbokkal. Akit nem érdekel az távol maradhat. (Mondjuk engem speciel nem érdekel)
 

Kormanyos

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát én azért elkószálnék egy ilyen helyre.Bár ehhez is társ kell.Az enyém meg nem hiszem ,hogy benne lenne ilyesmiben.:))
 

mortein79

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem megfelelően laza kapcsolatban/házasságban élőknek jó ez csak, egy "átlagos" pár még rá is mehet. Én sem örülnék, ha látnám, hogy megugorják az asszonyt, meg persze annak se, ha ő látna engem akció közben....
 

buy

Állandó Tag
Állandó Tag
Magyarországon igen sok iylen van társkeresőkön is sok iylen nőt lehet találni, aki ilyesmit szeret olvastam ilyen cikket.
 

Camryn

Új tag
Szerintem nincs semmi baj velük...luxuskörülmények között tölthetsz egy éjszakát, és "ismerkedhetsz" nőkkel/férfiakkal...ha idősebb lennék és nem lenne senkim,jó megoldás lenne arra hogy kikapcsolódjak. De azért remélem nem maradok vénlány, és lesz valaki aki otthontart...
 

Nitha

Új tag
Szerintem egyszer élünk, ki lehet próbálni, ez szerintem nem egy szörnyű dolog, sőt még élvezni is lehet. Inkább ez mint a megcsalás.
 
Oldal tetejére