K
Reakciók pontszáma
0

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Szia!

    Most lenne vevőm a teljes Alfa sorozatra, de a vevő minél hamarabb szeretné megvenni őket, de sajnos nincs időm mindet beszkenelni, neked esetleg megvannak beszkenelve is? Ha valamelyik hiányzik szkenelve akkor ird meg, mert az beolvastatom, csak minél hamarabb szólj mert lehet, hogy elviszik az egész gyüjteményt.

    Üdvözlettel
    S
    Szia!

    Ha megirod, hogy az utolsó Alfa melyik 4 oldal hiányzik akkor én szivesen beszkenelem neked.
    A Britek között érdekelne, mert amit én kilinkeltem ide az egy újabb kiadás. Valahogy én is a régiekhez ragaszkodom, mert azokon nőttem fel.
    Esetleg nincs véletlenül meg neked az új magyar kiadású Lucky Luke-ból valamelyik?
    Nem érdekelne a Lucky Luke magyar forditásában való résztvétel?
    Na ezt kifejtem.
    Szóval van egy csomó nagyon jó minőségű Lucky Luke scan, a külföldi magazinokból (belga, német) meg van a magyar forditásuk szövege. A módszer a következő. Photoshoppal kitörölni a szövegbuborékokat és beleirni, képregényekhez való betűtipussal a szöveget. Voala és már kész is a magyar forditás. A beszkenelt képregények olyan jó minőségűek, hogy nincs szükség utómunkára a minőségükkel kapcsolatban.

    Üdv
    S
    Szia! Nagyon szépen köszönöm az Alfákat. Azokat én is gyüjtöttem, 1978-tól 1990-ig az összes megvan. Nem igazán értem ezt a mondatot:
    "Lehetne újvidéki Asterixeket letöltenem (4db) a többi megvan." Ha ezt kifejtenéd...
    Én is keresek újvidéki kiadású Asterixeket beszkenelve (Kleopátra, Arany kacor, Gladiátor, Vezérek harca, Britek közt). Ezeknek az eredeti kiadásaból keresnék szkenelt változatot, ahol dőlt, nagybetűs irással kerültek be a szövegek.
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére