Sch.E.
Reakciók pontszáma
23,349

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Szia Erzsikém!
    Köszönöm a leveled! Legszívesebben senkiről sem feledkeznék meg, de már nem bírok lépést tartani a YouTube-n a sok baráti megemlékezéssel... Ennyi időm már nincs sajnos, ezért is vontam össze a névnapi köszöntőket. Senkit sem szeretnék megsérteni. Andor nekem sokat segített és még mindig segít, ha zenét szeretnék megszerezni, sőt még a minőség javításában is segít. Ezt nem felejtem el neki. Személyesen nem ismerem, itt ismertem meg a CH-n, azután a YouTube-n is "barátok" lettünk, bár a távolság nagyon nagy.
    Nagyon szép első adventi vasárnapot kívánok Neked és szeretteidnek Erzsikém! Puszi: Ilonka
    A Balaton nem csak egy földrajzi hely, hanem egy életérzés!!!kiss
    Vitorlázni szép veszély! " Weöres Sándor

    Melyik????
    Elköszönök a Te üzenőfaladon is mindenkitől, akivel virtuálisan bár, de valamennyire megismerkedtem. Üdvözlettel! Acapulco
    Valóban eltűntek Acapulco csatolmányai a Balaton mindenesről az enyémekkel együtt, utánanéztem. Minden csatolmányom elfüstölt. Kukta nótáit sem lehet megnyitni, igazad van Keri! Ne haragudj, nem gondoltam volna. Vállalom a tévedésem. Seráfütty! Puszi! A.
    Drága köszönöm és élvezem is , hisz itt él a kedvesem! Nála vagyok !! Itt szeretnénk letelepedni! Néha felnézek , de zenét a gyenge net miatt nem tudok felrakni!! puszim és kellemes hétvégét kivánok!!! Sok puszival!
    Itt még nincs Ősz,,, még meleg van! majd Decemberbe lesz talán! még rövid ujju és térdnadrág amiben járok!! Odahaza már Ősz... fütési szezon! Millio puszi neked!!
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére