agakhan
Reakciók pontszáma
29,670

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Szia! Rég jártam itt, de most szerettem volna feltölteni egy videót, és persze a hozzá tartozó zenét, de képtelen vagyok beilleszteni a videó indexképét. Pedig próbáltam a link beszúrással is, és a médiával is, de utóbbit nem fogadta el. Mit csináltam rosszul? Köszi a válaszod. Kékmadár
    Szia!

    Régebben a zene volt a kedvenc feltöltőhelyem. Mostanra nem találom. Lehet, hogy mivel ritkábban járok mostanában erre, még nem jöttem rá. Segítenél nekem? Szeretném majd továbbra is feltölteni a saját videóim, természetesen a szép aláfestő zenével.
    Előre is nagyon köszönöm!

    Üdvözlettel: Ilona
    Szya!
    Nézegettem a régebbi feltöltéseidet, de némelyik dalt egyszerűen nem tudom letölteni... lehet, hogy már nem él? Karácsonyra szeretnék a nejemnek egy Aradszky válogatást készíteni, és ehhez kellenének a következő dalok. Térden állva jövök hozzád, Tegnap még, Én és a gitár. - Ezeket Te töltötted fel, de nem tudom letölteni. Ha megtennéd, hogy elküldöd az e-mail címemre, nagyon megköszönném!

    Üdvözlettel: István (Jelbeszéd)
    A jelentésedre csak itt tudok reagálni:
    Sajnos a tagok itt elhelyezett linkjeinek életciklusát nem mi szabályozzuk, hanem az a szolgáltató, amelyikre az adott link mutat.
    H
    Szia!
    Köszi a segítséget.
    Feltettem a Multira.
    A sebességem:
    fel:485 Kb/sec
    Le:1715 Kb/s
    Mindenhol egy kattra jön az oldal.
    A Canadahun még a lapozás is néha fél perc.
    Még egyszer köszi.
    Mit is kivánhatnék néked!
    Minden lépteted szerencse
    kisérjen!
    Sikerekben gazdag Boldog Új Évet kivánok! Baby
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére