Sajla
Reakciók pontszáma
2,370

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Kedves Sajla!

    Úgy emlékszem, a Fejlesztőpedagógusok kicsestárába valamikor feltöltötted a Felcsigázó csendéletek című társasjátékot. Mivel sehol sem tudom beszerezni, érdeklődni szeretnék, fel tudnád-e tölteni még egyszer?

    Válaszodat előre is köszönöm!
    Réka
    Szia! Szeretném letölteni A helyesírási gyakorló 1-4. oszt. progit. Odáig már eljutottam, hogy látom a linket, de a multiply.com oldalt hozza be, valami shoping oldalt. Tudnál segíteni, hogy hogyan tölthetném le? köszi szépen, ildikó
    • Tetszik
    Reagált: Dix
    Sajnos nem tudom letölteni az Első daloskönyvem 2,3 részét; a Harmadik és Negyedik daloskönyvem összes részét, valamint a Tengertánc 2. részét. Vissza tudnád tenni?
    Előre is nagyon köszönöm!
    Kedves Sajla!

    Nagyon örülök annak, hogy feltöltötted a Zenekalauz Tengertánc 1 albumát, melynek két részét le is töltöttem. Sajnos a zip.2-őt nem lehet letölteni, mert azt írja, hogy a szerző eltávolította. Arra szeretnélek kérni, hogy töltsd fel kérlek még egyszer a zip.2-őt, mert nekem nagyon nagy szükségem lenne rá, ráadásul sürgős.
    Nagyon köszönöm előre is! :)
    Kedves Sajla!
    A Kolompos együttes albumai közül csak az Egyszer egy királyfit sikerült letöltenem. Tudnál segíteni? Vagy újra felraknád?
    Köszi
    Kedves Sajla!
    Sajnos nem tudom lementeni a Most légy okos! és a Kisegér Nagyegér játékokat. (52.oldal)
    Fel tudnád rakni esetleg újra őket? Köszönettel Szonja
    Köszönöm szépen:)

    Most látom ez már a második szép kép:)

    Legyen szép heted Neked is!
    Szia !
    Tudsz segíteni abban, hogy összesen hány oldalas a "Jobb és balkezes írás és képességfejlesztés feladatlapok óvodásoknak" könyv és az első 21 oldalt hol találom meg?
    Köszönöm.
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére