banita2
Reakciók pontszáma
255

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Szia Anita!
    Ha van időd azzal a kéréssel fordulok hozzád hogy bármilyen anyagod van pedagógus, intézmény vezetői és intézményi önértékelési kérdő ívvel kapcsolatos nagyon megköszönném.
    Min a három ellenőrzésre kiírtak, 2 éve vagyok egy tag- intézmény megbízott vezetője semmit nem kaptam a gesztor intézményből.( ezek mellet portfóliót írok )
    Üdvözlettel: Juhászné Házi Tünde
    Kedves Anita! Kicsit el vagyunk csúszva hiszen, 2017-et írunk, de látom Te már 2015 óta kompetens vagy ebben a témában. Én most tértem vissza a pedagóguspályára, és Nekem kicsit bonyolult ez az egész. A jegyzőkönyvnél igencsak megtorpantunk. Úgyhogy, ha bármilyen anyagod van az önértékeléssel kapcsolatban, én is szívesen fogadnám. Köszönettel: Erika
    Kedves Anita! Örömmel olvastam,hogy küldesz Önétékelési anyagot. Én is óvónő vagyok sokat segítenél ha nekem is ha elküdenél. Előre is nagyon szépen Köszönöm. Martonné Májer Mária
    Kedves Banita!
    Most kapcsolódtam az oldalhoz. Olvastam bejegyzésed: "Önértékelési anyagokat szívesen küldök privibe."
    Ha van időd és energiád, kérlek küldj nekem is anyagokat, segítve velük a munkámat.
    Én környezetvédelemmel kapcsolatosan tudom felajánlani a segítségemet!
    Üdvözlettel, Zöldi Miklós
    Kedves Banita! Szeretném a segítségedet kérni. Most választottak meg munkaközösség vezetőnek az óvodánkban és a munka közösségi tervben kéri hogy legyen benne az int. önértékelés,pedagógus önértékeléssel kapcsolatos feladatok is. Nagyon hálás lennék ha tudnál ebben segíteni! Előre is köszönöm!
    Kedves Banita! Én is BECS -es lettem-bármilyen anyagot szívesen látok! Segítségedet előre is köszönöm! Ha tudok én is segítek! :)
    Beka Holt
    Beka Holt
    E-mail címet privát üzenetben adjatok meg egymásnak.
    Kedves Banita!
    Most kapcsolódtam az oldalhoz. Én is BECS tag lettem, szívesen venném, ha priviben küldenél nekem anyagot
    Köszönöm!
    Kedves Banita!
    Örömmel látom, hogy küldesz anyagot ezzel kapcsolatosan. Az önértékelési csoport tagja vagyok, elvégeztem az intézményvezetőknek szóló ezzel kapcsolatos 30 órás képzést is, de még mindig homályos a számomra ez a terület. Megköszönném, ha bármilyen használható anyagot küldenél. Általános iskolában tanító vagyok. Email címem:
    Köszönöm!
    Kedves Banita!

    Örömmel olvastam, hogy szívesen küldesz önértékeléssel kapcsolatos anyagokat. Megadnám az email címem. Óvodában dolgozom, és én lettem az önértékelési csoport vezetője. Minden segítséget örömmel fogadok. Előre is köszönöm.
    szia! Ott voltál te is? Én nem voltam túlságosan megelégedve. Sőt! Egyáltalán nem azt kaptam, amit vártam :( Merre dolgozol? Mikor minősítenek? Üdv: Gudisz
    Szia Banita!

    Jelenleg Kékestetőn szanatóriumban vagyok.

    Csodálatos hely, ha jó idő van.

    puszim
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére