marchello
Reakciók pontszáma
36,261

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Szia! Első osztályban használható Logico Piccolo feladatlapokat keresek én is főleg hangkeresés, vonalvezetés, betűvadász,alak-háttér differenciálás, olvasás, szövegértés témakörökben. Tudnál-e segíteni?
    Szia! Felfedeztem a net világában Attila lapbook-ot tőled. Szeretném ha közelebbről is megengednéd, hogy megnézhessem. Köszönöm szépen :)
    Szia kedves Marchello!
    Egy közeli ismerősöm Tiffany üvegfestészettel foglalkozik. Láttam, hogy megosztottál, igaz régebben, kis füzeteket, melyekben ezzel kapcsolatos ötletek, minták voltak. Ha van még belőlük, és nem nagy gond számodra, küldesz légyszi
    Előre is köszönöm!
    Kedves Marchello!
    Érdeklődni szeretnék, hogy Logico szövegértés illetve Logico 100-as számkör lapokban tudnál e nekem segíteni? Köszönöm előre is válaszod: Kmetti Ildikó
    marchello
    marchello
    Szia! Sajnos nem tudok segíteni, ezek a füzetek nincsenek meg nekem .
    Szia!Arra szeretnélek kérni ,hogy ha van sakkal kapcsolatos könyved,légyszi tedd fel a Marci fejlesztő oldalra!Előre is köszike!
    marchello
    marchello
    Egy könyvet vettem a fiamnak ebben a témában, utána kell járnom, hogy beszkenneltem-e. Ha nem akkor csak kedd után tudok vele foglalkozni, mert ma utazunk a nagyszülőkhöz vidékre és csak hétfőn érünk haza!
    Kriszti
    Szia Marchello !
    Köszönet a feltöltött anyagért .
    Én csak nemrég kezdtem aktívabban nézegetni az oldalt . És egyre jobban tetszik minahogy a te anyagod is . Köszi.
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére