Ancsapancsa
Reakciók pontszáma
10,077

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Kedves Ancsapancsa!
    És ezeket a Kis Éva könyveket eladod, vagy fel tudnád tölteni?? Egyik topicban olvastam, hogy az írónő újra kiadja bővített formában, es el is küldi annak, aki kéri. Ezèrt érdekelt volna a címe, hogy hova lehetne írni neki.
    De nagyon köszi a válaszodat!!
    Szia. Szeretném megkérdezni tőled mivel láttam nagyon sokat segítesz másoknak, hogy szerinted a mozgás tevékenység nagycsoportos gyerekeknél is csak mese köré épülhet. Gimnasztika nem is lehet benne? Én már nyugdíj előtt állok, de a kolléganőm 3 hét múlva bemutatót tart és nem tudja hogyan készüljön a mozogás tevékenységre. Nagyon köszönöm előre is. szia.
    Kedves Ancsapancsa!
    Nemrég indítottam el a Testnevelés, mozgásfejlesztés topikot és nagyon szeretném, hogy az általad feltett Dr Tótszőllősyné Takács Tünde: Mozgásfejlesztés az óvodában könyv is felkerüljön oda. Kérlek, hogy ha tudod, tedd fel, ha pedig valamiért nem, akkor engedd meg, hogy én feltegyem.
    Köszönettel: Angkor
    Szia! Kezdő óvónéni vagyok, látom rengeteg ötlettel rendelkezel, amit ezúton is köszönök Neked :) Szeretnék veled kicsit "közelebbről megismerkedni", -ne érts félre! Nagyon tetszenek az ötleteid, esetleg egy e-mail címet kaphatnák? Rita
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére