sziporka78
Reakciók pontszáma
9,267
Adománya
HUF30,000.00

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Támogatások / Adományok Róla

  • Szia,
    Jó hallani rólad, már azt hittem beteg lettél. A kert sokkal jobb!
    sziporka78
    sziporka78
    Nem dehogy is, bevallom kicsit nehezebben indult a következő könyv, az első fejezet nem lopta be magát a szívembe Cat-tel és Griffinnel, aztán kicsit bepótoltam az olvasásaimat és a kerti munka is beindult, így hétvégente jóval kevesebb időm van. De ne aggódjatok, folyamatban van a következő kötet. Addig figyelmetekbe ajánlom Tóth Anna fordításait, nemrégiben két Nalini kötetet is feltett.:)
    Szia! Most olvastam Amanda Bouchet A Promise of Fire könyvének fordítását és oda és vissza vagyok tőle. Köszönöm, hogy általad olvashattam. Nagyon jó a fordítás és tűkön ülve várom a következő köteteket. :dr_24::)
    Szia! Hát nagyon, nagyon köszönöm a Rejtett örökség fordítást! Nagyon szeretem Ilona Andrews könyveit, ez a sorozat is tetszik, a fordításod előtt is le a kalappal! Kicsit leállt itthoni munka, mert a tablet előtt ragadtam :) Ugye folytatod ennek a sorozatnak a fordítását? Nagyon izgalmasnak ígérkezik... Még 1x köszi, sokunknak örömet okozol a munkáddal :)
    Bulblet
    • Tetszik
    Reagált: Mamzyka
    sziporka78
    sziporka78
    Igen folytatom, felváltva egy másik sorozattal, mivel 2022-re ígérik Catalina 3. könyvét, amiből már egy részlet fel is került az írók blogjára, várok egy kicsit. Amanda Bouchet A Királycsináló krónikája sorozat 2. része lesz a következő. :)
    sziporka78
    sziporka78
    Ez a második rész! Ez még ebben az évben kész lesz előreláthatólag, csak nem akarom, hogy utána nagyon sokat kelljen várni, így most ezt egy kicsit pihentetem.
    Bulblet
    Bulblet
    Ok, látom te már nagyon előre gondolkodtál :) Mindenkor nagyon örülni fogunk neki! Köszi előre is és jó munkát neked!
    B.
    Szia köszönőm a fordítást!
    Már olvastam angolul, de Te megint tisztáztál néhány részt, amit nem teljesen értettem meg!!!
    Szándékodban àll folytatni az Inkeeper-chroniclest? Olvastam angolul, de....
    Van még talonban olyan könyv, amit le szeretnèl fordítani v ajànlod - azért kérdem, mert nagyon hasonló az izlésünk és nem keresgèlnèk feleslegesen és olvasnám, ami tetszett Neked is, angolul.
    Köszönöm!
    sziporka78
    sziporka78
    Szia!
    Nem nagyon olvasok angolul könyveket, csak ha le is fordítom. A molyon szoktam keresni, mi legyen a következő, követek pár tagot. Ajánlom Mrs. Curran Lennart-öt, ő nagyon sokat olvas angolul és szokott ajánlani is.
    Az Innkeeper-t Karamella kezdte el, sajnos nem tudom, hol lehet őt megtalálni, és hol tart, folytatja-e, ha sokáig nem jön újabb rész, lehet hogy folytatom, de előtte még több könyv van várólistán.
    • Tetszik
    Reagált: ktbarna
    Én is nagyon köszönöm ezt a szuper meglepetést, csatlakozom az előttem szólóhoz ez egy csodálatos karácsonyi ajándék.Nagyon boldog karácsonyt kívánok neked.
    ametiszt
    Kedves Sziporka!Hihetetlen vagy! Ez a legszebb karácsonyi ajándék,amit csak el tudok képzelni!Nagyon köszönöm,és békés,bodog ünnepeket kívánok Neked!Éva
    Kedves Fórumtársak! Kérlek jelezzétek, ha helyesírási és egyéb hibákat pl. ragozás találtok, mert szeretném javítani. Az többedszeri javításnál valahogy már átsiklik rajta a szemem. Jelezzétek a könyvet és a hibás mondatot privát üzenetben és javítom. Köszönöm!
    Kedves Sziporka!
    Szeretném jelezni, hogy oda-vissza vagyok a A Királycsináló krónikája 1. részéért! :dr_24:
    Egyszerűen fantasztikus a fordítás! Nagyon szépen köszönöm, hogy olvashattam! :cool:
    Szia, nagyon hálás vagyok a fordításaidért,izgatottan várom majd a folytatásokat !
    Nagyon köszönöm a fordításod! Elolvastam angolul, szinte mindent megértettem Te "csak" finomítottad számomra az apró nüanszokat, amiért nagyon hálás vagyok. Esetleg folytatod a fordítást?
    • Tetszik
    Reagált: sziporka78
    sziporka78
    sziporka78
    Igen, szeretném, felváltva Amanda Bouchet sorozatával, akitől még nem jelent meg nálunk könyv, de hasonló téma és jó az értékelése a könyves oldalakon. Örülök, hogy tetszik, nagyon jó Ilonáékat fordítani, nem kevés kreativitást igényel, hogy olyan igényes legyen, mint ahogy ők angolul írnak, igyekszem ennek megfelelni.
    K
    ktbarna
    Tényeg hasonló és izgalmas. Most olvasom ebből a harmadik részt angolul, de várom a
    Tiédet is, h mindent megérthessek! Köszönöm a fordítást és h ajánlottál egy jó sorozatot!
    sziporka78
    sziporka78
    Örülök, hogy tetszik, köszönöm szépen a visszajelzést! Folyamatban van egy kis karácsonyi meglepetés!
    Jó olvasást!
    Sziporka
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére