CanadaHun - Kanadai Magyarok Fóruma

kiskalap
kiskalap
...egy imával támogatlak én is:)
:dr_33:
YVS
YVS
"Csak azok a fak nonek az egig, melyekrol elhisszuk." - Nem hiszek az ilyesmiben, de ha segit, orommel szoritok erted/neked! :)
phoenyx
phoenyx
Köszönöm szépen, :D :dr_24:én sem hiszem, h félre kellene dobnod/dobnotok bármit azért, h másnak sikere legyen, s azért, h végül görcsbe szoruljon kezed, de tudod, sok jó ember, sziklák mozgatására is képes....
Beka Holt
Beka Holt
Sikerült?
phoenyx
phoenyx
Még nem tudom, Sz.helyen írtam, lakhelyemtől 134 km-re, Bp-ről jött a hatósági vizsgabiztos (KAV, korábban KTI, részéről) és mint jelezte, ő megküldi a kapcsolattartónak az eredményt, aki azonban szegedi.
Így holnap találomra utazom el, betekinteni mindenképp lehet, ha legalább 75%-ot elértem, akkor szóbeliznem kell.
Köszönöm figyelmességed, és mindenkiét, akinél meghallgatásra talált kérésem!:dr_24::dr_24:
phoenyx
phoenyx
Jelentem, nem sikerült. Voltak hibáim, de enyhék...egyetlen embert engedett át l.-re, t.i. az összes pótvizsgáért fizet a cég nekik 50 000 Ft/fő/pótvizsga...2 hét múlva ismét randi a vizsgabiztossal..
Azért mindenkinek köszönöm, Ti jók voltatok, nekem kell jobbá válnom.
Beka Holt
Beka Holt
Sajnálom!
phoenyx
phoenyx
Hát, számítottunk valamelyest erre a verzióra, előfordul, h egyetlen embert se engednek át. A vizsga (is) félcsoportra bontva történt, a 29 fős osztály egyik feléből egyet, másikból 3-at engedett át az ő vizsgabiztosuk. Majd legközelebb, kb mint a jogsinál...
Oldal tetejére