HG3FCB BARBARA
Reakciók pontszáma
591

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Most láttam, a vendégkönyvembe is írtál, s rájöttem, váltottunk már üzenetet a Hónap fotója fórumban. Ezek szerint földik vagyunk, örülök neki.
    Valóban, régen jártam itt, mert az ember nem lehet teljes értékűen több helyen, és én már máshol találtam meg igazán a helyemet. Ha az előző linkre benézel, láthatod hol. Főleg a két magazinomat ajánlom figyelmedbe, az egyikben csak saját fotóm van. A Hónap fotója fórum tetszett nekem, szívesen járnék oda, de rá kellett jönnöm, hogy sajnos csaknem egyedül lennék ott, mintha már az indító gazdája is elhagyta volna. Igy nem sok értelme van.
    Most, hogy tudom, pécsi vagy Te is, mintha még ismerősnek is látnám a fényképedet. Ha meglátlak az utcán, leszólítlak, jó?:)))
    Szeretettel üdvözöllek: Klári
    Gondoltam :), és nem is aggódom, csak kuncogok, bár sokszor inkább sírnék, de minekkiss.
    Édes vagy Barbi ezekkel a játékokkal!kiss Én azon is szórakozom közben, hogy két éve mikor ide regisztráltram, csak ez az egy képem volt még meg digitálisan, de akkor már vagy tíz éves kép volt és azóta is lustaságból nem cseréltem le, de azért olyan jó látni ennyiféle variációban, hogy ilyen fiatal is voltam egykor:):):)
    Szép nap volt a mai
    Akartam mondani
    Egy szóra ha lehetne
    Velem egy szerepre
    Lennék én a nap
    Világítanám utaDAT
    ám de jaj, mire elérkezett
    hozzád ez az üzenet
    sajnos, biz, este lett
    Éjjelem álmos réveteg
    reggelre más leszek
    Szeretni nem lehet
    mert nagyon este lett
    Írtad, hogy te is kertben dolgoztál, cseresznyét szedtetek. Az lehet, hogy egyébként kellemes időtöltés, de mégis csak munka. De lehet, inkább aludni kellene mennem... kiss
    Nagyon szívesen!
    Méghogy én vagyok aranyos?
    Akkor most meg magamat látom!
    Nagyon tetszem magamnak.
    Köszönöm!
    Szuper a táblázat!!!kiss Nagyon ügyes vagy Barbi!
    Remélem a kis Danink helyzete rendeződik és tudjuk folytatni a mesevilágot :(
    Nekem nem volt időm jönni napok óta és megint nem leszek egy kicsit, hát nem volt jó erre benézni. De bízzunk és reméljük a legjobbakat!
    kiss Drága Barbika!

    nagyon tetszik mindkettőkiss, nekem az erdeti aranyos színű is nagyon tetszik, csak egy ilyen könnyebben beilleszthető sem árt, még majd az aláírásomat is meg fogom változtatni, ott lesz rá szükségem, és az eredetit meg a sárkányosban fogom továbbra is használni! Angyalka vagy!
    Lehet tudni, hol tárolod ezeket, hol a lelőhelye?
    Drága egyetlen Barbikánk!Kérhetnék egy kissebbet Én is? A színét rád bízom.Köszi.Puszi Ildikó
    Szia Barbika! Feladat van!!
    A Sárkányosban a Dani gyerek (a kígyó topikos) egy csodás címert gyártott Garibaldinak, erre aztán egész Sárkány Király udvari élet kerekedett, olyannyira, hogy mindannyiotoknak kiosztottam a reszortját. Nézd meg alkalomadtán, neked is van ott feladatod:D, nehogy lemaradj mert felelősségteljes:eek::), itt az oldal, de két lapon át megy a téma:D:
    http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=15569&page=106
    W
    Szia Barbika.Mivel Melitta nagyon mérges volt(teljesen jogosan) a rengeteg feltöltött nagyméretű kép miatt(teljesen leterhelik a szervert),ezért én "csak" ennyit küldök : kiss
    E
    Kedves Barbi, mindenkinek köszöntem a fényeit, megsúgom iszonyat lassú a gépem ezerszer kidob és nagyon nehezen jutok oda mindenhova....a világért nem bántottalak volna meg, de te sem reagáltál sokszor arra amit küldtem engem nem bántott örültem hogy adhattam és mindig gondolatban biztos megköszönöm és hálás vagyok azért amit kapok kiss szép napot kívánok neked én elrohanok dolgozni :( alig van időm de tényleg.
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére