Ajuda67
Reakciók pontszáma
7,036

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Kedves Ajuda!
  Nemrég fedeztem fel a fordításaidat, köszönöm a rengeteg, folyamatos munkát, amit rájuk szánsz. Nagyon jó olvasni, gördülékeny és visz magával a történet köszönhetően a tökéletes fordításnak is. Hálás köszönet még egyszer! Üdv, Csabosa
  Szia Ajuda67.

  Én is nagyon köszönöm a te és a téged segítő emberek munkáját.
  Mindig türelmetlenül várom a következő olvasnivalót, és nem túlzás, hogy hosszú idő óta minden alkalommal megfűszerezi, boldogabbá teszi a napomat :)
  Szeretnék érdeklődni arról, milyen terveid vannak fordítással kapcsolatosan? (pl. C.F. a Kárpátok vámpírjai sorozata mellett más sorozatokat, novellákat is írt.)

  üdv. Eliza
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia! :)
  Ma lett készen T. S. Joyce-tól a Bestiák fiainak harmadik része, és a kis fanatikus bandám Thea Harrison Ősi fajok sorozatát szavazta meg folytatásképpen. Leginkább olyan sorozatokat szeretnék lefordítani, amikbe belekezdtek, könyvkiadók, rajongók, de valamiért félbe maradtak és sokan várják a folytatásukat.
  nagyon nagy köszönet a munkádért, és hogy olyan könyveket adsz nekünk amit máshogy nem tudnánk elolvasni :) imádom a fordításaidat :D
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Köszönöm szépen. :)
  Igazán nagyon szívesen, ti vagytok a legjobb motiváció. :)
  Kedves Ajuda67!

  Meg szeretném tőled kérdezni, hogy a T. S. Joyce által írt, és általad fordított két könyvet meg lehetne-e osztani egy facebook-os könyves csoportban?
  A csoport zárt. "PDF könyvek" a csoport neve.
  Válaszodat előre is nagyon szépen köszönöm!

  Üdvözlettel:
  vvica
  Szia Ajuda!

  Köszönöm a segítséged és a munkáid, amik kimagaslóak a RF-ok között!!!!
  Írtad, hogy esetleg belevágtok vmi újba - megkérdezhetem, hogy mibe?
  Tervezed, hogy lefordítod a Blade of Darkness-t?
  Lehet vhol követni a csapatod fordításait?
  Nem akarlak "nagyon" presszionálni, de szinte te vagy az egyetlen fordító, aki sok éve kitart és nagyon jó munkái vannak.

  Köszi
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia! Köszönöm! A Blade of Darknessből már készen van tíz fejezet, lejjebb írtam, hogy mi fordul. :)
  Ha az kész, a Bestiák fiainak zárórésze jön.
  Még nem tudom mibe vágok bele, van egy kis fanatikusokból álló csoport, ők fogják majd megszavazni, jelenleg a lehetséges jelöltek összegyűjtése folyik.
  Ajuda67
  Ajuda67
  Csapatom nincs. Én fordítok és van egy szenzációs korrektúrázóm és mankóm. :)
  Minden fordításomat elhozza ide tiboh, ha őt követed, értesülsz róla. :)
  Kedves Ajuda Én is szeretnék csatlakozni az előttem szólókhoz és köszönetet mondani a sok fordításért.A Kárpátok vámpírjait a kezdetektől olvastam és örömmel vártam az újabb részeket amit neked köszönhetek mivel (sajnos) én nem tudok angolul.Ugyan így voltam a Halhatatlan őrzők és a Bestiákkal is.Nagyon örülök hogy vannak ilyen önzetlen emberek mint te ,aki hozzá segít minket az eddig elérhetetlen könyvekhez.
  Nagyon szépen köszönöm a legújabb Kárpátok vámpírjai és Dianne Duvall részt. Fantasztikus vagy!!!! Miután kivégezted a Bestiák utolsó részét is tervezel fordítani valamit? (Csak hogy mit lehet várni) :D Remélem nem baj hogy ilyet kérdezek, csak kíváncsiság. :)
  Kedves Ajuda!

  Csatlakoznék az előttem szólóhoz én is nagyon hálás vagyok az eddigi fordításokért. (Remélem majd még tudsz időt szakítani a továbbiakban is ránk.)
  De az biztos, hogy fantasztikus mennyiséget hoztál össze!!! :)
  Boldog Új Évet :)
  Kedves Ajuda!
  Óriási munka volt már eddig is a Kárpátok előző 30 része.
  A magam részéről nagyon hálás vagyok, egymás után, összefűzve olvasom a részeket, s lassan eljutok a 30-ig.
  Köszönettel!
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Az első három rész nem az én érdemem, abból csak elsőt fordítottam újra, a kibővített változattal. De köszönöm. :)
  Kedves Ajuda!

  Most olvastam a Bestiák első két részét, fantasztikus !!! Nagyon köszönöm a csodálatos munkádat, remélem, lesz még folytatása :)
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia Szilvi!

  Igen, lesz, ha az égiek is úgy akarják, de most családi ügyek foglaltak le. Igyekszem újra lendületbe jönni, de türelmedet kérem, mert a Bestiák harmadik része előtt még befejezem a Kárpátok vámpírjainak 31. részét, és két Halhatatlan őrző részt.
  A
  andrea19740818
  Olvastam a könyveket amit forditotal nagyon jók köszönöm szépen
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Nagyon szívesen. :)
  Köszönömköszönöm azt a rengeteg könyvet, melyet Tőled kapunk. Komolyan mondom, sokszor a kiadott könyvek nem ilyen jó fordítások, mint ami a kezeid közül kikerül :) ez azért elgondolkodtató! :)
  IMÁDUNK!
  Szia Ajuda67! Nagyon szépen köszönöm én is a fordításaidat mindig öröm és kikapcsolódás olvasni őket egy nehéz nap után.
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia! Nagyon szívesen, örülök, ha örültök neki. :)
  Helló! Nagyon szépen köszönöm a fordításaidat, köszönöm, hogy megosztod velünk. Éppen csak befejeztem a Bestiák fiai első részének olvasását és máris itt a következő! Alig várom, hogy nekikezdjek az olvasásnak! Ez a nap fénypontja. Köszi, köszi, köszi....
  Hali! Imádom minden fordításodat. Nagyon szépen köszönöm, hogy megosztod velünk is. Sokan vannak, akik (csak úgy mint én is) csak az olyan elhívatott és kedves embereknek hála tudunk jobbnál jobb könyveket olvasni, mint amilyen te is vagy. Sok jó könyvet a kiadók nem fordítanak, de hála a kitartásodnak hozzánk is eljut. Még egyszer köszönöm :D
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia!
  Ha már magamnak elolvasom, csak leírni kell, és míg olyan szuper korrektúrázó áll a hátam mögött, mint aki áll, addig miért ne okozzak örömet másoknak is? A kiadókról jót, vagy semmit, tehát hallgassunk. :)
  Köszönöm, hogy írtál.

  Üdv: Ajuda
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére