Ajuda67
Reakciók pontszáma
7,030

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • szia
  Nagyon jó könyv a Besták fiai. Nem találkoztam még eddig az íróval, de ezek után keresni fogom. És remélem gyorsan érkezik a sok új fordítás. kösz a beleölt időd
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Nem tudom, jelent-e meg magyarul könyve. Szívesen. :)
  Szia!
  El nem tudom mondani mennyire boldoggá tesz mikor egy új könyv fordításod meglátom. Egyből fantasztikus lesz a napom. :) Nagyon szépen köszönöm a munkád!!! :) A T.S. Joyce könyvekről mit lehet tudni? Látom hogy ez is sorozat. Hány kötetes?
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia!

  Az írónak 60+ könyve van, nagyjából az alakváltók világa körül forog, 3-4 db-os minisorozatok, amik lazán összefüggenek egymással. A bestiák Fiai trilógia, gyorsan kijön, július-augusztus-szeptemberben egy-egy rész. Tehát már kinn a második rész is. Egy könyv-egy pár a felállás, de már az elsőben megismerkedhetsz a másik kettő férfi főszereplőjével. Én jókat kuncogtam rajta. :)
  Remélem segítettem.
  Ajuda67
  Ajuda67
  Köszönöm, hogy írtál, jól esett. :)
  Szia!
  Ezúton is szeretném neked megköszönni azt a sok minőségi fordítást amit felteszel ide. Mindig megboldogítja a napomat, ha új könyv érkezik tőled.
  A Kárpátok Vámpírjai sorozatot imádtam, de az új könyvek is nagyon izgalmasak! Még egyszer ezer köszönet és hála a kitartó és minőségi munkádért!!!!!

  Üdv:
  Évi
  Szia Ajuda67!

  Meg szeretném köszöni a fordításokat amiket megosztasz velünk. Külön köszönet a Kárpátok vámpírjai sorozatért.
  Köszönöm Pircsi
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia! Nagyon szívesen, szeptemberben elméletileg kijön eredetiben a Kárpátiak 31. része. :)
  Nem vagyok egy nagy fórumozó inkább csak csendesen olvasgatni szoktam, de mindenképp meg szerettem volna írni: Nagyon szépen köszönöm a fordításokat amiket megosztasz velünk! :)
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Akkor "összeillünk", én meg csak csendesen fordítgatok. Nagyon szívesen! :)
  Szia! Hatalmas köszönet a Kárpátok vámpírjai sorozat fordításáért, és a sok kellemesen eltöltött óráért! :) Köszönöm: Bea
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia! Igazán nagyon szívesen. :)
  Igazan sajnalom, hogy nem irsz hozzaszolasokat, pedig mi egy kozossegi oldal vagyunk es ezert tatjuk fent a Canadahunt,hogy legyen hol belemenyt cserelni.
  Remelem elobb utobn kedvet kapsz beszelgetni velunk.
  Ajuda67
  Ajuda67
  Volt idő, amikor írtam. Nem is egy helyre. Talán még emlékszel is rá. Aztán erről leszoktattatok. :)
  Szia. Nem szokásom a hozzászólások írása, inkább csak csendes szemlélője vagyok az eseményeknek. Azonban mindenképpen szeretném megköszönni a karácsonyi meglepetésként feltöltött Kárpátok vámpírjai fordítást. Naaaaaagyon vártam már. Gratulálok a munkádhoz és további kitartást hozzá. Erika
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia! Köszönöm szépen, hogy vetted a fáradságot, és írtál. A kitartás megvan, míg vannak olyanok, mint te. :) Csak aztán Feehan is kitartson, nemsokára utolérjük a sorozattal. ;)
  • Tetszik
  Reagált: szu22
  muszáj leírnom...egy világ omlott össze bennem a hírre, mivel annyira vártam mindig a feltöltésed. Bearanyozta a napomat és imádtam minden sorát. Valahogy...valamilyen módon...máshogy...
  • Tetszik
  Reagált: eforgi
  Ajuda67
  Ajuda67
  Ne omolj össze, nem a fordítást hagyom abba, biztosan lesz majd, aki hozza. :)
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére