Legutóbbi tartalom: anyja49

 1. anyja49

  Aki a kutyát szereti...

  Nekem is van kutyusom meg soha nem volt ez az elsö. Van egy par rossz cipö azt szoktam neki dobalni. Mikor vissza hozza az elsöt repül rögtön a masik ebben a "munkaban" elegge kifarad aztan jolesik neki a pihenes. Viszont nagyon sokat ugral amiröl eddig nem sikerült leszoktatnom sajnos es attol...
 2. anyja49

  Hofi Géza- az ÖRÖK humorista emlékére.

  Szegyen es gyalazat ami MO-on törtenik. Nem tudom elkepzelni az ilyet hogy meg sirokrol is lopnak. A tettest-tetteseket ugy meg kellene büntetni hogy soha de soha többe eszükbe nem jutna a lopas.
 3. anyja49

  Beszelgeto topic

  Sziasztok! Mar eleg regen vagyok itt de sajnos en nem tudok valaszolni a hozzam intezett kerdesre. Talan valaki közületek tudja a valaszt. A kerdes az volt ismerösöm reszeröl hogy hogyan tudja törölni a regisztraciojat itt. Sajnos en nem tudtam a valaszt. Tud valaki segiteni?? Nagyon köszönöm.
 4. anyja49

  Szomorú hír

  Öszinte reszvetem a csaladnak. Nyugodjon bekeben. anyja49
 5. anyja49

  Cigihez kapcsolodó minden

  Akkor en is egy atokkal vert ember vagyok Silvermann sajnos en is cigizek több mint 40 eve. Tudom hogy karos na es milyen sokba kerül de megsem hagyom abba. Többször is sikerült leszoknom de ugyan ugy vissza szokni is. Mostmar nem is probalok leszokni mert ugysem sikerül. Mindenkinek gratulalok...
 6. anyja49

  IllÉs Lajos

  Többet is megerdemelt volna mint egy kis hir es egy kep. Többet vartam volna en is mivel szerintem a magyar zenei elet egyik legjelentösebb tagja volt.
 7. anyja49

  Szomoru hir

  Nalunk a TV-ben azt mondtak hogy harom apa jelölt van.Kivannam a kislanynak hogy legalabb az "igazi" apjahoz kerüljön es szeretetben nöjön föl. Egyebkent "halottrol vagy jot vagy semmit" ez az en velemenyem. De abban szinte biztos vagyok hogy nem fogjak most a halala utan sem bekeben hagyni.
 8. anyja49

  IllÉs Lajos

  Most lattam a tv-ben több ezres tömeg kiserte utolso utjara Illes Lajost. Egy korosztaly idealja volt. Nyugodjek bekeben.
 9. anyja49

  Szomoru hir

  Kedves Formas Fogadd öszinte reszvetem Üdv.anyja
 10. anyja49

  IllÉs Lajos

  Nyugodjek bekeben
 11. anyja49

  IllÉs Lajos

  Nyugodjek bekeben
 12. anyja49

  Beszelgeto topic

  Jo reggelt-jo estet nektek
 13. anyja49

  Ismét müködik a chat

  Eggyet ertek veled tulajdon keppen "chat" nelkül is megy az elet tovabb. Egyebkent ha tul sokan vannak a "chat"-en akkor nem is nagyon lehet követni. Itt viszont lehet mindig irni:) :)
 14. anyja49

  Ismét müködik a chat

  Nagyon köszönöm a valaszt tehat akkor nem vagyok egyedül akinek nem megy a "chat" es ez megnyugtato. Mar az hogy nem bennem van a hiba:) :)
 15. anyja49

  Cigihez kapcsolodó minden

  Tulajdonkeppen mindig vissza szoktam en is hiaba tudtam leszokni. Mostmar több mint 40 eve dohanyzom nalam is több csaladtafg dohanyzik igy nekem is nehez lenne biztosan. Ha megis megprobalod sok sikert hozza!!!
Oldal tetejére