Legutóbbi tartalom: bugimen

 1. bugimen

  Linux kérdések - válaszok

  Én is az Ubuntura szavaznék! Elég stabil és felhasználóbarát. Több verziója is létezik, ezek többnyire csak az ablakkezelőben különböznek, de például Edubuntu néven kiadtak egy oktatásban használatos verziót is.
 2. bugimen

  Számítógép használata az oktatás terén

  Sziasztok! Az én véleményem is az, hogy a számítógép nagyon hasznos lehet az oktatásban, ha megfelelően használják. Példaként felhoznám a matematikát. Rengeteg matematikai szoftver található, köztük jó pár ingyenes is, amelyekkel feldobható, érdekesebbé tehető az óra. A különféle fogalmak...
 3. bugimen

  Mozilla Firefox 1.5 bongeszo

  Én is a Firefoxot preferálom a többi böngészővel szemben, pedig volt már dolgom jó néhánnyal. Jelenleg a 3.0.1-es verziót használom, itt már a hirtelen "processzor-erőforrás ingadozások" sem jelentkeztek. Legalábbis eddig. :)
 4. bugimen

  Kedvenc filmem

  Sikerült megnéznem a Sötét lovag című filmet. Csak annyit mondok, hogy nem véletlen az IMDb-s helyezet. :) Aki nem rajong a képregény adaptációkért, annak is ajánlom!
 5. bugimen

  Torrent

  Sziasztok! Egy torrent kereső: www.demonoid.com Igaz, hogy azonosító kell a használatához, de ennek hiányában is lehet keresni az oldalon és hetente 3 torrentet letölteni. Elvileg minden hónap elején megnyitják a regisztrációt, de nekem még nem volt szerencsém ilyesmihez.
 6. bugimen

  Linux kérdések - válaszok

  Szia! Én úgy mondanám, hogy van amiben jobb, van amiben nem. Sok függ attól, hogy mire akarod használni. Például egy pozitívuma, hogy nyílt forráskódú, ez többnyire az ingyenességet is magával vonzza. Például egy nagyon kellemes disztribúció az Ubuntu Linux. Ha regisztrálsz az oldalukon...
Oldal tetejére