Legutóbbi tartalom: dalih

 1. D

  Színdarabok iskolai, óvodai előadásokhoz - Drámapedagógia

  https://www.youtube.com/my_videos?o=U Szia! Valami nem stimmel. A linkre klikkelve csak a saját nem megosztott videóimat látom. :-(
 2. D

  Óvodai élet 2016.

  Sziasztok! Háziállatok életéről keresek rövid kisfilmet-gondoltam olyanra pl ami egy tanya vagy falu életét mutatja be. Előre is köszönöm az ötleteket.
 3. D

  Óvodai élet 2014.

  Sziasztok! Sürgősen kellene. Kiscsoportosoknak keresek karácsonyi éneket. A Kiskarácsony és az Ég a gyertya kilőve. Köszönöm.
 4. D

  Óvodai élet 2014.

  Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy kiscsoportban szerintetek szabad e (10es) ecsettel festeni? A csoportom fele már bölcsis volt és ott már ecsettel festettek. Mikor újjal festettünk akkor kérdezték tőlem,hogy mikor festünk majd ecsettel. Ma hagytam őket kikevert festékkel festegetni lapra. A...
 5. D

  Óvodai élet 2014.

  Sziasztok! Festették a szobánkat és ezért lekerültek a dekorációink. Beszoktatós kiscsoportom lesz, és azon gondolkodom,hogy milyen díszítés kerüljön fel szeptemberre? Még nem szeretnék őszi díszt feltenni. Nagyon örülnék egyszerű ötleteknek.
 6. D

  Színdarabok iskolai, óvodai előadásokhoz - Drámapedagógia

  http://canadahun.com/temak/%C3%9Cnnepeink-n%C5%90nap-any%C3%81k-napja-k%C3%B6sz%C3%B6nt%C5%91k.7094/page-39 Mi tavaly az Ilonka álmát adtuk elő anyák napjára-kis zenével , énekkel megfűszerezve
 7. D

  Óvodai élet 2014.

  Húsvéti tojás puzzle a nagycsoportban.
 8. D

  Óvodai élet 2014.

  Sziasztok! Tudom,hogy már nem igazán aktuális, de most akadt a kezembe fából a Mézeskalács emberke történet szereplői. A meséjét nem ismerem és ezért keresem a neten (nem találtam meg), ezért fordulok,hozzátok hátha valakinek megvan .
 9. D

  Óvodai élet 2014.

  Én úgy gondolom,hogy nem baj ha szerepelnek néha a gyerekek. Meg kell tanulnia,hogy ki tudjon állni mások elé és eltudja mondani legalább a megtanult verset. Eleinte az iskolában is mernie kell majd felelni és az életben majd beszámolnia kell tudnia a tudásáról stb. Nem az életre nevelünk? Pont...
 10. D

  Kreativ ötletek 2014

  Olyantól szeretnék segítséget kérni aki öntött már gyertyát. Oviban 6 évesekkel szeretnék gyertyákat készíteni. Ami már van! 4X25dkg paraffin és sok zsák piros viaszpor. Hogy tudnék 26 gyerekkel gyertyát készíteni belőle karácsonyra? Minden jó ötletnek, linknek nagyon örülnék.
 11. D

  Kirándulóhelyek óvodásoknak

  http://www.ipolyerdo.hu/004012002-katalinpuszta_kirandulokozpont Vácnál található Katalinpusztát nagyon ajánlom mindenkinek. Nagyon szépen kialakított kirándulóhely. Mi 2x voltunk az ovis csoportunkkal és mind a 2x jól éreztük magunkat.
 12. D

  Óvodai élet 2014.

  Sziasztok! Kaptam egy feladatot amit a jövőhét végére kéne kidolgoznom, csak nem tudom, hogy hogyan álljak hozzá. Power point-ban kellene elkészíteni és a címe : Időszak:Tavasz A gyermek fejlődését befolyásoló tényezők részben osztott nagycsop.-ban Ti hogyan készítenétek el?
 13. D

  Színdarabok iskolai, óvodai előadásokhoz - Drámapedagógia

  Nagyon keresem a Drámajáték óvodásoknak c. könyvet. Segítségeteket előre is köszönöm.
 14. D

  Óvodai élet 2o12

  Nagyon nagy szükségem lenne a Drámajáték óvodásoknak c. könyvre. Nagyon örülnék ha valaki segítene megtalálni.
 15. D

  Óvodai élet 2o12

  Szia! Köszönöm szépen. Ez nagyon jó!:)
Oldal tetejére