Legutóbbi tartalom: eszement

 1. eszement

  Szótaglánc

  tűzhely
 2. eszement

  Ha van esetleg valami kerdesed

  Nem volt közben megnyitva egy html vagy pps dokumentum?Jófej emberek oda szokták elrejteni ezt a fajta sikolyt, pl egy nyugtató zene vagy kellemes képek után egyfajta poénként.Más ötletem nincs.
 3. eszement

  Ha van esetleg valami kerdesed

  Szerintem sehogy.Esetleg egy firmware csere megoldhatja a problémát, firmwaret a gyártó honlapjáról szedhetsz le, feltéve ha létezik hozzá támogatás, ezt egy cdre kiírva kell elindítani a lejátszóban és a beállitások között az update vagy fw install vagy valami hasonló menüpontot kell...
 4. eszement

  Ha van esetleg valami kerdesed

  A patronokat nem lehet "resetelni" Elképzelhető, hogy rosszul lettek utántöltve, és a nyomtató fúvokája eltömődött, és sajnos tudtommal azt nem lehet cserélni, ilyenkor lehet venni másik nyomtatót.Ezért csak olyan embernél szabad utántöltetni, aki garanciát is vállal rá.De ha én tudom rosszul...
 5. eszement

  utolsóból - első, szótag játék.

  tantra
 6. eszement

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  A csúnyácska asszonyt hanyagolja a férje. - Mit tennél, ha egyszer, amikor hazajössz, egy idegen férfival találnál az ágyban? - kérdezi egy alkalommal az asszony a férjét. A férj eltöpreng, majd így válaszol: - Agyonverném a fehér botjával.
 7. eszement

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  Az egyszeri parasztlegény bemegy a kupiba. Kérdezi tőle a madam: - Aztán értesz-e a szerelemhez, te legény? - Hogy értek-e? Két éve magamévá tettem egy medvét, azóta nekem gyűjti a mézet!
 8. eszement

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  - Doktor úr, segítsen rajtam, Erős hasmenésem van! - Citrommal próbálkozott már? - Persze, de ha kiveszem, ismét hasmenésem van!
 9. eszement

  Beszelgeto topic

  Engem már régóta érdekel az ezoterika, meg létfontosságú nekem az emberi komunikáció..ezért is vagyok most itt:) Amúgy 28éves vagyok, és azt hiszem egyenlőre mást nem is szeretnék elárulni.
 10. eszement

  Csak egyetlen betűt változtass meg

  sör
 11. eszement

  Paltalk, messenger, stb

  Szerintem a lehalgathatatlanságban ne legyél biztos, ajánlom figyelmedbe az itcafe.hu-t.
 12. eszement

  Számítógép használata az oktatás terén

  Mindenképpen tanítani kéne és kell is, a szabad szoftvereket, mert az a jövő, a windowshoz bárki ért felhasználói szinten, viszont aki megtanul bsd-n, linuxon..stb-n az a windowsban is el fog bologulni, vannak eléggé hasonló megoldások benne.Én használok windowst, mac os x-et egyszerreés...
 13. eszement

  Hogyan kérdezzünk okosan

  Marha egyszerű a válasz, kizártak onnan. Azt, hogy miért, neked kell tudnod, ha tudsz szerezz újra meghívót és ne kövesd el mégegyszer ugyanazt a hibát..
 14. eszement

  Bena vagyok

  Milyen az a Vista2009? Olyan rendszer hivatalosan nem létezik. Valószínűleg valami vista feltúrbózva, ahhoz az office 2007 a megfelelő.
 15. eszement

  Írj ide saját verseket, hogy más is örüljön a szépnek amit írsz.

  Köszönöm. Akkor itt egy újabb. MIért? MIért bűn szeretni valakit? MIért baj hallaniakarni hangjait? MIért gond ha kiadom magam? MIért érzem, hogy nem érti szavam? MIért hiszem, hogy nem látja lelkem? MIért olyan elérhetetlen, hogy szeressen engem? MIért nem jó valakiért élni? Tőle mindig egy...
Oldal tetejére