Legutóbbi tartalom: fockteri

 1. fockteri

  UFO-k földönkívüliek

  Árulja el már valaki, hogyan lehet olyasmit tanítani, amiről halvány fogalma sem lehet senkinek, hiszen nincs rá bizonyíték?
 2. fockteri

  UFO-k földönkívüliek

  Bocsi! Én nem ezekről a koponyákról írtam. Állítólag ezeket tudományosan is vizsgálták és csak 1 darab van belőle a világon. A címet köszönöm , át fogom böngészni, még nem volt időm rá.
 3. fockteri

  UFO-k földönkívüliek

  Kedves Mira! Hogyan tusz hinni valamiben ilyen fenntartás nélkül? Más. Mivel érdekel a téma, kérném véleményeteket az alábbi képekről: / legalábbis megpróbálom feltölteni/ A képeket egy videofilmről készítettem, állítólag valami hegyi kristályból készült 1 vagy 2 darabból és nem lehet...
 4. fockteri

  UFO-k földönkívüliek

  Sajnos nem tudom még letölteni a képeket, de nagyon kíváncsi vagyok rájuk.Viszont miből gondolod, hogy nem torzították el a koponyájukat?
 5. fockteri

  Új vagyok, bemutatkozom.

  Szervusz! Érdekelne a villámolvasás. Meglehet egyedül is tanulni?
 6. fockteri

  UFO-k földönkívüliek

  Szilárdan hiszek abban, hogy nem mi vagyunk az univerzumban egyedül, de a sok marhaságot sem hiszem el, mivel nincs rá bizonyíték. Sok teóriát eltudok képzelni, szeretem Daniken könyveit, de csak fenntartásokkal tudom elfogadni az ilyesmit, Viszont jó szórakozás a sci-fi, a fantasztikus film...
 7. fockteri

  Nálatok milyen az idő?

  Látom jó sok hsz. található. Megtudjátok mondani mi a jó ebben az időjárásjelentésben? Lehet rájövök, ha többet böngészem. Ja és fázom.....
 8. fockteri

  Agykontrollosoknak

  Köszi a tippet, bár csak futólag néztem be az oldalra, már most is látom , hogy sok érdekeset találok rajta.
 9. fockteri

  Kutyafajtak

  Falusi nyaralásaimra visszaemlékezve megtarthatod.
 10. fockteri

  Kutyafajtak

  Szia Feri! Nekem máltai selyemkutyám van és nagyon kötődik hozzám. Egy éve van nálunk és a páromnak nem engedi még megfogni sem magát. Vajon mindegyik máltai ilyen gyogyós? Engem imád.
 11. fockteri

  Mujogó Tengerimalackák

  Az én gyerekkori tengerimalacom a nagymamámat szerette és amikor beszélt hozzá furcsa hangokat hallatott.Úgyse találjátok ki milyent. Úgy búgott, mint egy galamb. Bizony megkell gondolni, ha egy lényt magunkhoz csábítgatunk , akkor nem lehet csak úgy eldobni.
 12. fockteri

  Aki a kutyát szereti...

  Ez Ö!!
 13. fockteri

  Aki a kutyát szereti...

  Még kezdő vagyok, de, ha állandó tag leszek küldök Nektek képet az én akaratos ebecskémről. ő is fehér, máltai selyemkutya és akaratos, makacs, de ha rájön a hízelgés tündéri lesz.
 14. fockteri

  Állat szemek...

  Egyetértek Veled! Mindig voltak kutyáim és volt amelyik a kezem közt hallt meg.Sose felejtem el a szemét, ahogy kért segítsek neki, de nem tudtam.
Oldal tetejére