Legutóbbi tartalom: Forrestgump

 1. F

  Kedvenc filmem

  John Travolta főszereplésével a Vér kötelez c. filmet. Nekem nagyon tetszett, már másodszorra láttam, de most is nagyon izgalmasnak találtam.
 2. F

  Bumeráng

  Szerintem az új müsorok sem lesznek rosszabbak. Azt gondolom, hogy a Sláger és a Danubius müsoraiban megszokott hangok talán más csatornán más műsornévvel visszatérnek.
 3. F

  Fűben fában orvosság

  Nekem az egyik kedvenc könyvem Barbara és Peter Theiss Erdők, mezők patikája. Nagyon hasznos infókkal szolgál a gyógynövényekről.
 4. F

  Főzőcske: receptek v. a Nagy szakácskönyv

  Szeretem a TV paprika müsorát. Szeretek főzni és kipróbálni új recepteket. De van jónéhány, ami a kedvenceim közé tartozik, mint például a nem régen beszerzett almás pite receptje. Akit érdekel szívesen átadom, szerintem nagyon nagyon finom! :)
 5. F

  Mitől félsz a legjobban? Hogy próbálsz tenni ellene?

  Nem szeretem a csúszómászókat!
 6. F

  Nálatok milyen az idő?

  Veszprémben ma ködös reggelre ébredtünk, de napközben kellemes őszi idő volt! Nem fújt és nem esett...és ez már hurrá! :)
 7. F

  Szép hétvégét kívánok midenkinek!

  Szép estét és szép hétvégét kívánok mindenkinek!
 8. F

  Tájképek, háttérképek

  Albumunkból! :) ***************** A topikot lezárom. Mindkét téma fut másik helyen. zsuzsanna03 kormányos .
 9. F

  Családunk kedvence - háziállataink

  Most nincsen háziállatunk, mert tömbházban élünk. Korábban volt egy kiscicánk, sajnos meg kellett válnunk tőle, Cselszi volt a neve.
 10. F

  Kinek mi a hobbija?

  Nagyon szeretem a természetjárást, az új helyek felfedezését! Kedvenc időtöltésem a geocaching, "kincsesládikók" keresgélése meghatározott koordináták alapján. Szeretek főzöcskézni, új recepteket kipróbálni! És szeretek olvasni, zenét hallgatni!
 11. F

  Jelenléti iv

  Sziasztok! Szép napot!
 12. F

  Eszperente szólánc

  sebezhetetlen
 13. F

  Új vagyok, bemutatkozom.

  Sziasztok! Gabi vagyok Veszprémből, párommal és két felnött gyermekemmel élek együtt. Egy nagyon régi mesefilmet keresve találtam rá az oldalra, ami az első pillanattól kezdve nagyon tetszik, mivel sok hasznos információval szolgál. Remélem hamarosan én is tudok majd másoknak segíteni!
 14. F

  Könyv születik- Irj Te is egy sort hozzá!

  Tekintetük találkozott s hosszú perceken át nézték egymást. Majd a csendet egy ismeretlen, távoli, kísérteties hang törte meg.....
Oldal tetejére