Legutóbbi tartalom: garibaldi

 1. garibaldi

  Kortárs Képzőművészek Alkotásai

  Török Árpi békési művész, csodálatos képeit sosem láthattuk önálló kiállításon. A rendkívül sajátos életvitelű művész kiállításának megnyitója pénteken (2015. augusztus 14-én) lesz. Érdemes tudni róla, hogy mindig a maga útját járta, a megalkuvást nem ismerte. A 60-as években főiskolára Egerbe...
 2. garibaldi

  Tanácsok ingatlanvásárlóknak

  Na most szépen megkérnék mindenkit, hogy ne itt pocskondiázzuk az ingatlanosokat. Mondjuk a franchise-okat még nem bánom, de amúgy globálisan ne pont itt szidjátok az ingatlanközvetítőket. Annyira rossz olvasni. Biztos vannak rossz tapasztalatok is, biztosan igaz egy-egy kiragadott eset, de...
 3. garibaldi

  Egy sikeres, szerencsés, nagyon boldog új évet kívánok neked, na meg sok utazást is, amiben van...

  Egy sikeres, szerencsés, nagyon boldog új évet kívánok neked, na meg sok utazást is, amiben van egy kis önzés is, mert akkor csámcsoghatunk a képeiden :)
 4. garibaldi

  Drága Szomory pajtás! Köszönöm a jókívánságot, én is csupa szépet és jót kívánok Neked az új...

  Drága Szomory pajtás! Köszönöm a jókívánságot, én is csupa szépet és jót kívánok Neked az új évre, örömöt, boldogságot, jó egészséget.
 5. garibaldi

  Igen, szám-szám-on-on-kér-kér :) De akkor jó, ha azé itt vagy néha. Annyira sajnálom, hogy így...

  Igen, szám-szám-on-on-kér-kér :) De akkor jó, ha azé itt vagy néha. Annyira sajnálom, hogy így van. Talán a Pirivel kezdődött ez a lavina, így utólag visszanézve. Aztán Tájdi is... A Mókus őrs, de jó is vót. Még a képkitalálós is, meg a sárkányos is, aztán most meg semmi :( De míg élek, sosem...
 6. garibaldi

  Jajjj, meg jujjjjjjjj

  Jajjj, meg jujjjjjjjj
 7. garibaldi

  Na látod? Már csak mi miattunk is érdemes sűrűn utaznod :)

  Na látod? Már csak mi miattunk is érdemes sűrűn utaznod :)
 8. garibaldi

  Egy felüdülés volt végignézni az utazásotokat. Nagyon jó szemed van ahhoz, hogy mit és hogyan...

  Egy felüdülés volt végignézni az utazásotokat. Nagyon jó szemed van ahhoz, hogy mit és hogyan fényképezz, tökéletesen lehet "érezni" a helyet a képek nézegetése közben. Köszönet :)
 9. garibaldi

  Jesszum pepi! :) Borellát is idehívom szörnyülködni :)

  Jesszum pepi! :) Borellát is idehívom szörnyülködni :)
 10. garibaldi

  Na végre - kedvedre pálmafázhattál. Itt Mexicóban az a szokás, hogy bemeszelik a törzsét...

  Na végre - kedvedre pálmafázhattál. Itt Mexicóban az a szokás, hogy bemeszelik a törzsét? Bogarak miatt? És hol vannak a többi képek?
 11. garibaldi

  Tanácsok ingatlanvásárlóknak

  Kedves Jadge! Ne kapd fel így a vizet. Valóban nem könnyű eladni manapság semmit, de ez persze nem azt jelenti, hogy lehetetlen. Itt a canadahun-on általában nagyon kedvesek egymáshoz az emberek, itthon és külföldön élők egyaránt, segítőkészek, majd remélem Te is tapasztalni fogod ezt. ;)
 12. garibaldi

  Ha emlékszel ezekre, akkor már "öreg" vagy...

  Én is örülök neked Szomory pajtás :) Igaz is, tényleg be-be fogok nézni, olyan jó dolgok jöttek elő a múlt homályából :rolleyes:
 13. garibaldi

  Ha emlékszel ezekre, akkor már "öreg" vagy...

  Nézzétek, hivatkoznak ránk :smile: "Napjainkban sparhelt ugyancsak annak a folyamatnak esett áldozatul, amely a praktikusabb, a kor igényeihez jobban igazodó variánsok kifejlesztésével kiszorítja a régebbi változatot a köztudatból. Alajkának elhomályosulását ugyancsak jól jelképezi az a...
 14. garibaldi

  Tanácsok ingatlanvásárlóknak

  Kedves japaner! Ezt megmondanád minek az apropójából linkelted ide be? :confused:
 15. garibaldi

  Tanácsok ingatlanvásárlóknak

  Munkahelyi kötöttségetek már nincs? Meg egyebek? Gyerekek lakóhelye? Én Fót és Dunakeszi közül Fót-ot választanám, nyugalmasabb hely. Esetleg Göd? Ez már túl messze van?
Oldal tetejére