gizko52
Reakciók pontszáma
114

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Hallo ! Csak beneztem mert, sok ev utan eszrevettem "el meg ez a lapom" es igy kivancsi voltam van-e itt valaki akit kovettem regen. Remelem, nem zavartam ? Minden jot es Udvozletem Jancser !
  • Tetszik
  Reagált: gizko52
  gizko52
  gizko52
  Én is nagyon régen jártam itt...azt hittem, már nincs is oldalam. Nagyon örülök, hogy még néhány régi ismerősömet is megtalálom. Mindenkinek szeretettel küldöm üdvözletemet és jókívánágaimat!
  szio Gizko , biztosan azért nincs mert senki nem hasznalja , minden jot neked , és irj ha van idöd , néha benézek , puszi .... laura
  Gizko , csak benéztem , de jo téged ujjra látni , kedves barátnöm ! jelentkezz ha vagy ? , néha benézek , puszi ... laura
  gizko52
  gizko52
  Szia drága Laurám! Nagyon örülök, hogy írtál pár sort! Remélem jól vagy? Olyan kár, hogy nincs cset itt a CH-n! Jó volna kicsit csevegni már! Sok puszi Neked és minden jót! Gizko
  Drága Gizko! Nagyon örülök válaszodnak és bocsi, hogy most én is sokáig elmaradtam. Te is ritkán jársz erre. Már nem olyan mint a kezdetben. Igazad van, örülnék, ha valahol tudnánk dumcsizni. Facebook-chat?.. Skype? Ha erre jársz és gondolod JELEZZ, hol találkozhatnánk!
  Békés örömteli adventi készülődést, várakozást kívánok! millió pussssssssssssssssssz!
  Drága Gizko , ujjra benéztem a canadahun ra , de jo téged olvasni , ugytudon chat ninch már , nálam minden rendben , szeretettel ölellek , laura :)
  Szia Gizko! Úgy látom nem csak én voltam hűtlen . De most meglátogattalak, örülök, hogy "találkoztunk"!
  Egy nagy baráti ölelés és sok-sok pusssssssssssssssz: Teri
  szia Gizko , csak benéztem , azok a szép régi idök ! :) , örülök hogy müködik még a Canada hun , be fogok nézni néha , irj valamit az oldalamra , mindenjot , puszi Laura :)
  Minden kedves Barátomnak és ismerősömnek, nagyon boldog, békés, eredményes Újévet kívánok!
  Szia.
  Köszönöm, hogy gondoltál rám. Gyakrabban is tehetnénk.
  Itt nagyon nagy melegek vannak, nehéz el viselni.
  Szép új hetet kívánok, kellemes idő töltéssel.
  Puszi. Ilonka
  Kedves Gizkó!

  Köszönöm a látogatásodat! Gyere máskor is!:)

  További szép estét és kellemes vasárnapot!
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére