Legutóbbi tartalom: h.v.évi

 1. h.v.évi

  Nevessünk...Írj egy viccet! 2012

  Három roma érkezik a mennybe. Szent Péter fogadja őket, majd közli az Úrral: - Uram, három roma érkezett. - Nyisd ki kérlek a kapukat és engedd be őket, Péter! Mi mindenkit befogadunk. Egy perc múlva jön vissza Szent Péter: - Uram! Eltűntek! - Kik? A romák? - kérdi Isten. - Nem, Uram, a kapuk.
 2. h.v.évi

  Nevessünk...Írj egy viccet! 2012

  Sztetoszkóp Egy kis faluban nyugdíjba készül az orvos, helyére egy fiatal kolléga érkezik. Együtt látogatják végig a betegeket, és az idősebb mindenhol bemutatja a fiatalt. Az egyik asszony panaszkodik: - Doktor úr, mostanában állandóan fáj a gyomrom. Az idős orvos válaszol: - Nem evett túl sok...
 3. h.v.évi

  Állandó tagság kérése DE CSAK 20 hsz-el és 48 óra elteltével.

  köszönöm, nagyjából ezeket én is megtaláltam, az hogy régi hsz-ek törlődtek az mondjuk nem.. de a kielégitő választ köszi..
 4. h.v.évi

  Állandó tagság kérése DE CSAK 20 hsz-el és 48 óra elteltével.

  Elnézést figyelem itt a válaszokat, kérdéseket, nem hülyék vagyunk átolvastam a szabályzatot, nem találom hogy mi az a változás amiért többen nem tudnak letölteni könyveket, miegymást..nem kéne valahol egy általános tájékoztatást csinálni??? tényleg keresem..és nem találom, ezer oldalon...
 5. h.v.évi

  Mit olvastál utoljára ?

  És bármit bármikor Vavyan Fabletól, készül uj könyve megint..
 6. h.v.évi

  Torrent

  most már koordinálható a firefox a chrome-val, könyvtár átrakható sokminden..sokan szeretik jobban de én az emlitett okokból firefoxot lettem..
 7. h.v.évi

  Torrent

  öööö utálom a chrome-t, én lassunak találom.. :) van, de csak éppen legyen, Firefoxot használok főleg, részben azért, mert warezoldalakon voltam moderátor, és annak van viszonylag jó linkcsekkere.. :)
 8. h.v.évi

  Torrent

  köszi.. nem gond a telepités csak utálja.. :) de kb..3 éve semmit sem szedtem össze, tanul az ember ne kódorogjon szanaszét, van ABP- m az a második a virusirtó után, viszont most a Microsoft Essential Security van csak..
 9. h.v.évi

  Torrent

  Sok hozzáértő barátom van, általában kapok tőlük mindent, de igy tanultam meg fel-letölteni, stb..
 10. h.v.évi

  Torrent

  és simán alá lehet szaladni azt hiszem az Adobe-frissitéssel..ha valaki nem figyel, máris felmászik a gépére telepités közben..
 11. h.v.évi

  Torrent

  Fent vagyok szinte az összes torrentoldalon, beleértve a nCoret, Bithument, stb, de még virus sehonnan sem kaptam, ahogy bóklászom a neten na onnan már igen, Rotkit, Natuza, stb.. :) a férjem nagy örömére, utál ujratelepiteni gépet..
 12. h.v.évi

  Torrent

  ja, közben kószálok, és elfelejtettem frissiteni..
 13. h.v.évi

  Torrent

  A németek veszik nagyon szigoruan már.. ők szoktak kérni warezre dolgokat hogy az jobb..
 14. h.v.évi

  Torrent

  Nem próbáltam még letölteni a TOR-ral, de különböző torrent-meghivós oldalakon és másutt is eleve kitiltanak ha valaki proxyval megy fel..a szerver meg olyan hogy arról le kell szedni a letöltött cuccot, és az is már a saját ip-m re látszik forgalomnak nem???? nem okoskodok, kérdezem.. :) de...
 15. h.v.évi

  Torrent

  Semmi gond itt egyelőre a torrentezéssel, minden változatlan.. ami a proxyt meg a többit illeti meg tiltja az összes torrentoldal.. ugyhogy ez sem megoldás..
Oldal tetejére