HG3FCB BARBARA
Reakciók pontszáma
589

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • 2./ Barbara a bányászatnak, a jó halálnak, és sok városnak védőszentje. Jelképe a három ablakú torony, mely a Szentháromságra utal, a kehely, a pálmaág, melyet Krisztustól kap szüzessége jelképeként. Mivel Borbála a tüzérek védőszentje is, ebből a hiedelemkörből származik a néphagyományban az a szokás, miszerint Borbála napján csak férfiaknak szabad tüzet rakniuk, sőt egyes vidékeken ezen a napon nők nem is dolgozhattak. A Borbála-nap legfontosabb nép hagyománya a Borbála-ág vágása. A lányok ilyenkor cseresznye- vagy orgonaágat törnek, vízbe helyezik, s ha kizöldül, hamarosan férjhez mennek.
  Szia! Köszönöm, hogy benéztél. A program nev GIMP ingyenesen letölthető az origo szoftverbázisáról. Nagyon sokat kell érte kattingatni. Üdvözlettel: AnnaTunde
  Helló Barbikám! megjöttem látom szorgalmas tag lettél a távollétem alatt. Szép dolgokat kreáltál nagyon ügyes vagy!!!!! csaó majd beszéljünk, levelezzünk
  Köszönöm, Barbikám! Ezt csak több részletben tudnám átvinii a békásba, úgyhogy inkább megtartom magamnak! Egyébként is személyes. :)
  Nagyanyómnak

  Drága kedves Nagyanyóm
  Anyák napja van ma,
  jaj de jó,
  hogy az én Anyukámnak is
  van Édesanyja
  Reggel felébredtem
  és rohantam a rétre.
  Csodaszép virágokat
  szedtem ám ott néktek.
  Két csokorba raktam őket,
  az egyik csokrot
  kék masnival
  kötöttem át Néked,
  hisz Te is oly sokat
  fáradoztál
  évek óta értem.

  /Pataki Borbála/
  Barbi drága, egyre szuperebb vagy!:Dkiss
  Én mostanában loholok minden nap, de majd csak lesz időm megint képezni... Hú mennyi a lemaradásom, de egyelőre ilyen hülye időszakom van:(.
  kissneked!!!!
  Szia Barbara megjöttem végre, de nem tudom majd sikerül-e belépnem tettem be három verset, de valahol jelezni kellene, hogy a felvett publikáló nevem Nagy Erzsébet nem ugyanaz ami a profilomon va, hm, ezt még nem találtam meg de mostmár mennem kell tovább. Szia kellemes vasárnap délutánt és estét kívánok.
  Megnézegettem a képeidet. Különösen az egy arcra készült variációid tetszenek, de a másik albumban is találtam néhány kedvemre valót. Ezekhez írtam is, egy-egy sort.
  Ügyesen rajzolsz, és jól kezeled valamelyik képszerkesztő programot. Melyiket? Én sajnos abszolút tehetségtelen vagyok, ezért rajzolással nem is próbálkozom. Maradt a fotózás és az írás, mindkettő erősen amatőr szinten. De ezt már ismered:)))) Most járok egy képszerkesztő tanfolyamra, mi a GIMP2 ingyenesen letölthető programot használjuk.
  Üdvözlettel: Klári
  - méhek álma, egy szép virágos rét;
  sokszor szívem odatéved, oly szép,
  Oly varázslatos ott, illatos fák,
  illatos virágok közt engem várál?
  Már almába harap a fog, már másba
  Én is bolyongok, mint madár a nyárba.
  benézek hozzád is, hogy vagy, jókedvűen?
  Az élet akkor szép, ha senki nem idegen.
  Hoppá... érdekes Holnapután látható lesz, addig meg kell majd elégedned a holnapi "mai Pécs" videóval! Valami lehet a rendszerrel, ugyanis a Pécs az 50-es években c. bejegyzés nem lehetne lathato, ugyanis holnaputanra van idozitve a blogban. Tehat csak holnaputan jelenhetne meg mar a cime is es a tartalma is.
  Köszönöm, nagyon kedves vagy. A képeket az [email protected] címre küldd légyszíves. Igazad van, amennyire erőm engedi, meglátogatom a pécsi eseményeket, így holnap is ott leszek az EKF2010. megnyitóján a Széchenyi téren. Feltételezem, talán Te is, bár olyan ábrándjaim, hogy felismerhetnénk egymást, nincsenek, hiszen bizonyára sohasem-látott hatalmas tömeg lesz majd.
  Üdvözlettel: Klári
  Kedves Barbi! Még egyszer meg kell köszönnöm az újévi üdvözletedet, mert ennek köszönhetem, hogy a lapodon nézelődve ráakadtam egy pompás klubra, a Hobbi fotósok klubjára. Néhány régebbi virágos fotómat már fel is tettem, nagyon tetszik ez a fórum.
  Egy angolul nem tudó magyar megy Angliába.
  - Kérek szépen egy tábla csokoládét.
  - Pardon?
  - Ne beszéljen Ön a pár Donjáról. Egyébként kár, hogy nincsen csokija.
  - Oh, car! Which one would you like?
  Szia Barbikám! Ezt hogy csináltad? Írd meg nekem hogy kell, mert valakinek ezzel borzasztó nagy örömet tudnék okozni!

  Üdv.:siriusB
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére