HG3FCB BARBARA
Reakciók pontszáma
589

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • F
  SZIA BARBI! Csak ugy... most találtam...

  Nekem most szólt Garibaldi, hogy te is küzködsz a jelekkel, mert itt dumáltunk az éjjel, hogy én x-eket látok a szmájlik helyén. Írtam a mi drága Melittánknak, és kaptam tőle ezt az emailt:
  "Szioka
  Goyo a mester, majd megkerdezem, de lehet hogy a tobb fele bongeszo meg nincs osszehangolva. Nalam az explorer csinal ilyenket a Fire fox az ok.
  puszantas Melitta"
  Szia Barbikám! Kösz, hogy tegnap szóltál. Gondolom a neve miatt hittem, hogy Garibaldi fiú. Na de a tévedésemért szerintem méltó vigaszt nyújt neki az a rózsaszál és aki átnyújtja neki.:p
  DRÁGA BARBIKÁNK !kiss


  MEGKÉSVE KICSIT- NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED !kiss
  Drága Barbi, hol az ünnepelt?
  Alig találtalak meg, valahogy lekeveredtünk egymás barátlistájáról. Most küldtem egy felkérést.
  Boldog szülinapot kívánok!
  Szia Barbikám! Őszintén szólva én még csak egy-két napja kezdem kapisgálni, hogy itt mi merre van. Először csak a saját oldalamra "küldözgettem" az üzeneteket, de már lesett, hogy nem jól csináltam. Fülesmaci tehet róla.:mrgreen:
  Barbi, egy angyal vagy, alaposan körül fogok nézni, amint kicsit jobban leszek, most húz az ágy, eléggé levert ez a megfázás vagy influenza.
  A helyes betűkbe egész beleszerettem. Van egy katicás A betűm, betettem a topikba, de fogalmam sincs honnan van, pedig jó lenne beszerválni a teljes ABC-t. Talán itt megtalálom majd, abban amit megadtál. Tájdi is adott linkeket, aranyosak vagytok.kiss
  Köszi drága Barbi! Rám fér, nemsokára bedőlök az ágyba, aspirinnel, teával.

  Sajnálom a cica ABC-t, épp most gyűjtögetem napok óta a helyes betűket, örültem volna neki, hiába, a technika ördöge... Talán a hely nem engedi magát láttatni, érdemes lementeni, esetleg a katicásba csatolással betehetnéd, hadd gyönyörködhessem benne!
  [IMG][IMG][IMG][IMG]
  Ezt látod? Ez is új gyűjtés:D
  L
  A profilképed egy régi utazási kedvezményre jogosító igazolványból való
  Szia Elke!
  Nem nagyon értem amit írtál?!
  Ha jól kombinálok akkor a skypra céloztál, hogy hamarosan lesz?
  Már ideje lenne már nyár óta nem beszélgettünk ha jól emlékszem.
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére