Legutóbbi tartalom: Integra

 1. Integra

  Tankönyvek, foglalkoztatók, szemléltetőanyagok, kötelező olvasmányok 1-4. osztály III.

  Sziasztok! az alábbi könyvet keresem bármilyen formában: Olvasókönyv - Abc olvasókönyv az általános iskola 1. osztálya számára 2. rész Romankovics András Romankovicsné Tóth Júlia Meixner Ildikó Ha valakinek Kerge ferkó tanácsai megvannak szövegesen, már annak is nagyon örülnék. ;)
 2. Integra

  Burda szabás-varrás, kreatív varrások 2012/2013-2014-2015-2016-2017-2018-2019-2020-2021

  Sziasztok! Van esetleg valakinek bugyihoz szabásmintája? Tudom, hogy olcsón lehet már venni, de van egy csomó nyers selymem- darabokban, amiből ezt szeretnék varrni.... A szerkesztés konkrétan nem erős oldalam, így valamilyen kész, nyomtatható verziót szeretnék. Tudom...."a csodára kicsit várni...
 3. Integra

  Problémád van a fórum kezelésével? Írd ide...

  Sziasztok! Régebben már állandó tag voltam- megvolt a megfelelő mennyiségű hozzászólás, most azzal szembesültem, hogy mégsem látom az ún. "rejtett tartalmakat". Mi lehet az oka? Integra
 4. Integra

  Váljak? Ne váljak? és amivel jár....

  Azt is nézd, hogy ad e ez a kapcsolat neked annyit, hogy bevállald érte, hogy elviseled minden egyes alkalommal a kilengéseit. Ha nem úgy viharosan add be a papírokat, míg ki nem veri belőled, hogy maradhasson.
 5. Integra

  Mennyi gyereket a mai világba?

  A páromék nyolcan- igen bizony!- vannak testvérek. Szerintem ez brutál sok, látszik is az anyjukkal való kapcsolaton. Nekem hosszú idő után lett testvérem, nagyon örülök neki. 14 év a különbség, de fel sem tűnik. A fiamnak még két testvért szeretnénk. (Párom 5 gyereket akart, de azt nem vállaltam.)
 6. Integra

  Milyen nevet adnál/adtál a gyerekednek?

  A fiamat Sébastiennek szerettem volna keresztelni, de sajna nem engedélyezték ezt a formát így Szebasztián lett- nem tudom, ettől magyarosabb lett? Mert az Akadémia ezzel indokolta. Bezzeg Kolompár Avatar az van. És Kolompár Bred Pitt is. (Egy nőgyógyász ismerősöm mesélte.) Ha lányom lenne...
 7. Integra

  Sex és a magyar törvények

  Én csak nevettem rajta, tehát az én "pszihikámban" lehet a baj.:D De igazad van, felejthetetlen.
 8. Integra

  A magyar 'sztárok' el vannak szállva a külföldiekhez képet. :SSS

  Szerintem azért lehettek "sztárok" mert azok közül sokaknak, akik nem tudják megfizetni a nézhető csatornákat azoknak bemagyarázzák, hogy ez a sztárság. Ezt azután vagy beveszi az illető gyomra, vagy nem. Akinek nem, az elkapcsol/kikapcsol, akinek meg igen az fizeti az sms-t a "beszavazósóba".
 9. Integra

  Kozmetikai szerek az emlődaganatokban

  Azt hiszem ezt a sampont én is kipróbálnám, csak nem tudom, mennyire lenne a hajam korpás, mert sajna eléggé hajlamos rá.
 10. Integra

  Csak 18ev felett XXX

  Szerintem ez csak abban másabb,mint a neten kukkolós oldalak, hogy itt esetleg be is szállhatsz.
 11. Integra

  Házisárkány szelidítés

  Elárulná valaki pontosan mik az elsárkányosodás tünetei? Csak ha véletlen felfedezném magamban, akkor tudjam kezeltetni.
 12. Integra

  Új vagyok, bemutatkozom.

  Sziasztok! Már többször is feltévedtem az oldalra, de csak később szántam rá magam a regisztrálásra. Már örülök, neki, mindig találok valami érdekeset a fórumokban.
 13. Integra

  ünnepeink: Advent

  Én évek óta ugyanazt a naptárt használom. a fiam várja is mindig, mert soha nem teszek kétszer ugyanolyat a zsebekbe. A két méter hosszú filcen a zsebek legalább 10X15 cm-esek, így rengeteg minden belefér. Sajna képet nem tudok róla feltenni, de nem egy nagy ördöngősség elképzelni. A miénk...
 14. Integra

  Egy betű eltérés

  Száll- váll
 15. Integra

  Pénzügyi Válság

  " A reményvesztett emberek könnyen irányíthatók." És ez bármilyen ország bármely emberére vonatkozik.
Oldal tetejére