Legutóbbi tartalom: Jóska24

 1. J

  Beköszönö - Elköszönő topic

  Jó èjt
 2. J

  Logika

  Jó történet.
 3. J

  Nagyon jóóóóó.....

  .Ez jó
 4. J

  Nálatok milyen az idő?

  Esik a hó
 5. J

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  A rendőrfőnök elmegy a város legtávolabbi végén lévő borbélyhoz: - Tudja, ki vagyok én? - Nem - válaszolja a borbély. - Jó, akkor borotváljon meg!
 6. J

  Erotikus viccek

  Két barát beszélget: - Képzeld, a múltkor megmentettem egy nőt az erőszaktól. - Hogyan? - Hát meggyőztem
 7. J

  Erotikus viccek

  Egy férfi a bálban megszólít egy hölgyet: - Asszonyom, táncolunk egyet előtte?
 8. J

  Anyósviccek

  Két barát beszélget: - Mondd, miben halt meg az anyósod ? - Gombamérgezésben. - Ezt nem értem. Én úgy hallottam, hogy tele volt zúzódásokkal. - Tudod, az Istennek sem akart enni.
 9. J

  Anyósviccek

  A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj választávirata: - Remélem, nem a mi címünkre. Stop.
 10. J

  Minek orultel Ma?

  Annak,hog végre esik a hó.
 11. J

  Versek, idézetek...

  Szabó Lörinc HAZÁM, KERESZTÉNY EURÓPA Útálom és arcába vágom: - Száz év, de tán kétezer óta õrült, mocskos, aljas világ ez, ez a farizeus Európa! Kenyér s jog helyett a szegényt csitítja karddal, üres éggel és cinkos lelkiismeretét avatag és modern...
 12. J

  Versek, idézetek...

  Nagy László - Fagyok jönnek <table align="center" border="0"> <tbody><tr> <td style=""> <table class="sorokcsoportja" border="0" cellpadding="0" width="100%"> <tbody><tr> <td style=""> <table class="sor" border="0" cellpadding="0" width="100%"> <tbody><tr> <td style="" nowrap="1"...
 13. J

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  A tengerész levelet ír a feleségének: - Időben fejezd be a nagytakarítást, mert a következő három hétben úgyis csak a plafont fogod látni.
 14. J

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  - Gyere fel hozzám, van néhány jó lemezem. - És megígéred, hogy csak lemezt hallgatunk? - Rendben. - És ha nem tetszenek a lemezeid? - Az más. Akkor szépen felveszed a ruhád, és hazamész.
 15. J

  Versek, idézetek...

  Ady Endre <dl><dd>Sem utódja, sem boldog őse,...</dd><dt></dt><dd>Sem utódja, sem boldog őse, Sem rokona, sem ismerőse Nem vagyok senkinek, Nem vagyok senkinek.</dd><dt> </dt><dd>Vagyok, mint minden ember: fenség, Észak-fok, titok, idegenség, Lidérces, messze fény...
Oldal tetejére