Legutóbbi tartalom: koopee

 1. koopee

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  Egy afrikai ország sebészeti klinikájára egy magyar orvost szerződtetnek. Az új orvos végignézi a kórtermeket, és a műtőbe érve meglepetten tapasztalja, hogy az asztalon fekvő páciens egyik lábán zokni van, míg a másikon semmi. - Miért van ez így? - kérdezi. - Az egyik lábáról azért húztuk le...
 2. koopee

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  Egy ember elmegy az orvoshoz, és elpanaszolja, hogy egész éjjel nyitott szájjal alszik. Az orvos megvizsgálja, majd így szól: - Kérem, magának az a baja, hogy szűk az arcbőre. Ha a szemét behunyja, a szája kinyílik.
 3. koopee

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  A főnök meglátogatja kórházban fekvő beosztottját, aki hamuszürke arccal hever a párnákon, egy oxigénpalack és egy infúziós készülék társaságában. Nézi a főnök, majd megszólal: - Hát ez igazán megnyugtató. Én mindig azt hittem, hogy maga csak szimulál, de most örömmel látom, hogy valóban beteg.
 4. koopee

  Receptre íratná a sört a német miniszter

  Bejgli 1 kg liszt, 20 dkg vaj vagy margarin, 15 dkg zsír, 60 dkg cukor, 1 dkg élesztő, 2 tojás, 2 dl tej, só, 40 dkg mák, 40 dkg dió, 10 dkg mazsola, fél citrom, 4 dkg búzacsíra vagy zsemlemorzsa A lisztet elmorzsoljuk a...
 5. koopee

  Szólánc Városnevekkel!

  Ottava - Ajka
 6. koopee

  szójáték női- és férfi keresztnevekkel

  Géza kék az ég. (olvass visszafelé is)
 7. koopee

  Brutális viccek

  - Ki az abszolút vékony? - Akin átsüt a nap.
 8. koopee

  Brutális viccek

  A sorozáson: - Van valami baja? - Még hogy van-e? A gyomorfekélyem naponta bevérzik, a tüdőm egy rossz szivacs, a lábam fordítva van beakasztva és félvak vagyok. - Alkalmas! Magának megváltás lesz a hősi halál!
 9. koopee

  Brutális viccek

  Két katona nagy ládát cipel a falu végén. Odamegy hozzájuk egy vénasszony, és megkérdezi tőlük: - Mi van ebben a ládában? - Az hadititok. - De azért látom, hogy jó nehéz lehet. - Hát persze! Tele van rakétákkal.
 10. koopee

  Skótviccek

  A skót bemegy a patikába: - Gyógyszerész úr, tud valami hatásos szert adni fejfájás ellen? - Igen, kérem. Kitűnő kombinált porunk van. A gyomorgörcsöt és a reumatikus fájdalmakat is enyhíti. Mire a skót: - Köszönöm, akkor most nem kérem, megvárom amíg a többi is fájni fog.
 11. koopee

  Skótviccek

  A skót felesége így szól a férjéhez: - A fiunk már két napja ugyanazat a nyalókát eszegeti. - Nem baj - mondja a férj -, tanuljon csak meg spórolni az a gyerek. - Rendben van, de legalább kibonthatnád neki.
 12. koopee

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  Két sárkány beszélget. Azt mondja az egyik: - Mhh. - Na ne égess - szól rá a másik.
 13. koopee

  Anyósviccek

  Két cimbora beszélget: - Holnap tárgyalásra kell mennem! - Miért? - Az anyósom leesett a tizedikről, én meg elkaptam. - De hát ezért dicséret járna, nem pedig bűntetés! - Igen, csak megvártam, amíg pattan egyet.
Oldal tetejére