Melitta
Reakciók pontszáma
47,016

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Szia Melitta!
  Döbbenettel olvastam a kedves Dagály fürdőnkről. Mint minden nyáron, utoljára 2015-ben jártam ott családommal. Sajnos akkor már eltűnt-szétbontották a szokott medencéinket. Éppen a hatalmas fákat döntögették ki a fürdőzők meg kiabáltak. 2016 nyarán visszatértünk a Holt-Tiszához, a gyerekek örömére.
  üdv. Irisz
  Melitta
  Melitta
  Sajnos valahogy mostanaban nem kimelik a szep nagy arnyas fakat.
  valahogyan nincs válasz a kérdésünkre
  Melitta
  Melitta
  Egy kicsit ha visszaolvasnal, ugyan azt irtam amit reklamalsz.20 hozzaszolas szukseges ami neked meg nincs meg jelenleg.
  A saját munkák mp3 alapok fórummal kapcsolatban nekem is ugyanaz a kérdésem , állandó tag vagyok nagyon régen. Köszönöm az infót.
  Melitta
  Melitta
  A nevednel latod a hozzaszolas szamot .Jelenleg neked 7 van meg kell 13 hogy meg legyen a 20 hogy allando tag legyel.
  Melitta
  Melitta
  Uj topic van zeneszeknek zeneszekrol. Minden evben takaritas van es 2 evnel tovabb nem tartunk csatolasokat,mert nincs helyunk ra.
  eltünt a saját munkák mp3 alapok fórum ,délután még meg volt.hiba azt irja ki és nincs hozzáférési lehetőségem.a like számaim és a hozzászólásaim is lecsökkentek ,miért ? mi van ilyenkor ?egyszer már volt ilyen ,állandó tag vagyok nem értem ??????
  Szia ! eltünt a saját munkák mp3 alapok fórum ,délután még meg volt.hiba azt irja ki és nincs hozzáférési lehetőségem.a like számaim és a hozzászólásaim is lecsökkentek ,miért ? mi van ilyenkor ?egyszer már volt ilyen ,állandó tag vagyok nem értem ??????
  Melitta! Én is segítségedet szeretném kérni. Újonc vagyok. Nem tudom hogyan tudok verset feltölteni, költő vagyok és festeni is szeretek. Továbbá nem tudom állandó tag vagyok-e már. Üdvözlettel Magyarországról Budakesziről, Szathmáry Olga Ottiia
  Melitta
  Melitta
  Szia a neved nel lathtod a statuszodat, 20 hozzaszolas szukseges hogy allandotag legyel. Feltolteni feltudod az irodalom topicba irasaid, verseid.
  Kedves Melitta a segítségedet szeretném kérni az állandó tagság eléréséhez .Hol tudnék hamar összegyüjteni 20 valamit.
  Melitta
  Melitta
  Allandotag vagy.
  R
  Kedves Melitta! Korábban már próbálkoztam másnál, ezek szerint kevés sikerrel. Kérlek Titeket, töröljétek a teljes profilomat a rendszeretekből!

  Köszönettel,
  Rubicon
  Melitta
  Melitta
  Toroltem reisztraciod.
  szia, a segitsegedet szeretnem kérni. van ez a two step beallitas, amit nem igazan értek. sajnos rakattintottam elkezdve valami folyamatot, azóta állanoan kér kódokat és a levelezőrendszereben kell mindig belepnem. ezt ki lehet iktetni valahogy? köszönöm.
  Kedves Melitta! Kanadai rokonságommal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni - nevezetesen John Heczeyt, illetve MArtha Heczeyt, a 2 éve bezárt torontoi Cafe Mill tulajdonosát szeretném elérni, ha él még Márta néni.... 2010-ben sikerült egy e-mailt váltani velük, de azután megszakadt a kapcsolat, sajnos nem volt időm/energiám foglalkozni a dologgal.
  Előre is köszönöm a segítséget! Héczey Tamás
  Kedves,Melitta,Hubardoni vagyok,azonnal megfogadtam a tanácsodat és másolással átköltöztettem az Anonim alkoholisták fórumát, a Kávézóba (előbb erre kell kattintani,majd azután jelenik meg a cím). Most hát megkérnélek töröld az azonos című blogot,mert én nem tudom,hogy kell. Köszönöm.
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére