Legutóbbi tartalom: Radványa

 1. Radványa

  Óvodai távoktatás kivitelezése, ötleletek

  Egymás segítése a távoktatás ideje alatt. Témák, és kivitelezésük. Az ügyesebb óvóménik ötleteit várom akiknek az IKT kompetenciája jobb mint az enyém.
 2. Radványa

  Szaktanácsadás - szakértés - tanfelügyelet III.

  igen megkaptam én is, áthelyezik az őszi időszakra. Lehet újra dokumentumozni mindent. valószinüleg a csoport is más lesz.
 3. Radványa

  Szaktanácsadás - szakértés - tanfelügyelet III.

  nem bánnám ha eltörölnék, de végleg... a 34 év alatt a kutya se kérdőjelezte meg a munkámat.. akkor is csináljuk ha nem nézik nem ellenőrzik. de ha csak elteszik másik időpontra, újra kell dokumentálni mindent. Igen, nekem ez is probléma... meg más is.
 4. Radványa

  Szaktanácsadás - szakértés - tanfelügyelet III.

  óvodapedagógus vagyok, gyereknélkül nem megy a dolog... kész van minden dokumentumom. ha más időpontot kapok mindent újra kell irnom. ráadásul az épületet felújitják több hónapos munka azt sem tudjuk egyenlőre hová fognak minket költöztetni. Minden bizonytalan.
 5. Radványa

  Szaktanácsadás - szakértés - tanfelügyelet III.

  Kérdésem hogy folyamatban van a tanfelügyeleti látogatás. ha bezár az óvoda és esetleg törlik a napot. mi várható a továbbiakban? Tudja valaki? másik időpontot adnak. vagy esetleg lelehet papirozni ..??
 6. Radványa

  Óvodai élet 2016.

  Kedvesen, öleléssel, hogy ne sirjanak, ha nekik is első nap az oviban... akiknek van cumi, ölbe valami, hadd vigye magával. alvóka , cumi had maradjon. De ha szeretettel fogadod őket biztosan feltalálod magad... Jó munkát és sok örömet kívánok neked a kicsikben....
 7. Radványa

  Szaktanácsadás - szakértés - tanfelügyelet III.

  B B Nekem is ezen a napon lesz... 3 éve csináltam meg önként dalolva a minősitést. akkor hol az 5 év???
 8. Radványa

  Szaktanácsadás - szakértés - tanfelügyelet III.

  Én úgy tudom, hogy akik mentességet kaptak, akkor meg is kapták, ha 10 éven belül lettek volna 65 évesek.. Nálunk is dolgozik ilyen kolléganő... szakmailag nem ped. kettes tudású, de mindegy. Ez a mázlijuk volt. Van akinek meg kellett dolgoznia érte. van aki meg meg lébecol várja, hogy...
 9. Radványa

  Vezető óvónői tanácsok kezdőknek

  Szeretném kérdezni, hogy valakinek van-e Szabadságolási Szabályzata? Ha igen megosztaná-e velünk! Jelenleg erre lenne szükségünk. Előre is köszönet!
 10. Radványa

  Intézményi önértékelés

  köszönöm a választ, az adatgyűjtő ugye mindenkinél lehet ugyanaz? ez lennék én, én nem vagyok az értékelők között.. illetve ha az enyémet visszük fel. lehet a vezető az adatfelvivő ha jól értelmezem, a kollektivából más nem nagyon ért a géphez..
 11. Radványa

  Intézményi önértékelés

  9-en vagyunk az ovodában, ebből 4-en portfóliót irtunk és önértékeltünk papiralapon tavaly. az idén a vezetőt már ellenőrizték és az intézményi önértékelés van még hátra.. most csináljuk papiralapon a többi 5 pedagógust. a felületen lehet párhuzamosan inditani ezeket az értékeléseket?? vagy...
 12. Radványa

  Intézményi önértékelés

  Kérdésem lenne, hogy az internetes felületre fel kell-e tölteni az évben az éves tervben szerepelő óvónők önértékelését, ha ők nincsenek tanfelügyeletre kijelölve, az intézmény lett kiejelölve novemberben? olvassuk az útmutatót, de nem elég tiszta... az óralátogatás alatt mit ért? a vezető...
 13. Radványa

  Szaktanácsadás - szakértés - tanfelügyelet II.

  Köszönöm, Nincs véletlenül egy minta nektek?
 14. Radványa

  Szaktanácsadás - szakértés - tanfelügyelet II.

  Kérdésem hogy a 623 as törvény 5/b ki kell dolgozni azoknak is akiknél nem dolgozik felsőfokú végzettségű ped. asszisztens? vagy csak azoknak akiknek van?
 15. Radványa

  Vezető óvónői tanácsok kezdőknek

  Kérdésem hogy a 623 as törvény 5/b ki kell dolgozni azoknak is akiknél nem dolgozik felsőfokú végzettségú ped. asszisztens? vagy csak azoknak akiknek van?
Oldal tetejére