Legutóbbi tartalom: Repülős

 1. R

  Mi történt ma?

  Sajnos ma jöttem rá, hogy mekkora bunkó vagyok! Ugyanis rákattintottam a szeptember 24-én rendezett tv-bál linkjére. Gratula, Vili!
 2. R

  Minek NEM örültél ma

  A denevér védett állat! :angry:
 3. R

  Száműzik a dohányfüstöt

  Még egyszer leírom, lassan, hogy azok is el tudják olvasni, akik nem tudnak gyorsan olvasni. A kocsma feladatát tekintve azért jött létre, hogy az emberek a szomjukat oltsák, esetleg a bánatukat az italba fojtsák. Vagyis nem azért, hogy az emberek a káros szenvedélyüket ott éljék ki. Mint már...
 4. R

  Száműzik a dohányfüstöt

  Tüdőrák, ami áttört a mellkason. http://www.vital.hu/themes/sick/pulmo-tudorak.htm#b
 5. R

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  Ez az a Széchenyi, aki a fürdőt tervezte a Városligetben? :shock:
 6. R

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  Ma az M2-es /műholdas csatornán/ 21 óra 15-kor az "Elfelejtett jiddis világa" utána pedig az "Esőerdő kiáltása: A borneói dajákok" című dokumentumfilmek lesznek! Mindkettőt érdemes megnézni!
 7. R

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  Na, jól van! Te is fogsz kapni, pedig nem is akartalak bántani! Izraelben is van gipszágy? Tudod milyen rossz feküdni benne 8 hónapot, mozdulatlanul? :twisted:
 8. R

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  Na,figyelj! Ugyan te 130 kiló vagy én meg "csak" 126, de a 130 kiló nálad zsírszövetből áll, nálam meg izomból. Úgyhogy mondd meg Csöcsi fedőnevű ivócimborádnak, hogy javítsa ki, mert azon kívűl, hogy feltöröm a honlapot, még laposra is ver titeket egy budapesti csávó! :evil: :,,: :555:
 9. R

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  Kedves Csöcsi, te cat!/John/ Akkor is javítsd ki! :evil: :x
 10. R

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  Amar! Megkésve ugyan /mivel mostanában egyéb elfoglaltságaim vannak/ beleolvastam az utóbbi napok írásaiba....és esküszöm, hogy nem értelek! Ha valaki érzékenyen reagál a "fajtám" sértegetésire, az én vagyok! Én jót röhögtem ezen a viccen, és szerintem ötletes is, meg ül ebben a történelmi...
 11. R

  Sokkoló

  Megértünk már egy nagy pusztulásra! :evil:
 12. R

  ÚJ TUDATRA és DIMENZIÓRA váltó ENRGIÁK.

  :656: :656: :656: Mindeb tiszteletem azoknak akik ezeket a cikkeket írták! Igazán nagy tehetség kell ahhoz, hogy ennyi ökörség az eszükbe jusson! :twisted:
 13. R

  Benyuszevi Part Zartosztaly Gittegylete

  "E régi eszmék többé nincsenek. Nem kisszerű volt-é a hon fogalma? Előitélet szülte egykor azt, Szűkkeblüség, versenygés védte meg. Most már egész föld a széles haza, Közcél felé társ már most minden ember, S a csendesen folyó szép rend fölött Tisztelve áll őrűl a tudomány."
 14. R

  Benyuszevi Part Zartosztaly Gittegylete

  Falanszter?
 15. R

  Benyuszevi Part Zartosztaly Gittegylete

  Ok! A te hátsó feledbe majd beépítek egy Asus alaplapot, erről biztosan fel fognak ismerni! :twisted: Csak egy bökkenő van, és ezt nem gonoszságból kérdem..., mi lett volna azokkal a zsidókkal, akiket bújtattak, ha lett volna a seggükben egy ilyen chip? Hogy bújtak volna el? Ne igyál többet...
Oldal tetejére