S
Reakciók pontszáma
352

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Kedves Ditty!

  A 200 minta babatakaróhoz című könyvet szerettem volna letölteni, de sajnos nem tudtam. Kérdeztem már a feltöltőt is, de ő már nem tudja felrakni. Neked esetleg megvan a könyv? El tudnád küldeni?

  Köszönettel:
  Andi
  S
  Sziget Ditty
  Szia Andi! Holnap tudom megnézni. Ha megvan, küldöm és ítok.
  Szép estét.!
  Ditty
  S
  Sziget Ditty
  Szia Andi! Sajnos nem találom.
  Időközben meg tudtad szerezni vagy még keresed?
  Ha sikerült rálelni, átküldenéd nekem is?
  Köszönöm szépen
  Ditty
  Z
  zazika87
  Szia! Köszönöm szépen, egyelőre még sajnos nem sikerült.
  Szia Ditty!Szeretnék kérni egy kis segítséget.A scribd-en fent van Pléh Csaba:Kognitív idegtudomány c.könyve.Kérlek szépen,töltsd le,és küldd át a [email protected] címre.Nagyon szépen köszönöm a segítségedet előre is!Sajnos nem megy a letöltés nekem!Búék!
  S
  Sziget Ditty
  Szia! Nincs fent a teljes könyv, csupán az 1-30. oldalig.
  Szia Ditty!

  Köszönöm, jól vagyunk! Csemeték egészségesek! Most már a nagy is itthon, megkezdődött a vizsgaidőszak.
  A munka még a jövőhéten is helyettesítéssel telik! :( Ez sajnos cárható a nyári időszakban végig. A Tanulóm, már csak holnap lesz utoljára, utána nem lesz segítségem.
  Remélem a dokitud egy kicsit segíteni, jobbulást kívánok addig is, talán, ha lemegy ez a frontos időszak megkönnyebbülsz egy kicsit. A keresztszemeshez pedig kívánok szép alkotásokat kellemes időtöltést!
  Szia! Ági
  Szia, szia :)))),

  Ismerjük bizony! Te gyógyítgattál - nem is olyan régen. Szatmári Edit vagyok. :)
  Telepata vagy. :) Ma gondoltam rátok: hogy az érettség a kisfiadnak? Tudtál pihenni kicsit vagy még mindig - mint szinte mindig - őrültek háza van a "gyógyítóban"? Kicsi lányodnak rendbe jött a torka - huzamosabb ideje rekedt volt, mikor beszéltünk róla. Tartottál tőle, hogy allergiás.

  A jövő héten megyek vissza a Szász dokihoz injekcióért, mert már nem bírom a fájdalmakat.
  Az aranyos mintáid, csábítgatnak, hogy újra álljak neki xszemezni. :)))

  Szia - Edit
  Kedves Sziget Ditty, szívesen segítek, hisz én is olyan sok mindent kaptam a CH-n keresztül, és jó érzés valamit adni is...
  Szervusz Sz.Ditty!
  Sikerült-e hozzájutnod a keresett(Ingeborg Stadelmann: Bevált aromakeverékeim) könyvhöz? Ha igen, kérlek segíts nekem is!

  Köszönöm!
  Ági
  Szia!
  Érdeklődnék,hogy sikerült-e megszerezned végül a smart junior anyagokat. Nekem a smart junior 4-re lenne szükségem. A munkafüzetre és interaktív anyagra, valamint a tanári kézikönyvre. Tudnál esetleg segíteni? Köszönöm szépen! Üdv
  P
  Pepe Anett
  Szia!Nekem is a smart juinor 4-re lenne szükségem, a munkafüzetre és tanári kézikönyvre. Tudnál segíteni?Amennyiben igen kérlek küldd át erre az e-mail címre: anett.feren[email protected] Nagyon hálás lennék,köszönöm előre is
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére