Legutóbbi tartalom: Szonja11

 1. Szonja11

  Problémád van a fórum kezelésével? Írd ide...

  Kedves Admin az ezoterikus könyvek feltöltése menű nálam egyáltalán nem jelenik meg az ezoterikus menű alatt. Úgy tudom csak megtalálni ha beirom a keresésbe, akkor előhozza.
 2. Szonja11

  Problémád van a fórum kezelésével? Írd ide...

  Kedves Admin! Nálam nem működik még mindig az ezoterikus főrum ezoterikus letöltések. Köszönöm a segítséget!
 3. Szonja11

  USA Zöldkártya

  Sziasztok! Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ami itt is és más oldalakon reklámoznak, hogy zöld kártyával éljen és dolgozzon az USA-ban a családjával mennyire valós dolog. Tényleg van esély, v. csak egy átverés az egész? Nővérként szeretnék elhelyezkedni milyen esélyeim vannak és nehéz-e a...
 4. Szonja11

  Mennyi cukrot fogyasztasz? Diabetes étrend+receptek

  Sziasztok! Kevés cukrot fogyasztok. Azt hiszem ez jó!
 5. Szonja11

  Sok sok vizet kell inni!!

  Sziasztok! Szerencsére én sok vizet iszom egy nap. A 2 l is elfogy.
 6. Szonja11

  Fogyókúra....,csak fogyókúrával? dumcsi

  Evés? Én nagyon szeretek enni és főzni is és a kis családom is. Volt idő hogy nem tudtam enni, akkor azt gondoltam csak jöjjek helyre végre. Nem is tudok fogyókúrázni. irigylem azokat akiknek nagy az akaraterejük hozzá.
 7. Szonja11

  Kinek mi a hobbija?

  Hobbim Ezotéria. Azt is szeretnék letölteni, ha állandó tag leszek. Nagyon megnyugtatnak az ezos könyvek. Ezen kivül imádom a zenét és az internet is a kedvenceim közé tartozik.
 8. Szonja11

  Családunk kedvence - háziállataink

  Sziasztok! Nagyon szeretnék már egy kiskutyust. Sajnos lakásban lakunk és ez megneheziti a kivánságomat. Remélem egyszer majd csak lesz nekem is. Gyerekkoromban családi házban laktunk és elképzelhetetlen lett volna az életünk kutyus nélkül.
 9. Szonja11

  Mosolyogj az emberekre, legalább szeretet legyen!

  Sziasztok! Hát akkor mosolyogjunk, legyen jó kedvünk.:)
 10. Szonja11

  Minek orultel Ma?

  Öröm Nehéz összeszednem ma minek örültem. Végre elmúlott a fogfájásom. Általában pozitiv beállitottságú vagyok, de a mai napon sajnos ezek a dolgok történtek velem.
 11. Szonja11

  Tetovalas es Piercing

  Tetko Magamnak semmi esetre sem tennék. Máson viszont nagyon tetszik, főleg ha szines és eredeti.
 12. Szonja11

  (Autó)stoppolás.

  Stop Ez nagyszerű dolog. Valamikor rengeteget stoppoltam, de akkor a közbiztonság sokkal jobb volt. Ma már meggondolnám. Ezért is nagyon nagy ötlet, hogy segíteni tudsz nekünk. Egyenlőre a közeljövőben nem merült fel bennem, de ha szükségem lesz rá szólok. Köszi!:D
 13. Szonja11

  Beszelgeto topic

  Pár szó magamról? Mit is irhatok ami fontos lehet. Ikrek/mérleg. Tehát szeretek levelezni, fórumozni. Ha teheteném egész nap a gép előtt ülnék, sajnos ez nem igy megy. Budapesten élek családommal. Két gyermekemmel akik 16 és 18 évesek. Hát röviden ennyit. A többit majd menet közben.:-D
 14. Szonja11

  Cigihez kapcsolodó minden

  Cigi???!!! Most én is ezzel a problémával küszködöm. Nem egyszerű, főleg ha mindenki a környezetben rágyújt. Most elmondhatom, hogy 4 napja semmi. Nem nyúltam hozzá, mivel iszonyatos fejfájásaim voltak. Mindenkinek csak szúrkolni tudok.
 15. Szonja11

  Nálatok milyen az idő?

  Sziasztok! Ma itt Budapesten nagyon csúnya idő van, csak esik a hó és esik. Nem tudom meddig kell várni még a tavaszra. Kérjünk egy kis melegebb időt. Szonja
Oldal tetejére