Legutóbbi tartalom: tibi_f

 1. tibi_f

  Asszociációs szólánc.

  vákum
 2. tibi_f

  madarak

  Nincs szebb ha a saját nevelésű madarak fiókái kikelnek.....
 3. tibi_f

  Uraim !!! SZAVAZUNK !!!

  Kár, hogy kevés a választék, nekem a testépítők még hiányoznak, de innen a Fazekas.
 4. tibi_f

  Hofi Géza- az ÖRÖK humorista emlékére.

  Szerintem akkor igazi a humor, ha üzenete is van, sajnos ez már kihalóban van. Már régen nem hallottam mást csak maximum vicceset a humor mai képviselőitől.
 5. tibi_f

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  A mai tapasztalatom alapján talán nem is olyan vicces: Taxisok beszélgetnek: - Te is olyan vagy, mint a toronyóra reggel. - Miért? - Az is elütötte már a hetet.
 6. tibi_f

  Akvarisztika

  Brutálisan hangzik, de tökéletes tisztításhoz, a szűrők a gépészettel akkora helyet foglalnak el mint maga az akvárium. Sajnos ez nem mindenkinél fér el. Nekem legalább is ez a tapasztalatom.
 7. tibi_f

  Mi a Halál és szükség van e rá ????

  Én merőben más állásponton vagyok, a "két végtelen" vonatkozásában. Álláspontom szerint az éppen megélt élet csak egy állomás. A halál pedig egy utazás a következő megállóig. Így kezdet és a végállomás között szükségszerúen találkoznunk kell a születés és halál állapotával, újra és újra. A...
 8. tibi_f

  UFO-k földönkívüliek

  A válasz 2012 -a fordulópont. A földi lét más dimenzióba emelkedik, ezért gyorsul minden. Állítólag látványos és érezhető lesz... kíváncsi vagyok rá. Mindenesetre ha csak rákerestek a dátumra több különböző forrás is alátámasztja a változást.
 9. tibi_f

  Folytasd - Foglald mondatba

  Lássuk már meg, hogy ellenük nem győzhetünk, inkább menjünk haza. balett, bakancs, kalap
 10. tibi_f

  Négy szavas történet

  Az élet csak látomás, amit lehet élvezni vagy elszenvedni.
 11. tibi_f

  UFO-k földönkívüliek

  Számít valamit egy olyan civilizáció léte ránk nézve, amit nem értünk, nem ismerünk, elérhetetlenek számunkra, és így tovább? Hiába van valakinek személyes tapasztalata, a történet csak neki szól, de ő is csak néző.
 12. tibi_f

  Agykontrollosoknak

  Ezzel csak az életmód váltás a baj, nem megy. Ha mégis visszahúznak, próbálkozni persze mindig kell, talán a kritikus tömeg segít. Hát csak pozitívan így tovább.
 13. tibi_f

  Beköszönö - Elköszönő topic

  Itt mindenki álmos? Sebaj, hát álmodjatok szépeket.
 14. tibi_f

  Folytasd - Foglald mondatba

  A riporter a karatéról kérdezve Dezső orra lá dugta a mikrofont, majd beleharapott egy jóízűt az almájába. csákány, ősember, trabant
 15. tibi_f

  Cigihez kapcsolodó minden

  A füst már akkor is káros hatással van a természetre, ha a közelben éppen nincs senki. Szépen melegszik a földünk, eltolódnak az éghajlati övek, elolvadnak a jéghegyek, ..... , stb. Miért vágjuk magunk és egymás alatt a fát?
Oldal tetejére