Éjfélkor az MTI közzétette, hogy hazugságot terjesztett a Magyar Helsinki Bizottságról

Az MTI közzétette, hogy hazugságot terjesztett a Magyar Helsinki Bizottságról, de csak kedden éjfélkor és csak azoknak, akik fizetnek a híreiért - hívja fel a figyelmet a hvg.hu. A helyreigazítás így hangzik:

A „Kormányzati Tájékoztatási Központ Közleménye – Reagálás a Helsinki Bizottság közleményére” címmel 2017. december 8. napján az Országos Sajtószolgálat honlapján megjelent közleményben valótlanul híreszteltük, hogy a Helsinki Bizottság pénzt keresett azzal, hogy feljelentette Magyarországot azért, mert Magyarország nem bánt megfelelően a bevándorlókkal. Valótlanul híreszteltük továbbá, hogy a Magyar Helsinki Bizottság több száz millió forintot kap külföldről átláthatatlan módon. A valóság ezzel szemben az, hogy a Magyar Helsinki Bizottság nem keresett pénzt azzal, hogy eljárást indított a magyar állam ellen a menekülőkkel szemben tanúsított bánásmód miatt. A Magyar Helsinki Bizottság finanszírozása pedig a jogszabályoknak megfelelően átlátható.

Bár a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményét az Országos Sajtószolgálat megjelöléssel hozták nyilvánosságra, az ilyen közleményeket pedig hivatalosan nem szerkesztik megjelenés előtt, de éppen a Magyar Helsinki Bizottság által indított perben született meg a döntés, hogy az MTI felelősségre lehet vonni értük.



helsinki-bizottság_fit_800x10000.jpg
A Helsinki Bizottság munkatársai
Fotó: Facebook/Magyar Helsinki Bizottság
A Magyar Helsinki Bizottság májusban jogerősen pert nyert az Orbán-kormány ellen a nemzeti konzultációban foglalt hazugságai miatt.
 
A "Kormányzati Tájékoztatási Központ Közleménye – Reagálás a Helsinki Bizottság közleményére" címmel 2017. december 8. napján az Országos Sajtószolgálat honlapján megjelent közleményben valótlanul híreszteltük, hogy a Helsinki Bizottság pénzt keresett azzal, hogy feljelentette Magyarországot azért, mert Magyarország nem bánt megfelelően a bevándorlókkal. Valótlanul híreszteltük továbbá, hogy a Magyar Helsinki Bizottság több száz millió forintot kap külföldről átláthatatlan módon. A valóság ezzel szemben az, hogy a Magyar Helsinki Bizottság nem keresett pénzt azzal, hogy eljárást indított a magyar állam ellen a menekülőkkel szemben tanúsított bánásmód miatt. A Magyar Helsinki Bizottság finanszírozása pedig a jogszabályoknak megfelelően átlátható."
 
Nem tudom ki ez a Halász János de azt látom, hogy hazudik.

A Fidesz-frakció szóvivője

Mert amit mond az nem bagatell, azért egy büntetést kitudnának róni a magyar hatóságok.
Miért nem teszik? Miért csak rágalmaznak?

Miből gondolod, hogy nem jól tájékozott és nem valóságot tárja a nyilvánosság elé? valószínüleg nem a Google a hírforrása ;)
 
Kár, hogy nem a másik irányban laksz 6000 km-re. Akkor arra is mérget venne, Te már előre láttad a jövőt. :D

Igazabol az Amnesty latja a jovot :)
http://hvg.hu/itthon/20180605_Kinos_res_van_az_Amnesty_International_rendszereben
Két közleményt is betárazott az Amnesty International arra az esetre, ha az Alkotmánybíróság dönt a civiltörvényről. A testület végül nem döntött, kiderült, inkább megvárja, mit mond az Európai Bíróság.

Az Amnesty május végén megírt, de nem publikált közleményei mégsem maradtak titokban: az Alapjogokért Központ ugyanis megtalálta azokat és nyilvánosságra is hozta a Facebook-oldalán.


Szánthóban felmerült a kérdés, nem roppant kínos-e az Amnesty számára, hogy egy még meg sem született döntésről előre prejudikálva készítenek be sajtóközleményeket, kétféle módon is megelőlegezve a döntés tartalmát.

Az Amnesty médiáért felelős munkatársa, Demeter Áron azt mondta, nem prejudikáltak a két közleménnyel, egyszerűen előre dolgoztak, a várható döntésekre reagáltak. A két nem publikált – vagyis draftban lévő – közlemény az ő IT-rendszerük hibája miatt került ki, ezt már a szakemberek vizsgálják. Sajnálja, hogy kikerült és azt is, hogy rossz a rendszer. Minden más közleményük eleve publikus.
 
A Fidesz-frakció szóvivője

Miből gondolod, hogy nem jól tájékozott és nem valóságot tárja a nyilvánosság elé? valószínüleg nem a Google a hírforrása ;)

A tényeket nem lehet letagadni. Tudom nem segitenék vele neked ha dokumentumokat belinkelnék
de nem is kell mert a szovivö Fehér maga prezentálja az állást, panaszkodik, hogy az államnak fizetnie kell stb.
- Az MTI-ra kötelezett bocsánatkérése és a Fideszre kirótt majd fél milliós birság
- Az illegális migráció támogatása „Stop-Soros törvény” nélkül is bűncselekmény lenne
- Tehát ha igaz lenne amit Halász mond akkor tucatjával ülnének a börtönbe az NGO-tol
-
Halász azon van felháborodva,
-
hogy az NGO-k „feljelentik” a kormányt”,
- hogy jogi támogatást adnak menekülteknek
- nem pedig azon, hogy elvesztik a pert, mert a kormány nemzetközi jogot sért.
- hogy elvesztik a pert azt is kikotyogják amikor kimondják, hogy fizetésre lettek kényszeritve :)
-
Ez olyan mind amikor egy apa megvan sértődve mert a lánya feljelenti öt szexuális zaklatásért.
Abszolút hallatlan ahogy leleplezi magát ez az ember.

-
Alig várom már a jogállamiság és a demokrácia aláásása miatti eljárás döntését.
A biroknak nem lesz nehézségük a bizonyítékok megítélésénél.
 
Elárulok neked valamit ami nyílt titok. Számos menekült feljelenti magát, hogy terrorista.
Ez olyan mind amikor korábban a kelet európaiak meggyónták, hogy a titkosszolgálatnak dolgoztak.
Ezzel ügye rögtön üldözöttnek számítanak, akit halál fenyeget ezért nem lehet hazaküldeni.

Nálunk inkább 18 év alattinak vallják magukat, hogy biztos legyen az ittmaradás. Nem tudom ök mit gyónhattak meg.....

Jópáran beszopták ;) (a hölgyek a képen mind 1-1 svéd "gyermek"befogadó):
30652397_2008694919371338_4547968374704963584_n.jpg

Ö kapott egy macit is....

lycklig-med-sin-nalle.jpg


Holnap dönt a drága jó kormányunk 9000 idemenekült "gyermek" sorsáról, akik már 3x kaptak elutasitást.
 
Remélem, hogy időközben létezik demokratikus-képzés a magyar iskolákban. Talán van esti kurzus is, iratkozz be.

(A demokráciában jogod van választani de nem kötelességed. A bojkotálás az alapvetö jog.)
.

sajnos a kommunista érából származó külföldre emigráltak van, h se itt e ott nem tanultak demokráciát, csak hézagos tudással osztják az észt.
"a kötelező szavazás intézményét először Belgiumban vezették be 1892-ben, éppen a liberális eszmékre hivatkozva. A honatyák úgy gondolták, igencsak veszélybe sodorják a demokráciát, ha a részvétel ügyét pusztán a szavazásra jogosult állampolgárok lelkiismeretére bízzák, így biztos ami biztos, inkább kötelezővé tették"
28 államban számít törvénysértésnek a szavazófülkék elkerülése.

olyan szerinted nem demokratikus államok vannak ezek szerint Belgium mellett mint pl Görögország, Lichstenstein Ausztrália
 
Nemtudom , ki az meg mi az az Ernö, de azt hogy hazudik azt tudom ! Hazudik mint mindig , hazudik a birok , jogászok politikai függetlenségében !! Elég , ha csak körülnézünk nemmcsak a Magyar , hanem a nyugati ugynevezett "demokratikus" országok körében is és majd utána dobálodzunk kövekkel ! Talán kezdjük a frankoista még a mai napig elnem itélt fasisztoid Spanyolország biróságát , vagy mondjuk az P2-es Aldo Moró és mások meggyilkolásá és azok résztvevöinek történetét , vagy nézzük csak a "demokratikus" Németországot ! Mi is történt Molath úrral ?? Hazugságok alapján üllt börtönbe évekig , vagy nézzük a volt állitolagos RAF gyilkoságot Herrhausen ellen aki a Deutsche Bank új igazgatója lett és megölték , vagy a háború utáni legnagyobb náci vadász Braun úr volt vezérállamügyész furcsa elhalálozását !! Ezek még a mai napig siincsenek "felderitve, nyilvánosságra hozzva" Mert állitolag ZAVARNÁ az érinett államok belsö nyugalmát !! Akor mi a francról is beszélünk ?????
Kik és mik is azzok az omminozus NGO-k ?? akik egy törvényesen megválasztott államokat döntögetnek és fura modon mint már Prominor társunk is leirta nyugatról , de leginkább a CIA által vannak pénzelve ?? Ez lenne a demokrácia ???
 
http://data.consilium.europa.eu/doc/document/ST-10388-2006-EXT-1/hu/pdf

A radikalizálódás és a terroristák toborzása elleni küzdelemmel kapcsolatos cselekvési terv végrehajtása — Médiakommunikációs stratégia

1. A 2005. decemberi Európai Tanács által elfogadott, a radikalizálódás és a terroristák toborzása elleni küzdelemmel kapcsolatos cselekvési tervvel összefüggésben a Tanács megbízást kap arra, hogy a Bizottsággal szorosan egyeztetve az osztrák elnökség végéig dolgozzon ki egy médiakommunikációs stratégiát. A cselekvési terv ezenkívül megbízást adott a Tanácsnak és a Bizottságnak arra, hogy dolgozzanak ki egy közös szószedetet TITKOSÍTÁS ALÓL NEM FELOLDOTT
2. A terrorizmussal foglalkozó munkacsoport és a COTER 2006. április 4-i közös ülésén megbeszélést folytatott a médiakommunikációs stratégia kidolgozásáról szóló dokumentummal kapcsolatban. E dokumentum tükrözi a jelenlegi munka állását és tartalmaz egy listát a jóváhagyott kulcsüzenetekről és a közös szószedetben rögzítendő kifejezésekről.
3. E feljegyzés melléklete tartalmazza a médiakommunikációs stratégia kidolgozásáról szóló dokumentumot, ideértve a jóváhagyott kulcsüzeneteket és a közös szószedetben rögzítendő kifejezéseket.
4. A 36. cikk alapján létrehozott bizottság (2006. április 11–12-i ülésén) tudomásul vette e dokumentumot, és úgy határozott, hogy tudomásulvétel céljából továbbítja azt a Corepernek / a Tanácsnak. A 36. cikk alapján létrehozott bizottság számára jóváhagyás céljából benyújtanak egy teljesen kimunkált médiakommunikációs stratégiát, mihelyt annak véglegesítésére sor kerül. 5. Ugyanezt a dokumentumot (2006. április 25-i ülésén) tudomásul vette a Politikai és Biztonsági Bizottság is. 6. Ennek alapján a COREPER felkérést kap, hogy kérje fel a Tanácsot a mellékelt dokumentum tudomásulvételére.

A dokumentum 2006-ban keletkezett. Az Európai Tanács úgy döntött, hogy megfelelő szavakkal kell a sajtónak közölnie a terrortámadásokat, amiket már 2006-ban előre vártak. Ráadásul még 2018-ban is titkos a szószedet, amit a sajtónak alkalmaznia kell.

Újbeszél. Ki hazudik és kinek?!
 
Utoljára módosítva:
Nálunk inkább 18 év alattinak vallják magukat, hogy biztos legyen az ittmaradás. Nem tudom ök mit gyónhattak meg.....

Jópáran beszopták ;) (a hölgyek a képen mind 1-1 svéd "gyermek"befogadó):
Csatolás megtekintése 1611052

Ö kapott egy macit is....

Csatolás megtekintése 1611053


Holnap dönt a drága jó kormányunk 9000 idemenekült "gyermek" sorsáról, akik már 3x kaptak elutasitást.

Őszintén, nem tudom mi a problémád a képen látható fiatalemberekkel? Kik ezek?
Honnan veszed, hogy a "maci" a képen látható fiatalembernek a tulajdona?
-
Igen előfordul, hogy fiatalkorú menekültek fiatalabbnak adják ki magukat mind amilyenek.
Ennek több oka van amivel szemlátomást nem vagy tisztában.
Kétségtelen, hogy néha néhány nap dönt arról, hogy valaki milyen támogatást kap.
-
Természetes, hogy jogtalanságot nem lehet tűrni de nálad szemlátomást arra megy ki a játék, hogy népeket diszkriminálj.
-
Ha erre spekulálsz akkor gondolj bele, hogy csalás Magyarországon is a leggyakoribb bűncselekmény.
Az Európai országokból Magyarországon ülnek a legtöbben börtönben pro lakosság és ezek magyarok.
-
Utánanéztem, ez a "macis kép" 2015 ota koszál az interneten.
Szabad megkérdeznem, hogy utánanéznél, hogy kik tették fel ezt a képet az internetre és az állítás valóban helytálló? Nem. Csak segíted a gyűlöletszitást. Gratulálok.
-
Ismétlem nem akarom elhallgatni, hogy vannak akik hamis születési adatokat adnak meg valamilyen okból kifolylag.
-
Érdemes lenne összehasonlítás képen megadni, hány magyar menekült próbálta magát "németesíteni" alaptalanul, vagy hány csúszott át a szitán mert sikerült neki hamis tanukat szereznie. Ezen az alapon nem nevezhetünk minden magyar állampolgárt aljasnak.
-
Most olvasom az angolnyelvü svéd oldalon "The Local", hogy "Az egyedül érkező fiatalkoru menekültek többsége 18 év alatti volt."
-
 
Utoljára módosítva:
sajnos a kommunista érából származó külföldre emigráltak van, h se itt e ott nem tanultak demokráciát, csak hézagos tudással osztják az észt.
"a kötelező szavazás intézményét először Belgiumban vezették be 1892-ben, éppen a liberális eszmékre hivatkozva. A honatyák úgy gondolták, igencsak veszélybe sodorják a demokráciát, ha a részvétel ügyét pusztán a szavazásra jogosult állampolgárok lelkiismeretére bízzák, így biztos ami biztos, inkább kötelezővé tették"
28 államban számít törvénysértésnek a szavazófülkék elkerülése.

olyan szerinted nem demokratikus államok vannak ezek szerint Belgium mellett mint pl Görögország, Lichstenstein Ausztrália

Nem vitatom, hogy vannak országok ahol pénzbüntetést rónak ki a szavazástól való távolmaradás miatt
de ettől ezek az országok nem demokratikusabbak.
-
Hogy legyen egy érzékünk a számokhoz
- 2012-ben 117 parlamenti demokráciával rendelkező ország volt. (ez a létezö független államok 60%-a)
- az adataid szerint "28 államban számít törvénysértésnek a szavazófülkék elkerülése."
- ez ügye nem sok, különösen ha tekintetbe vesszük, hogy a 28 alatt egy csomo nem-demokratikus ország is van
- Az általad említett 28-bol további 2-ben csak a férfiaknak muszáj választaniuk. (nem éppen demokratikus)
- söt van olyanok is a 28 között ahol csak bizonyos tartományban kötelező a választás nem az egész országban

Továbbá az idö 1892-ota megváltozott:
- Belgiumban 2003 ota nem jár pénzbüntetés elmulasztott szavazásért.
- Söt az is meglehet ha valaki többször nem jön akkor kihúzzák a listáról.
- Görögországban 2001-ota nincs választási kötelezettség, holott az alkotmányban még szerepel.
-
Kis országokban (Lichtenstein, Luxemburg...) azért kötelező a választás, hogy nehogy egy kisebbség döntsön a többség felett.'
Úgy mind Magyarországon ahol 2,8 millió mondja meg a "tuttit", a 8,3 millió választó számára
-
Nem akarom itt az okosat játszani, én csak azt mondtam, hogy
(A demokráciában jogod van választani de nem kötelességed. A bojkottálás az alapvetö jog.) - és ezt most is vallom

- Volt nyugaton is sorkatonai kötelezettség de "lelkiismereti okból való megtagadás is"
- Ausztriában ha jól tudom 6 dollár büntetést rónak ki ami az organizációs költségekkel kapcsolatba hozva érthetö

De maradjunk a témánál, a referendum kudarcot valott.
- Magyarország egyébként sem állt az előtt az alternatíva előtt, hogy "vagy Fidesz vagy arabok elárasszák az országot."
- A magyar kormány hazudott és ma is ezzel tart benneteket a markában.
 
Nemtudom , ki az meg mi az az Ernö, de azt hogy hazudik azt tudom ! Hazudik mint mindig , hazudik a birok , jogászok politikai függetlenségében !! Elég , ha csak körülnézünk nemmcsak a Magyar , hanem a nyugati ugynevezett "demokratikus" országok körében is és majd utána dobálodzunk kövekkel ! Talán kezdjük a frankoista még a mai napig elnem itélt fasisztoid Spanyolország biróságát , vagy mondjuk az P2-es Aldo Moró és mások meggyilkolásá és azok résztvevöinek történetét , vagy nézzük csak a "demokratikus" Németországot ! Mi is történt Molath úrral ?? Hazugságok alapján üllt börtönbe évekig , vagy nézzük a volt állitolagos RAF gyilkoságot Herrhausen ellen aki a Deutsche Bank új igazgatója lett és megölték , vagy a háború utáni legnagyobb náci vadász Braun úr volt vezérállamügyész furcsa elhalálozását !! Ezek még a mai napig siincsenek "felderitve, nyilvánosságra hozzva" Mert állitolag ZAVARNÁ az érinett államok belsö nyugalmát !! Akor mi a francról is beszélünk ?????
Kik és mik is azzok az omminozus NGO-k ?? akik egy törvényesen megválasztott államokat döntögetnek és fura modon mint már Prominor társunk is leirta nyugatról , de leginkább a CIA által vannak pénzelve ?? Ez lenne a demokrácia ???

Gyulám, próbáld rendezni a gondolataidat a fejedben aztán írjál.
-
Ki állította itt közülünk, hogy a mennyországban lennénk, nem lennének problémák, tévedések, büncselekmények ... senki
-
Kik azok az NGO-k? A legtöbb Magyarországon ahogy látom a 60.000-böl: anonim alkoholisták és polgárőr csoportok, táncegyüttesek, és hímzőlányok...
-
Hogy ki az NGO Vöröskereszt az majd megtanulod
-ha egyszer hordágyon fognak cipelni, - vagy olcsón tolókocsit, - szemüveget kapsz
 
Nem vitatom, hogy vannak országok ahol pénzbüntetést rónak ki a szavazástól való távolmaradás miatt
de ettől ezek az országok nem demokratikusabbak

Kis országokban (Lichtenstein, Luxemburg...) azért kötelező a választás, hogy nehogy egy kisebbség döntsön a többség felett.'
Úgy mind Magyarországon ahol 2,8 millió mondja meg a "tuttit", a 8,3 millió választó számára
-
Nem akarom itt az okosat játszani, én csak azt mondtam, hogy
(A demokráciában jogod van választani de nem kötelességed. A bojkottálás az alapvetö jog.) - és ezt most is vallom
.

Nem a demokratikusság mértékéről beszéltél, hanem kategórikusan kijelentetted, h a demokrácia ismerve, h nem kötelező választani, ez pedig nem így van.
(Bizonyos értelmezés szerint demokrácia csökkenéssel jár az alkalmazása, érdekes mód pl kötelező női kormánytagok száma amikor nem képességei miatt hanem a neme miatt kell vkinek felelős posztot adni az nem gondolkodtat el.)

Az olyan kis országok, mint pl Mexiko függetlenné válasa óta kötelező szavazással bír. és ha jól tudom- ez némileg bizonytalan- de mintha a francia szánátusi választás is így lenne. A szankciók között pedig az említett Belgiumban közalkalmazotti előléptetés megvonása is szerepel, de van ahol akár végleges szavazójog megvonás is lehet. ill vannak komolyabb 1000 eurós büntetések is


Szóba került, h a magyar parlament megfelelő többséggel neki tetsző irányban módosítja az alkotmányt. Ezzel szemben a britteknek nincs is hagyományos értelembe vett alkotmánya, annak részét képezi a szokásjog is. A britt parlament egy sima törvényhozással módosíthatja azt.
A britek választási rendben a parlamentbe
- alsóház esetén az egyéni körzetek győztesei kerülnek, azaz a fidesz ez alapján messze nagyobb többséget szerzett volna
-felsőházba kb beleszületnek ill tisztségüknél fogva kerülnek be az uralkodó szentesítésével
Amiben biztosak lehetünk, ha a vesztes kisebbségek hajlamosak úgy látni, h mindíg nekik kedvezőtlen a választási rend, az hha más lenne még rosszabb is lehetne evidens, h fel sem vetődik.

Kanada alkotmánya egy 150 éve hozott brit törvényen alapszik. Nem betűszerinti értelmezést hanem eszmeiséget követel alkalmazóitól -ami szerintem sokkal jobb, de sokkal nehezebb is, kell hozzá egyfajta kultura ismeret és aszerinti gondolkodás mód. Számomra sokkal emberközelibb az élő fa model, mint a kőbevésett Usa alkotmány-de ha vha vki ki akarja használni kevesebb fékkel fog találkozni.
 
Utoljára módosítva:
folyt
Úgy gondolom, h a civil szervezetek megfelelő mód történő használata is egy kulturális lépés. És itt nem csak nekünk magyaroknak kellene másként gondolkodni. A civil szervezetek jó dolgok lehetnek, de alapvetően egy olyan érából származnak ahol
- az állami szerepvállalás szociális téren nagyon alacsony, szükséges vmi pótszer pl Usa
-az állami szerepvállalás rendkívül magas szintű, teljesen egybeolvad a civil társadalommal-pl skandináv államok.
Egyszerűen a civil szervezetek szerepét az adott környezet befolyásolja, nem lehet egyben mindent honosítattni.

Jópár civil szervezet nem politzál, pl az említett Vöröskereszt sem erről híres. Ők szolgálják az embereket.
Azt viszont meg kellene érteni, h abban a pillanatban, amikor egy jórészt külföldi támogatottsággal bíró szervezet beavatkozik a politikába, mégha a legjobb szándék is vezérli legitimitása megkérdőjelezhetővé válik.
Mert a civil szervezetek- a működő és sebezhető demokráciában- igenis kiválóan alkalmasak arra, h egy társadalomat külső érdekek szerint befolyásolja.

Kellő akarattal-és pénzzel- ugyanis minden kiforgatható,hihetjük h a takaró és ruha amit ajándékba kapunk mindíg jó szolgálatot tesz, az amerikai indiánoknak adott tudatosan himlővel fertőzött takarók azt mutatja, figyelni kell azért nehogy kihaljunk a nagy jó szándékban.
 
Utoljára módosítva:
Kedves @Sussi07
-
A fényképet megtaláltam egy már 2012-ben íródott Svéd internetoldalon is, tehát semmi köze a Magyarországon átfutott menekültekhez.
-

upload_2018-6-7_11-11-54.png

-
Svédország megvizsgált egy csomó egyedül jött fiatalkorút. Voltak olyan esetek ahol a 17 évest a hivatalok 18 évesnek nevezték aztán az orvosi vizsgálatok újra 17 évesnek nyilvánították. A link alatt megtalálod a problematika leírását.
-
Különösen nehéz ezt a felnőttkor határán levőknél megállapítani a kort, mert az összehasonlítási alap európai fiataloktól származik. Ahogy említettem akár néhány napon is múlhat, hogy valaki hova lesz sorolva.
-
Én emlékszem a saját gyerekkoromra, voltak srácok akik már 16 évesen az NB-1 ben fociztak,
ugyanakkor olyanok is akik nem tudták a labdát a 16-os vonalától a kapuig elrúgni.
-
En már egyetemista voltam de a moziba személyi igazolványt kellett felmutatnom, mi a többieknek már bajszuk volt.
Most az özvegyeik irigyelnek engem, mert én még élek és top-fitt vagyok. Ilyen az élet. :(
-
Semmi kétség, hogy vannak és lesznek emberek akik az életkorukat elhallgatják
de ezt népek elleni gyűlöletre felhasználni semmivel sem kisebb gyalázat.
-
"Nach Angaben des Ärztevereins IPPNW kann das Knochenalter um bis zu drei Jahre nach unten oder oben abweichen. Weisheitszähne wachsen in einer Altersspanne zwischen 16 bis 25 Jahren."
-
Az orvosi egyesületek szerint a röntgenvizsgálatok szerinti kormeghatározás +/- 3 évet eltérhet a mérési adatoktól.
-
 
Nem a demokratikusság mértékéről beszéltél, hanem kategórikusan kijelentetted, h a demokrácia ismerve, h nem kötelező választani, ez pedig nem így van.
(Bizonyos értelmezés szerint demokrácia csökkenéssel jár az alkalmazása, érdekes mód pl kötelező női kormánytagok száma amikor nem képességei miatt hanem a neme miatt kell vkinek felelős posztot adni az nem gondolkodtat el.)

Az olyan kis országok, mint pl Mexiko függetlenné válasa óta kötelező szavazással bír. és ha jól tudom- ez némileg bizonytalan- de mintha a francia szánátusi választás is így lenne.

Szóba került, h a magyar parlament megfelelő többséggel neki tetsző irányban módosítja az alotmányt. Ezzel szemben a britteknek nincs is hagyományos értelembe vett alkotmánya, annak részét képezi a szokásjog is. A britt parlament egy sima törvényhozással módosíthatja azt.
A britek választási rendben a parlamentbe
- alsóház esetén az egyéni körzetek győztesei kerülnek, azaz a fidesz ez alapján messze nagyobb többséget szerzett volna
-felsőházba kb beleszületnek ill tisztségüknél fogva kerülnek be az uralkodó szentesítésével
Amiben biztosak lehetünk, ha a vesztes kisebbségek hajlamosak úgy látni, h mindíg nekik kedvezőtlen a választási rend, az hha más lenne még rosszabb is lehetne evidens, h fel sem vetődik.

Kanada alkotmánya egy 150 éve hozott brit törvényen alapszik. Nem betűszerinti értelmezést hanem eszmeiséget követel alkalmazóitól -ami szerintem sokkal jobb, de sokkal nehezebb is, kell hozzá egyfajta kultura ismeret és aszerinti gondolkodás mód. Számomra sokkal emberközelibb az élő fa model, mint a kőbevésett Usa alkotmány-de ha vha vki ki akarja használni kevesebb fékkel fog találkozni.
-
Nézd ha akarod elnézést kérek tőled.
-
Az én hozászolásom lényege, hogy a demokrácia az nemcsak abból áll hányan mennek az urnához.
Vannak országok ahol kényszerítik az embereket a választáshoz, sőt azt is megmondják nekik hova tegyék az X-et.
Vannak országok ahol azért kötelező a választás, hogy a verőlegények nehogy útban az urnákhoz megverjenek téged.
-
Ne mond nekem, hogy nök nem szeretnének katolikus papok lenni, vagy Magyarországon a nők butábbak lennének mind a férfiak.
-
Egyszerű statisztikai módszerekkel kilehet mutatni, hogy a nők hátrányos helyzetben vannak.
-
Mielőtt többet mondok. Köszi a felvilágosítást, Mit szűrjünk be a Kanadai, az Angol, a Mexikói alkotmányból?
Soroljak fel olyan történelmi katasztrófákat amik úgy kezdődtek, hogy a hatalmon lévő aláásta a demokráciát?
-
 
-
Nézd ha akarod elnézést kérek tőled.
-
Az én hozászolásom lényege, hogy a demokrácia az nemcsak abból áll hányan mennek az urnához.
Vannak országok ahol kényszerítik az embereket a választáshoz, sőt azt is megmondják nekik hova tegyék az X-et.
Vannak országok ahol azért kötelező a választás, hogy a verőlegények nehogy útban az urnákhoz megverjenek téged.
-
Ne mond nekem, hogy nök nem szeretnének katolikus papok lenni, vagy Magyarországon a nők butábbak lennének mind a férfiak.
-
Egyszerű statisztikai módszerekkel kilehet mutatni, hogy a nők hátrányos helyzetben vannak.
-
Mielőtt többet mondok. Köszi a felvilágosítást, Mit szűrjünk be a Kanadai, az Angol, a Mexikói alkotmányból?
Soroljak fel olyan történelmi katasztrófákat amik úgy kezdődtek, hogy a hatalmon lévő aláásta a demokráciát?
-
Magyarazd te el a demokraciadat annak a 14 eves kislanyn szuleinek, akinek a testet tegnap talaltak meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ű
Megeroszakolta, aztan meggyilkolta szegenyket egy 20 eves iraki "menekult" aki azota mar visszaszokott a felelosegre vonas elol irakba!

A ti demokracikatok mentegetesbol all csak!
Mentegetitek azokat akik eroszakolnak, gyilkolnak, tornkre teszik ezt a nagyon szep kontinest.

Aki meg nem csatlakozik a ti begetesekhez arra rasutitek,, hogy rasszista fasiszta!
 
-
Nézd ha akarod elnézést kérek tőled.
-
Az én hozászolásom lényege, hogy a demokrácia az nemcsak abból áll hányan mennek az urnához.

Egyszerű statisztikai módszerekkel kilehet mutatni, hogy a nők hátrányos helyzetben vannak.
-
Mit szűrjünk be a Kanadai, az Angol, a Mexikói alkotmányból?
Soroljak fel olyan történelmi katasztrófákat amik úgy kezdődtek, hogy a hatalmon lévő aláásta a demokráciát?
-

Teljesen igaz, a demokrácia nem csak a szavazók számából áll, de a szavazatok leadása után és nem előtte hőbörögni a választási szabályokon csak felesleges feszültségkeltés.

A nők hátrányos helyzetben vannak, az általad hozott katolikus példa is jó. Mert a nők hátrányos helyzetét a vallási alapú döntéshozatal bebetonozhatja, akárcsak pl egy diktatórikus államszerkezet. Egy percig se legyen kétségünk, h milyen lesz a liberálisan gondolkodó területeken élő nők helyzete miután a muszlimok törvényhozó többségbe kerülnek.
Ugyanakkor nem az a jó megoldás, h előírjuk ennyi annyi nőnek kell ezzel foglalkozni, hanem biztosítani a lehetőséget a nőknek az adott pályán, képességeikkel hagy jussanak előre, ne pedig mellbedobással

Az eltérő alkotmányokból azt kellene leszűrnöd, h a működő sőt gyakran kivállóan működő demokráciák törvénykezéseinek alapját képezező alkotmányok is mennyire eltérnek egymástól. És ettől nem lesznek nem demokratikusak. - mert indító hsz-edben a magyar oktatásból és forumozó társunktól hiányoltad az általad képviselt demokratikus képzést és gondolkodásmódot, holott a demokráciák jogrendje sokkal többszínűbbek, mint te azt eredetileg írtad.
 
Magyarazd te el a demokraciadat annak a 14 eves kislanyn szuleinek, akinek a testet tegnap talaltak meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ű
Megeroszakolta, aztan meggyilkolta szegenyket egy 20 eves iraki "menekult" aki azota mar visszaszokott a felelosegre vonas elol irakba!

A ti demokracikatok mentegetesbol all csak!
Mentegetitek azokat akik eroszakolnak, gyilkolnak, tornkre teszik ezt a nagyon szep kontinest.
Aki meg nem csatlakozik a ti begetesekhez arra rasutitek,, hogy rasszista fasiszta!
-
Beütöttem a google-be, hogy "gyilkosság", csak az elsö oldalon talált eredmények.

Gyilkosság történt Ásotthalmon / Blikk.hu-06.06.2018
A rendőrök őrizetbe vettek egy ásotthalmi férfit, aki egy vita hevében úgy megverte lakótársát, hogy az belehalt sérüléseibe – tájékoztatta a
-
A vásárhelyieket felkavarta a kettős gyilkosság: sokak szerint a ... Délmagyarország-05.06.2018
Lázár János a vásárhelyi, brutális kettős gyilkosság kapcsán azt mondta, bizonyos esetekben visszahozná a halálbüntetést. Így gondolkodik ...

Megszületett az ítélet a Tompa-gyilkosság ügyében / ATV-04.06.2018
A Győri Törvényszék aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte S. Attilát, ...
_
Brutális, kegyetlen gyilkosság Borsodban: a pénzért öltek meg egy ... Blikk.hu-04.06.2018
Nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére ...
-
Nem tudom milyen 14 évesröl beszélsz gondolom nem a Harburgi kislányrol akit három nem éppen iraki hangzásu fiu eröszakolt és ölt meg. A tetejében filmezték az esetet.
-
Egy pillanatig nem akarom elhallgatni, hogy migrációs háttérrel rendelkezők is követnek el bűncselekményeket
amit viszont te itt permanens teszel az semmivel sem enyhébb, az ugyanis népek elleni heccelés, egy bűncselekmény.
-
Nem lenne az ha ezeket a tetteket nem "fajokra jellemzö" tetként kezelnéd.
-
Ajánlom ha egy szörnyűséget hallasz nézz gyorsan utána mi minden történik
más állampolgárságú tettesek által ugyanabban az időben.

-
Nem azért, hogy relativálni keljen egy bűncselekményt hanem azért, hogy egy reális képet kapjál a világról.
-
Ha akarod én elküldök neked privátban az Európa területén elkövetett gyilkosságokat napra készen.
Igérem csupán az elsö 100-at.
-
Tudod hány gyilkosság történik naponta Kelet-Europában? fogalmad sincsen? Nézzél már utána. ;)
 
upload_2018-6-7_11-11-54-png.1611078
[/QUOTE]



Hozzánk már 2015 elött is jöttek menekültek.

Ez a kép 2011-böl származik, Ahmad Farid 2011-ben érkezett, akkor volt 16 éves (mikor a kép készült), ma akkor 23 éves.
Azért abban megegyezhetünk, hogy kicsit többnek néz ki, igy elsö ránézésre, mint 16.

Abban igazad van, hogy ennek a gyereknek semmi köze a 2015-ös "Magyarországon átfutott menekültekhez", de nem is ebben a kontexusban tettem ki a képét.

"Elárulok neked valamit ami nyílt titok. Számos menekült feljelenti magát, hogy terrorista.
Ez olyan mind amikor korábban a kelet európaiak meggyónták, hogy a titkosszolgálatnak dolgoztak.
Ezzel ügye rögtön üldözöttnek számítanak, akit halál fenyeget ezért nem lehet hazaküldeni."

Erre reagáltam.
Hogy nálunk nem kell terroristának hazudnia magát, itt elég, ha fiatalkorú.

Kérlek ne ferditsd el, amit irok.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,606
Tagok
615,326
Legújabb tagunk
redbaron77
Oldal tetejére