Érkezés...

Farkas János témája a 'Dumcsi' fórumban , 2015 Január 14.

 1. Farkas János

  Farkas János Állandó Tag

  Megvallom kicsit furcsán érzem magam....
  Pedig igyekszem haladni a korral, mégis elcsodálkozom ahogy az egyik napról a másikra belecsöppenek a nagy Hálónak eme közösségébe. Erős késztetést éreztem már napok óta-mióta regisztráltam-, hogy mégiscsak be kellene mutatkozni vagy magyarázatot adni arra, hogyan s miért regisztráltam az oldalon.
  Gőzöm nincs arról, hogy Ti meggyőződésből, érdekből vagy kedvtelésből vagytok e részei az oldalnak. Az én esetem egyszerű:
  volt győri bencés osztálytársak összeülünk minden hónap végén sörözni. Az első alkalommal csak ketten, aztán hárman, a legutóbb pedig már héten vettünk részt szomjoltó kúránkon. No persze jókat dumcsizunk is az iszogatás mellett. Legutóbb így került szóba az e-book olvasás. Ebben a témában még nem volt tapasztalatom, nem úgy, mint Misinek. Őt aztán kikérdeztük a "receptről", s megemlítette ezt az oldalt, mint az általa legkedveltebbet, ahonnan digitális könyvet lehet letölteni. Az elmúlt héten vásároltam egy tablet-t, s ezután digitális tartalom megszerzése végett magam is regisztráltam... s most itt vagyok, ideérkeztem
   

  Csatolt fájlok:

 2. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

Megosztás