Íme 10 sztár, akik nyíltan vállalják, hogy a nőket és a férfiakat is szeretik

A biszexualitás napjainkban kicsit sem ismeretlen fogalom, mivel egyre több ember vallja be, hogy nem csak az ellenkező, hanem saját neméhez is vonzódik. Jöjjön is néhány sztár, akik szintén ezt a tábort erősítik!

1. Megan Fox
Szerinte mindenki biszexnek születik, csak ezután olyan döntéseket kell hozni, amit a társadalom vár el az emberektől. Semmiféle kételye nincs azzal kapcsolatban, hogy biszex-e vagy sem, ugyanakkor nagyon álszentnek tartja magát.
Soha nem randizna olyan lánnyal, aki szintén biszex, mivel ez azt jelentené, hogy lefeküdt már férfiakkal. A férfiak pedig olyan mocskosak, ezért nem szeretne lefeküdni olyan lánnyal, aki ágyba bújt már az erősebbik nem bármelyik tagjával.

2. Billie Joe Armstrong
A Green Day frontembere, 1995-ben vallott biszexualitásáról egy interjúban és ő is hasonló véleményen van, mint Megan Fox kisasszony. Szerinte is mindenki biszexnek születik és mindenki fantáziál róla, de a szülők meg a társadalom is tabunak, illetve rossz dolognak tartja. Holott, ez kicsit sincs így.

3. Azealia Banks
Már a karrierje legelején nyíltan vállalta, hogy biszexuális. Ugyanakkor nem szeretne együtt lenni egy olyan lánnyal sem, aki úgy gondolja, hogy minden homoszexálisnak együtt kell lógnia. Mert miért is kéne?

4. David Bowie
A több mint 4 hónapja elhunyt zenész 2012-ben vallotta be, hogy biszex, de úgy tartotta, hogy ez a legjobb dolog, ami valaha történhetett vele.

5. Amber Heard
Johnny Deppről és feleségéről, Amber Heardről elég sokat lehet hallani mostanában, mivel felreppentek a pletykák, hogy a színész megverte feleségét többször is. Most pedig távol tartási végzést is kapott férje ellen, így Johnny nem mehet a közelébe.
Amber egyébként nyíltan vállalja, hogy biszex, sőt egyik barátnője leszbikus, ami Johnnynak kicsit sem tetszik, talán ez is lehet az oka annak, hogy többször is elpáholta feleségét.

6. Angelina Jolie
Angelina Jolie többször randizott és járt is már lányokkal a múltban. Szerinte, ha valaki szeret egy nőt és örömet akar neki szerezni, ráadásul úgy, hogy ő maga is nő, akkor pontosan tudja, mit hogyan kell csinálnia.

7. Drew Barrymore
Biszexualitásáról 2003-ban vallott a Contact Magazine-nak. Elmondása szerint mindig biszexnek tartotta magát és nagyon szereti a női testet. Gyönyörűnek tartja, ha két nő egy párt alkot, ahogy ez a nő-férfi párosokra is igaz. Egy nővel lenni pedig olyan, mint felfedezni a saját testünket, egy másikon keresztül.


8. Fergie
A Black Eyed Peas énekesnőjével kapcsolatban, sok kérdés merült fel, hogy vajon tényleg vonzódik-e a saját neméhez vagy sem. A végső válasz pedig 2009-ben érkezett meg, de Fergie nem verte olyan nagy dobra a dolgot, mivel szerinte egyáltalán nem számít új trendnek.

9. Amber Rose
Amber Rose az egyik legnagyobb botrányhősnő napjainkban, aki Kanye Westnek köszönheti a hírnevét. Már sokkal azelőtt biszexuálisnak tartották, hogy bevallotta volna. Elárulta, hogy mindenkiben talál valamit, ami szép, függetlenül attól, hogy milyen alkata, bőrszíne van valakinek vagy épp milyen nemzetiségű.

10. Lady Gaga
Az énekesnő már elég sokszor beszélt nyíltan a biszexualitásáról, de egy 2010-es interjúban vallotta be, hogy ő is vonzódik a saját neméhez.

csok.jpg
 
Nem vagyok biszexuális, sem homoszexuális. Annak sem örülnék, ha a gyermekeim közül valamelyik bejelentené, hogy meleg. Sőt biztos, hogy iszonyatos lelkierőre lenne szükségem az elfogadásához. Az sem biztos, hogy menne. Pedig imádom őket, de bele sem akarok gondolni... Én már csak ilyen maradi vagyok. Nekem a boldog életet a család: apa, anya, gyermek jelenti.
 
Nos én egy heteró férfi vagyok. Ennek ellenére be kell vallanom valamit. Ha a feleségem megcsalna egy férfival, majdnem 100 százalék hogy elválnék tőle. Ha azonban egy nővel „csalna meg”, egyáltalán nem izgatna a dolog, akár utólag tudom meg, akár úgy történik hogy előre bejelenti hogy ő most szexelni fog az akárkivel AKI NŐ. Nem izgatna. (hozzáteszem, akkor se ha nem akarnak bevenni a mókába harmadiknak...). Tőlem csinálhatná a nejem akár rendszeresen is, akkor se érdekelne. Magyarán, nincs kifogásom ellene hogy egy nő, aki a feleségem, biszex (lenne).

Ha azonban ezt ilyen könnyedén tolerálnám a saját nejemtől is, miért is ítéllnék el más nőket emiatt?
Sőt. Még a tolerancia is durva szó, valamiféle „elviselést” jelent, implikálja a szó hogy a másik fél tette holmi szenvedés okozna nekem. Erről azonban SZÓ SINCS. Ha nő nővel van, az a szememben csak egyfajta játék, aminek nem tudok semmiféle komolyabb jelentőséget tulajdonítani.

Én például boldogan elfogadnám Angelina Joliet a feleségemnek, és nem kéne titkolnia a nőkkel folytatott kalandjait előttem. Hozhatná a szeretőit nyugodtan akár a saját házunkba is. Persze csak akkor ha hajlandó normálisan enni előbb...

A fentiek ellenére azonban kijelentem azt is, annak már nem örülnék, ha a homokosokhoz hasonlóan a biszexek is elkezdenének nyíltan felvonulgatni. Jobban tolerálnám mint a kimondott buzik felvonulását, a biszexség ugyanis a szememben nem betegség, mint a homokosság. Utóbbinál ugyanis az illető képtelen betölteni a biológiai neméből fakadó funkcióját (lelki okok miatt), a biszex azonban képes erre, csak van benne valami extrém kíváncsiság is. Ez teljesen rendben is van szerintem is. De mert a többség a társadalomban nem ilyen, NEM ILLIK őket MEGBOTRÁNKOZTATNI.
 
Azt hiszem minden az oviban kezdődött...folyamatosan szembesültem a bennem lévő erővel. Nem akartam ellene küzdeni, mert nem is tudtam, hogy küzdeni kellene ellene. Egyszerűen csak hagytam, hogy magával sodorjon az érzés, ami már akkori életemben többször felütötte a fejét. Soha nem hagyott nyugodni és érzelmileg mindig felkavart. Aztán jöttek az iskolás évek és semmi nem változott. Ahogy nőttem fel egyre inkább erőt vett rajtam, uralkodott és szinte parancsolt nekem. Nemhogy szabadultam volna tőle, hanem énemmé vált. El kellett jutnom a felismerésre: férfiként a másik nem iránt érzek csak vonzalmat.
Mára szélsőséges lettem. Gyermekeket nemzettem. Mindezt tetézem azzal a már itt megemlített ténnyel is, hogy ezeket a gyermekeket egy olyan autóban hordozom, melynek márkajelzése egy p*nci.

Mea culpa :)
 
Azt hiszem minden az oviban kezdődött...folyamatosan szembesültem a bennem lévő erővel. Nem akartam ellene küzdeni, mert nem is tudtam, hogy küzdeni kellene ellene. Egyszerűen csak hagytam, hogy magával sodorjon az érzés, ami már akkori életemben többször felütötte a fejét. Soha nem hagyott nyugodni és érzelmileg mindig felkavart. Aztán jöttek az iskolás évek és semmi nem változott. Ahogy nőttem fel egyre inkább erőt vett rajtam, uralkodott és szinte parancsolt nekem. Nemhogy szabadultam volna tőle, hanem énemmé vált. El kellett jutnom a felismerésre: férfiként a másik nem iránt érzek csak vonzalmat.
Mára szélsőséges lettem. Gyermekeket nemzettem. Mindezt tetézem azzal a már itt megemlített ténnyel is, hogy ezeket a gyermekeket egy olyan autóban hordozom, melynek márkajelzése egy p*nci.

Mea culpa :)

De azért ez mégse biztos. Gondolkodjunk logikusan! A férfi kromoszómakészlete XY, a nőké XX. Az tehát a nőiséget jelzi. Eszerint minden férfi félig nő is. S valóban, van csökevényes mellbimbónk is. Ennek alapján te aki annyira féprfinak érzed magadat, lehet hogy nem is vagy férfi, hanem igenis nő 50 százalékig lélekben, s ezt tudat alatt érzed is, de mert szégyelled kimutatni, ezt TÚLKOMPENZÁLOD az olyasféle perverziókkal, hogy még az autómárkád is egy ivarnyílás!

Erre az igazságra most döbbentem rá, a soraidat olvasva, mintha tükörbe néznék. Bár nekem nincs autóm, de mindigis vonzottak a mértani formák közül a trapézok, rombuszok és deltoidok... De ez nyilván a túlkompenzálás folyománya!

Szerintem kéne alapítanunk kettőnknek egy önsegítő kört, és a jó útra térni... (tudod ugye hogyan...) Elvégre ma már nem polkorrekt ha valakinek nincs egy kis némi nemű nemi perverziója... Azaz bocsánat, épp ez az hogy az nem perverzió, az a perverzió ha valaki nem MÁS...
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,095
Üzenet
4,794,969
Tagok
615,343
Legújabb tagunk
AntonStype
Oldal tetejére