Óvónőnek tanulok

Sziasztok!
Szükségem lenne Szarkáné Horváth Valéria Az óvodai ének-zene foglalkozások módszertana c. könyvére. Fel tudná esetleg valaki tölteni? De ha lenne eladó szivesen megvenném.
Előre is köszönöm! :)
 

Csatolások

  • received_1689310881099022.jpeg
    received_1689310881099022.jpeg
    88.8 KB · Olvasás: 179
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra. Azt hiszem rendszeres látogató leszek, főként, így vizsgaidőszakban. Most is épp keresési, kérési szándékkal jöttem. Játékpedagógia tantárgyhoz szükségem lenne Kovács György- Bakosi Éva: Játékpedagógiai ismeretek könyvre. Valakinek nem lapul valahol a polcán vagy gépén?
 

susie76

Állandó Tag
Állandó Tag
Végzős óvónénik!
Szeretném kérdezni, hogy a 8 hetes külső gyakorlatotok során, hogyan oszlik meg a délelőttös/délutános hetek száma? illetve mennyi az az idő mikor megfigyeltek és mennyi mikor nektek kell foglalkozásokat tartani? Köszi
 
Szia!
Tudom, hogy már regebben kerested ezt a könyvet, de érdekelne, hogy sikerült e megszerezned valahonnan Serfőző Mónika és B. Lakatos Margit: Pszichológiai szöveggyűjtemény óvodapedagógus hallgatóknak című könyvét.
Én is azért keresem mert 20 oldalra lenne csak szükségem, így az egész könyvet nem szeretném megvenni.
Ha esetleg megvan neked, el tudnád nekem küldeni?

Millió hála érte.
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

ronix7-7

Állandó Tag
Állandó Tag
kicsipinknek!
Nézd meg pl. itt a konyvismertetot, olvashatod, hogy nemzetkozi szakirodalom ossze gyujtésérol van szó. Igy, ha nem kapod meg a konyvet sem itt, sem konyvtárban, akkor a megadott témákat keresheted az interneten (persze ha idézned kellene, akkor ez nem jó otlet).
 
Oldal tetejére