Óvodai élet 2o12

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

gyak01

Állandó Tag
Állandó Tag
Keresek -kutatok olyan versikék dalocskak utan amik a szinonimákról szólnak. Pl. kicsi-nagy, rövid-hosszú, alacsony-magas.

Ne haragudj, hogy szóvá teszem, de... Amiket itt felsoroltál, azok NEM szinonimák. A szinonima azonos/rokon értelmű szavakat, kifejezéseket jelent. Pl. hajnalodik, pirkad, virrad...kicsi, pici, apró, aprócska... vagy nagy, hatalmas, óriási...

Tudom, hogy az óvodában, a gyerekeknek még nem kell tudni ezt, de egy szakembernek mindenképpen. Már csak amiatt is, mert itt az oldalon sokan vannak olyanok, akik még most tanulják a szakmát, nem lenne jó, ha rosszul rögződne ez bennük.

Üdv. gyak01
 

KingFishR

Állandó Tag
Állandó Tag
az jutott még eszembe, hogy nálunk egy egész jó kis értékelési rendszer van minden év végén a neve: Gondolkodjunk a gyermek fejlődéséről együtt! itt az óvónénik egy feleletválasztós és szövegkiegészítős értékelést készítenek és utána anyukával, vagy apukával átbeszélik, ahol anyuka megjegyzést fűz, azt hozzáírják, aláírják - nekem tetszik ez alehetőség, bár én szülőként ismerem ezt
 

pkytty

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Tréfás meséket keresek óvodásoknak mesevetélkedőre. Esetleg tudnátok segíteni? Köszönöm
 

babszindzso

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nagyon tetszik ez a fórum, nagyon jó dolog hogy így segítetek egymásnak! Úgy néz ki hogy júliustól én is óvónő leszek, pályakezdőként, úgyhogy biztos egy párszor a segítségeteket fogom kérni,-remélem nem baj;).
Szép napot mindenkinek!
 

Kapgi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Fórumozók!
Erdei óvodához keresnék ötleteket, hogy mit érdemes a gyerekekkel, ilyenkor csinálni egy héten át járjuk a természetet és most csinálom először. Ha valaki tudna ötletekkel, esetleg tervezettel segíteni, azt nagyon szépen megköszönöm. kiss:..:
 

mamale

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Keresek óvis ballagásra búcsúbeszédet. Kérlek benneteket, aki tud segítsen!!!:p
Köszönöm mamale
 

gyon

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Az óriás retek meséhez keresek bármilyen anyagot, kézimunka, rajz, lecketerv.Ha valaki tudna segíteni!
Köszönöm, Gyon
 

Time@

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nemrég tudtam meg, hogy a kolléganőm kismama. (3. gyermekét várja.) Nagyon örülök neki! Ez alakalomból mivel tudnánk meglepni??? Nagy csoportosaink vannak, akik szeptembertől iskolások lesznek. Esetleg vmi jó idézetet tudnátok-e nekem ajánlani, mert nem nagyon találok.

Előre is köszönöm! Remélem még ma tudtok választ adni, mert holnaptól karbantartás lesz a fórumon! Köszi!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére