Hírek Önkéntes manókat keresnek a Mikulásnak küldött levelek teljesítéséhez

Az Egyesült Államok Postaszolgálata, röviden USPS olyanok jelentkezését várja, akik szívesen segítenek egy-egy rászoruló gyermek kívánságának megvalósításában.

A posta 1912 óta minden évben hatalmas mennyiségű levelet kap a Mikulásnak címezve, a gyermekek listáin pedig olyan alapvető dolgok szerepelnek, mint egy meleg kabát vagy egy új baba, de előfordul, hogy jó egészséget vagy új munkahelyet kérnek a szüleiknek.

A USPS Mikulás-művelete olyan egyéni és csoportos önkénteseket vár, akik segítenek, hogy minél több rászoruló karácsonyfája alá megérkezzen az áhított ajándék.

A jelentkezők lehetőségeikhez mérten egy, vagy akár több levél kívánságait is teljesíthetik. A jótékony kezdeményezés névtelenül történik, így az önkéntesek nem tudják kinek készül az ajándék és fordítva, a rászorulók sem tudják kitől jött a csomag.

Vállalatok, iskolák, fiatalok és idősek is csatlakoznak hozzánk minden évben. Sokan vannak egyedül, magányosan az ünnepek alatt, de ez a kezdeményezés egy kis vigaszt és örömöt ad a programban résztvevő önkénteseknek. Hiszen mi más is lehetne a karácsony valódi üzenete, mint mosolyt csalni a nélkülözők gyermekek arcára?

– mesélte a BeAnElf egyik munkatársa.


A posta december 10-ig várja a gyerekek leveleit, az önkéntes manók pedig a hónap 23-ig bezárólag teljesíthetnek kívánságokat, hogy még időben mindenkihez megérkezzenek az ajándékok.

mikulas.jpg
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,887
Tagok
615,339
Legújabb tagunk
Dorki000
Oldal tetejére