Ötletek, módszerek tanuláshoz, tanításhoz, neveléshez, alap,- közép-és felsőfokon

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

vtbea

Allando tag
Állandó Tag
Ehj haj gyógyulj meg :( Nálam is javában tombol a vizsga előtti időszak, ami rosszabb mint maga a vizsgaidőszak... Ebben a félévben 18 vizsgám lesz és az a három hét ami alatt szembe kell nézzek velük vakáció lesz az elkövetkezendő héthez képest. Azért mosolygósan na :). Remélem Bea azért te is csak így a kényszervakáció ellenére is :).

Köszönöm, már gyógyulgatok. Nem irigyellek ennyi vizsgáért... Kitartást.
(Nézd meg az értesítőidet!)
 

Indilwhen

Állandó Tag
Állandó Tag
"Döbbenetes, hogy a "civilek" milyen ellenségesek az iskolával és pedagógusokkal. És meggyőzni sem lehet őket. "Ők" mindig mindent jobban tudnak, és mindenről megmásíthatatlan véleményük van. " Na ennek az okára én is nagyon kíváncsi lennék. Mi a csoda és főleg miért fordítja a közvéleményt az iskola ellen? Néha azon is elgondolkodom, hogy talán szükségszerű következménye ez annak, hogy a tudás általánosan elérhetővé vált. Ami már mindenkinek lehet az hogy is lenne értékes?
 

csipkebogyo

Állandó Tag
Állandó Tag
RAJZ

Rajzolok! - Kedvenceim Afrikában

Rajzolok! - Kedvenceim a házban és a ház körűl

Rajzolok! - Kedvenceim az állatkertben

E kiskönyvek segítségével megtanulhatsz sokféle kedves kis állatot lerajzolni.
Pár jó tanács:
-Puha ceruzával rajzold át többször a könyv ábráit, és amikor a kezed már emlékszik a mozdulatra, rajzold meg külön papíron is.
-Először vékony vonallal rajzolj!
- Ha színezel, előbb a világosabb színnel kezdj. Szép élénk lesz a színfolt, ha többször átszínezed, átvonalkázod.
 

csipkebogyo

Állandó Tag
Állandó Tag
RAJZ

TANULJUNK RAJZOLNI LÉPÉSRÕL LÉPÉSRE 2.

Kedves Szülõ! Ön egy olyan sorozat második darabját veheti a kezébe, melynek segítségével gyermeke egyszerûen és szórakozva tanulhatja meg a rajzolás alapjait. A négy egymásra épülõ könyv - fokozatosan nehezedõ feladatokkal - hatékonyan fejleszti a legkisebbek kézügyességét. A gyerekek a füzetben található játékos feladatok megoldásával lépésrõl lépésre, szórakoztató formában sajátíthatják el a rajzolás mûvészetét az alapformák - körök, négyzetek, háromszögek - felhasználásával. A kicsik a négy kiadvány segítségével egyre könnyebben és egyre szebben tudnak majd rajzokat készíteni.

Nekem sajnos csak ez az egy van meg:sad:, ha valakinek meglenne a másik három, legyen szives feltenni
 

erikan 81

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
sajnos én kezdő anyuka vagyok pici gyerekekkel és még nem tudtam elég könyvet beszerezni a beszédfejlesztésről, ezért is fordulok hozzátok!
A kislányom nem tudja, akarja kimondani az "ő" és az "ű" betűt. Ha van valakinet ezekre a betűkre mondókája, tegyétek fel!
Ezer hála és köszönet érte előre is!
<!-- / message -->
<!-- controls -->
progress.gif
 

szittya

Állandó Tag
Állandó Tag
Lehet hogy nem így van,cáfoljátok ha ti másképp látjátok,de szerintem a magyar diákok folyamatos "butítása" folyik.Vagy nem?Bea,te mint tanár,nem látod alacsonyabb szintűnek a mai követelményeket,mint 5,vagy 10 éve?
És sajnálatos,de hozzá kell tennem hogy a tanárok tisztelete sem a régi.
Próbáltam volna annak idején visszaszólni a tanáromnak:)!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére