ÚJ TUDATRA és DIMENZIÓRA váltó ENRGIÁK.

noanoa

Új tag
Üdvözlet Mindenkinek !

A dimmenzióváltás témájában érdekes előadást hallgathattok a TISZTAHANGOK.com /netrádió/ archívumában.
- Szabó Judit: A kapuk záródnak - 2012 ,
- A felemelkedés útja -2012
 

Cunyami

Állandó Tag
Állandó Tag
Kerdes

Sziasztok, nem tudom jo forumba irok e, de valaki eltudja nekem "magyarazni" hogy most majus 9-11 kozott milyen spirit napok voltak? allitolag a Maya Calendarral kapcsolatos

Koszi elore is

Ui: vegig meditaltam nagyon jo volt es furi is egyben:)
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Kedves Fénytársaim, Barátaim, Ismerőseim!
Kryon nagyon fontos üzenetét küldöm el nektek, és kérlek juttassátok el minél több helyre, hogy valamennyi fénycsoporthoz, fényközösséghez eljusson, s annak vezetőihez. Jusson el ez a felhívás minden magyar szívű társunkhoz, bárhol is éljenek.


2009.06.12.
Kryon vagyok a Mágneseses Térből.
Köszöntelek kedveseim.
Bizonyára sokan éltétek most át az utóbbi hetekben a változásokat, melyek az egész világban zajlanak, és zajlanak bennetek is energetikai szinten.
Sokan felteszik a kérdést, miért fontosak ezek a változtatások. Az energia rendszeretek most egy olyan átalakulási folyamaton megy keresztül mely elválasztódik a régi energetikai rendszeretektől és teljesen új alapokra helyezi a megjelenő energia minőségét, a megjelenő folyamatokat.
Új világotokban nincs már szükség a régi energiás hordozókra, ezért fokozatosan kicseréljük mindet, mind Földetekben, mind saját energetikai rendszeretekben.
Új alapokra helyezzük tudásotokat, új alapokra helyezzük a tanításokat, új alapokra helyezzük az általad megélt folyamatokat, hogy magad is átélhesd és érezhesd az új energiás hullámokat, hogy magad is érezhessed az általad megnyílt dolgokat, mely mindennapjaidban jelentős változásokat hoz el.
Míg korábban kételkedtél saját magadban, egyre jobban erősödik benned a biztos tudatosság, hogy amit érzékelsz a láthatatlan tartományokból, az valóban hozzád kötődik, és valóban élni tudsz vele a teremtési folyamatokban. Nincs már szükség arra, hogy bizonytalankodj, és társaidtól várj megerősítést mikor magad Önmagad nagyságával szemben találkozol régmúlt tudásoddal és magadénak fogadod el, s magadnak teremtesz vele.
Földetek kristályrács hálózata még jelenleg magnetikus burokkal van körbe véve és kevesek számára látható, de mindazok akik finom érzékelésben jártasok azok érzékelni tudják a változásokat érzékelni tudják a kristályrácsokat, és láthatnak belőle rendszerfolyamatokat.
Hozzátok is eljutott hírem, és várva várva eljövetelemet megjelenek nektek szeptember havában és átadom a Magyarságra vonatkozó üzeneteimet, mely más lesz mint a megszokott közvetítésemet, mert hozzátok szól Magyarokhoz, a Mag népéhez.
Tudtotok kívül (nem teljes tudatosságban) vagytok részese egy folyamatnak, melynek elképzelési szintje meghaladja megértésedet, megértését, ezért csak fokozatosan engedünk látni, ezért fokozatosan engedünk érzékelni, hogy fizikai testben el tud viselni azokat a más rezgésű energia minőségeket, melyeket MAG-ad-ban hordozol és melynek kibontakozása megkezdődött minden magyar társadnál.
Hosszú időkön át volt, s „félreértésnek” nevezem hazátokban az ellentéteket , a viszályokat, és általa hosszú évszázadokon át hordoztátok súlyát az elnyomó hatalmaknak, és most is viselitek más nemzetek behatását vállaitokon, és nem láttok kiutat, nem láttok fényt, csak egy hosszú alagutat, és nem találtok egy olyan fénytársat, aki egységben kovácsolna, egységes közösségé tenne benneteket.
Eljövök hát közétek, hogy megmutassam fényemet, eljövök hát közétek, hogy egységbe szólítsalak fel benneteket, magyarok nemzetségét, az ősi hon magyar népét, hogy egységben cselekedjetek, s egységben tudjátok kötelességeteket, melyet nem azért kell megtennetek, mert valamikor elhatároztátok magatokat rá, hanem azért kell megtenned, mert a szíved diktálja, hogy így legyen. Hatalmas nemzetként uraltátok a világot, s ahogy múltak az évszázadok, folyamatosan egyre és egyre kisebb lett hazátok, s hagytátok a dolgokat megtörténni, ahelyett hogy kiálltatok volna igazatok mellett, és más irányt szabtatok volna a fejlődésnek. Hozzád szólok ki a fényben tevékenykedsz, hogy erősítsd meg sugárzásod, és egységbe kapcsolódj. Társaid várnak arra a személyre aki összefog benneteket egységben tart bennetetek, de még nem jött el az ideje, hogy nyilvánosságra lépjen.
Megerősítem Őt fényemmel, megerősítem őt szeretetemmel, hogy ráismerjetek.
Úgy gondolod, hogy mindazt amit megteszel most ebben a percben, ebben a jelenlétben, az elég neked elég fejlődésedhez, elég vállalt feladatodhoz, és nem törekszel arra, hogy az egységbe becsatlakozhass. Erőtök az összetartásban rejlik, az összekapcsolódásban rejlik, bár egyedül is hatalmas vagy, de egyedül nem tudod végigvinni feladatodat társaid segítsége nélkül.
Nem sürgetni szeretnélek drága gyermek, kedves fénytestvérem, hanem megszeretném mutatni neked, hogy bármilyen is hatalmas vagy gyermek, isteni gyermek, egyedül nem vagy képes véghez vinni a folyamatokat, egyedül szétaprózod Önmagad, csak az egységbe kovácsolódás az, ami a magyarok népét előbbre viheti a folyamatokban. Mint nemzettudat hatalmas a vállalásotok, s folyamatosan eltértek a felvállalástól, és folyamatosan hullik szét, és hullott szét az összetartás ereje, és ezáltal a magyar nép teremtési ereje. Nem sürgetni szeretnélek drága gyermek, de szeretném ha megértenéd, világotokban minden folyamatosan változik, minden folyamatosan átalakul, mindig az adott energia szintednek, energia rezgéseknek megfelelően. Ha nem vagytok képesek egységbe csatlakozni, egységben tömörülni, akkor teret engedtek olyan folyamatoknak ami megfogja nehezíteni vállalt feladatotokat, és sokkal többel kell tenned majd azért, mind energetikailag, mind fizikailag, hogy vállalásotokban a főbb irányvonalat megtarthassad, és megtarthassátok. Hozzátok szólók vezető fénymunkások és kérlek bennetek lépjetek egymás felé. Mutassatok példát, és lépjetek egymás felé. Kapcsolódjatok össze egymás támogatásával. Bár a szeretet erejét hirdeted, a szeretet rezgését hirdeted, szíved mégis széthúz, és elválaszt fénytársaidtól. Te is tudod,hogy ez így nincs így jól. Vesd le hát az egó korlátait, vesd le a visszatartásod korlátait, és bízz benne, hogy fénytársaid szeretettel fogadnak, a vezető fénymunkások szeretettel fogadnak ha összekapcsolódsz, mert megérzik fényedet, megérzik szíved tiszta szeretetét, s ez olyan kapocs amely hosszú időre összetud kötni benneteket, benneteket akik a fénnyel dolgoztok, s az élen jártok. Hatalmasságotok új fénybe fog ragyogni ha megteszitek ezeket a lépések egymás felé, egymás munkáját segítve emelkedtek felfelé, és magatok is ráéreztek, hogy nincs szebb érzés annál, mikor a szeretet minősége megérint benneteket, összeköt benneteket, s mint folyamat hosszú időn át kísér benneteket. Ne feledkezz meg, (el) hát társaitokról, azokról se feledkezzetek el, akik most vállalják fel fénytudatosságukat, és kiállnak a nyilvánosság elé, hogy ragyogjanak, s fényükkel emeljék társaikat, s fényetekkel közösen emeljétek környezetetek rezgésszintjét, Földanyánk energiarezgését.
Kiemelkedően fontos feladatot töltötök be a MINDENSÉGBEN, Magyarok népe, Mag Nemzetsége. Hordozz hát a magok esszenciáját drága isteni gyermek, kedves fénytestvérem.


Torma Zsuzsa Alohim-Aerla Fénysugara
--

motto: Naponta egyszer cselekedj jót! Mindegy hogy emberrel, állattal, növénnyel, vagy "élettelen" tárggyal szemben teszed. Ne feledd, pénz nélkül is lehet. Sokszor elég egy jó szó, egy kedves mosoly, egy apró kis simogatás, és a másik lelke megpihen szeretetedben.

weboldal: http://www.aerla.hu/
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
TOBIAS BUCSÚBESZÉDE- Geoffrey Hoope közvetítésében 2009.07.19- részlet<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
„Én valóban Tobias vagyok, még egy néhány értékes perc erejéig. ..Most ahogy én beköltözöm Sam testébe, Ti is keresztül mentek a saját visszatérési folyamatotokon. A részetek, amely Tobias része volt, most visszatér hozzátok..

Most hogy én visszatérek, ki áll majd mellettetek, ki segít majd nektek? … Én visszajövök, itt leszek. Ahogy Kuthumi mondta tegnap, egészen mostanáig nem volt lehetséges – nekem mosolyognom kell azon, amikor Felemelkedett Mesternek hívtok- nos, maradjunk a szuverén lénynél- tehát a szuverén lények számára nem volt lehetséges, hogy visszatérjenek a Földre. Tehát másféle megnyilvánulási formákat választottunk, mi, a szuverén lények légiója..úgy 9000 lényről van szó. Közvetítőkön, médiumokon keresztül jöttünk hozzátok,…bokrokat gyújtottunk, és hasonlók..de már visszatérhetek, a spirituális fizika fejlődésének köszönhetően.
…Amikor önkéntest kerestek, arra a feladatra, hogy a Földre jöjjünk- én voltam az első aki felemelte a kezét-
…de tudjátok mit? A következő héten, újabb két Felemelkedett Mester jön le földi megtestesülésbe… Hozzátok….nem megmenteni benneteket, ..hanem vállvetve együtt dolgoztok majd.. a ti lábnyomaitokban fognak járni.. hogy a bolygó tudatszintjét megemeljétek együtt egy eddig elképzelhetetlen szintre… „
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
- TOBIAS ÜZENETE A MAGYAR UTAZÓKNAK 2009.07.13-án- Geoffrey Hoppe közvetítésében- részlet<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
„ Magyarországon most nagyon erősen küzdenek egymással az energiák, ez benne van a levegőben, a földben, az emberekben. Ez abból ered, hogy Magyarországon nagyon régóta – az elmúlt 3-400 évben - igen különleges varázslatos energiák vannak jelen. Beszéltünk már erről korábban is, hogy a Merlin energiák eredetileg ezekről a területekről - Magyarország, Románia és a környező térség - áradtak ki. Itt született meg a Merlin Energia, mert ez a vidék valóban varázslatos, mágikus. …Ám az elmúlt időszakban – az elmúlt 75-100 évben ezt az energiát elnyomták… és most láthatjátok, hogy ez az energia ismét meg akar nyilvánulni, ki akar szabadulni…”
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
-ZAPHARIA ÜZENETE A BŐSÉGRŐL - Lee Haris közvetítésében - részlet<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
„ …mind azt a bőség állapotot tapasztaljátok meg, amelyben kényelmesen érzitek magatokat.
Ez a szó: Kényelmes.
Nem az elmével függ össze, és azzal, hogy az mit akar, hanem az energetikai komfort érzeteddel.
Ti, érző és energetikai lényekként kényelmesnek érzitek-e azt, hogy kiterjesztitek magatokat- egy bizonyos mértékben
ez itt a magad kiterjesztéséről szól.
Nem arról, hogy behozol dolgokat az életedbe, amelyekre vágysz, hanem kiterjeszted magad hozzájuk.
Tehát egyre nagyobbak és nagyobb lesztek.
És minden bennetek kinyílik, annyira amennyire engeditek.
És ebben a kitágulásotokban, megragadjátok, amit szeretnétek.
De amíg egyfajta zártságban vagytok, amíg nem tágultok, nem érhetitek el azt.
Mert itt vagytok.
És, amit láttok, az ott van, azt hiszitek, nem kapcsolódtok hozzá.
Azt gondoljátok, gondoljátok,
hogy nem tudtok odáig kiterjedni.
És általában egy érzés vezérli a gondolatot.
Azt gondoljátok, nem érhetitek azt el, mert itt van egy érzés.
Amely nem hagy kiterjedni, egy hang, amely visszahúz téged…. „
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
- A KILENCEK ÜZENETE A HATÁRAINK SZÉPSÉGÉRŐL – Story Waters közvetítésében- részlet<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
„Akarsz –e magadnak választani? …
Mert már eleget tapasztaltad ezt vagy azt. Már nincs rá szükséged. Elég volt…
… Éreztem ezt az energiát és megéreztem, hogy ez egy olyan energia, amellyel már nem akarok tovább létezni. Mert más energiákkal jobban összhangban vagyok.
Kit választasz, kivé akarsz válni?...”
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
- NORMA DELANEY és KUAN YIN ÜZENETE A BŐSÉG BEFOGADÁSÁRÓL ÉS BELÉLEGZÉSÉRŐL- részlet<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
„ Figyeljétek meg, készek vagytok rá, hogy megengedjétek, hogy a Lelketek Otthona a Végtelen szépség otthona legyen? Merülj el mélyen a Te Otthonodba, mélyen lélegezve. A Lelked Otthonának szépségébe, lélegezz a középpontodba. Ahogy a Lelked a szemedbe mosolyog, és Te visszamosolyoghatsz a Lelked szemébe. Ez egy szerelem kezdete. A külső ember, és a belső Lélek szerelméé. Érezd ezt az édes ragyogást, vedd észre, hogy a Lelked tovább mosolyog, olyan magasztosan, mint az angyalok, mert a Lelked az az angyal, aki voltál, az angyal és a fizikai, aki voltál összekapcsolódik azzal, aki vagy, hogy megteremtse ezt a rezgést, a ragyogó új Énedét. „
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
 
I

ionon

Vendég
Még az elején követem Karsayt, de aztán a sok bábától nem látszódik a gyerek.
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CUser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Ő olyan magasan van fent a Kozmoszban, nem érzékeli a lényem, elvesztem számára haladása a végtelen járása a....
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
"Magyar kutatók 1995-ben létrehozták a Térdimenzionális Fizikát és Algebrát (TDR). A naprendszer vizsgálata során több bolygón és Holdon telepített kőmintázatot találtak. Koruk kb. 14 ezer évre tehető. A kutatócsoport számára a TDR létrehozását az tette lehetővé, hogy egy fejlettebb civilizáció itt hagyott üzeneteiből talált meg ásatásokon eddig egy óriáslevél szétbontott részei közül ötöt. Ezeket TDR kódokkal írták, melyeket sikerült megfejteni és alkalmazni. Ezzel magasan a jelenlegi kor technológiai tudása felett járnak. Az eddig megtalált információk TARTALMA: bolygók, holdak adatai és jelzik a múlt főbb eseményeit is. A levelek megfejtése a következőket tárta fel:...................................

http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?extend.531
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Kryon 2010.01.01.

Kedveseim! Kryon vagyok a Mágneses szolgálatból!
Köszöntelek benneteket!
Új nap, új élet kezdődött el számotokra magyar földeteken. Visszahoztatok egy csodálatos folyamatot, melynek eredményeképpen sokkal magasabb szinten rezegtek, sokkal eredményesebben tevékenykedhetek teremtési folyamatokban, kristályrezgésekbe, kvantum állapotban.
Szeretettel ötvöztétek szíveteket, azok érzéseit, szeretettel fordultatok fénytársaitok felé, hogy segítsenek nektek a folyamatokban, hogy segítsenek a magyar nép vállalásában. Magatok kértétek ezt, mikor eljött az ideje, mikor szembesültetek azzal, hogy egységes energia szintetek képtelen megfelelni a küldetési feladatoknak. Ezért drága gyermekeink, szeretetteink, ne legyenek bennetek rossz érzések, ne hagyjon nyomot benneteket, hosszabb ideig ezen érzések. Mert Földeteknek is van egy egységes rezgése, Világotoknak is van egy egységes rezgése, Univerzumotoknak is van egy egységes rezgése. S ha egy-egy rész nem tudja betölteni azt a folyamatot, melyet rezgés szinten el kell hogy érjen, akkor rezgések áramolnak át abba az adott egységbe, hogy a folyamatok rezgésirányvonala folyamatos legyen.
Nem kell, hogy hordozd, hordozzátok lelketek mélységében, hogy egyedül nemzet vállasként képtelen voltatok megtenni az első lépéseket. Nem kell hogy hordozd kedvesem, csak fogadd el, fogadd el a tényt, a valóságot, a ti időtök valóságát, hogy ebbe a folyamatban a becsatlakozások folytán együttesen értétek el azt a rezgésszintet, melynek következtében megnyitottátok az Új Világok kapuit.
Folyamatos vállalásotok következtében egyre nagyobb és nagyobb egységszinten kell rezegnetek, s mindaddig amíg egy erős, egységes Magyar- Mag rezgésben nem rezegtek, addig Fénytestvéreitek készen állnak arra, hogy becsatlakozzanak hozzátok, s közös erővel segítsék vállalásotokat.
Új idők kapuját nyitottátok meg, készen állva a további folyamatokra, s ez mérhetetlen boldogsággal töltött el bennünket.
A folyamatokba való becsatlakoztatás nem azt jelenti, hogy a magyar nép képtelen feladatát teljesíteni, hanem azt jelenti, (s kérlek ezt most tartsd figyelmedben kedvesem) hogy nem rezegtetek együttes erővel azon a rezgés szinten, hogy ezt megtegyétek. Továbbra is szükségetek van arra, hogy egységes szinten rezegjetek, hogy a további vállalásaitokat, feladataitokat teljesíteni tudjátok, további feladataitokat megtegyétek.
Mindaddig amíg nem álltok egységes erőben készen erre, kérlek továbbra is fogadjátok el társaitok bekacsolódását nemzet szinteken, hogy segítésék a fejlődést folyamatát, hogy segítsenek a Mag- Magyar népnek.
Nagyon erős ellenállásban dolgoztok kedvesek, melynek következtében kapcsolódási pontjaitok szétrezegnek, s ez megakadályoz benneteket abban, hogy egy erős egységben rezegjetek. Ismételten is kérlek benneteket nyissatok egymás felé, dolgozzatok közösen egymásért, egymást segítve és támogatva hiszen nem csak mag népeként tevékenykedtek, hanem munkátok kihat a Földeteken lévő valamennyi létezésekre, az emberiség jövőjére. Tudnotok kell azonban, hogy egyes folyamatok nem teljesítése esetén más irányvonalak kapnak emelt szintű rezgéseket, a fejlődés folyamatszála nem szakad meg ez esetben, de más irányt vehet fel, más cselekvések történnek, melyben eltérnek a folyamat szálak, az eredeti történésekhez képest.
A folyamatokban lévő dolgok visszaállítására nincs szükség, hiszen a fejlődési folyamat továbbra is halad, azonban lehetőséget adtunk, s lehetőséget adtatok arra, hogy új folyamat szálak épüljenek be jelen időtökben a cselekvési folyamatokban.
Egy új folyamat vette kezdetét, melyben már közösen tevékenykedtek Fénytársaitokkal, s megtettétek az első lépéseket az egységben való kapcsolódásra Földi szinten. Ez kihat további fejlődésetekre, képesek lesztek Földi szinten csatlakozni számos Fénytestvéreitekhez, egységben csatlakozva képesek lesztek végezni olyan folyamatokat, melyre az elkövetkezendő időkben szükségetek lesz.
Szeretettel ölelünk át benneteket, kísérjük lépéseiteket.
Kryon vagyok. Hányszor és hányszor hallottátok már ezt a mondatot, hányszor töltötte el várakozás szíveteket, hányszor fordultatok áhítattal felénk Égiekhez, s vártátok rezgéseinket, mikor megérintünk benneteket.
Hányszor emelted szívedet e magas rezgésre, s nevem kimondásakor már ott rezegtek körülötted a rezgések, s boldog várakozásban kapcsolódtál velem, Fénycsaládoddal, Angyali Lényeinkkel.
Nevemet kimondva megjelentem neked, s megjelenek mindannyiotoknak, hogy ott legyek mellettetek ebben a felemelkedett percekben, hogy munkásságotokban részt vegyek, hogy kitárulkozóm rezgéseimmel emeljelek benneteket, hogy kitárulkozó rezgéseinkkel érezzetek bennünket.
Itt vagyunk. Itt voltunk. Itt is leszünk mellettetek.
Végigkísérjük folyamataitokat. Végigkísérjük fejlődéseteket. Gyengéden megérintünk benneteket, s mutatjuk a helyes utat nektek gyermekek, földi gyermekek, áldott angyali lények.
Új időszámítás kezdődött el, a tiétek.
Torma Zsuzsa
 
I

ionon

Vendég
Kryon 2010.01.01.

Kedveseim! Kryon vagyok a Mágneses szolgálatból!
Köszöntelek benneteket!
Új nap, új élet kezdődött el számotokra magyar földeteken. Visszahoztatok egy csodálatos folyamatot, melynek eredményeképpen sokkal magasabb szinten rezegtek, sokkal eredményesebben tevékenykedhetek teremtési folyamatokban, kristályrezgésekbe, kvantum állapotban.
Szeretettel ötvöztétek szíveteket, azok érzéseit, szeretettel fordultatok fénytársaitok felé, hogy segítsenek nektek a folyamatokban, hogy segítsenek a magyar nép vállalásában. Magatok kértétek ezt, mikor eljött az ideje, mikor szembesültetek azzal, hogy egységes energia szintetek képtelen megfelelni a küldetési feladatoknak. Ezért drága gyermekeink, szeretetteink, ne legyenek bennetek rossz érzések, ne hagyjon nyomot benneteket, hosszabb ideig ezen érzések. Mert Földeteknek is van egy egységes rezgése, Világotoknak is van egy egységes rezgése, Univerzumotoknak is van egy egységes rezgése. S ha egy-egy rész nem tudja betölteni azt a folyamatot, melyet rezgés szinten el kell hogy érjen, akkor rezgések áramolnak át abba az adott egységbe, hogy a folyamatok rezgésirányvonala folyamatos legyen.
Nem kell, hogy hordozd, hordozzátok lelketek mélységében, hogy egyedül nemzet vállasként képtelen voltatok megtenni az első lépéseket. Nem kell hogy hordozd kedvesem, csak fogadd el, fogadd el a tényt, a valóságot, a ti időtök valóságát, hogy ebbe a folyamatban a becsatlakozások folytán együttesen értétek el azt a rezgésszintet, melynek következtében megnyitottátok az Új Világok kapuit.
Folyamatos vállalásotok következtében egyre nagyobb és nagyobb egységszinten kell rezegnetek, s mindaddig amíg egy erős, egységes Magyar- Mag rezgésben nem rezegtek, addig Fénytestvéreitek készen állnak arra, hogy becsatlakozzanak hozzátok, s közös erővel segítsék vállalásotokat.
Új idők kapuját nyitottátok meg, készen állva a további folyamatokra, s ez mérhetetlen boldogsággal töltött el bennünket.
A folyamatokba való becsatlakoztatás nem azt jelenti, hogy a magyar nép képtelen feladatát teljesíteni, hanem azt jelenti, (s kérlek ezt most tartsd figyelmedben kedvesem) hogy nem rezegtetek együttes erővel azon a rezgés szinten, hogy ezt megtegyétek. Továbbra is szükségetek van arra, hogy egységes szinten rezegjetek, hogy a további vállalásaitokat, feladataitokat teljesíteni tudjátok, további feladataitokat megtegyétek.
Mindaddig amíg nem álltok egységes erőben készen erre, kérlek továbbra is fogadjátok el társaitok bekacsolódását nemzet szinteken, hogy segítésék a fejlődést folyamatát, hogy segítsenek a Mag- Magyar népnek.
Nagyon erős ellenállásban dolgoztok kedvesek, melynek következtében kapcsolódási pontjaitok szétrezegnek, s ez megakadályoz benneteket abban, hogy egy erős egységben rezegjetek. Ismételten is kérlek benneteket nyissatok egymás felé, dolgozzatok közösen egymásért, egymást segítve és támogatva hiszen nem csak mag népeként tevékenykedtek, hanem munkátok kihat a Földeteken lévő valamennyi létezésekre, az emberiség jövőjére. Tudnotok kell azonban, hogy egyes folyamatok nem teljesítése esetén más irányvonalak kapnak emelt szintű rezgéseket, a fejlődés folyamatszála nem szakad meg ez esetben, de más irányt vehet fel, más cselekvések történnek, melyben eltérnek a folyamat szálak, az eredeti történésekhez képest.
A folyamatokban lévő dolgok visszaállítására nincs szükség, hiszen a fejlődési folyamat továbbra is halad, azonban lehetőséget adtunk, s lehetőséget adtatok arra, hogy új folyamat szálak épüljenek be jelen időtökben a cselekvési folyamatokban.
Egy új folyamat vette kezdetét, melyben már közösen tevékenykedtek Fénytársaitokkal, s megtettétek az első lépéseket az egységben való kapcsolódásra Földi szinten. Ez kihat további fejlődésetekre, képesek lesztek Földi szinten csatlakozni számos Fénytestvéreitekhez, egységben csatlakozva képesek lesztek végezni olyan folyamatokat, melyre az elkövetkezendő időkben szükségetek lesz.
Szeretettel ölelünk át benneteket, kísérjük lépéseiteket.
Kryon vagyok. Hányszor és hányszor hallottátok már ezt a mondatot, hányszor töltötte el várakozás szíveteket, hányszor fordultatok áhítattal felénk Égiekhez, s vártátok rezgéseinket, mikor megérintünk benneteket.
Hányszor emelted szívedet e magas rezgésre, s nevem kimondásakor már ott rezegtek körülötted a rezgések, s boldog várakozásban kapcsolódtál velem, Fénycsaládoddal, Angyali Lényeinkkel.
Nevemet kimondva megjelentem neked, s megjelenek mindannyiotoknak, hogy ott legyek mellettetek ebben a felemelkedett percekben, hogy munkásságotokban részt vegyek, hogy kitárulkozóm rezgéseimmel emeljelek benneteket, hogy kitárulkozó rezgéseinkkel érezzetek bennünket.
Itt vagyunk. Itt voltunk. Itt is leszünk mellettetek.
Végigkísérjük folyamataitokat. Végigkísérjük fejlődéseteket. Gyengéden megérintünk benneteket, s mutatjuk a helyes utat nektek gyermekek, földi gyermekek, áldott angyali lények.
Új időszámítás kezdődött el, a tiétek.
Torma Zsuzsa
Kedves mágnes a földgyermeke vagyok még nem mágnesezhető: de munkával bármire alakítható?
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A Földönkívüliek szólnak a Föld bolygó lakóihoz
2009. 12. 29.

(Ez a kék színnel írt bevezető rész nem maga az üzenet)

Ez a földlakókhoz címzett terjedelmes levél, amely egy adott pillanatban jelent meg, nem tartalmazza a feladó címét. Jelenleg számos helyen megtalálható a Világhálón. A dokumentum hitelessége nem szavatolható. Amit első látásra elmondhatunk róla, mindössze annyi, hogy úgy tűnik, egy nagyon jó ötleten alapul, összefüggő és egységes gondolatvilágot tükröz, kifinomult hozzáértéssel íródott, ami különleges intelligenciáról és érettségről árulkodik. Ebben a fogalmazványban egy komoly előadást fedezhetünk fel, amely nem műszaki jellegű, de ugyanakkor tárgyilagos. A szöveg nem tartalmaz rasszista illetve etnikai természetű gondolatokat vagy sugallatokat, és a szerzőről elmondható, hogy kiváló ismerője az emberi
nyelvnek és lélektannak, még akkor is, hogyha a nyelvtani szerkezet néhol eltér attól,
amit megszoktunk.
A szöveg legfontosabb tulajdonsága az, hogy hiányoznak belőle a túlbonyolított kifejezések, és a vallási vagy a new age áramlat sajátos zsargonjába tartozó szavak.
Amint látni fogjátok, ez egy egyszerű és lényegretörő levél. Ezért én is továbbküldöm hozzátok, hogy „megvizsgáljátok“, és így kialakíthassátok a saját véleményeteket.


Azért is küldöm el mindannyiótok számára, mert lehetséges, hogy ez a levél igaz. Az alapvető üzenete az, hogy az emberi civilizáció most egy súlyos válsággal szembesül, és nem képes megállni a zuhanásban, mivel ezt az összeomlást a jelenlegi társadalmi rendszer belsejében indították el. Hacsak meg nem állítják, akkor ez az összeomlás jelentős szakadást fog előidézni az emberiség szinte minden szintjén. Ezen a bolygón jelenleg egy, az egész Földre kiterjedő összeesküvés működik, amely már régóta használja a műszaki vívmányokat az emberiség mentális rabságba vetése érdekében, egy lerombolt és egészségtelen környezetben.

Akik ezen az útonvezetnek bennünket, sokan szándékosan, rendelkeznek az össszes természeti forrás fölötti uralom nagy előnyével, és éppen ezért lehetőségük van arra, hogy hasznot húzzanak a rohamosan fokozódó egyensúlyzavarból és az emberi fajt fenyegető egyéb egészségtelen megnyilvánulásokból. Mindezeken túl, biztosak vagyunk benne, hogy sok ember fogja a szabadulás útját választani. Ezek az emberek akártúlsúlyba is kerülhetnek, ha MEGÉRTIK A JÓ DÖNTÉSEK HASZNÁT ÉS SZÜKSÉGESSÉGÉT.
Annak érdekében, hogy bármit is tehessenek a rossz megfékezésére, egyesülniük kell és meg kell szüntetniük a félelmüket, az elszigeteltség érzését és a súlyos tudatlanságot a bolygón manapság végbemenő dolgok valódi arcát illetően.
A levélben álló javaslat az, hogy mindegyikünk határozza el, hogy elérkezett az ideje a földönkívüliek tömeges megjelenésének a bolygónk égboltján. Különösen most, ebben a sorsfordító pillanatban, a földönkívüliek járműveinek nagy számban való felbukkanása jelentős mértékben segíthetné az emberiséget, hogy késedelem nélkül fellebentse az illúzió és a hazugságok fátylát. Ugyanakkor a földönkívülieknek ez a nagy számban való jelentkezése számos létkérdés dilemmáját tisztázhatná le, és egyben katalizátorként tudna működni, kiváltva egy sokkal jobb mentalitás megszületését abból a beteges társadalmi örvényből, amelyben, sajnos, benne vagyunk. A földönkívüliek ilyen tömeges megjelenése képes lenne haladéktalanul elvezetni az emberiséget egy következő fejlődési szakaszba. A levélben foglalt
legfontosabb kérdés az, hogy azt választja-e mindegyikünk határozottan, hogy a földönkívüliek azonnal megmutatkozzanak ezen a bolygón? Azok a földönkívüliek, akik a jelek szerint megfogalmazták ezt a levelet, azt sugallják, hogy egy ilyen közvetlen érintkezés és bizonyos kulturális csereakciók kétségkívül lehetőséget teremtenének a legsúlyosabb akadályok leküzdésére, amelyekkel az emberiség jelenleg küszködik, mind a társadalom, mind pedig a művelődés fejlődése terén.
A földönkívüliek azzal érvelnek, hogy, amennyiben akarjuk ennek a kapcsolatnak a létrejöjjöttét, akkor erre a mentális-érzelmi síkot előre fel kell készíteni, egy határozott szándék és egy választás kinyilvánítása révén. A beleegyezésnek, amelyet egy ilyen kapcsolattaremtésnek a tudatos várása követ, az egész bolygó szintjén kell megvalósulnia, különben fennáll annak kockázata, hogy félelemből fakadó tömeges reakció lép fel. Egy ilyen állapot lehetővé teszi az embertömegek manipulációját a titok homályában meghúzódó elit által, akinek a kezében
összpontosul jelenleg a hatalom.
A földönkívüliek arra utalnak, hogy egy telepatikus úton, világosan és határozottan kifejezett, erőteljes mentális szándék, amely ennek a levélnek az elolvasása nyomán kialakulhat minden egyes olvasóban, elegendő ahhoz, hogy jelezze a földönkívüliek számára, milyen irányba vezéreljék cselekedeteiket. Habár az utóbbi időben az Internet elterjedése egy egyetemes állandóvá vált, a földönkívüliek azt kérik, hogy, miután minden nyelvre lefordították, ez a levél késedelem nélkül jusson el a széles embertömegekhez, és az egész világ számára közvetítődjön. A földönkívüliek azt javasolják, hogy ezt a levelet az emberek továbbítsák egymásnak, akár kézről kézre adva is, ismeretlen okokból figyelmen kívül hagyva a médiában való közzétételének lehetőségét. A továbbiakban közöljük a szóban forgó levelet, amely valódi
lehetőséget jelent számotokra, hogy lehetővé tegyétek a földönkívülieknek az összes földlakó színe előtti megjelenését, ami egyben egy erőteljes lökést jelent az emberiség fejlődésének egy sokkal jobb mederbe való terelése érdekében.


Az üzenet itt kezdődik:
ESÉLYETEK VAN ÁTALAKÍTANI A VILÁGOT!

MOST HATÁROZZATOK SZILÁRDAN, HOGY MEG KELL-E
JELENNÜNK?
Számotokra nem fontos, hogy ki adja át nektek ezt az üzenetet, a közvetítőt tekintsétek ismeretlennek. Azonban nagyon sokat számít, hogy mit tesztek ezzel az üzenettel, és,
hogy milyen határozott és egyértelmű szándékot ébreszt fel bennetek. Mindegyikőtöknek
joga van kellőképpen használni a szabad akaratát és felfedezni a boldogságot. Ezek olyan
jótékony jellemzők, amelyek be lettek mutatva számotokra, és amelyekhez ezentúl
mindannyian hozzáférhettek. Szabad akaratotok egy bizonyos mértékig saját
képességeitek ismeretétől függ. Az a boldogság, amelyet átélhettek, erősen függ attól a
szeretettől, amelyet ajándékba adtok vagy kaptok. Az összes öntudatos fajjal
egyetemben, amelyek ezen a bolygón élnek, abban a fejlettségi stádiumban, amelyben
vagytok, elszigeteltnek érezhetitek magatokat a bolygótokon. Ez a benyomás arra
késztet benneteket, hogy biztosak legyetek a sorsotokban. Mindazonáltal nagy
próbatételek előtt álltok, melyekről csupán egy kisebbség tud. Egyelőre nincsen jogunk
segíteni nektek, hogy átalakítsátok a jövőtöket, anélkül, hogy a tények ismeretében ezt ti
magatok ne választanátok. Ezt a mindannyiótok számára fontos üzenetet vegyétek úgy,
mint egy világméretű népszavazást! Legyetek tudatában annak, hogy a határozott és
kategorikus válaszotok, amelyet telepatikus úton fejeztek ki, tulajdonképpen olyan, mint
egyfajta szavazócédula!!!

KIK VAGYUNK MI?
Jelenleg még sem a tudósaitoknak, sem pedig a vallási vezetőteknek sincsen egységes
véleménye minden megmagyarázhatatlan, rejtélyes megfigyeléssel kapcsolatban,
amelyeket az emberiség évezredek óta tett a bolygótok különböző tájain. Azért, hogy
helyesen ismerhessétek meg az igazságot, a tényekkel anélkül kell szembenéznetek,
hogy azokat a mégoly tiszteletreméltónak látszó hitrendszereitek meghamisítanák. Egyre
több névtelen kutatótok máris új megismerési utakat tár fel a valóság egyre jobb
megközelítése érdekében. Civilizációtok ebben a korszakban részben kaotikus
információk óceánjában fürdik, melynek csupán csak egy elenyésző, a legkevésbé
felkavaró része terjedt el általánosan. Amennyiben figyelmesen áttekintitek korábbi
történelmeteket, az, ami nevetségesnek vagy lehetetlennek tűnt számotokra, jelenleg
már elérhető, és főként az elmúlt fél évszázadban meg is valósult. Sokan közületek azt
már most is állítjátok, hogy a jövő még ennél is meglepőbb lesz. Hamarosan fel fogjátok
fedezni azt is, ami rosszabb, és azt is, ami jobb. Az ebben a galaxisban élő sokszázmilliárd
teremtményhez hasonlóan, mi is öntudatos teremtmények vagyunk, akiket
egyesek „földönkívülieknek” neveznek, még akkor is, ha a mi valóságunk sokkal
kifinomultabb.
Teljesen biztosaknak kell lennetek abban, hogy a valóságban semmilyen
alapvető különbség sincsen közöttetek és közöttünk, ami megkülönböztet minket
egymástól, az az óriási tapasztalat, amelyet mi már egy magasabb fejlődési fokozatban
szereztünk meg . Bármilyen harmonikusan szerveződött struktúrához hasonlóan a mi
belső viszonyainkban is létezik egy hierarchikus értékrend. A mi hierarchiánk kizárólag
több faj bölcsességén alapul. Hierarchiánk jóváhagyásával szólunk mi most hozzátok.
Legtöbbetekhez hasonlóan mi magunk is a Legfelsőbb Lény (ISTEN) lényegi
megtapasztalását keressük. Biztosak lehettek benne, hogy valójában nem vagyunk sem
istenek, sem félistenek, hanem veletek egyenlőek vagyunk a Kozmikus
Testvériségen belül. Fizikailag sokan különbözünk tőletek, de többnyire humanoid
formánk van.
Létezésünk élő valóság, még akkor is, ha közületek a legtöbben még nem érzékelik ezt.
Teljes mértékben biztosak lehettek afelől, hogy mi nem csupán egyszerű fényjelenségek
vagyunk, hanem tudatunk van, ahogyan ti nektek is tudatotok van. Azért vagyunk a
felfogóképességeteken kívül, mert csaknem szüntelenül láthatatlanok maradunk, mind a
hétköznapi érzékszerveitek, mind pedig a hagyományos mérőműszereitek számára.
Jelenleg azt szeretnénk, hogy betöltsük a történelmetek mostani korszakában megjelent
űrt. Tudnotok kell, hogy mi már meghoztuk ezt a kollektív döntést, de ez nem elegendő.
Most szükségünk van arra, hogy ti is szilárd elhatározással és többségileg hozzájáruljatok
ehhez. Eme üzenet révén ti lesztek azok, mindegyikőtök egyénileg, akik határozottan és
egyértelműen eldöntitek, hogy mi fog végbemenni ezután. Ha ezt az üzenetet nagyon
figyelmesen tanulmányozzátok, tudatára ébredhettek a ténynek, hogy ti magatok
vagytok és mindig is ti maradtok azok, akik minden egyes esetben választotok. Nekünk
nincsen egyetlen emberi képviselőnk sem a Föld bolygón, aki irányíthatná a
döntéseteket.
EGYESEKBEN KÖZÜLETEK FELVETŐDHET A KÉRDÉS,
HOGY MIÉRT NEM VAGYUNK LÁTHATÓAK?
Bizonyos fejlődési szakaszokban a kozmoszban létező „emberiségek“ a tudomány új
formáit fedezik fel, amelyek magasabbrendűeknek bizonyulnak az anyag feletti
látszólagos uralomnál. A dematerializáció és a strukturált materializáció ennek a
tudásnak a részét képezik. A ti emberiségetek már elérte ezt a tudást bizonyos titkos
laboratóriumokban, ahol ezeket a jelenségeket más „földönkívüli” teremtményekkel
közösen kutatják felelőtlen kompromisszumok árán, amelyeket képviselőitek közül
néhányan szándékosan eltitkolnak előletek.
A tudományos körök számára jól ismert, légi vagy a világűrben megfigyelhető
jelenségeken vagy objetumokon kívül, mindaz, amit ti „UFO-nak“ neveztek,
tulajdonképpen „kézzel gyártott multidimenzionális hajók“, amelyek ezekkel a
jellemzőkkel rendelkeznek.
Jelenleg nagyon sok ember lépett auditív, érintési vagy pszichikai (telepatikus)
kapcsolatba ilyen készülékekkel, amelyekből néhány már a titeket „kormányozó” titkos
hatalom kezében van.
Az ilyen gépezetek valóságára vonatkozó világos megfigyeléseitek az ezen űrhajók
dematerializált állapotával járó számos jelentős előnynek köszönhetőek.
Mivel ti magatok egyelőre nem láttátok ezeket, el sem tudjátok hinni. Mi könnyen
megértjük ezt a tényt.
A ránk vonatkozó megfigyelések többségét egyénileg tesszük lehetővé a számotokra,
azért, hogy hassunk és benyomást tegyünk a lelketekre, és nem azzal a céllal, hogy
módosítsunk a szerveződési rendszereteken. A kozmoszban körülöttetek létező fajok
teljesen önkéntesen vállalják ezeket a kapcsolatfelvételeket, de tudnotok kell, hogy az
egyes kapcsolatteremtések értelme és célja igencsak eltérő lehet.
A rosszakaratú (sátáni) multidimenzionális teremtményeknek, akik a bolygótokon
uralkodó oligarhák árnyékában saját gonosz hatalmukat kinyilvánítva részt vesznek a
világotok fölötti uralomban, jó okuk van a rejtőzködésre: mivel az emberek nem
tudnak létezésükről, könnyen eltitkolhatják előttük tevékenységüket.
Részünkről tapintatosságunk oka az, hogy töretlenül tiszteletben tartjuk az emberek
szabad akaratát, amelyet ők mindig a saját ügyeik intézésére használhatnak és fel is kell
használniuk, hogy önmaguk érhessék el azt a műszaki és spirituális érettséget, amelyre
szükségük van. Nagyon várjuk emberiségetek belépését a galaktikus civilizációk
családjába.
Tudnotok kell, hogy képesek vagyunk megjelenni a napvilágon, és készen állunk
arra, hogy megengedjük számotokra ezt az egyesülést. Eddig azért nem tettük
meg ezt a lépést, mert közületek túl kevesen akarták őszintén ezt, akár
tudatlanságból vagy közömbösségből, akár félelemből fakadóan, és főképp mert
nem adódott kritikus helyzet vagy vészhelyzet.
A megjelenéseinket vizsgáló emberek közül sokan számolják éjszakai fényeket, anélkül,
hogy ezáltal bármilyen módon fényt derítenének erre a jelenségre. Ők gyakran úgy
tekintenek az általuk megfigyelt rejtélyes valóságra, mint valami tárgyra, észre sem
véve, hogy ott tulajdonképpen tudatokról van szó.
KIK VAGYTOK TI?!
Még ha nem is tudjátok, ti számos hagyomány leszármazottjai vagytok, amelyek az idő
múlásával fokozatosan kölcsönösen gazdagították egymást. Ebben a folyamatban részt
vettek olyan fajok is, amelyek valaha a Föld színén éltek. Egyik célotok az, hogy
egyesüljetek ezen gyökerek tiszteletben tartásával, egy közös terv együttes
megvalósítása érdekében. Kultúráitok külső megjelenése látszólag elválaszt titeket, mivel
ti ezekkel a külső jegyekkel helyettesítitek mély, valódi lényeteket. Külső alakotok
hatással van a kifinomultabb belső természetetekre. A formának ez az uralkodó
jellege védőbástyaként szolgál a titeket uraló gonosz szándékú titkos erők
számára, és így ők maguk sohasem képezik vita tárgyát.
Tudnotok kell, hogy arra vagytok hivatva, hogy túllássatok a formán, tiszteletben tartva
ugyanakkor annak rejtelmes szükségszerűségét, gazdagságát és szépségét. Az így
megértett formák titokzatos szükségszerűségének tudata késztetett és késztet arra
minket, hogy sokféleségükben szeressük az embereket. A béke nem csak abból áll, hogy
ne robbantsatok ki újabb háborúkat, hanem abból is, hogy azzá váljatok, akik
ténylegesen vagytok: egy és ugyanazon Testvériség.
Kevés a rendelkezésetekre álló megoldási lehetőség, hogy ezt a tényt a minél jobban
megértsétek. Egyik ilyen lehetőség a harmonikus és jótékony kapcsolatteremtés egy
másik fajjal, amely így közvetíteni tud számotokra egy tiszta képet arról, hogy kik
vagytok a valóságban.
JELENLEG MILYEN HELYZETBEN VAGYTOK?
Minden eddigi megjelenésünk során nagyon gyenge befolyást gyakoroltunk a jövőt illető
kollektív és egyéni döntőképességetekre. Ennek az az oka, hogy mi nagyon jól ismerjük
a mélylélektani mechanizmusokat.
Arra a következtetésre jutottunk, hogy a belső szabadság felépítése majdhogynem nap
mint nap megy végbe, olyan mértékben, amennyire egy ember öntudatra ébred és
felfogja külső környezetét, emberi közösségét, és amilyen mértékben tökéletesedik,
fokozatosan megszabadulva mindenféle rossz szokásaitól, korlátaitól és
tehetetlenségétől. Számos önkéntes, bátor emberi tudat által kifejtett óriási jótékony
hatás ellenére ezt a leláncoló tehetetlenség természetellenes módon fenn van tartva, és
ebből a gonosz szolgálatában álló és egyre csak növekvő központi hatalom húz hasznot.
Egészen a közelmúltig az emberi faj megfelelő irányítással bírt saját fontos döntéseivel
kapcsolatban. Jelenleg az emberiség egyre inkább elveszíti a saját sorsa fölötti
uralmat, az ún. fejlett technológia széleskörű alkalmazása következtében, melynek
ártalmas hatásai a bolygó ökoszisztémájára és az emberi élettérre nézve kezdenek
visszafordíthatatlanná válni. Elmondható, hogy lassan, de biztosan elveszítitek rendkívüli
képességeteket, hogy kellemessé, széppé és mélységesen beteljesültté tegyétek
életeteket. Ellenállóképességetek szabad akaratotoktól függetlenül főként a
létrejövő mesterséges körülményeknek a hatására csökkenni fog. Az ilyen gonosz
technológia mind a testetekre, mind pedig a pszichikumotokra káros hatással van.
Bolygótokon már számos ilyen rossz szándékú, nagyszabású terv van folyamatban.
Tudatlanságotokból fakadóan közülen a legtöbben még csak nem is sejtitek a készülődő
rosszat.
Sürgősen rá kell jönnötök arra, hogy ez a helyzet mindaddig jóra fordulhat, ameddig
mindannyian rendelkeztek azzal a kolosszális alkotóerővel, melynek révén ellenállhattok
az árnyékban ténykedő vezetőitek sötét terveinek. Éppen ezért mi egyenlőre
láthatatlanok maradunk. Tudnotok kell, hogy ez az óriási egyéni teremtőerő a
közeljövőben eltűnhet, hacsak nem tesztek minél hamarabb egy
többleterőfeszítést, amelyet jelentős nagyságrendű kollektív tudatiszint ugrás
követ. Amennyiben ez a nagy közösségi tudatszint-váltás nem megy végbe, akkor a
következő periódus számotokra a szakadás korszaka lesz.
Minél hamarabb rá kell jönnötök arra, hogy nem szükséges bevárni a végső
pillanatot ahhoz, hogy megtaláljátok a megoldást erre a helyzetre. Nem
gondoljátok, hogy eljött már az idő, hogy megelőzzétek, sőt akár kigyógyuljatok a
szenvedésekből? Történelmetek útját mindig is különböző népek találkozása fémjelezte,
akiknek gyakran konfliktusos körülmények között kellett felfedezniük egymást. Az ezután
következő hódításokat csaknem minden esetben valamelyik fél hátrányára vitték véghez.
Az utóbbi időben a Föld szinte olyanná vált számotokra, mint egy falu, ahol mindenki
ismer mindenkit, a konfliktusok mégis fennmaradnak, a mindenféle fenyegetések napról
napra egyre súlyosabbak, hosszabbak és erőteljesebbek.
Az ember, mint egyén, bár számos mélységesen jótékony és ámulatba ejtő potenciális
tulajdonsággal van felruházva, még csak nem is sejti, hogy ilyen rendkívüli erőkkel
rendelkezik. Mivel senkitől nem kap útmutatást ezeknek a benne szunnyadó
erőknek a felébresztéséhez, ezért nem is képes úgy használni őket, ahogyan
kellene. Sajnos ez a helyzet legtöbbetek esetében, és főleg geopolitikai okokból
szándékosan tartanak benneteket ebben a tudatlan állapotban. Tudjátok azt, hogy
jelenleg néhány milliárdan éltek ezen a bolygón. Most a gyermekeitek nevelése, az
életkörülményeitek, valamint számtalan állat és növény léte ki van szolgáltatva a
politikai, pénzügyi, katonai és vallási képviselőitek egy szűk – nagyrészt nem is
jóindulatú - csoportjának alá van vetve és kénye-kedvére ki van szolgáltatva. A
gondolataitok és hitetek túlnyomó részét egy bizonyos szűk csoport érdekei
szerint alakítják ki számotokra, azért, hogy elnyomjanak és szolgasorba
taszítsanak titeket, miközben azt az illúziót keltik bennetek, hogy saját sorsotok urai
vagytok, de ez lényegében véve egyáltalán nem igaz.
Ne tévesszétek szem elől mindezeket, hiszen nagy különbség van vágyaitok és tényleges
megvalósításuk között, főleg akkor, amikor a tudatlanságotok miatt, amelyben
tetszelegtek, még csak nem is sejtitek a játszma valódi szabályait. Amikor majd
eléritek a valóság teljes megismerését, rá fogtok jönni, hogy valójában nem ti
vagytok a hódítók. Az információ egy bizonyos irányba való terelése sok évezredes
stratégia, amelyet még ma is alkalmaznak az emberiség esetében. Bizonyos megfelelő
technológia segítségével megvalósítható az olyan gondolatok, érzések vagy akár
organizmusok bejuttatása belső struktúráitokba, amelyek nem hasznosak és nem
jótékonyak számotokra. Ez egy másik, még régebbi stratégia, amelyet manapság teljes
erővel gyakorlatba ültetnek. Jelenleg a rendkívüli fejlődési lehetőségeket kilátásba
helyező technológiák csupán az emberek alávetésével és elpusztításával fenyegetnek.
Mindezek és majd a jövőben megjelenő lehetőségek és fenyegetések sajnálatos módon a
nyers valóságot jelentik és fogják jelenteni.
Tudatlanságotok és tehetetlenségetek a hatására, amelyben tetszelegtek, ti legtöbbször
a valóság csupán jelentéktelen részét látjátok, az egyedülit, amelyről azok, akik
a hatalmat bitorolják, úgy döntöttek, hogy megmutatják nektek. Az
energiaforrások kimerítése ugyanúgy eltervezett, mint az is, hogy egyetlen hosszú távú
és az emberiségnek nagy hasznot hajtó projekt se kezdődjék el, és ne valósuljon meg.
Csak kevesen tudjátok, hogy a bolygótok ökoszisztémájának kimerítési mechanizmusa
már visszafordíthatatlan határokat ért el. Bizonyos nyersanyagok megritkulása,
valamint ezeknek a kaotikus, méltánytalan elosztása a fogyasztói árak
növekedését fogja okozni, és ez a közeljövőben testvérgyilkos összecsapásokat
fog kirobbantani, melyek óriási embertömegeket érintenek majd, mind a városok
szívében, mind pedig a falvaitokban. A közel jövőben a gyűlölet növekedni fog, de
ezzel egy időben a szeretet is egyre nagyobb lesz. A szeretet által fogjátok tudni
megőrizni a reményt, hogy hatékony és bölcs megoldásokat fogtok találni. De
tudnotok kell, hogy A KRITIKUS TÖMEG EGYELŐRE NEM ELÉGGÉ NAGY, miközben
jelenleg a bolygótokon már kifejti tevékenységét egy intelligens és gonosz módon
rejtőzködő hatalom, amely szabad akaratotok eredményes használatát széles körben
aláaknázza.
A jelenlegi igen nagy tehetetlenségi állapotot a emberi magatartásformák nagy része
hozza létre, amelyek az ártalmas szokások és a múlt téves előítéleteinek hatására szinte
teljesen megkövesedtek, és ez a kilátás könnyen bajba sodorhat benneteket. Közületek
mindazok, akik már felfogták ezeket a tényeket, ezeket a nehézségeket azoknak a
képviselőiteknek tulajdonítják, akikben fokozatosan elhalványodik az emberiség egésze
számára hasznos jócselekedetek tudata a mammutvállalatok bűnös érdekei miatt. Noha
ezen problémákat felszínesen gyakoran vizsgálják, a valóságban ritka ezek mélyreható
elemzése.
Sok esetben a cselekvés pillanatában egyik késedelem a másikat követi, míg végül a
tetteitek sokkal inkább egy kényszer hatására, semmint saját választásotok
eredményeképpen valósulnak meg. Ez az oka annak, hogy sokkal inkább, mint
bármikor eddigi történelmetek során, a ma hozott döntéseitek egyenesen
arányosan és jelentősen befolyásolják a holnapi (a jövőbeni) túléléseteket.
Vajon, milyen esemény tudná gyökeresen megváltoztatni ezt a tehetetlenségi állapotot,
amely jellemző a civilizációtokra? Érdemes feltennetek magatoknak a kérdést: vajon
miből születhetik meg az a mélységesen egyesítő kollektív tudatosság, amely képes lesz
megfékezni a gonosznak ezt az egyre gyorsuló elburjánzását és hatalmát?
Ősidőktől kezdve az egész történelem során az emberi törzsek, népek és nemzetek
kölcsönösen felfedezték egymást, találkoztak és építő jellegű kapcsolatot létesítettek
egymással. Az emberiség nagy családjára nehezedő egyre súlyosabb fenyegetésekkel
szemben sokkal inkább, mint bármikor, elérkezett az ideje egy késlekedés nélküli,
minden eddiginél szélesebb körű, bölcs együttműködésnek.
Fel kell fognotok, hogy jelenleg egy erőteljes hullám készül felbukkanni. Ez a
hatalmas hullám válogatás nélkül összekeveredve tartalmaz mindenféle nagyon pozitív,
jótékony, illetőleg nagyon rossz, akár elrettentően gonosz elemeket is.
KICSODA „A HARMADIK FÉL“?
Két fő módja van annak, hogy miként lehet felvenni a kozmikus kapcsolatot egy
civilizációval:
a.) az adott civilizáció hatalmon levő képviselőin keresztül vagy
b.) közvetlenül, nem jelentős egyéneken keresztül.
Az első módszer bizonyos hatalmi harcokat vált ki, a második egy magasabb tudatszintet
eredményez.
Az első utat már kiválasztotta bizonyos földönkívüli fajoknak egy csoportja,
akiknek az érdeke az, hogy az emberi fajt alárendelt helyzetben tartsák. Ez a
csoport arra készül, hogy ily módon a saját uralma alá vonja mind a bolygó
nyersanyagtartalékait, mind pedig az emberi faj genetikai örökségét, sőt, az érzelmi
energiáját is, amely a bolygó szintjén megnyilvánul.
A második utat a földönkívüli fajok olyan csoportja választotta, amely a Szellem
isteni célját szolgálja. Ami bennünket illet, teljes mértékben ennek az önző érdekektől
mentes ideálnak a pártjára álltunk. Néhány évvel ezelőtt már bemutatkoztunk az emberi
hatalom néhány képviselőjének, akik elutasították feléjük kinyújtott kezünket, azzal a
kifogással, hogy a részvételünk összeegyeztethetetlen az érdekeikkel és a stratégiai
szemléletükkel.
Éppen ezért úgy határoztunk, hogy jelenleg szinte minden emberhez jusson el a
felhívás, hogy az ügy ismeretében válasszon, anélkül, hogy a hatalom bármely
képviselője közbeavatkozna. Mindazt, amit korábban azok számára ajánlottunk,
akiket képesnek véltünk arra, hogy a ti boldogságotokhoz jelentősen hozzájáruljanak,
most közvetlenül nektek ajánljuk fel, a jövőtökért!
Sajnos nem tudjátok azt, hogy bizonyos nem emberi lények jelentős mértékben
részt vettek, és továbbra is részt vesznek ezeknek a központosító és
monopolizáló hatalmi eszközöknek a használatában, anélkül, hogy ezek a súlyos
tények zavaróan hatnának vagy hozzáférhetők lennének a érzékszerveitek számára. Még
ha nem is tudjátok ezt elhinni, tudnotok kell, hogy tökéletesen igaz az, hogy
ezek a nem emberi lények igen okkult és szubtilis módon szinte teljesen
átvették az irányítást. Azt is tudnotok kell, hogy ezek a nem emberi lények nem
feltétlenül léteznek az anyagi világotokban, és pontosan emiatt szörnyű hatékonyak a
gonoszságban, és félelmetesek lesznek a közeljövőben.
Mivel léteznek ezek a számotokra még nem is sejtett körülmények, feltehetjük a kérdést,
hogyan használhatjátok teremtő és jótékony módon szabad akaratotokat, ha azt
manipulálják?

MIÉRT IS VAGYTOK MINDANNYIAN TÉNYLEGESEN SZABADOK?
Népeitek megbékélése és újraegyesítése lehetne az az első lépés, amelyet meg kell
tennetek annak érdekében, hogy harmóniába kerüljetek a kozmoszban létező, a saját
civilizációtoktól különböző fejlett civilizációkkal.
Ezt a lehetőséget az árnyékban ténykedő, gonosz manipulátoraitok minden áron el
akarják kerülni, mert tudják azt, hogy, megosztva és félelmet keltve bennetek,
nagyon könnyen tudnak uralkodni rajtatok! Tudva levő, hogy jelenleg kormányaitok
is elszántan követik a népek megosztásának és leigázásának tervét. Kártékony erejük
ármánykodásuk és azon képességük révén mutatkozik meg, hogy bennetek félelmet,
kétségeket, bizonytalanságot és hitetlenséget keltsenek. Mindezek a hibák, amelyek
felébredtek és felerősödtek bennetek, jelentős kárt tesznek kozmikus természetetekben,
és lefékezik azon rendkívüli és jótékony erők felébredését, amelyek látens állapotban
mindnyájatokban léteznek.
Ennek az üzenetnek, amelyet mindnyájatokhoz intézünk, nem lenne értelme, ha
nem szeretnénk, hogy felébredjetek abból az álomból, amelyben éltek, hogy
ezeknek a manipulátoroknak az uralma ne érje el a csúcspontot, és aljas,
ármánykodó és bűnös terveik ne jussanak el végkifejletükig néhány éven belül,
melynek következményei az egész emberiség számára nagymértékben végzetesek
lennének. Tudnotok kell, hogy ezeknek a terveknek a határideje nagyon közel van már,
és éppen ezért az emberiség olyan drámai változásokon fog keresztül menni, amelyekhez
foghatók az elmúlt tíz ciklusban nem történtek.
Ahhoz, hogy tudjatok védekezni ezen láthatatlan támadások ellen, fel kell
ébresztenetek és el kell kezdenetek használni, jobban, mint valaha, azokat a
rendkívüli spirituális adottságokat, amelyek segítségével lényetekben meg fognak
jelenni az előttetek álló súlyos problémák megoldását lehetővé tévő inspirációk.
Tudnotok kell azt, hogy ezen elnyomó tömegeken belül is létezik ellenállás, ugyanúgy,
ahogyan az emberek tömegében is. Azonban figyelembe kell vennetek azt a tényt, hogy
a külső forma nem lesz elég ahhoz, hogy megkülönböztessétek az elnyomót a
szövetségestől. Jelen helyzetetekben, amelyben az emberek nagy többségének
pszichikuma van, rendkívül nehéz lesz számotokra számos hasznos és jótékony
cselekedet végrehajtása. Ahhoz, hogy sikerüljön azzá válnotok, amire már a
kezdetektől fogva el vagytok hivatva, az intuíció mellett speciális képzésre (tanulóidőre)
van szükség, amelynek segítségével túl fogtok tudni lépni a rátok helyezett korlátokon,
és fel fogjátok tudni ébreszteni a rendelkezésetekre álló rendkívüli potenciális
képességeket.
Mivel tudjuk azt, hogy milyen felbecsülhetetlen értékkel és óriási erővel bír
minden egyes ember szabad akarata, most meghívunk benneteket, hogy minél
hamarabb résztvegyetek egy olyan alternatívában, amelyre szükségetek van.
MIT FOGUNK TUDNI NYÚJTANI NEKTEK?
Ahogy a kellő pillanatban meg fogtok tudni győződni róla, egy sokkal tágabb, mélyebb és
átfogóbb látásmódot adhatunk nektek az univerzumról, amelyben mindannyian létezünk
és általában az életről. Ráadásul a jótékony, harmonikus, konstruktív kölcsönhatások
bizonyítékával is szolgálhatunk, amelyet könnyen gyakorlatba lehet ültetni. Átadjuk
nektek saját tapasztalatunkat az egyenlőségen, szereteten és testvériségen alapuló
kapcsolatokról. Rengeteg technikai jellegű, jótékony, felszabadító erővel bíró tudást
fogunk tudni átadni nektek.
Tudunk segíteni abban, hogy a szenvedések és a betegségek megszüntetésének új
fázisába léphessetek. Tudunk segíteni abban, hogy felébresszétek, és ellenőrzött,
jótékony módon használjátok egyéni látens erőiteket. Meg tudjuk tanítani nektek, és
ugyanakkor meg tudjuk könnyíteni azt, hogy hozzáférjetek új fajta, végtelen
energiákhoz, amelyek ott vannak környezetetekben, és amelyekkel rezonanciába tudtok
kerülni a megfelelő fejlett, tudományos módszerek segítségével. Tudunk segíteni, és
útmutatást tudunk adni arra vonatkozóan, hogy könnyen és gyorsan ki tudjátok
terjeszteni egyéni tudatmezőtöket, amely segítségével ténylegesen megismerhetitek
magatokat és felébreszthettek saját lényetekben olyan pszichikai és spirituális erőket,
amelyek szokatlanok a tudatlanságban élő emberek többsége számára.
Viszont azt is kijelenthetjük, hogy nem fogjuk tudni megadni nektek az egyéni és
kollektív félelmeiteken való túllépést. Nem fogjuk tudni megadni nektek azt, hogy
túllépjetek kétségeiteken, a benneteket mardosó gyűlöleten és gonoszságon. Csupán
azoknak az univerzális törvényeknek a megértésében és haladéktalan gyakorlatba
ültetésében tudunk segíteni, amelyeket előzőleg ti magatok választotok ki és értetek
meg, hogy ezáltal jótékonyan és minden szempontból átalakítsátok testeteket és
lényeteket. Tudnotok kell azt, hogy ez a segítség nem jelenti azt, hogy mi kezdünk el
dolgozni helyettetek, mivel ez az érdek nélküli segítség nem feltételezi azt, hogy
helyettetek mi tesszük meg az egyéni és kollektív erőfeszítéseket, hogy egy sokkal jobb
és harmonikusabb világ épüljön fel, amelyre vágytok. Már most biztosak lehettek abban,
hogy mutatni fogjuk az utat, de nem adhatunk aspirációt, szeretetet és kitartást ahhoz,
hogy felfedezzetek új, eddig még csak nem is sejtett birodalmakat, amelyekhez
mindannyian hozzá fogtok férni, ha buzgón megteszitek az ehhez szükséges
erőfeszítéseket.
MIT KAPUNK MI CSERÉBE MINDAZÉRT AZ ÉRDEK
NÉLKÜLI SEGÍTSÉGÉRT, AMELYET NEKTEK NYÚJTUNK?
Ha a bolygószintű népszavazás keretében egyértelműen és határozottan kinyilvánítjátok
abbéli szándékotokat, hogy nektek megjelenjünk, ezáltal telepatikus módon elhatározva
azt, hogy bolygóközi kapcsolat jöjjön létre közöttünk, már előzetesen bejelenthetjük
számotokra, hogy teljes mértékben örülni fogunk annak, hogy az univerzumnak ebben a
részében, ahol ti léteztek, megjelenik és fennmarad a testvéri egyensúly. Kapcsolataink
során élvezni akarjuk azokat a gyümölcsöző diplomáciai cseréket és azt az intenzív
örömöt, amely majd el fog minket árasztani, amikor azt fogjuk látni, hogy egységben
vagytok, telve jóakarattal, és a jó szándék vezérel közületek egyre több embert, hogy
megvalósítsátok mindazt, amire képesek vagytok. Az öröm, a szeretet és a boldogság
érzései folyamatosan nagyon keresettek az univerzumban, mert ezen érzések
kifejeződése mindig isteni. Az a tiszta boldogság, akárcsak az a harmónia és az a jó,
amelyet segítünk felfedeznetek, mindig vissza fog ragyogni ránk is. Most eljött a
pillanat, hogy emlékezzetek a kérdésre, amelyet feltettünk:
AKARJÁTOK-E EGYÉRTELMŰEN ÉS HATÁROZOTTAN,
HOGY LÁSSATOK MINKET MEGJELENNI?
Íme, így kell válaszolnotok erre a kérdésre!
A lélek fenséges, rejtélyes valóságai egyértelműen és határozottan meg tudnak
nyilvánulni. Sőt mi több, biztosak lehettek afelől, hogy minden egyes
alkalommal, amikor egyértelműen és határozottan ránk gondoltok és e
valóságokat megnyilvánítjátok, mi azonnal érzékelni ogjuk gondolataitokat,
vagy jobban mondva telepatikus módon érzékelni fogjunk benneteket. Ehhez
elegendő annyi, hogy feltegyétek ezt a kérdést, és ezt követően arra törekedjetek, hogy
amennyire csak lehet, minél egyértelműbben és határozottabban válaszoljatok, akár
egyedül vagytok, vagy még jobb, ha egy csoportban vagytok, amely összhangban
cselekszik. Mindezen tanácsokon túl, amelyeket adunk nektek, biztosak lehettek abban,
hogy közületek mindenki úgy fog tudni cselekedni, ahogy azt ő szeretné. Ezért akár egy
város közepén vagytok, akár valahol a sivatag közepén, ez a tény a válaszotok
hatékonyságát nem fogja befolyásolni. Amikor felteszitek magatoknak ezt a
kérdést, a válaszotok legyen egyértelmű és határozott, akár IGEN, akár NEM, és
arra kérünk benneteket, hogy előzetesen fontoljátok meg, hogy NE AZONNAL A



KÉRDÉSFELTEVÉST KÖVETŐEN ADJATOK EGYÉRTELMŰ ÉS HATÁROZOTT VÁLASZT.
Amikor elhatároztátok azt, hogy válaszoltok erre a kérdésre, azt tanácsoljuk, tegyétek
ezt úgy, mintha ráérősen saját magatokkal beszélnétek. Mielőtt válaszolnátok, jó, ha
minél nagyobb felelősséggel elgondolkodtok ezen az üzeneten, és szükséges figyelembe
vennetek mindazokat az információkat, amelyeket az üzenetben rendelkezésetekre
bocsátottunk. Mielőtt IGENnel, vagy NEMmel válaszolnátok, tekintsétek ezt egyetemes
kérdésnek, és tudatosítsátok azt, hogy a kérdés szavainak ebben a kontextusban
erőteljes jelentése van, amely ezt követően visszhangot fog kelteni lényetekben és belső
univerzumotokban egy okkult rezonancia-folyamatot fog elindítani.
Amikor végül egyértelműen és határozottan eldöntitek azt, hogy mi is lesz a válaszotok,
figyeljetek arra, hogy semmilyen kételkedés ne zavarjon meg benneteket. Ezért
egyértelműen és határozottan kell erre gondolnotok a lelketekben és tudatotokban
egyaránt. Ezért fontos az, hogy főleg akkor, amikor megfogalmazzátok ezt a választ, egy
egyértelmű és határozott szándékot nyilvánítsatok meg, amelyet ugyanakkor
összekapcsoltok a válaszotokkal. Annak érdekében, hogy harmonikusan össze tudjátok
kapcsolni a választ a kérdéssel, azt tanácsoljuk, hogy csak azután válaszoljatok, hogy EZT

AZ ÜZENETET ALAPOSAN ÁTTANULMÁNYOZTÁTOK KÜLÖNBÖZŐ IDŐPONTOKBAN LEGALÁBB 3-SZOR EGYMÁS UTÁN.
EGY FONTOS TANÁCS, AMELYET JÓ, HA FIGYELEMBE VESZTEK !!!

Kérjük, vegyétek figyelembe azt, hogy nem kell sietnetek, ne válaszoljatok
kapkodva és felszínesen! Azt tanácsoljuk, hogy mielőtt válaszolnátok, lélegezzetek
akaratlagosan lassan és mélyen, és hagyjátok, hogy egész lényetekben dinamizálódjon
szabad akaratotok. Így cselekedve, közületek sokan először fogják felfedezni a szabad
akarat rendkívüli erejét. Ezekben a pillanatokban ízleljétek meg teljességében lényetek
esszenciáját, és érzékeljetek egy intenzív és mindent átölelő örömállapotot annak okán,
hogy azok vagytok, amik vagytok! Különösképpen ilyenkor túl kell lépnetek mindazokon
a nehézségeken, amelyeken néhányan átmentek, és amelyek meggyengítenek
benneteket. Felejtsetek el minden benneteket kínzó problémát és feszültséget, és
törekedjetek arra, hogy néhány percig teljes mértékben el tudjatok különülni ezektől,
hogy saját magatok lehessetek teljes ragyogásotokban. Ekkor törekedjetek főleg arra,
hogy tisztán érzékeljétek a bennetek tüstént feltörő, mindent elsöprő erőt, amely egy
villámhoz hasonlóan nyilvánul meg. Abban a pillanatban, amikor elkezditek
megfogalmazni a választ, egyszersmind tudatosítsátok, hogy ténylegesen saját
magatok urai vagytok és azok is maradtok ebben a pillanatban!
Kérlek, vegyétek figyelembe azt, hogy a válasz hatásának felerősítése érdekében
lehetséges, hogy időről-időre újra válaszoljatok erre a kérdésre főleg akkor, ha a
válaszotok IGEN, de figyeljetek arra, hogy a válasz mindig ugyanaz legyen és maradjon
(nem lehet egyszer IGENnel, majd NEMmel válaszolni, majd megint IGENnel, majd
NEMmel, majd harmadszor is IGENnel, majd újra NEMmel stb.). Ha így cselekedtek, és
időről-időre válaszoltok erre a kérdésre, bizonyos módon kompenzáljátok
mindazok hiányzását, akik nem tudnak ennek az üzenetnek a létezéséről.
Tudnotok kell azt, hogy pozitív válasz esetében (IGEN!!!), az időről-időre, akár hetente
kétszer-háromszor megismételt válasz mélyen jótékony, teremtő, megtisztító és
fenséges hatásai lényetekben nem fognak késlekedni. Sőt az időről-időre megismételt
pozitív válasz fennséges késlekdés nélkül megjelenő jótékony hatásainak
összeadódását fogjátok megtapasztalni, amelyet egy fokozatosan erősödő és
növekvő, mejújuló és mélyen átalakító felhalmozódásként fogtok megélni.
RÁADÁSUL JAVASOLJUK AZT, HOGY EZT AZ ÜZENETET ADJÁTOK TOVÁBB MINÉL
TÖBB BARÁTOTOKNAK, VAGY EGYSZERŰEN CSAK ISMERŐSÖTÖKNEK, HOGY
SEGÍTSÉGETEKKEL VÉGÜL MINÉL TÖBB EMBER VÁLASZTHASSON AZ ÜGY TELJES
ISMERETÉBEN.
Ha mindannyian lelkesedéssel és e nemes siker iránti odaadással íly módon cselekedtek,
meggyorsítjátok annak pillanatnak az eljövetelét, hogy megláttok bennünket a
bolygótok egén megjelenni. Tudnotok kell, hogy megjelenésünk rövidesen azután
lehetséges lesz, hogy az ezen a bolygón élő emberek között kellő erővellétrejön a
BOLYGÓSZINTŰ KONSZENZUS állapota.
Legyetek tudatában annak, hogy egyetlen egyértelműen és határozottan megnyilvánított
gondolat, egyetlen határozott és kategorikus válasz minden rosszat felforgathat a
közeljövőben ezen a bolygón, ha kellően nagyszámú ember fog IGENT mondani! Mi
reméljük, hogy ez meg fog történni! Jó, ha tudatosítjátok azt, hogy, ha magatokban
egyértelműen és határozottan megfogalmazzátok szándékotokat, ez hamarosan előidézi,
hogy megnyilvánuljunk fizikai világotokban, a napvilágon, amennyiben a bolygótokon
minél több ember fog egyértelműen és határozottan IGENt mondani. Amennyiben minél
több ember válaszol IGENnel erre a kérdésre, előttetek való megjelenésünk pillanata
mind számunkra, mind számotokra igen értékes lesz, sőt, egy ilyen találkozás az egész
emberiség számára mélyen átalakító és nélkülözhetetlennek fog bizonyulni. Mindamellett,
hogy mindegyikőtök megválaszthatja azt a formát, amely számotokra válaszként
megfelel erre a kérdésre, tudnotok kell azt, hogy számunkra szükségtelen bármiféle
felénk irányuló rituálét végeznetek. Jó, ha tudjátok, hogy pozitív (IGEN!) válasz
esetében, amelyet időről-időre erőteljesen, egyértelműen, határozottan és őszintén
megfogalmaztok, abban a pillanatban, hogy az saját akaratotokból megnyilvánul
szívetekben, mindig azonnal érezhető lesz számunkra, amikor azt megfogalmazzátok.
Még akkor is, ha hetente többször válaszoltok, és megfogalmazzátok a pozitív (IGEN!)
választ, mindannyian egyre határozottabban fogjátok érezni, hogy mi is azonnal
válaszolunk minden egyes alkalommal.
Figyelembe kell vennetek azt, hogy ha IGENnel válaszoltok határozott
szándékotok és titkos akaratotok intim szavazófülkéjében, íly módon meg
fogjátok tudni határozni a jövőt, és gyökeresen meg fogjátok tudni változtatni
az egész bolygó sorsát.
MI AZ ÖSSZHANGBAN TEVÉKENYKEDŐ KOLLEKTÍV HIT
KOLOSSZÁLIS ÉS NEM SEJTETT EMELŐRÚD HATÁSA,
AMELY MINDENT ÁTALAKÍTHAT EZEN A BOLYGÓN, ÉS
HOGYAN NYILVÁNUL EZ MEG?

(FIGYELEM!!! Véleményünk szerint a következőkben egy, a nagy beavatottak által ismert alapvető rejtély van felfedve – a szerkesztő megjegyzése)
Pozitív (IGEN!) válasz esetében, amely röviddel a választ követően arra fog késztetni
bennünket, hogy megjelenjünk fizikai világotokban, figyelembe kell vennetek azt, hogy
ezt a döntést kellő számú embernek kell meghoznia, még akkor is, ha ez a tett a
köztetek lévő szkeptikusok és pesszimisták számára teljesen jelentéktelennek is tűnik.
Tudván ezt, pontosan ezért azt ajánljuk, hogy ezt az üzenetet juttassátok el minél több
emberhez az összes lehetséges módon (írott és audio formában, amelyet felvehettek CDre
vagy kazettára), a bolygótokon létező összes nyelven. Íly módon minél több embert
ösztönözhetünk majd arra, hogy válasszon egy alternatívát, amely abban az esetben,
ha kellő számú emberi lény válaszol IGEN!-nel, gyökeresen átalakíthatja a Föld
bolygón élő emberiség sorsát.
Egyáltalán nem jelent problémát az, ha ezt az üzenetet játékos, vagy akár vicces
formában terjesztitek, mert így ezt az üzenetet – amely döntő fontossággal bír az egész
emberiségre nézve – minél több ember megismerheti és megértheti, akik közül – az ügy
teljes ismeretében – sokan amellett dönthetnek, hogy határozottan IGENnel
válaszoljanak.
HA EZ AZ ÜZENET BÁRMILYEN FORMÁBAN ELJUT HOZZÁTOK, 2-3-SZOR
FIGYELMESEN EL KELL OLVASNOTOK, és végül egyértelmű és határozott válasz
mellett kell döntenetek. Jó, ha figyelembe veszitek azt, hogy ez az üzenet, amely
sohasem véletlenül jut el hozzátok, amennyiben kellő figyelemmel olvassátok el, nem
hagyhat végeredményben közömbösen benneteket. Éppen ezért meg kell értenetek,
hogy az egyértelmű és határozott válasz, amelyet végül az ebben az üzenetben feltett
kérdésre adtok, minden esetben tudatosítja bennetek szabad akaratotok rettenetes
energiáját, MELYET LEHETSÉGES, HOGY ÉLETETEKBEN MOST ELŐSZÖR KEZDTEK EL
HASZNÁLNI.
Egy ilyen benneteket gazdagító tapasztalat, amely egyben lehetővé teszi, hogy
tudatosítsátok a lényetekben rejtőző óriási lehetőségeket, megéri azt, hogy időtökből
néhány percet rászánjatok. Az, amit meg fogtok majd tapasztalni akkor, kétségtelenül
meg fog győzni benneteket, hogy nem tévedtetek. Ez egy olyan lépés lesz, amely
közvetett módon segít meggyőződnetek, hogy ez az üzenet, amelyet számotokra
továbbítunk, valós. Mi több, egy pillanatra se veszítsétek szem elől, hogy egy ilyen
tapasztalat következtében - amelyet mindannyian közvetlen módon valósítotok meg –
nagyméretű belső meglepetésben lehet részetek, amely pozitív (IGEN!) válasz esetében
olyan erőteljes jótékony visszhangot hozhat létre.
Mivel az egyetértő válaszotok idővel rejtélyes módon összegződik, amennyiben kellő
számú emberi lény fog IGENnel válaszolni, ez egy nemvélt felhalmozódást fog
létrehozni, amely hallatlan átalakulásokat idézhet elő a bolygó szintjén. Mivel
minden ember létezése ezen a bolygón nagyon értékes, fontos, hogy mindannyian
határozottan válaszoljatok erre a kérdésre, azzal a meggyőződéssel, hogy íly módon
hozzá tudtok járulni ahhoz a nagyléptékű, egyelőre nem is sejtett átalakuláshoz, amely
megjelenhet bolygótokon a megfelelő pillanatban. Tudatosítanotok kell azt is, hogy egy
pozitív (IGEN!) válasz – amelyet világosan és határozottan fogalmaztok meg – végső
soron ezen a bolygón élő egész emberiség javát szolgálja, beleértve azokat is, akik
semmit sem tudtak ennek az üzenetnek a létezéséről, és ezért nem tudtak választani.
Egy egyértelmű és határozott beleegyező (IGEN!) válasz esetében egyben felfedezitek
lényetekben szabad akaratotok titokzatos és meglepően erőteljes jelenlétét. Ugyanakkor
rendkívül fontos megjegyeznetek, hogy függetlenül az erre a kérdésre adott feleletetektől
(akár IGEN, akár NEM), nem hagyhat hidegen benneteket az a tény, hogy ez az üzenet a
kezetekbe került. Amikor egy egyértelmű, határozott választ készültök adni,
fontos megfeledkeznetek a hamis prófétákról és az összes többé-kevésbé
eltorzított vagy fantazmagórikus véleményről, melyeket az idők során
hallottatok rólunk.
Vegyétek úgy, hogy ez az üzenet mégiscsak a legfontosabbak és legközvetlenebbek
egyike lehet, amelyet valaha is kaptatok azügyben, hogy az egész emberiség kapcsolatba
lépjen egy fejlett földönkívüli civilizációval.
Haladéktalanul meg kell értenetek, hogy egyedül dönteni, akár kölünálló
egyénként, akár egy egységes csoportként, egy ilyen ügyben (amely annyira
fontos az egész emberiség számára) úgy születési jogotok, mint felelősségetek
is!
Mindenkinek, aki olvassa ezt az üzenetet, meg kell értenie, hogy az adott helyzetben
sem az a közönyösség, sem az a passzivitás, amit megnyilváníthattok, nem
vezet máshoz, mint a szabadság hiányához. Azon rejtélyes erő megnyilvánulása,
amelyet közületek bárki megnyilváníthat az egész emberiség hasznára szabad akarata
révén, nemvélt hatásokat képes létrehozni, mind lényetekben, mind pedig azon a
bolygón, amelyen valamennyien éltek.
Ugyanakkor tudatosítsátok azt is, hogy határozatlanságotok mindig is hatástalan, mert
még akkor is, amikor határozatlannak mutatkoztok, valójában, paradox módon, azt az
ELHATÁROZÁST NYÍLVÁNÍTJÁTOK MEG, HOGY NE SZÁNDÉKOZZATOK SEMMI
JÓTÉKONYAT, ÉPÍTŐ JELLEGŰT ÉS TEREMTŐT, AMELY GYÖKERESEN
MEGVÁLTOZTATHATNA MINDENT, MIND A SAJÁT LÉNYETEKBEN, MIND PEDIG
LÉNYETEKEN KÍVÜL, AZON A BOLYGÓN, AHOL ÉLTEK.
Amennyiben azt válasszátok, hogy zárkózottan és fanatikusan hitetek foglyai
maradjatok, amit mi meg tudunk érteni, egy egyértelmű és határozott NEM!-mel
felelhettek. Azonban arra kérünk benneteket, hogy abban az esetben, ha nem vagytok
valóban képesek egyértelműen, határozottan és valóban felelősségteljesen választani, ne
mondjatok egy formális és felületes IGEN!-t, ami egy banális kiváncsiságból ered. Kérünk
titeket, hogy először is értsétek meg, hogy mi, akik szándékozunk segíteni nektek – ha ti
is határozottan akarjátok majd azt – nem csak úgy akarunk megjelenni, akár egy
színdarabban, hanem mi valóban létezünk egy bizonyos módon egy objektív valóságban,
ahol életünket éljük. Sose veszítsétek szem elől, hogy ott, abban a világban, ahol mi
mindannyian élünk, MI TÉNYLEG LÉTEZÜNK, AKÁRCSAK TI IS LÉTEZTEK A
RENDELKEZÉSETEKRE ÁLLÓ VILÁGBAN! Egy pillanatra se váljatok a pesszimizmus
martalékává, arra számítva, hogy azok száma, akik egyértelműen és határozottan fognak
IGENt mondani, rendkívül kicsiny lehet.
Jusson eszetekbe, hogy történelmetek számos olyan jelenetet ismer, amikor a férfiak és
nők egy viszonylag szűk csoportja eltökélten, szolidárisan, lendületesen és hősiesen
cselekedett, és így csodálatos módon, sikeresen megváltoztatták az események menetét,
csekély létszámuk ellenére. Biztosak vagyunk abban, hogy ilyen példákat jelenleg
mindannyian ismertek. Amikor az érdektelenség, unalom és a tehetetlenség
próbálja megbénítani jótékony, teremtő kezdeményezéseiteket, gondoljatok
tiszta fejjel és helyes ítélőképességgel arra, hogy miképpen a rosszindulatú
emberek egy viszonylag kis csoportja, az árnyékból tevékenykedő elit, mégis
képes volt átvenni a Terra bolygó fölötti ideiglenesen uralmat, sikeresen
befolyásolva ezáltal nagyon rossz irányba nagyon nagy számú ember jövőjét,
ugyanúgy lehetséges, hogy mindössze 2-300 határozott ember, akik minden
egyes alkalommal összhangban cselekszenek, egységben és szolidárisan, mégis
átbillenthetik ennek a bolygónak a tragikus kollektív sorsát! Egy ilyen erős,
egységes, hősies és tetvéries csoport, amely ráadásul eltökélt és nemes ideálok éltetik,
egyben hozzájárulhat az általunk nyújtott hatalmas segítség által annak az új
emberiségnek a megszületéséhez, amely a Galaktikus Civilizációk nagy Testvériségében
fog részt venni.
Egyesülésetek egy harmonikus szerves egészbe hatalmas természetfeletti erőt
hozhat létre, mely természete révén rövid időn belül átalakíthatja azt a tragikus
helyzetet, amelyben bolygótok jelenleg található. Amennyiben egy akárcsak 2-
300 fős embercsoport minden alkalommal összhangban fog cselekedni, minden
alkalommal világos és erős, nemes ideálokon alapuló szándéktól vezéreltetve,
akkor ők képesek lesznek meglepő csodákat megnyilváníttatni a bolygótokon!
Amint egy ilyen csoport elkezd erőteljesen tevékenykedni, felfedezhetitek, hogy gyors és
meglepő átalakulások válnak lehetővé, melyeket a Földön élő emberek túlnyomó
többsége egyelőre lehetetlennek tart. Könnyedén megállapíthatjátok majd, hogy a
jótékony célok megvalósítására létrehozott egységetek révén egy hatalmas erő fog
megjelenni rajtatok keresztül, és ezáltal sikkerre tudjátok majd vinni a legnehezebb
terveket is, melyek lehetetlennek tűnnek az apatikusok és kétségek közt örlődőek
számára. Egyesüljetek kimagasló ideálokon alapuló célok beteljesítése érdekében, és
csoportosuljatok ilyen akciókhoz 3, 5, 10, 100 vagy akár 1000 fős csoportokba, és
merjetek mindig a jó szolgálatában cselekedni egyértelmű, határozott és erős szándéktól
vezéreltetve. Amikor ilyen kisebb vagy nagyobb egységes és szolidáris csoportokban
cselekedtek, már cselekedeteitek megkezdése előtt biztosak lehettek abban, hogy,
amennyiben tetteitek teljes összhangban fognak megnyilványulni, végeredményben siker
fogja koronázni őket. Minél mélyebb és teljes egyesülésetek mind szándékban, mind
gondolatban, érzésben és cselekedetben más emberekkel, akiket ugyanazok a
törekvések lelkesítenek, elegendő ahhoz, hogy egy ámulatbaejtő, óriási megvalósító erő
jöjjön létre.
Jusson eszetekbe, hogy gondolkodóitok egyike így szólt:
„ADJATOK NEKEM EGY SZILÁRD TÁMPONTOT, ÉS MEGÍGÉREM, HOGY SEGÍTSÉGÉVEL
MEGEMELEM AZ EGÉSZ FÖLDET”.
Egy másik gondolkodótok a következőt állította:
„EGY VALÓDI GONDOLATERŐ VAGY EGY ERŐTELJES TÖREKVÉS, AMI EGY ADOTT
PILLANATBAN ELKEZD TERJEDNI ÉS SOKASODNI (SZAPORODNI), EGY ADOTT
PILLANATBAN KOLOSSZÁLIS ERŐVÉ VÁLIK EZEN OKKULT SOKSZOROSODÁSI FOLYAMAT
NYOMÁN, ÉS VÉGÜL HATALMAS ENERGIÁJA EMBERTÖMEGEKET MOZDÍT MEG,
MEGFELELŐ HOSSZÚTÁVÚ VÁLTOZÁSOKAT IDÉZVE ELŐ A FÖLDÖN”.
Főleg azok, akik képesek felfogni azt, amit itt felfedtünk számotokra, megérthetik, hogy
ezekben a sorokban mi, akik a testvéreitek akarunk lenni, egy NAGY TITKOT
bocsátottunk rendelkezésetekre, amely, ha rendszeresen és kitartóan gyakorlatba
ültetitek, rövid időn belül az emberiség sorsának teljes átalakulását eredményezheti, és
ez egyben bolygótok sorsának megváltozását vonhatja maga után.
Mindenki, aki olvassa ezeket az információkat, meg kell értse, hogy ezen üzenet
terjesztése, és a benne található tanácsok alkalmazása lesz és marad (a látszatokon túl)
az A SZILÁRD TÁMPONT, amit mindig használni kell a megfelelő pillanatban, míg mi, a ti
testvéreitek, akik a világegyetem valóságának egy bizonyos létsíkjában létezünk, AZ
EMELŐRÚD HOSSZÚ KARJA leszünk és maradunk mindig, AMELY TÖBB FÉNYÉV
TÁVOLSÁGRA NYÚLIK KI, amelynek segítségével ti a Föld bolygó új szintre
emelésének alkotóivá váltok a világotokban való jóindulattal teli megjelenésünk
következtében, amelyre oly nagy szükség van itt.
MILYEN KÖVETKEZMÉNYEK JELENNEK MEG AKKOR, HA
KELLŐEN SOK EMBER FOGALMAZZA MEG EGYÉRTELMŰEN
ÉS HATÁROZOTTAN EGYETÉRTŐ DÖNTÉSÉT? (IGEN!!!)
Legtöbbetek számára a kedvező kollektív döntésnek, amelyet elegendő számú emberi
lény egy határozott és egyéretelmű IGENnel fejez ki, az első közvetlen következménye
az lesz, hogy számos űrhajó (UFO) materializálódik az égboltotokon, és ugyanakkor ezen
űrhajók (UFO-k) némelyike Földre fog leszállni. Néhány ember számára a velünk való
kapcsolatfelvételnek a közvetlen hatása az lesz, hogy gyorsan és véglegesen felhagynak
számos dogmatikus meggyőződéssel és tévhittel.
Egy egyszerű demonstrativ jellegű látható kapcsolat is, amely a Föld különböző pontjain
egyidejűleg történhet meg, hatalmas befolyással lesz a jövőtökre. Rövid időn belül
számos tévhit és hibás elképzelés tűnik el,vagy módosul örökre. Társadalmatok
szerveződése oly mélyen fog megrendülni, mint soha ezelőtt, az élet szinte minden
területén. Az a bizalom és erő, amely fel fog ébredni, egyénivé fog válni, mert közületek
sokan életükben először láthatják majd saját szemükkel, hogy valóban élünk és létezünk.
A velünk való későbbi kapcsolatotok hozzásegít majd benneteket ahhoz, hogy
átalakítsátok értékrendeteket!
Elképzelésünk szerint a legfontosabb tény, ami be fog következni, az lesz, hogy
az emberiség végre képes lesz megalakítani az egységes Testvériséget azonnal,
ahogy szembesül azzal az „ismeretlennel”, amit mi képviseltünk!
Egyben sok veszély el fog hárulni lakóhelyetektől ezáltal, hogy a veletek való
kapcsolatunk közvetett módon arra kényszeríti majd a nemkívánt lényeket,
azaz azokat, akiket mi „A HARMADIK FÉL”-nek nevezünk, hogy ők is
megmutatkozzanak végre, és eltűnjenek. Ezen alkalomból megtanulhatjátok,
hogy egy a nevetek, és ugyanarról a gyökérről táplákoztok, ami az:
„Emberiség!”
Rövidesen ezután számos pacifista, jóindulattal teli és tiszteletteljes csere és
együttműködés válik majd lehetővé, ha ez lesz a ti akaratotok is. A Földön lévő jelenlegi
helyzetben, azok, akik éheznek, nem képesek mosolyogni, azok, akiket kétségek
kínoznak vagy bénítanak meg, miként azok is, akik félnek, nem tudnak megnyílni az
általunk nyújtott segítség felé.
Mély együttérzéssel szemléljük azokat az emberi lényeket, akik a Föld számos pontján
szenvednek, mind testükben, mind lelkükben, annak ellenére, hogy valójában minden
emberi lény saját univerzumában egy felbecsülhetetlen elveszíthetetlen fénnyel
rendelkezik, amely által sok csoda megvalósítható úgy más emberekben, mint
lakóbolygótok környezetében. Ez a rejtett és örök fény lehet a Földön élő számos ember
számára a mélyen átalakító, boldog, kifinomult és felemelő jövő. Azután a velünk való
kapcsolataitok és kölcsönhatásaitok fokozatosan fejlődhetnek.
Már most megmondhatjuk nektek, hogy több szakasza lesz a velünk való
együttműködéseteknek, amelyek több éves vagy évtizedes időszakokat ölelnek majd fel.
Az első az űrhajóink bemutató jellegű megjelenése lesz, melyeket nagyon sok ember
láthat egyidejűleg.
A második szakaszban fizikailag jelenünk meg és materializálódunk bizonyos, általunk
előzőleg kiválasztott emberi lények társaságában, annak céljából, hogy termékeny
kapcsolatok valósuljanak meg köztünk.
A harmadik szakasz a veletek való szabad együttműködést tételezi fel, hogy segítsünk
benneteket bizonyos fontos lépések megtételében részben a technikai fejlődés területén,
de főleg a spirituális átalakulásotokat és éréseteket illetően.
A negyedik szakaszban velünk szorosan együttműködve felfedezitek a galaxisotok egy
hatalmas, jelenleg nem is gyanított részét.
Figyelembe kell vennetek azt, hogy minden alkalommal együttműködésünk keretén belül
új választási lehetőségetek lesz. Minden alkalommal Ti lesztek azok, akik választani és
dönteni fogtok, és megfelelő megértésetek növekedésének mértékében új lépéseket
tehettek majd meg velünk együtt, amennyiben – nyilvánvalóan – ez szükséges lesz
spirituális és külső jólétetek érdekében. Mindezeket a belső spirituális átalakulásokat
útmutatásunk alatt tehetitek meg, de minden alkalommal mindegyikőtöknek, önmagatok
által meg kell majd tennie a számotokra szükséges erőfeszítéseket, melyek szükségesek
ezen, áltatlunk felfedendő módozatok gyakorlatba ültetéséhez. Már most biztosak
lehettek abban, hogy együttműködésünk ideje alatt semmiféle beavatkozás sem lesz
egyoldalúan elhatározva.
Mi több, tudnotok kell, hogy azonnal el fogunk távozni rövidesen azután, hogy kollektív
vágyatok és szándékotok ezirányba fog megnyilvánulni. Több hónap, vagy akár
néhány év fog eltelni, szoros kapcsolatban ennek az üzenetnek a világban való
terjedési sebességével, „NAGY MEGJELENÉSÜNK” előtt. Azonban biztosak lehettek
abban, hogy megjelenésünk röviddel azután meg fog történni, hogy többségben lesz
azoknak a döntése, akik teremtő módon használták választási képességüket, és az
egyértelmű, határozott IGEN feleletet választották az ebben az üzenetben feltett
kérdésre. A „NAGY MEGJELENÉSÜNK” bolygótokon csak akkor fog bekövetkezni, ha ez az
üzenet, melyet elterjesztettünk, kellően erős visszhangot fog kelteni mindannyiótokban.
Ám ez nem jelenti azt, hogy kötelezően szükséges, hogy az összes bolygótokon élő
embernek meg kell hoznia ezt a döntést.
Érdemes megértenetek, hogy az alapvető különbség aközött, ami az ISTENHEZ és más,
túlnyomórészt istenivé vált természettel rendelkező felsőbbrendű entitásokhoz intézett
imáitok, valamint azon egyértelmű és határozott döntésetek között, melyet akkor
nyilvánítotok meg, amikor egy határozott „IGEN”t mondtok nagyon egyszerű és
nyilvánvaló: MI MÁR EBBEN A PILLANATBAN IS TÖKÉLETESEN FEL VAGYUNK
KÉSZÜLVE TECHNIKAILAG ARRA HOGY MATERIALIZÁLÓDJUNK VILÁGOTOKBAN!
MIÉRT LÉTEZIK EGYESEK SZÁMÁRA MÁR MOST EGY
BIZONYOS TÖRTÉNELMI DILEMMA?
Mi tudjuk, hogy az „IDEGEN”-t leggyakrabban ellenségnek tekintik mindaddig, amíg
„rejtett”, „ismeretlen” marad. Az első szakaszban, a közös, hevesen átélt érzelem meg
fogja szilárdítani egy bizonyos módon a közöttetek világszinten meglévő kapcsolatokat
bizonyos rezonanciafolyamatok beindítása révén.
Lehetséges, hogy közületek egyesek a következő kérdést teszik fel: Honnan
tudhatnánk, hogy ezen földönkívüli lények eljövetele kollektív választásunk
következménye?
A válasz kétségoszlató és nagyon egyszerű: MINDENEKELŐTT BIZTOSAK
LEHETTEK ABBAN, HOGY ELLENKEZŐ ESETBEN MEG TUDTUNK VOLNA JELENNI
LÉTEZÉSETEK SÍKJÁBAN, ÉS MÁR RÉGÓTA MEGNYILVÁNULTUNK VOLNA
TITOKBAN! MIVEL TÉNY, HOGY JELENLEG MÉG NEM VAGYUNK JELEN
LÉTSÍKOTOKON, EZ CSAKIS AZÉRT VAN ÍGY, MERT TI NEM DÖNTÖTTÉTEK EL
EZT HATÁROZOTTAN KINYILVÁNÍTVA.
Egyesek azt hihetik, hogy mi csak elhitetjük veletek, hogy önállóan döntötök,
hogy jogossá tegyük ezáltal eljövetelünket, még akkor is, ha egyáltalán nem
lenne szükséges, hogy ez megtörténjen. Ha ilyen gondolatokat tápláltok,
érdemes feltenni magatoknak a következő kérdést: Mi érdekünk lenne, hogy
sokatok javára nyíltan ajánljunk nektek olyasmit, amihez egyelőre nincs
hozzáférésetek?
Mások azt kérdezhetik: Honnan lehetünk biztosak abban, hogy egy ilyen jellegű
kapcsolat esetén valójában nem a „HARMADIK FÉL” kifinomult manőveréről van
szó, hogy még engedelmesebbé és teljesen kiszolgáltatottá tegyen bennünket?
Egy ilyen kérdésre nagyon egyszerű a válasz: Ez nem lehet így, mert mindig
sokkal könnyebb harcolni azzal, akit azonosítunk és akit látunk, mint azzal, akit
nem (azaz azzal, akit nem azonosítunk és nem látunk, nem tudunk harcolni
vagy védekezni ellene). A benneteket őrlő terrorizmus vajon nem egy
szemléletes példa erre? A titeket őrlő esetleges kétségeken és gyanúkon
túlmenően biztosak lehettek abban, hogy bármi is történne, mindig is ti vagytok
az egyetlen bírák lelketekben és tudatotokban. A mi esetünkben biztosak
lehettek abban, hogy bármi is legyen a döntésetek, az mindig is a
legmesszemenőbbekig tiszteletben tartandó és tiszteletben is lesz tartva! AZ
EMBERI KÉPVISELŐK BEJELENTÉSEINEK HIÁNYÁBAN, AKIK HAJLAMOSAK
OLYKOR MEGTÉVESZTENI BENNETEKET, TI NEM TUDTOK SEMMIT RÓLUNK, SEM
PEDIG AZOKRÓL, AKIK MÁR MANIPULÁLNAK BENNETEKET A JELENBEN
BELEEGYEZÉSETEK NÉLKÜL.
Ebben az adott helyzetben, amelyben ti vagytok, az elővigyázatosság azon
elvének tiszteletbentartása, amely azt jelentené, hogy még csak meg se
próbáljátok kideríteni mibenlétünket, már nem meggyőző. Akár megértitek,
akár nem, ti már Pandóra szelencéjében vagytok, amit a „HARMADIK FÉL”
hozott létre körülöttetek. Függetlenül attól, hogy mi lehetne a döntésetek,
mindenekelőtt ki kell lépnetek Pandóra szelencéjéből.
Egy ilyen dilemmával szembesülve, amelyben egyben az egyik tudatlansági állapot küzd
a másik tudatlansági állapot ellen, sok jóérzést kell tanúsítanotok, és meg kell
kérdeznetek a szívetek hangját és az intuíciótokat. Összegzésként döntenetek kell: fel
akartok-e fedezni minket a saját szemeitekkel, vagy csak hinni akartok vakon
abban, amit a gonosz okkult erői által megvásárolt tudósaitok és véleményformálóitok
mondanak? Ez a mi valódi kérdésünk!
Több ezer év elteltével, egy adott pillanatban ez a kérdés elkerülhetetlenné válik:
választanotok kell két ismeretlen között. Most pedig lássuk, miért hasznos terjeszteni egy
ilyen szöveget közöttetek, hogy rövid időn belül minél több emberhez jusson el. Valóban
érdemes lefordítani és terjeszteni ezt a szöveget, hogy minél több emberhez jusson el.
Amennyiben ezt az akciót siker koronázza, és mi megjelenünk mindenki számára, ez a
siker egyben jótékonyan és visszafordíthatatlanul befolyásolja majd a jövőtöket, és
évezredekre szóló történelmi hatása lesz. Figyelembe kell vennetek azt, hogy
amennyiben ez a népszavazás nem éri el célját, egy ilyen kudarc egyben elhalasztja sok
évvel az újabb választási lehetőséget, legalább egy generációnyival, amennyiben az meg
fogja érni (életben marad) azt az időt. Ha nem közlitek minél több emberrel ennek az
üzenetnek a létezését azt jelenti, hogy kockáztatjátok, hogy a várakozással ellentétes
eredményt értek el.
Ha érdektelenek maradtok, vagy szkeptikusan reagáltok, egyben lemondtok
arról a lehetőségéről, hogy teremtő módon megnyilvánítsátok szabad
akaratotokat, amely egy kedvező bolygószintű áramlat esetén EGY ERŐGONDOLATHOZ
HASONLÓAN MEGNYILVÁNULVA KEDVEZŐ IRÁNYBA ALAKITHATNÁ ÁT AZ EMBERISÉG
SORSÁT.
Kérjük, értsétek meg, hogy ezen népszavazás esetén, melyet telepatikus úton
kell megvalósítanotok, tulajdonképpen egyidőben úgy a ti jövőtökről, miként az
egész emberiség jövőjéről is szó van. Amennyiben ez a népszavazás sikerrel zárul le,
és mi meg fogunk jelenni, ez a siker egyben egy spirituális ugrást jelent az emberiség
számára, és jelentősen fel fogja gyorsítani fejlődéseteket.
Mindezzel együtt lehetséges, hogy ez az üzenet nem kapja meg egyelőre kollektív
beleegyezéseteket. Egy lehetséges oka ennek az lehet, hogy ezen üzenetünk nem jut el
kellően nagy számú földihez. Ebben az esetben a szkeptikusok azt fogják állítani, hogy
valójában ennek az üzenetnek nem volt semmi értéke, nem lévén más, mint „halott
betű”. Mégis, a tudtotokra adjuk, hogy egyetlen jótékony egyéni aspiráció (törekvés)
sem marad bizonyos belső visszhang nélkül annak a lényében, aki megnyilvánította azt,
mert mindig, kivétel nélkül, a megfelelő pillanatban a világegyetem válaszol, épp úgy,
mint egy hatalmas rezonanciadoboz, és ezáltal minden ember egyenlően megkapja a
fizetségét az általa kinyilvánított jótékony gondolataiért és szándékaiért.
Eleve biztosak lehettek abban, hogy bizonyos mértékben sokatoknak válaszolunk akkor,
amikor kreativ módon ránk gondoltok, és mint ahogy azt majd később észrevehetitek,
ihletet és segítséget fogunk adni nektek. Ahogyan közületek sokan meggyőződhettek
majd, az összes, a velünk való telepatikus, spirituális kapcsolatteremtés irányába tett
őszinte és lelkes erőfeszítésetekre bizonyos nem várt válaszokat és inspirációkat fogtok
kapni, amelyek megértetik majd veletek, hogy a jótékony aspirációk (törekvések)
határozottan magasabb rendűek, mint a tétlenség és a közönyösségben való tetszelgés.
Amennyiben üzenetünknek csak valamivel később sikerül megszereznie a kollektív
beleegyezéseteket, biztosítunk benneteket, hogy van türelmünk, és reménnyel telve
várjuk azt a pillanatot, amikor meg fogjátok érdemelni, hogy mindannyian tanúi legyetek
a „NAGY MGJELENÉSÜNKNEK”. Az a pillanat, amikor üzenetünk sikeresen meg fogja
kapni tőletek az elégséges kollektív beleegyezést, teljes mértékben azoktól fog majd
függeni közületek, akik a múló napok és hónapok során lehetővé fogják tenni a „NAGY
MEGJELENÉSÜNK” napjának eljövetelét. Képzeljétek most el, optimistán és
reményteljesen, mi fog történni, ha a „NAGY MEGJELENÉSÜNK” napja már a jövő
hónapban lesz. Több ezer űrhajónk fog akkor megjelenni ugyanabban az órában
bolygótok egén. Meg kellene értenetek, hogy egy ilyen megjelenésünk egy valódi
kulturális sokként fog hatni, mely egyedülálló lesz az emberiség jelenlegi történelmében.
Attól a naptól kezdve már nem lesz szükség arra, hogy terjesszétek ezt az üzenetet, de
mind a szkeptikusok, mind a közönyösök egy megbánási hullámot fognak érezni azért,
mert fenntartásaik voltak ezen üzenet terjesztésével szemben, vagy elutasitották az
egyértelmű és határozott feleletet a feltett kérdésre. Azon a különleges napon a földiek
visszafordíthatatlanul fel fognak fedezni minket. Mivel üzenetünk számotokra sűrgős,
kérjük, olvassátok el figyelmesen ezt a népszavazást, és nyomatékosan kérünk
benneteket, ne siessetek, hanem alaposan gondoljátok meg a nekünk szánt választ, és
azután DÖNTSETEK!!!
Miként mindenki meggyőződhet majd arról, hogy a tömegtájékoztatási eszközöknek sose
lesz érdekük, hogy valaha is közzé tegyék ezen üzenetünket, mert őket a háttérből azok
irányítják, akiknek gonosz szándékaik vannak. Jegyezzétek meg, hogy csakis rátok,
rendkívüli, felelősségteljes és szerető emberekre, akik névtelenek vagytok, hárul az a
feladat, hogy minél több embernek továbbítsátok országotokban ezt a fontos üzenetet.
Késedelem nélkül juttassátok el ezt az üzenetet a környezetetekben található minél több
emberhez, és ösztönözzétek őket arra, hogy mindegyikőjük válasszon, és ne maradjon
közömbös. Odaadóan cselekedve, íly módon minél több embernek bemutatva ezt az
üzenetet, bolygótok felsőbbrendű sorsának alakitóivá kezdtek válni.
Zárásképpen, kérünk benneteket, hogy éretten megfontolva válaszoljatok a következő
kérdésre:
AKARJÁTOK-E EGYÉRTELMŰEN ÉS HATÁROZOTTAN, HOGY MEGJELENJÜNK?
Közöljük veletek, hogy szabadon másolhatjátok és terjeszthetitek, vagy akár közzé is
tehetitek külön füzetek formájában ezt az üzenetet, bárhol és bármikor akarjátok, de
kérjük, ne változtassatok meg és ne hagyjatok el belőle részeket.

((Itt ér véget az illető üzenet, melyet az Interneten közvetített egy magas fejlettségi szintű földönkívüli civilizáció.))


http://www.magyarmegmaradas.eoldal.hu/
 

viti68

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszi.Ez nagyon érdekes.Tudtam mindíg is hogy nem vagyunk egyedül,
de hogy még a segítségüket is felajánlják,arra nem számítottam volna!?
Remélem minnél előbb segítenek nekünk EMBEREKNEK.
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
és egy "hozzáértő barátom" válaszlevele erre a témára:


Kedves István!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Átolvasgattam a levelet. Az én véleményem az, hogy a levél tartalma 80%-ban fedi a valóságot, de ez az átállási folyamat pontosan erről szól. Nagyon sokszor írtam már arról, hogy a maradék pár % az, amivel a „beetetést” végzik. <o:p></o:p>
- Már az elején azzal kezdik, hogy nem fontos milyen földönkívűliekről van szó, hiszen jót akarnak nekünk, földieknek. …….. Én azt mondom, hogy ha jót akarnak, mutatkozzanak be, mert ha nincs mitől tartaniuk, elmondhatják honnan valók. ……
<o:p></o:p>
- Pontosan tisztában vannak azzal, hogy mi zajlik a Földön. ….. A Testvériségben lévők is és a negatív oldalon lévők is tisztában vannak a földi eseményekkel. A Fény oldala, nem mutatkozik be, teszi a dolgát egészen addig, amíg az emberiség olyan állapotba kerül,hogy tudja majd értékelni. Hiába mutatkozna be bárki is jelen időszakban a földi embereknek, csak pánikot tudna előidézni,mert a hitrendszerünk egyszerre omlana össze. Még ma sem hisznek abban, hogy létezik földönkívüli élet és a történelmünk során ide látogató földönkívüliekről is azt mondták, hogy angyalok. Vannak negatív lények, akik fénytestüek, de nem Istent szolgálják mint pl. a 4. dimenzióban élő Luciferi tudatú lények. Akik ebben az értelem-mezőben vannak – sokfajta lény – azok mind, a fizikai élet isteneit imádják. Céljuk, hogy az embereket továbbra is az anyagi világban tartsák, mert az energiájukat belőlünk - negatív érzelmeinkből, amelyet szándékosan okoznak nekünk – nyerik. A Globális Elit tagjain keresztül mindent tudnak rólunk és meg is tesznek mindent a saját céljuk eléréséért.
<o:p></o:p>
- Akarjuk-e, hogy bemutatkozzanak? Amikor eljön az ideje az átváltozásunknak, természetesen bemutatkoznak a Fénytestvériségek, de akkorra már nekünk kell magasabb Fényfrekvencián rezegni, mert nem fog az egész Testvériség materializálódni egy kicsike bolygó kedvéért, hiszen ez a Terv az egész Világegyetemet érinti, mi csak egy apró pont vagyunk. Azonban az érdeklődés azért ilyen nagy Földünk iránt, mert a Világegyetemünkben - sok világegyetem van – még nem volt ilyen. A Föld egy kísérlet, aminek célja megmutatni az Isteni Lényeknek azt, hogy ilyen borzalmas körülmények között is őrzik isteni mivoltukat – mégha ma még ez nem is tudatos – és képesek saját szabad akaratukkal kimászni ebből az évezredes börtönből. Természetesen ebben sokat segítenek a Testvéreink, de mindenkinek egyedi feladata a megtisztulás és az ezután következő összekapcsolódás a szeretetben. A Testvériség nagyon igyekszik, hogy minden embernek egyénileg adjon olyan helyzeteket, hogy a benne lévő karmikus negatív rezgéseket kirezeghesse. Ezt nem fogják helyettünk megtenni, nincs olyan földönkívüli faj, amely ezt elvállalná, mert az ISTEN ellen dolgozna. Viszont ez az írás ezt jól vezeti le, de talán tippeket akarnak adni, hogyan csináljuk?
<o:p></o:p>
-A jelenleg zajló káoszról is megfelelők az információk az írásban…….. Vannak helyzetek, amikor a negatív oldal olyan helyzetbe kerül, hogy a valóságot kénytelen megmutatni - ez esetben rámutatni, hová vezethet ez a káosz a Földön – mentve a menthetőt és úgy tálalni, hogy borzalmas dolgokra terelje a figyelmet, mert az emberek többsége még ma is ki van éhezve a durva dolgokra és az apokalipszis megélésére. Ezeket a negatív információkat csak olyanok terjesztik, akik nem akarnak jót a Földnek. A Fénytestvériség folyamatosan küldi a magasabb rezgéseket és az viselkedik Isteni módon, aki már most elhatározza magát, hogy a Fény oldalán marad, az ilyen embereknek nincs negatív oldal, mert a Fényben való élést, nem érintheti a negatívítás a Kozmikus Frekvencia Törvény szerint, amely kimondja, hogy a hasonló a hasonlóhoz tud csatlakozni. Akik továbbra is a sötétben akarnak élni, kihullanak a rostán és más alkalomkor mennek magasabb létsíkra, amikor már megtanulták a leckét.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
- A levélből azt vettem ki, hogy egy kozmikus faj - vagy csak egy kamu író – tanácsokat szeretne adni, mit tegyünk. A Fénytestvériség, nagyon korrekten a háttérből ezen dolgozik már több évtizede. Azért a háttérből, mert szeretettel teszi és az eredményeknek örül.
<o:p></o:p>
Tegyük fel, hogy sok emberhez eljut ez a levél, de mi van azokkal, akik jelen életükben még írni sem tudnak, vagy nem jutnak ehhez az információhoz? Vannak testvéreink, akik ebben az életben olyan komoly és kemény feladatot teljesítenek, hogy a létfenntartásuk nehézségekbe ütközik. Isten talán ezeket kizárja a felemelkedésből? NEM… Nagyon is lehetséges, hogy ezek az emberek többet vállaltak mint mi, akik ilyen könnyen jutunk információkhoz. (Meg is kell nagyon válogatnunk az biztos!!!!) A cél az, hogy minden ember külön-külön megkapja a saját információját. Ez csak telepatikus úton lehetséges, amelyhez fel kell nőni minden embernek. De viszont, ha már ott tartunk, a szeretetben való összekapcsolódás a Föld Mer-Ka-Bah mezejét is átitatja és egy sóhajtás alatt megtesszük a kvantum-ugrást.<o:p></o:p>
Ha minden ember össze-vissza információt kap a tudatába, azt sem fogja tudni, hogy ki Ő. Számtalan Fénylény gondoskodik arról, hogy mindenki mindennel tisztába legyen, hogy senki ne mondhassa… Ő nem tudott a dologról semmit (mármint a felemelkedésről).<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Tény és való, hogy sok földönkívüli faj megjelenése várható a Földünk körül. Sokféle űrjárművekkel jönnek és vannak olyan fajok, akik fénytechnológiával rendelkeznek és Fényjárművekkel mutatkoznak meg az embereknek, de tudni kell, hogy a kozmikus technikai fejlettség nem egyenlő a spirituális fejlettséggel. Előfordulhat, hogy az ember - nyomorúságában is – előbbre jár az Isteni Úton. Jó ha tudjuk, hogy a telepatikus megérző képességeinket kell használni akkor, amikor egy űrjárműből információ jön. Amikor úgy érzed, hogy szeretet áramlik a hajó utasaiból, azok igazi testvéreink, akik viszont félelmet és csoda számba menő dolgokat produkálnak, nem tartoznak testvéreink közé. Ilyenkor imádkozzunk!!!<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Visszatérve a földi káoszos életre, amely uralja a bolygót, törvényszerűnek kell tekinteni, mert egy tisztább életet készít elő a Teremtő és a szennyet ki kell mosni. Akik törődnek a szeretettel, védve lesznek minden pillanatban, nem kell semmitől félniük, mert a szeretet frekvenciája maga az Isten és próbálja meg felülírni valaki ezt a tényt!!! Nemsokára a Föld, lerázza magáról a negatív erőket, nekünk viszont már meg van a feladatunk, nem kell, hogy visszafelé menjünk és azt csináljuk amit mások akarnak. Évezredek óta tartanak bennünket frekvencia börtönben és még a halottaink sem juthatnak fel a magasabb világokba mint azelőtt. Csak annyi információt kaptunk, amely a földi viszonyoknak a fenntartásához volt elég, pedig isteni mivoltunk több dimenzióra kiterjedő értelem-mezővel rendelkezik. Most lehetőségünk van arra, hogy saját magunk mondjuk meg mit akarunk. Ettől rettegnek földi viszonylatban a 4. dimenziós negatív lények és csicskásaik itt a Földön. Felejtsük el a félelmet amit gerjesztenek körülöttünk. <o:p></o:p>
Magyarország tekintetében is látni lehet, hogy jön fel a szemét. Amikor a nép egyformán kezd el gondolkodni a mindennapi átverésekről, összekapcsolódik az energia és maguktól elhagyják a süllyedő hajót azok akik tönkre tették az embereket.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Amennyiben ez a leírás igaz és földönkívüliektől származik, nem lehetnek olyan magas kozmikus tudatszinten, mert akkor tudnák, hogy a Fénytestvériség nem kezdeményezi a kapcsolat teremtést semmilyen földönkívüli fajjal addig, amíg erre az emberiség teljesen fel nem készül
 
T

T.K

Vendég
Szia Istvan es a többiek!

Engem is sokszor megkerdeznek, mi a velemenyem az elkövetkezö Tudati Rezgesszint Valtozasarol ?(sokan nagyon tevesen dimenzio valtast es ehhez hasonlokat emlegetnek) Nem lesz dimenzio valtas!
Vagyis nem a dimenziok fognak megvaltozni, hanem a tudati rezgesszintünk.
Es ez nagyon nagy különbseg.
Es ez hogyan fog lezajlani azt meg jelen pillanatben nem tudja es nem is tudhatja senki sem.
Honnan is tudnak?
Azok a joslatok, informaciok, amik jelen pillanatban keringenek, tul altalanosak es tul felületesek.
Vannak igazsagok is bennük, de sajnos csak nagyon kicsi aranyban.
De most nem is ez a kerdes.
Hanem az, hogy nekünk miert kell egy külsö beavatkozasra szamitanunk?
Nem vagyunk elegge inteligens lenyek ahhoz (sajnos sokan nem), hogy vegre a döntest a sajat kezünkbe vegyük. Miert kell eppen mindig masokra szamitanunk?
Miert nincs mar itt az ideje vegre, hogy a sajat gondolatainkert es cselekedeteinkert valaljuk a felelöseget?
Miert kell a felelöseget masokra atruhaznunk?
A megoldas a mi kezünkben van es nem a földön kivüliekbe es hasonlo mesek kezebe.
Es a recept is magyon egyszerü. Jezus ota ez a recept nem valtozott.
Es ennek a neve Szeretet. Miert nem vagyunk kepesek vegre mar ennek a gondolatnak elni es e szerint cselekedni?
Nem volt eleg a 2000 ev? Meddig akarunk meg varni? Es mire vagy kire? Masodik Jezusra, a földönkivüliekre, ufokra vagy csodabogarakra?
Es meddig akarjuk meg magunkat hülyiteni hagyni a politukusokkal, a mediakkal, a bankokkal, a gyogyszeriparral es meg sorolhatnam.
Mikor akarunk mar vegre elkezdeni gondolkodni? Es cselekedni.
Mikor akarjuk mar vegre megerteni, hogy nem az agyag az, ami a szamunkra fontos, hanem a szellemi fejlödes.
Meddig akarunk meg ebben az illuzioban elni es magunkat hülyiteni?
Medig akarjuk meg a csipkerozsika almainkat aludni es azt gondolni, hogy mi a fizikai test vagyunk?
Ember ebredj es fejlödj szellemileg! Halld meg a szived szavat es ne a buta egod vezessen teged. Vegre emelkedj ki az anyagbol, a sarbol, mert ez csak lehuz teged es megakadalyozza a spiritualis fejlödesedet.
De ez mindenkinek sakat magara van bizva es hamarosan itt az ideje, hogy elszamoljunk a szivünk szavaval.
Es ahol a sziv hallgat vagy a hangja el van nyomva, ott a harc meg legalabb megint 2000 evig fog tartani.
 
T

T.K

Vendég
és egy "hozzáértő barátom" válaszlevele erre a témára:



Szia Istvanom!

Nem akartam meg egyszer a levelet beidezni, mert igy nagyon hosszu lenne. De aki olvasta a baratod levelet az tudja, miröl van szo.
En csak igazat tudok adni a baratodnak.
Nagyon jol latja a dolgokat es ezen összefüggeseit.
Nem akarom az elözö "földönkivüli " informacios levelet kritizalni, mert mindenkinek a szabad akaratara van bizva, hogy mit hisz el es mit nem.
Nem ez a lenyeg.
Mindenesetre en biztos vagyok benne, hogy 2012 -ben nagy folyamatok fognak elindulni (mar folyamatban vannak)
De ez csak, ami most megy vegbe, csak egy kis "szoktatas" az emberiseg szamara. Csak, hogy ugy fejezzem ki magam, figyelmeztetes.
Es meg mindig nem kesö ezeket a figyelmezteteseket eszre venni. De aki nem akarja, az nem fogja latni.
Tehat a baratod nagyon jol latja a dolgokat, csak jokivansagaimat tudom neki elküldeni.
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Köszi, elmondom a barátomnak.
Különben Tecának hivják, sok minden történt vele, látványosan megjelölték, és a közös barátunk Várhegyi csaba hozta létre annak idején is ezt a topicot.
Énok -kulcsokal foglalkozik sokat, és abban vannak ilyen és hasonló dolgok amit ő is leírt!

szeretettel.

István
 

metilencsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
Új tudatra ébredés 2012. december 21.-én lesz. A szíriusziak fognak segédkezni a felemelkedésben, az ötödik dimenzióba. Sajnos manapság kevesen képesek eljutni a negyedik dimenzióba, az éterbe. A szén alapú emberiség új alkotóeleme pedig a szilícium lesz. A rezgésszintünk emelkedni fog, s választhatunk: a Földön élünk tovább, vagy a dimenziókapukon más bolygóra megyünk.
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Az előbb írt a barátom:

Aranyom!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Közben kaptam egy olyan figyelmeztetést, hogy az ilyen írásokat ne vegyük komolyan, mert nekünk – az emberiségnek – nem a fizikai világokban élő testvéreinkkel kell konkrétan kapcsolatot tartani, hanem jelen esetben azt kell tudomásul venni, hogy mi egy Fényvilágba igyekszünk, mint Fénylények és ez olyan tudat-emelést takar, amely sokkal magasabb szintű, mint amit bármilyen fizikai bolygón élő testvéreink igérnek nekünk. Az emberiséget eleve Fénylénynek teremtette meg Isten,és azt a feladatot kapta, hogy a Galaxisunk genetikai adatainak, információinak az őrzője legyen. A Pleyádok 8. csillagaként már elkészítettük a terveket, amikor harc robbant ki a Fény és az emlegetett negatív lények között. Nekik is jó lett volna ilyen volumenű adatok birtokába kerülni. Ilyen esetek megtörténhetnek egy szabad akaratú zónában, hogy egy egész Naprendszert oly módon tudnak eltéríteni, hogy a bolygó Fényfrekvenciáját fokozatosan csökkentik. Ebben az esetben a Fény egy 5. dimenziós frekvenciájáról egy 3. dimenziós világ frekvenciájára süllyesztették a Földet, miközben a rajta lévő Fénylények ugyanezt élték át. Ezen kívül egy olyan frekvencia zár alá helyeztek bennünket, hogy kénytelenek voltak a segítőink bevezetni a karma törvényét, hogy valamilyen módon mégis fejlődhessünk. Sajnos a karma kereke nem biztosítja a kilépésünket az 5. dimenzióba. Tudjuk, hogy az elhunytak a 4. dimenzió (asztrális világ) 4. szintjéig jutnak csak el és kénytelenek a folyamatos vissza születésre. A mi célunk az Isteni Terv megvalósítása és ezért van itt olyan sok magasabb dimenzióból származó lény jelen pillanatban, mert őket a karma terhe nem nyomja és le tudják kötni a magasabb rezgéseket. Hosszú évezredek alatt mindig törekedtek a Föld tulajdonosai arra, hogy egyszer kivigyék a Földet ebből a frekvenciából. Sokat segítenek az említett Fénytestvériségek, akik értik ennek a Tervnek a lényegét. A Teremtő Atya nem szól bele a teremtés menetébe, mert ezeket a dolgokat az őt szolgáló hierarchikus rendszerben dolgozókra bizza.<o:p></o:p>
A magas Fénytudatú lényeknél nem úgy működik az idő, mint itt, ezért számukra nem olyan veszélyes elmaradásként jelentkezik ez a párezer év. Egyébként is, most nagy lehetőség van arra, hogy sikerüljön a Földet régi, saját helyére vissza állítani, mert az egész helyi Világegyetem ciklusos átrendezése folyik. A Tejútrendszerhez tartozunk, de kóvályog a Naprendszerünk oly módon, hogy néha érinti, néha kimegy belőle - az ellipszis pályája miatt – ezért fontos, hogy legyen egy fix pontja majd, amikor feljebb lépünk. Ha jól tudom a Nyilasban fogunk megállapodni,amely a Tejút része.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Az említett, eredeti Isteni Tervet mindenképpen helyre kell állítani, ezért nem elégedhet meg a Föld azzal, hogy csatlakozik valamelyik, még fizikai állapotú testvéreinkhez, akikkel a Galaxisunk tele van. A technikai vivmányaikat is hiába vennénk át, mert a Naprendszerből mi már ilyen eszközökkel nem mehetünk ki, de nem is érdemes, mert nekünk van egy saját Mer-Ka-Bah mezőnk, amelyet a magasabb Fényvilágokban „járműként” használhatunk. Amikor elérjük az 5. dimenziós világot, bármilyen fizikai világot meglátogathatunk,<o:p></o:p>
megismerhetünk minden fizikai és fénytechnológiát, hiszen meg lesz rá a jogosítványunk. Ebben az értelem-mezőben csak olyan lények vannak, akik a kozmikus etikát és az EGY-ségben való gondolkodást tartják szem előtt, és a Mer-Ka-Bah-k használata is a feltételnélküli szeretet rezgéséhez van kötve. Krisztus-tudaton leszünk.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Azért szerettem volna ezt közölni, hogy nekünk nincs szükségünk semmiféle fizikai teremtmények segítségére, mert mi eleve Fénylények vagyunk, míg sok-sok fizikai világban élő testvéreink, az evolúciókat választván, minden lépcsőt végig járnak, mire az 5. dimenzióba kerülnek. Ki kell fejleszteniük magukban fokozatosan azt, ami bennünk a kezdetektől fogva meg van, csak sajnos ilyen helyzetbe kerültünk.<o:p></o:p>
Amikor a fátyol lekerül rólunk, a kozmikus tudásunk a szemünk előtt lesz, nem kell előre olyat megtanulnunk - más lényektől – ami már eleve a mi birtokunkban van.<o:p></o:p>
Az említett írás kapcsán még az sem derül ki, hogy egy olyan civilizációról van szó, akik a testvéreink, mondani mindent lehet. Mi csak várjuk a Mer-Ka-Bah-k megjelenését és azoknak a Fénytestvéreinknek a megjelenését, akiknek sikerélmény vissza helyezni a Földet az Isten által elgondolt helyére és feladatára.<o:p></o:p>
Sajnos Földünk és az emberiség olyan zónába került, ahol biokémiai kisérletek folynak egyidőben a tudati kisérletekkel, mert ez a zóna sajátossága és nem húzhatjuk ki belőle magunkat. Mivel így alakult az emberiség sorsa, a karmával bevállalja ezeket a kisérleteket. Ez, hasznos az új világok megtervezésénél, de a negatív lények is kihasználják az emberek isteni teremtő energiáját.<o:p></o:p>


Minden sorával egyetértek!

szeretettel:

István
 

Jo lenne tudni

Állandó Tag
Állandó Tag
Magam is teljes mértékben egyetértek az olvasottakkal, csak azt nem tudom milyen írásra válaszolt a kedves Barát, fentebbi levelével. teljesen új vagyok itt a "placcon"és nem ismerem az előzményeket. Egyébként én is olvastam pár napja egy a Föld emberiségéhez címzett, földönkívüli lények által írt levelet, melyben felajánlják segítségüket amennyiben határozottan akarjuk és Igennel, vagy pedig elutasítás estén, Nemmel válaszolunk. Ez lenne az alapgondolat? Mindenesetre nagyon rímel rá.
Köszönöm előre is a választ.
 
T

T.K

Vendég
Új tudatra ébredés 2012. december 21.-én lesz. A szíriusziak fognak segédkezni a felemelkedésben, az ötödik dimenzióba. Sajnos manapság kevesen képesek eljutni a negyedik dimenzióba, az éterbe. A szén alapú emberiség új alkotóeleme pedig a szilícium lesz. A rezgésszintünk emelkedni fog, s választhatunk: a Földön élünk tovább, vagy a dimenziókapukon más bolygóra megyünk.

Szia metilencsillag!

Akkor legy szives es magyarazd el, mit ertesz te a negyedik vagy az ötödik dimenzio alatt?
Vagy eleg ha csak a harmadik dimenziorol irsz.
Sajnos en nem tudok ezekkel a fogalmakkal mit kezdeni es szeretnem tudni, mi az az ötödik dimenzio?
Ha mar mennem kell, akkor legalabb tudjam, hogy hova megyek?
Es milyen bolygokra fogunk menni?
 
Oldal tetejére