ÚJ TUDATRA és DIMENZIÓRA váltó ENRGIÁK.

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A Föld spirituális fejlődése

A Föld új energiája, a rezgésszint (sebesség) növekedésének és az idő ezt követő kitágulásának hatására az emberiség néhány képessége kezd visszatérni. Eddigi tanításaink pontosan ilyenekről szóltak, és talán most érthetőbbé válnak. Közületek egyre többen tartanak igényt arra, amit „DNS aktiválás” néven nevezünk. Néhányan felemelkedésként utalnak rá, de elárulom nektek, hogy ez sokkal inkább visszatérés Lemúriához.

A mögöttetek fekvő hegy (Shasta) nem változik. A benne élő lemúriaiak se mások, mint valaha voltak. Ellenkezőleg, ők épp arra vártak, hogy ti változzatok, és ti váljatok olyanná mint ők! Aktiválni kezditek DNS-etek azon részeit és alkotóelemeit, amelyek mindig is ott voltak, de mivel interdimenzionálisak, nem érezhettétek őket. A grandiózus terv szerint arra vártak tehát, hogy változzatok ti. Ezért mindazzal, amit elértetek, ti teremtettétek meg a lehetőségét annak, hogy láthassátok őket, és megismerkedhessetek azzal, amit Telosban csináltak. Türelmesen vártak. Az ő idővonaluk a tietekétől kicsit eltérő, de türelmesen vártak. Tudták, hogy ha az emberiség spirituális fejlődése révén eljön majd az idő, akkor nekik itt kel lenniük, hogy láthassátok őket, és segíthessenek nektek. És az idő most eljött.


Erősen hitek abban is, hogy szerepük lesz a bolygó jövőjében. Ezért különültek el egy interdimenzionális állapotban. Most ismét hangsúlyozom: változóban van valóságotok, de másként, mint gondolnátok. Nem a hegy változik – ti változtok! Ahogy évről évre változtok, és megértitek, mit jelent ez, sokan lesztek egyre inkább képesek látni és érezni mindazt, ami valójában történik. Ahogy megértitek, mi van a háttérben, a gyógyulások is nagyszerűbbek lesznek. A hegy belsejében élők erőteljesebb látogatásokat tehetnek nálatok, mert megértitek saját származásotokat. Engedélyt adtok nekik, hogy segítsenek benneteket.

A hegy belsejében található idő burok ezért ugyanazokkal az ismérvekkel rendelkezik, mint amelyekről tegnap, a Vénusz átvonulással kapcsolatban beszéltem (a június 19-i közvetítés).

folyt.köv...... :D
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Ez az energia egy olyan valamivel kapcsolatos, ami mindig is itt volt, s ami most felébredve várja a kiteljesedést. Emlékezzetek erre: interdimenzionalitás mindig van. Nem olyan valami, amit ti teremtetek. Ha 12 almából ti csak 4-et láttok, az nem jelenti azt, hogy a többi ne létezne. Ha hirtelen kifejlesztitek magatokban a képességet, hogy eggyel több almát meglássatok, akkor ne csodálkozzatok, ha az így szól hozzátok: „Már régóta várom, hogy észrevegyél!” Mindig is ott volt, arra várt, hogy felfedezzétek. És most az ellátásotok is biztosabb, mint előtte (több almát ehettek).

Egy új bolygótudatosságot fejlesztetek ki, s ehhez kaptok segítséget. Mindvégig ez volt a lemúriaiak szándéka. Azok, akik csatlakoztak hozzátok, most azt mondják: „Se szokatlanok, se különösek, csak egy ébredőben lévő dimenzió vagyunk. Ha soha nem hoztátok volna meg ezt a döntést, mi akkor is itt lennénk, és a Föld létezésének legvégső idejéig éltünk volna veletek együtt. Ha soha nem ébredtetek volna fel, mi akkor is a hegy belsejében élnénk, csak dolgunk végezetlenül.” Ebben áll Telos küldetésének szépsége. Nem önmagáért, hanem az emberiségért létezik. Idő burok, ami „a lehetséges” dolgokat rejti, s ami csak akkor kezd működni, ha az emberiség meghoz bizonyos döntéseket… amit már meg is hozott.

folyt.köv..... :K:
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A lemúriai iskolák

Hadd meséljek még Lemúriáról és társadalmuk néhány jellegzetességéről. Most azt mondhatjátok: „Vajon miért akar erről beszélni?” Az ok pedig az, hogy így „össze tudjátok kötni a pontokat”, és kialakulhat egy kép, hogy mi is történik a bolygón. Most azokról a régi lemúriai időkről beszélek, amikor Lemúria földje – míg az óceán be nem terítette – csodás volt.

Hadd meséljek most a gyermekekről.
Az iskolák nagyon, nagyon mások voltak nagy Lemúriában. Ez még Atlantisz előtt volt, és a következőképp működött: a tanárokat idősebbeknek hívták. Nagy tiszteletnek örvendtek, mivel ők terjesztették a kultúra ismereteit. Mind magasabb rangú, a társadalom legmagasabb eszményeit jelképező emberek voltak. De nem ők irányították az iskolát, ahogy tanáraitok teszik ma, és a napi ügyekhez se volt semmi közük. Az iskolákban nem volt adminisztráció, se adminisztrációs épületek, az iskola kicsi, elkülönített, egymáshoz nem kapcsolódó termekből állt.

Nem volt lineáris rendszerük a tananyagot illetően se! Az idősek összegyűltek, és eldöntötték, mit kell a diákoknak bizonyos idő alatt elsajátítaniuk. A szülők gyerekeiket egy bizonyos korban elküldték a helyi osztályterembe. Egy tipikus teremben a gyerekek és az idősebb (a tanár) közösen határozták el, mi legyen a tananyag. Majd a gyerekek vették át az irányítást, közösen eldöntötték, milyen gyorsan tudják megtanulni a tananyagot, és ezt jelentették az idősebbnek. A tanárok rugalmasak voltak, és a gyerekek tervei szerint haladtak. A gyerekek gyakran vezetőt választottak maguk közül, vagy kidolgoztak egy rendszert, és eszerint váltották egymást a diákvezetők, akiknek dolga az volt, hogy segítsenek az előre meghatározott terv követésében és adminisztrációjában.

Az idősebbek feladata tehát a tudás terjesztése volt, és annak biztosítása, hogy a diákok megkaphassák a szükséges tudást. De a diákok magas elméleti tudással rendelkeztek, s gyakran a teljes egy évre szóló programot egy nap alatt elsajátították. Bár a tananyagról tényleges tudással nem rendelkeztek, mégis ők határozták meg, hogy érzésük szerint hogyan tudnák legjobban elsajátítani, melyik lenne a leggyorsabb módszer, hogyan lehetne legjobban „betáplálni” iskolai tantervükbe. Amikor úgy érezték, hogy megtanulták az anyagot, akkor vizsgáztatást kértek. Ha az osztály átment, akkor mindannyian kiérdemelték az évzárót. Ekkor elkezdődött a vakáció (ami az ilyen korú gyerekek valódi vágya).

folyt.köv..... :D

UI: ilyenkor vannak "de ja vu" emlékeim........ :4:
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A tanításnak nem volt közösen megállapított időtartama. Bár mind azonos időben kezdtek, de a tanítás befejezésének időpontja nem volt meghatározva. Ezért a diákok határozták meg a tanítás hosszát aszerint, hogy várhatóan milyen gyorsan tudják a tananyagot elsajátítani. Ez egy elvi döntés volt, ami azt tükrözte, hogy az anyag tényleges ismerete nélkül is készek voltak átlátni, mi az, amit meg kell tanulniuk. Nem voltak iskolaévek vagy minősítések – csak a cél, hogy a tudás bizonyos szintjét elérjék, és a szándék, hogy ez megtörténjen és mehessenek játszani! A diákok voltak a vezetők, de teljesen megértették, hogy meg kell tanulniuk, amit elvárnak tőlük.

Most talán többen is felkiáltanak: „Nem, ez nagyon is szokatlan és furcsa. Ez így biztos nem működik. Nem egyeztethető össze az emberi természettel!” Az én válaszom erre: a négydimenziós emberi természet soha nem engedné meg, ám egy fogalmakban gondolkodó, sokdimeziós gyerek könnyen meg tudta tenni. Az ok pedig, hogy mindezt elmondtam nektek nem más, mint hogy évekkel ezelőtt az indigó gyerekeknek ezt a tulajdonságát mondtam el először a róluk szóló közvetítések során. Ez nagyon lemúriai! De az indigó gyerekek tulajdonságai közül többet is soroltam az interdimenzionális jellemzők közé.


Vissza Lemúriához: ha voltak az osztályban lassabban tanulók, a többiek észrevették, és azonnal segítettek nekik! Amit most házi feladatnak neveztek, az a többiek segítésének felvállalása volt a diákok részéről, hogy mindenki lépést tarthasson az osztállyal. Egyetlen dolgot vittek haza: egy másik diákot! Minél gyorsabban tanultak, annál gyorsabban jött el a vakáció. A diákok számára ennek volt értelme. Azt mondhatjátok: „Jó, de mi volt a bajkeverőkkel? Ilyenek nem voltak ezen a csodás lemúriai földön?” Természetesen voltak. Ne ítélkezzetek, mikor elmondom, hogyan kezelték őket.

folyt.köv.... :D
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A gyerekek maguk rendezték el az ilyen helyzeteket is – méghozzá nem verekedéssel, mert ez nem tartozott egy elméleti beállítottságú gyerek tudatosságába. Emlékezzetek rá, ebben a tudatosságban a csoport érdeke volt az első, nem a személyes hatalom. A gyerekek ezért ésszerűen kezelték a helyzetet. Ha egy másik gyerek késleltette a vakációt, akkor legjobb képességük szerint segítették őt. Ha még ezután se javult megfelelőképp, vagy un. bajkeverő volt, akkor a diákok kizárták maguk közül. Az, akit az osztály közmegegyezéssel kizárt, többé nem csatlakozhatott újra hozzájuk. Olyan osztályokhoz csatlakozhattak, amelyek nem nagy Lemúriában voltak. Ez (természetesen) egy másik társadalmat teremtett, olyat, amelyet nem övezett tisztelet, és amelynek tagjai nem éltek sokáig, hiszen nem érdemelték ki a jogot, hogy beléphessenek a lemúriai egészségügyi rendszert jórészt jelképező
Újjászületés Templomba.

Kemény, azt mondjátok? Valóban. Mára kifejlődött rendszereitekben talán az lenne. De így működtek az iskolák. A ti társadalmaitok más irányokba fejlődtek, mint az övék, mert ti megvilágosodásotok más részein dogoztatok.

Ezek a magyarázatok segíthetnek megérteni, miért olyan nehéz az iskola az indigó gyerekek, a kristálygyerekek, az új Föld energia gyermekei számára. Bennük ugyanis a DNS egyik rétege már aktiválva van, működésre kész. És ez emlékezik. Erről fogok még beszélni egy perc múlva.

folyt.köv..... :D
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A Lemúriai egészségügyi rendszer


Szeretnék beszélni a lemúriai egészségügyi rendszerről. A lemúriaiak nem rendelkeztek kimagaslóan fejlett tudománnyal. Nem voltak számítógépeik, mint nektek. Ehelyett magasan fejlett interdimenzionális intuícióval rendelkeztek. Közületek azok értik ezt, akik tudják, mit jelent orvosi látónak enni. Ők mindannyian rendelkeztek ezzel a tudással. A test okos. A lemúriaiak teste, attól függően, hogy mennyire megyünk vissza az időben, sokkal nagyobb volt a tieteknél. De ahogy mondtuk, visszafejlődtek… kisebbek és alacsonyabbak lettek. Tudatában voltak annak, hogy mi történik velük. Ebből arra is tudtok következtetni, hogy a plejádiak magasabbak voltak nálatok. Mint most is.

A lemúriai társadalom a következőt tette az egészségügyi ellátás terén. A lemúria források nagy részét annak biztosítására használták, hogy mindenki olyan egészséges legyen, amilyen csak lehet. Nem voltak egészségügyi díjak, mivel ez egy elméleti kultúra volt. Sokkal fejlettebb intuícióval rendelkeztek, méghozzá inkább az egész képről, mint az individuális emberről. A lemúriai társadalom intuitíven tudta, hogy minél egészségesebb a lakosság, annál inkább segíti a gazdaságot. Földtulajdon volt, de egy egész más típusú. Csoporttulajdonban voltak a földek. Ezért mindig egy csoport döntött vele kapcsolatban.

Ha volt közöttük olyan, aki állandóan beteg volt, akkor a terheket nem tudták vele megosztani. Mivel ez sértette a csoport érdekeit, hamar rájöttek, hogy sokkal jobban működik a gazdaság, ha mindenki egészséges.

folyt.köv.... :D
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Most ismét megosztom veletek, miért vezetlek vissza benneteket Lemúria történelmébe. Azért, mert pontosan ez a dolog történik épp bolygótokon. A felismerés, hogy az egészséges Emberi Lények földet vehetnek, és adót fizethetnek, egy forradalmi gondolatot szül… ha egy kormány meg tudja gyógyítani lakosságát, akkor virágzó gazdaságot teremthet. Mekkora felismerés! Figyeljétek meg, milyen változások állnak be ezzel összefüggésben az egészségügy finanszírozásában, a forrásokban és a célokban. Hogyan gyógyítható meg minél több ember, minél kevesebb pénzen? Hogyan lehet elvonni pénzt az egyik kulcsterülettől, és egy másikhoz rendelni?

Elgondolkodtatok azon valaha is, hogyan tudjátok meggyógyítani a bolygó sebeit? Sokan siránkoztok: „Az emberiség soha nem jut el olyan megvilágosodott szintre, hogy elegendő pénz jusson a tömeggyógyításra.” Igazatok van!

Ezért aztán egy másik módszer válik be, ami jelen emberi természetetek számára sokkal ésszerűbbnek tűnik. Ne ítélkezzetek efelett, de számítsatok rá, hogy rövidesen egy új elképzeléssel találkoztok majd, ami a „gazdaságos gyógyításról” szól. Mi más módon tudná biztosítani a Föld ezt a jelenleg oly nagyon szükséges valamit? A válasz: találjátok meg a módot, hogy mindez azoknak a terveibe illeszthető legyen, akik a legnagyobb befektethető pénzekkel rendelkeznek. A gyógyítás az általános egészségbe való befektetéseken alapul majd. Hogy milyen ellentételezést kapnak majd a befektetők?

Az országos „gyógyulási index” függvényében megkapják a GNP egy részét. Figyeljétek majd meg. Ez elkerülhetetlen, és a folyamat már el is kezdődött.


Mellesleg, figyeljétek meg azt is, hogy milyen változásokat idéz elő Yawee ebben a gondolkodásmódban. Mert pontosan ez az, amiért itt van. Most ismét megemlítjük őt. És meg fogjuk őt említeni ismét (a hallgatóság soraiba ülő Dr. Todd Ovokaitysról beszél).


folyt.köv....
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A DNS 7. rétege

Hadd beszéljek a DNS egy újabb rétegéről, amelyet eddig még nem említettünk. Eddig az interdimenzionális DNS hat rétegének nevét és rendeltetését adtuk meg. Mindről adtunk információt, megadtuk ismérveiket és speciális energetikai nevüket. Beszéltünk a félelem rétegéről, a felemelkedés rétegéről, és az ÉN VAGYOK rétegéről. Mindnek van neve, de mindez nem olyan fontos, ez csak ezoterikus információ, és a lemúriai kultúrában, ahol látták is ezeket a rétegeket, nem is az általunk megadott héber néven nevezték őket.

A héber nevek segítettek leírni a rétegek tényleges funkcióját, mivel ez egy alapnyelv. A lemúriai nem az. Elmondtuk nektek, hogy minden réteg neve Isten héber nevével azonos, és egytől a hatodikig neveztük meg őket. Most pedig felfedem előtettek a hetediket is. Megadom nektek a nevet, de mivel ez a réteg alapvetően Lemúriával van kapcsolatban, csak később fogom megadni héber nevét. Ezért most lemúriai nyelven adom meg a hetedik réteg nevét.

Az utóbbi hónapok alatt előttetek felfedett rétegek többségét azért neveztem meg, mert aktiválnotok kell. Az aktiválás az egyes Emberi Lények személyes szándéka szerint valósul meg, ahogy erről már több alkalommal is beszéltem. Van az interdimenzionális DNS-nek egy bizonyos rétege, mely a 7. a 12 rétegből. Egész életetekben szunnyadt, egy bizonyos energia kialakulására várt a bolygón. Ugyanazon a hangon rezeg, mint a teremben lévő telosziak (a hegy belsejének, Telos városának lakói), és a réteg neve: a lemúriai réteg. Ez tehát a 7. réteg.
A 7. réteg lemúriai neve: Hoa Yawee Maru. (A 7. réteg héber neve: Kadumah Elohim. Jelentése: „megnyilvánult Istenség”.)

folyt.köv....
 

Judith

Állandó Tag
Állandó Tag
István, a lemuriai iskola rendszert, bár csak kisérleti alapon már itt Kanadában is megszervezték, sőt már van Magyarországon is néhány belölük. Saját Tapasztalaton Alapuló Tanitási metódusnak hivják, röviditve SÉTA. Legalábbis 1990-től már több is müködött, a tanárok továbbképzésre a pécsi nyári pedagogus egyetemre jártak, ahol én is oktattam öket. (Sajnos a nyári egyetem 5 éves fennállás után 1993 nyara óta megszünt.)

Mindkét gyermekemnek volt szerencséje egy ilyen iskolában végezniűk a gimnáziumot. Azért irtam, hogy végezniük, mert nem ott kezdték. Ez a gimi csak utolsó éveseknek szólt, tehát legalább 17 éveseknek kellett lenniük ahhoz, hogy ide járhassanak. De pont úgy volt, ahogy Te is leirtad, és szerintem rengeteget adott nekik: felelőségtudatot, belülről jövő ösztönzést, szervezésképességet, csoportba való beilleszkedést, és még sorolhatnám sokáig. A volt osztálytársak egy részével még ma is tartják a kapcsolatot.

Minden évfolyam úgy indúlt, hogy kiválaszottak egy uticélt a gyerekek maguknak. Volt amikor Közép Europűba mentek (Csehszlovákia, Magyarország), volt amikor Mexicóba és Kubába. Erre való felkészülésükben aztán ők döntötték el, hogy milyen előadókat hivnak meg, akiktől tanulhatnak az adott ország történelméről stb. Közös projekteket készitettek, volt amikor egy-egy csoport tartotta az elöadást az adott ország kulturájáról, földrajz, irodalom. Nagyon izgalmas volt az egész. Utjuk alatt családoknál laktak, de maguknak kellett elmenni bevásárolni, fözni, és az utiprogramot is kidolgozni.
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Lemúriai jelentését igen nehéz lefordítani angolra, mert angol nyelven nem igazán van értelme. A szótagokon túl az énekelt dallam tónusa is jelentéssel bír. Az, hogy hogyan éneklik, az információnak más-más színezetet ad. Ezért más hallani, és más olvasni. De alapvetően a következőt jelenti: a DNS hazai nyelve Hoa Yawee Maru. A Hoa jelentése: haza. Yawee lemúriai nyelven azt jelenti: DNS. A Maru jelentése pedig: nyelv.

Ez tehát a 7. réteg jelentésének magyarázata, és most elmondom nektek, mit tesz ez a réteg. Rezeg. A teremben lévő telosziak szeretnének megérinteni benneteket, mondván: „Erről beszéltünk nektek. Ideje aktiválnotok.” Minél magasabban, annál gyorsabban is rezeg ez a réteg. Minél több nagyobb az oszcilláció, annál inkább kitágul az idő, és annál inkább üdvözölhetnek benneteket a hegy lakói. Ez a lemúriai mester-réteg. Ez az alapvető család rétege.

Csak egy páran vannak olyanok e teremben, akiknél ez a réteg aktiválva van. Társam nem tartozik közéjük. Mivel nála ez az aktiválás tegnap éjjel kezdődött meg (kis szünet, míg Lee magához térve az információtól megérti, mi is történt vele előző este). Most már tudja, mi történt. Vannak még páran a jelenlévők között, akiknek 7. rétege rezeg, köztük az, aki találkozott Adamával (Louise Jonesról beszél) és az, aki lemúriai szimbólumokat és hangokat kapott (Dr. Todd Ovokaitysról beszél). Nem mondanánk nektek ezeket a dolgokat, ha nem lennének pontosak és igazak. Sok dolog vár még az ébredőkre.

Végül pedig itt vannak azok, akik felteszik a kérdést: „Jó-jó, de mit kezdjünk ezekkel az információkkal? Hogyan illeszthetjük őket össze?” Először is, hinnetek kell bennük. Nem juttok sehová, míg mindezt alap tudásként magatokévá nem tettétek. Drága barátom, ebben nem tehetsz úgy, mintha… Ebben a kérdésben nem mondhatod, hogy „várok, és a többit majd meglátom”. Ez vagy ott van, vagy nincs ott. Légy őszinte magadhoz, és kezd megérteni, hogy ezek a dolgok valósak. Az interdimenzionalitás létező dolog, ahogy a fizikusok is állítják. Ez nem hit kérdése. A hit a láthatatlan dolgokkal kapcsolatos, de ez tovább megy ennél. Itt olyan hitről van szó, ami egy részben már valóságodhoz tartozó elképzelés működésével kapcsolatos.


folyt.köv.....
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Amikor egy széken ülsz, saját valóságod szerint a szék tart téged. Itt tehát nem egy láthatatlan dologba vetett hitről van szó. A szék nem láthatatlan. Itt egyértelműen a szék fizikai struktúráján alapuló hitről van szó. Bár – egészen addig, míg bele nem ülsz, és így meg nem kapod a bizonyítékot –, igazából nincs rá bizonyíték, hogy a szék valóban meg fog tartani. Ez a te valóságod, ülsz a széken, és nem lepődsz meg azon, hogy az megtartja súlyodat. Ami azt illeti, ugyan csak meglepődnél, ha nem tartaná meg. Itt többről van szó, mint a vágyról, vagy a hitről. Itt arról az elképzelésről van szó, hogy a szék mindig székként fog működni.
Az interdimenzionalitás igazi tudomány.

Olyan, mint a szék. Hiedelmed ezért a következő: „Az interdimenzionális információk megtartanak engem.” Nos, ez volt az 1. számú dolog. Ha eddig nem jutsz el, az interdimenzionális dolgok közül semmi nem fog neked működni. Talán azt mondod: „Jó, Kryon, de hogy tudom ezt elérni?” Hadd kérdezzem most meg tőled: Hogyan hiszel bármiben is? Kezd el végre lehántani a dualitás hagymájának héjait, amelyekről már annyiszor beszéltünk. Hagyd, hogy felsőbb éned beszéljen hozzád oly módokon, amit megértesz, s kezdj el így rezegni. Hogyan magyarázhatnánk meg, mi az intuíció? Hogyan tudnád elmondani, milyen a kék szín, egy olyan embernek, aki születésétől fogva vak? Hogy melyek a tanulás lépcsői? Néha a dolgokat lépcsők és lineáris mozgás nélkül kell megtenni. Néha csak azért történhetnek meg, mert kéred, hogy megtörténjenek!


Légy csendben, és tudd, hogy Isten vagy. Értsd meg, hogy ezek a dolgok a tieid. Ez ilyen egyszerű, ám mégis összetett, ha úgy érzed, hogy az kell legyen. Az intellektus, az Ember, a négy dimeziós gondolkodás áll utadba, amikor pontokba akarod szedni a lépéseket. De milyen lépésekben magyaráznád el, mit jelent szeretni valakit? És mivel magyaráznád az intuíciót? Érted már? Bizonyos dolgokról nem lehet négydimenziós módon beszélni. Ezért csak ülj hát, és hagyd, hogy megtörténjen, mert ez hozzátartozik természetes biológiádhoz, mely arra vár, hogy kérj tőle.

folyt.köv.... :D
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
2. sz. dolog: Üdvözöld naponta! Beszélj a sejtjeidhez. Lásd, milyen nagyszerűek, és beszélj hozzájuk, hogy tudják, te vagy a főnök. Ez növeli a hitet. Ez megszilárdítja az újfajta valóságot.

3. sz. dolog: Tanácsunk: ha teheted, látogass el a bolygó portáljaihoz. (Mellesleg, most épp az egyikben ültök (a Shasta hegy). Már említést tettünk a többi portál némelyikéről, melyek azonosak a többi lemúriai hegycsúccsal: a Húsvét szigetekkel, a Hawai szigetekkel, Új-Zélanddal és a Shasta heggyel. De ezeken kívül is van még pár.) Érezd meg az ottani energiát, és töltekezz fel vele. Neked való lesz.

4. sz. dolog: Működj együtt Gaiával. Hogy mit jelent ez? Azt jelenti: „érezd a kristályenergiát”. Menj, és feküdj bele. Érezd a füvet; dugd lábadat egy patakba, és tudd, egy részed benne van. Működj együtt a Földanyával, s értsd meg, hogy kvantum állapotban mindennel, amit csak látsz, kölcsönösen kapcsolódsz. Ahogy tegnap Gaia elmondta (Pepper Lewis közvetítésében), ez nem annyira anyai, mint inkább testvéri energia, lány- és fiútestvéri. Nem a házasság nagysága, hanem sokkal inkább a legjobb barát nagysága és szentsége van benne. Ez az igazság.

Rendben, már majdnem végeztünk. A 7 rétegnek van egy másik neve is. Ez a Sárkány réteg – a kreatív réteg, a csillag mag, a lemúriai, az indigó réteg. Ez az az ébredő tudatosság, mely megint eredeti mag biológiátok lehetőségeihez visz benneteket. Ez a réteg burokba zárt időként szunnyadt. Ez a réteg tartalmazza a gyógyítók intuícióját is.
Így hát elérkeztünk ahhoz a pillanathoz, amikor azt mondjuk, itt az ideje, hogy azok az entitások, akik a hétvégére ideérkeztek, megkezdjék visszavonulásukat. Azok, akik a Kryon kísérettel érkeztek, most felakasztják a kelyheket, melyekből lábaitokat megmosták, és a résen át visszamennek a fátyol mögé. És itt vannak azok is, akik a hegyből érkeztek. Tudjátok, milyen régóta vártak már rátok? Az emberiséget szolgálják; ők a ti családotok; a ti vérvonalatokhoz tartoznak, s miközben távoznak, teljes tiszteletüket fejezik ki irántatok.

Ha a Föld bármely pontján DNS-eteket aktiváljátok, ők ott vannak. Bár kívül esnek téren és időn, de ott vannak. Ez is része a tervnek. Ez is része az egésznek. Ez is része Gaiának. Ez is része Kryonnak, és ez az én családom is.

Távozzatok másként, mint ahogy érkeztetek. Miközben lefelé tartotok a hegyről, emlékezzetek erre a pillanatra. Emlékezzetek rá, hogy itt a család. Emlékezzetek az idő burokra, amit a mögöttetek fekvő hegy rejt. Ne lepődjetek meg, ha új öröm lép be életetekbe, mert ezt teszi a 7. réteg, ha használni kezditek: látja az élet egészét. Ne lepődjetek meg, ha nevetni kezdtek önmagatokon. Ne lepődjetek meg, ha néhány családtag újra belétek szeret, mert fényetek most még erősebben világít.

Drága barátaim, nagy örömmel hagyjuk el most e helyet, és már soha nem távozunk bánattal. Az ünneplés azoknak szól, kik Embernek nevezik magukat. És most e szentély itt bensőtökké válik, és mindannyitokat hazakísér. Drága barátaim, mi mindannyian végtelenül szeretünk benneteket, és mindannyiunk számára megtiszteltetés volt, hogy ma este itt lehettünk.
És ez így van.

Kryon
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Bolygószintű felemelkedés és a szeretet ajándéka

Michael Arkangyal üzenete a Fénymunkások számára a holdfogyatkozás alkalmából: 2004. 10. 28. - Celia Fenn közvetítésével



Legkedvesebb Fénymunkásai a Földnek. Ez az időszak valóban különleges számotokra és bolygói otthonotok számára. Hatalmas változtatásokat tesztek a DNS-etekben mind egyéni, mind planetáris szinten. És ebből az alkalomból szeretnénk titeket átölelni s gratulálni nektek. Ez az az "ugrás", amire vártatok! És most mi is szeretnénk elmondani nektek, miért annyira különleges pillanat ez számotokra, akik oly régóta és olyan keményen dolgoztatok a felemelkedés folyamatán.

A Nagy Kísérlet: Bolygószintű felemelkedés

Még soha nem történt olyan a galaxisotokban, hogy egy teljes bolygó felemelkedett. Voltak egyéni megvilágosodások, pl. Krisztus, vagy csoportos megvilágosodás, mint a majáknál. De soha ezelőtt nem fordult elő olyan, hogy egy teljes bolygó népessége dimenziót váltott volna a bolygóval együtt.

Igen, szeretnénk, ha tudnátok, hogy a bolygó teljes népessége átlépett a Harmadik Dimenzióból az Ötödik dimenzióba. Ez nem biztos, hogy így tűnik, mert sokan még mindig úgy élnek, mintha a Harmadik Dimenzióban léteznének, még ha egyre nyilvánvalóbbá is válik, hogy többé nem a 3. Dimenzió az, amiben működtök.

De arra kérünk titeket, hogy értsétek meg, hogy a legtöbb embernek idő kell ahhoz, hogy elfogadja a változásokat, amire ti, mint fénymunkások már felkészültetek. Ti megragadtátok a változás lehetőségét. De a Föld lakóinak többsége még "aludt" és "öntudatlan" volt, bár magasabb szinteken ők is beleegyeztek a változásokba. Tehát fokozatosan nekik is fel kell ébredniük, és elfogadni a változásokat, amit ti már észrevettetek s elfogadtatok.

Értsétek meg, hogy ez a változás stresszt okoz azok pszichéjében, akik még nem ébredtek fel, és ezt a stresszt ti okozzátok, akik ébren vagytok, és készen álltok arra, hogy dolgozzatok. Azok, akik még a 3. Dimenziós módban működnek, tudják, hogy valami nagyon rossz, és "befejeződnek" a dolgok, de erőlködnek azon, hogy megértsék, mi változott meg és miért. Sokan még mindig a régi "Armageddon" programjait játsszák végig, amik nem felelnek meg az ötödik Dimenziónak és az Új Földnek. Nektek, akik tudatosak és éberek vagytok, meg kell értenetek ezt, ám nem kell magatokra vennetek. Érezni fogjátok, ám nem kell velük megélnetek. Inkább sugározzátok a fényeteket, és engedjétek, hogy megtalálják az új valóságot, ha ezt választják.

A különbség a bolygószintű felemelkedés és az egyéni felemelkedés között

A múltban az egyes egyének olyan szintre tudtak felemelkedni, ami számukra kényelmes volt. Sokak számára ez egy azonnali megvilágosodás volt, a ráeszmélésnek és a szeretetnek egy vakító felvillanása.

Ám amikor egy csoport emelkedik fel, vagy mint a ti esetetekben, egy egész bolygó népessége, a folyamat olyan szintig jut, ahol az egész csoport változni tud. Ez azt jelenti, hogy azoknak, akik készen állnak és képesek a váltásra, vissza kell tartaniuk magukat addig, míg azok, akik lassabbak, "felzárkóznak" és képesek megtenni a változtatást a tudatosságukban.

És, kedveseim, ez az, ami most történik a bolygótokon.

folyt.köv..... :D
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A szeretetetek ajándéka

Drága Fénymunkások... olyan keményen és olyan odaadással dolgoztatok, hogy elérjétek ezt a felemelkedést, mind előző életeitekben, mind ebben a létidőben. Arra kérünk titeket, hogy ismerjétek fel az ajándékot, amit embertársaitoknak adtok. Már egy ideje készen álltatok arra, hogy elkezdjétek megteremteni az Aranykor Új Földjét. És még vártatok.

Sokatok számára annyira nehéz volt ez. Visszatartva éreztétek magatokat, csalódottnak, fáradtnak, levertnek, nyugtalannak, sokszor azt éreztétek mélyen legbelül, hogy valamit elrontottatok, és még mindig a régi mintákat ismételgetitek, és nem juttok sehova. De szeretnénk, ha tudnátok, hogy ti tartottátok vissza magatokat, hogy a többiek megtalálhassanak benneteket, és megadjátok nekik a lehetőséget, hogy a jövőben veletek tarthassanak.

Így hát - ahogy várakoztok - a szeretet legnagyobb ajándékát nyújtjátok át nekik. És szeretnénk, ha tudnátok, hogy már nem kell sokáig várnotok. Hamarosan újra képesek lesztek arra, hogy felemeljétek az energiátokat, és elkezdjetek dolgozni a jövőtökön tiszta és nyilvánvaló módon. A következő fázis a nagy váltás után nyílik meg, amit ti, mint a bolygón élő emberek hajtotok végre ebben az időszakban.

folyt.köv..... :D
 

Repülős

Állandó Tag
Állandó Tag
:656: :656: :656:

Mindeb tiszteletem azoknak akik ezeket a cikkeket írták! Igazán nagy tehetség kell ahhoz, hogy ennyi ökörség az eszükbe jusson! :twisted:
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Próbálkozik mindenki, de azért érdemes elgondolkozni sok mindenen.

Elmesélek egy történetet, ami egy éve történt:

Van egy egy médium hölgy, aki sok üzenetet kapott és annyira komolyak voltak az üzenetek, hogy nem tudta értelmezni.

Amikor rákérdezett az üzenet közvetitöjére, az azt felete, hogy kérdezze meg erröl Karsay Istvánt, aki most itt él a földön, és az tud segiteni.
Ugyanis Ö volt a tanára Lemuriában....

Fogalma se volt arról, hogy ki ez a Karsay István, és elmesélte egy baráti körben az egész dolgot, erre az egyik résztevevö megszólat, hogy Ö ismer engem.

Itt bezárult a kör, én tudtam értelmezni a magas szintröl lejött üzeneteket, és elmagyaráztam neki mindent, de amikor találkoztunk elsö alkalommal és egymásra néztünk, már tudtuk, hogy nem most találkoztunk elsö alkalommal!

Na most innentöl kezdve mindeki azt hisz el ebböl amit akar és lemuriáról..... :D
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Egy család... egy bolygó

A szeretetnek ez a hatalmas ajándéka, aminek átnyújtására ti, fénymunkások meg lettetek kérve, az Egy Szív és az Egy Család fogalmába vezet be titeket.
Feláldoztátok az egyéni gyors megvilágosodásotok jogát a bolygószintű felemelkedés örömének érdekében, ahova együtt, mint csoport tartotok.

Sikerrel jártatok!

A többiek feladata, hogy felébredjenek, és meghozzák végső döntésüket. Bár közösen, bolygói tudatként úgy döntöttetek, hogy felemelkedtek az Ötödik Dimenzióba, néhányan magasabbra is, lesznek olyanok, akik azt választják, hogy nem fogják folytatni az Ötödik Dimenzióban.
Hogy hányan választják ezt, majd meglátjuk. De tudjátok, hogy az elkövetkező időkben ismét arra kérünk titeket, hogy sugározzátok a fényeteket, és töltsétek meg a bolygói hálókat a szeretet s a béke szándékával.

És ha olyanokkal találkoztok, akik azt választják, hogy továbbra is folytatják a Harmadik Dimenziós valóság régi drámáit, tartsátok tiszteletben a döntésüket, ám tudjátok, hogy a bolygó maga egy magasabb dimenzióba került, és a dicsőséges Arany Kor biztosított.
Itt az ideje.

fordította: Skultéty Ágnes
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Az egyensúly megőrzése a bolygó számára -
Michael Arkangyal Celia Fenn közvetítésével



Drága Fénymunkások, június egy kihívásokkal teli hónapnak ígérkezik a Föld bolygón kibontakozó új energiák szempontjából. Ebben a hónapban arra kérünk titeket, hogy aktívan segítsétek az átalakulás folyamatát azáltal, hogy egyensúlyt és stabilitást teremtetek, amire nagy szükség van most. A Föld a június 21-i napforduló pontjához közeledik. Ez az az időpont, amikor a Föld egy egyensúlyi ponthoz érkezik, és megfordul a tengelye körül, hogy megkezdje útját a Nap felé/ vagy a Naptól távolodva, attól függően, hogy melyik féltekéről szemlélitek ezt az eseményt. Ez egy kényes pillanat. Leginkább úgy tudjátok elképzelni, mint egy táncost, aki a forgás középpontjában egyensúlyoz. Ha valaki megzavarja és kibillen az egyensúlyból, akkor akár el is eshet.
Ilyen helyzetben van most a Föld, és szüksége van a Fénymunkások támogatására, hogy segítsenek neki megőrizni az egyensúlyt.

Emlékezzetek, a legutóbbi, 2004. decemberi napforduló után a szökőár következett, ahogy a bolygó dramatikus változáson ment keresztül, ahogy kimozdult a helyéről. Ahogy közelítetek ehhez az újabb napfordulóhoz, dolgozhattok azon, hogy megtartsátok az egyensúlyt a bolygón azáltal, hogy az egyensúlyt megőrzitek saját életetekben.

folyt.köv....
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A belső és külső egyensúly közötti kapcsolat

A tényezők, melyek egyensúlytalanságot okoznak a bolygón ebben az időszakban, az a jelenlegi emberi kollektív tudatosság instabilitásának és a Galaktikus Központból kiáradó átalakító energiák erőteljes hullámának kombinációja. Ahogy később kifejtjük, a Naprendszerben a planetáris energiák egy igen erőteljes csoportosulása lesz június 21-én és 22-én, ami biztosan maximális zavart és feszültséget hoz létre a kozmikus, nap- és planetáris mezőkben.

Egyéni fénymunkásként segíteni tudtok abban, hogy minimalizáljátok a Földet érő megrázkódtatás-hullámokat és traumát azáltal, hogy aktívan dolgoztok azon, hogy a középpontotokban maradtok és megtartjátok egyensúlyotokat. Fénymunkásként sokan tudtában vagytok már annak, hogy a kollektív tudatosság érdekében energiát kaptok és engedtek át magatokon. És nagyon fontos, hogy a középpontotokban maradjatok, és energiáitokat stabil állapotban tartsátok. Galaxisszerte a Fény Fejlett Létezői dolgoznak azon, hogy stabilizálják a kozmikus mezőt ezek alatt a változások vagy "szülési fájdalmak" alatt.

Mint újonnan felébredt és tudatos ember angyalok, kérünk titeket arra, hogy támogassátok a folyamatot a saját bolygótokon.
Kétféleképpen tudjátok ezt megtenni. Az első: a meditáció és vizualizáció egyszerű folyamata hatásos lehet. Képzeljétek el magatokat energiamezőként, erős fehér és aranyszínű fényoszloppal a gerincetek mentén. Lássátok, ahogy a csakrák fényesen forognak a gerincközpont mentén, tökéletes egyensúlyt teremtve meg, tökéletes egyensúlyban tartva titeket. Lássátok az egyensúlyt, és érezzétek azt az energiamezőtökben. A másik módja az, hogy az egyensúlyt megélitek az életetekben.

Ahogy körülöttetek az emberek egyre feszültebbekké és bizonytalanabbakká válnak, ahogy az energiák erősödnek, tegyetek tudatos erőfeszítést arra, hogy ne hagyjátok magatokat lehúzni ezekbe az energiákba.


folyt.köv....
 
Oldal tetejére