Új vagyok, bemutatkozom.

Picur85

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Ismét én vagyok. Amit az előző levelemben kihagytam, láthatjátok, hogy a regisztrációm nem új keletű, de az véletlen volt, és örülök, hogy most rátok találtam, és tudom használni ezt az oldalt.

Réka
 

szezs

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Zsuzsi vagyok, 26 éves, 3 gyerekes édesanya (Flóra 3,5 éves, Zsófi 2 éves, Annalena 4 hónapos).
Az NLC fórumon ajánlották ezt az oldalt.
Nagyon jó ötletnek tartom és le a kalappal előttetek, nagyon tetszik minden.
Én 7 évig éltem Ausztriában, akkoriban nagyon sokat jelentett volna nekem is, ha egy ily oldalon tudtam volna kapcsolatot tartani más magyarokkal.
Úgy láttam, sok érdekes téma, sok érdekes blog, jó társaság vár itt rám.
:)
szezs
 

Esztella73

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Békéscsabán élek és bár már jó néhány hete regisztráltam, még csak most találtam meg, hogy hol kell bemutatkozni.
Pszichopedagógus vagyok és örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. Rengeteg témában találtam nagyon haszos anyagot amit ezúton is köszönök.
További szép napot és jó keresgélést kívánok, ehez pedig jó egészséget.
 

Lelka

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Szép napot és sok örömet Mindenkinek!
Új vagyok itt, próbálok a nem túl sok időmben tájékozódni az oldalon. Meggyőződésem, hogy csodákat és kincseket rejt. Köszönöm Mindenkinek. Remélem, hogy idővel én is hozzájárulhatok valamicskével akár feltöltött anyagok, akár segítő hozzászólások formájában.
 

Kellogem

Új tag
üdvözlet mindenkinek!

Srác wagyok ,21 éves(és tapasztalom h nem csak a 20 éveseké a világ:D). egyelőre még Mo.n tengetem mindennapjaim, ha minden jol megy jövöhonapban teszem le az államvizsgát. Andragogia szakon személyügyi szervező szakirányon.
tetszik a forum. bátrak wagytok! én is akarok:D
 

kata53

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszöntök minden új fórumozót
Kata


ros101.gif
 

adamani

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok és szép estét mindenkinek!
Ani vagyok (adamani ) és nagyon örülök, hogy sikerült regisztrálnom. Régóta nézegetem már az oldalakat és regisztrálni is próbáltam, de nem sikerült. Remélem sikerül majd beilleszkednem, hiszen ez egy rendkívül jó fórum. Egyenlőre tájékozódom, ismerkedek, ezúton kívánok további szép estét mindenkinek!!


 

Szatvacyla

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nagyon tetszik ez a fórum, igaz, még csak ismerkedek a témákkal, tagokkal és az oldal " levegőjével". Régebben az mp3 portálon jártam sokat, de sajnos mindenféle jogviták miatt be kellett zárni. Ez úton is köszönöm Mp3Pintyő áldozatos munkáját.

Akinek van kedve, látogasson el hozzám, a csadecsuda.eoldal.hu -ra.
 

kékszirom

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Még mindig meglepődöm (pedig már nem kéne), hogy egy egyszerű kereséssel hová juthat az ember. :)
Nagyon tetszik amit eddig láttam. Megyek is tovább keresgélni.

További szép estét mindenkinek!
 

Moncsi_26

Új tag
:)

Szép jó reggelt!!

Mónika vagyok, 25 éves, Mosonmagyaróvárról!! Nagyon érdekel az ezoterika, a pozitív gondolkodás, az angyalok, bízom benne, hogy itt majd sok hasonló gondolkodású emberrel ismerkedhetem meg!!

Csodás napot kívánok :)

Mónika
 

Syrwen

Új tag
Syrwen

Sziasztok!
Egyenlőre Magyarországon élek, és tanulok (PTE TTK rulez), de egyetem után szeretnék kint munkát találni, és esetleg akár letelepedni is... Szerintetek mennyire lehetséges ez, ha az embernek nincsenek odakinn ismerősei, akik segítenének?
 

soulman

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! 27 éves avgyok, Budapesten élek, de Toronto mellet lakik a dédnagyapám. A közeljövőben tervezem Kanadai látogatásom.
 

Trillian72

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Trillian72 vagyok, vidéken élek, de a munkám miatt sokat vagyok külföldön, Európában és néha az USA-ban.
Rengeteg minden érdekel: autók, számítógépek, küzdősportok, feng-shui, gyógymasszázs, agykontroll, pozitív gondolkodás, hermetika, pszichológia, állatok, növények, ásványok :D.
Ami abszolúte nem érdekel: politika, rasszizmus, agresszió, intolerancia.
 

miggyuri

Új tag
Gyuri vagyok. Itthon Magyarországn lakom. Tanár vagyok. Három gyermek apja. Helytörténeti munkán dolgozom. Keresem azokat akik Gersekarátról származtak el és Kanadában találtak új boldogulást.
 

e-batta

Állandó Tag
Állandó Tag
Első hozzászólásom

Sziasztok! Gabi vagyok, 41 éves, budapesti.
Egyelőre még csak olvasgatok, nagyon-nagyon sok téma érdekel, és nem is tudom, hány hétig fog tartani, mindet elolvasni (megriaszt a több tízezernyi hozzászólás), egyelőre még csak ismerkedem az oldallal, keresgélek, szemezgetek. És egyelőre bonyolultnak tűnik számomra a fórumok és témák megjelenítése :(. De nem keseredem el, mert fő az optimizmus.:D Főleg könyvek érdekelnek, minden ami betű, az elvarázsol, elég eklektikus ízlésem van, nagyon sok minden érdekel, a regények éppúgy, mint a történelmi könyvek, szépirodalom, sci-fi (főleg Frank Herbert), és a legújabb mániám, a vámpíros könyvek és filmek (mondanom se kell, hogy a Twilight vitt ebbe a bűnbe:cool: ). Hát ennyit magamról, majd a hozzászólásaimból úgyis kiderül, hogy az értelmesebb főemlősök családjába tartozom-e, vagy sem;).
 

alga16

Új tag
Sziasztok, Ali vagyok 44 éves, Hol itthon vagyok Magyarországon, hol otthon Kanadában, ez nagyon változó:) Kicsit szarkasztikus vagyok, és szeretem kimondani a dolgokat, körítés nélkül. Ja, és nagyon szeretem a zenét.
 
Oldal tetejére