Új vagyok, bemutatkozom.

Fűszállepke

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Örülök, hogy rátaláltam az oldalra, szeretem a tartalmas, érdekes embereket, témákat! Úgy látom, itt egy ilyen közösségben lehetek! :)
 

Yck Solein

Új tag
Sziasztok!

Lajos vagyok, termék- és formatervező. Tulajdonéppen pár ebookot kerestem bőszen a neten, súgy jutottam ide, örlök, hogy azon kívül van más is bőven, s látszólag a közösség sem rossz.

Üdv mindenkinek!
 

szekeres63

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Zsolt vagyok, egy közép-dunántúli városban élek, mivel rokkant nyugdíjas vagyok, időm nagy részét olvasással töltöm. Mivel itt nagyon sok érdekes könyvre leltem, ezért regisztráltam az oldalra.

Üdv zsolt
 

ktms

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello mindenkinek. Tomi vagyok, 23 éves. Nemrég találtam rá az oldalra és nagyon megtetszett úgyhogy gondoltam be is regelek :)
 

green.girl

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv mindenkinek! Új vagyok, hát bemutatkozom! Yo vagyok, "művésznéven" GreenGirl, mert imádom a zöld színt :) Örülök, hogy rábukkantam az oldalra!
További szép napot, böngészem is tovább a sok érdekes fórumtémát! :)
 

woo0oow

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Jucus vagyok Bristol-bol.....(angliai Bristol :D )
Ket gyermekes anyuka epp itthon GYES-en. Nagyon orulok az oldalnak! Ovodai feladat sorok keresese kozben akadtam az oldalra. S ugy nez ki nem is bantam meg :D
 

apajpuszta

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdvozlet mindenkinek!
én is ùj, magyar/olasz tag vagyok, Olaszorszàgbòl. Nagyon tetszik a CANADAHUN és orulok, hogy regisztràltam, màr alkalmam volt kedves és segìtokész emberekkel emaileket vàlatani.
Saluti!
 

apajpuszta

Állandó Tag
Állandó Tag
Saluti

Üdvozlet mindenkinek!
én is ùj, magyar/olasz tag vagyok, Olaszorszàgbòl. Nagyon tetszik a CANADAHUN és orulok, hogy regisztràltam, màr alkalmam volt kedves és segìtokész emberekkel emaileket vàltani.
Saluti!
 

fanian

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv Mindenkinek!
Elég sok fórumot olvasgatok, de itt nálatok regisztrálok először... Nagyon jó témák vannak, szimpatikus hozzászólók - ami remélhetőleg én is leszek nektek...
fanian
 

Stella di Venere

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,

Annamari vagyok Bp-en élek. Véletlen találtam rá a fórumra és itt ragadtam. Tetszik a témák sok színűsége, valamint jó érzéssel tölt el, hogy milyen sok segítőkész ember van. Az egyik problémámra, máris kaptam segítséget itt a fórumon.
Örülök, hogy a tagja lehetek a fórumnak.

További szép napot mindenkinek!
 

evacska42

Állandó Tag
Állandó Tag
új vagyok szeretnék bemutatkozni tóth évának hivnak imádom a keresztszemes himzést nézegetni és csinálni is
 

fodike0

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Végre ideértem a gép elé és úgy döntöttem szeretném ha megisamernétek.
Anita vagyok, 30 éves . Egy kis faluban élek férjemmel és 4 éves kislányommal. Pedagógusként dolgozom a helyxi általános iskolában és mivel nagyon sokszor böngészem a netet így ajánlatot kaptam erre az olsdalra és érdeklődéssel rá is kerestem. Nagyon tetszik ésa a vártnál sokkal jobbnak találom. TUTI a lap!!!!
 

evcsy87

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok. Pap Evelin vagyok. Óvónéni vagyok, idén diplomáztam, bár jelenleg nem a szakmámban dolgozok. A neten keresgéltem ablakdíszeket, és egyéb óvodai dolgokat, és így találtam ide. Nagyon jó az oldal, tele van érdekes és hasznos dolgokkal. Az egyetlen problémám eddig az, hogy már megvan a 20 hozzászólásom, de nem tudok letölteni semmit, és így persze sok jó dolgot megnézni sem tudok. Hogyan leszek állandó tag? Súgjatok légyszi. Köszönöm.
 

zsozso26

Állandó Tag
Állandó Tag
Igaz nem vagyok annyira újonnan regisztrált, de szerintem nem mutatkoztam még be:
Zsófi vagyok, 30 éves és könyvelő. Van egy 3 éves kisfiam. 2003-ig Nagyváradon éltem , akkor költöztünk ki férjemmel Győrbe és azóta is itt lakunk.
 
Oldal tetejére